HondenPage baasje Marga en de honden Balou en Lotus.

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto honden foto Balou en Lotus liggen voor een foto wel vaker bij elkaar maar vlak voor ik deze foto maakte lagen ze samen heerlijk te slapen en dit doen ze normaal niet. honden foto Balou zet de wereld op zijn kop. honden foto Oogje. honden foto Viktor, mijn eerste hond. honden foto Koud, ik wil naar binnen. honden foto Lotus in de sneeuw. honden foto Even kijken of ik er nog ben. honden foto Balou in het herfstbos. honden foto Een sneeuwduin is een hele berg voor Lotus. honden foto Sneeuwpret. honden foto honden foto De kleine eigenwijze Lotus. honden foto borstelen. honden foto Oudejaarsavond. Nemo vind het vuurwerk te gek.

Verhalen van Marga en de honden Balou en Lotus. in het Dogboek

Marga en de honden Balou en Lotus. heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Balou word hier plat geknuffeld door Mowgli, gek waren die twee op elkaar. Toen Mowgli uiteindelijk kwam te overlijden was Balou ontroostbaar.
Balou vind zijn huidige vriendinnetje Lotus ook heel leuk maar zoals met Mowgli is het toch niet. Dit is een close-up van Lotus, ik moest bij het maken van de foto vooral erg geduldig zijn want Lotus had er vandaag even geen zin in. Omdat de honden samen dol zijn op het zelfde eendje wisselt het die nogal eens stiekem van eigenaar. Lotus pikt het eendje overdag regelmatig van Balou af maar Balou neemt hem s'avonds meestal mee zijn bench in en slaapt met het eendje. Ze maken er nooit echt ruzie om. Balou en Lotus zijn beiden gek op het zelfde eendje, hierdoor ontstaan er nogal eens grappige situaties als de één het speeltje bij de ander wegkaapt. Balou en Mowgli wachten hier op de komst van mijn kleindochter waar ik oppaste.
Maar Balou zijn aandacht gaat vooral uit naar zijn grootste vriendin Mowgli. Dit is een close-up foto van Balou, hij werkte goed mee bij het maken van de foto meestal is dit een dingetje. Lotus kijkt of er nog iets eetbaars op tafel ligt. Balou heeft niets met water, dus het zwembadje, hoe lekker ook om af te koelen is niet zijn ding. Lotus gaat graag in het zwembadje achter het huis om af te koelen. Echt op vakantie gaan we niet, we vermaken ons prima thuis. Het is even zoeken maar Lotus staat toch echt op de foto. Geen Beschrijving

Clubs

Marga en de honden Balou en Lotus. is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^