HondenPage baasje Marga en de honden Balou en Lotus.

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto honden foto Balou vind het heerlijk om rustig te liggen hij is natuurlijk ook al zeven en lichamelijk niet in orde. honden foto Mowgli. honden foto Modeshow. honden foto Balou doet lelijk naar Lotus, hij heeft zich de kersthond toegeëigend. honden foto Pup Balou honden foto Lotus 1 jaar. honden foto Balou vind het leuk. honden foto Balou moet niets van het zwembadje hebben. honden foto Lotus in het zonnetje. honden foto Pup Loca, Loca is de pup van mijn dochter en haar gezin. Ze is een kruising Duitse herder / Berner sennen net als Mowgli was. Ze is acht weken oud en ik zal de eerste maanden 1 dag in de week een paar uur op haar passen. honden foto Ik heb lekker jou balletje. honden foto Kennis maken met kleindochter Lara. honden foto Slaap hondje slaap. honden foto Mowgli met Balou, een perfect stel helemaal gek op elkaar. Wat nog steeds een gemis na bijna twee jaar.

Verhalen van Marga en de honden Balou en Lotus. in het Dogboek

Marga en de honden Balou en Lotus. heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Balou heeft niets met water, dus het zwembadje, hoe lekker ook om af te koelen is niet zijn ding. Balou word hier plat geknuffeld door Mowgli, gek waren die twee op elkaar. Toen Mowgli uiteindelijk kwam te overlijden was Balou ontroostbaar.
Balou vind zijn huidige vriendinnetje Lotus ook heel leuk maar zoals met Mowgli is het toch niet. Balou en Lotus zijn beiden gek op het zelfde eendje, hierdoor ontstaan er nogal eens grappige situaties als de één het speeltje bij de ander wegkaapt. Lotus kijkt of er nog iets eetbaars op tafel ligt. Geen Beschrijving Dit is een close-up foto van Balou, hij werkte goed mee bij het maken van de foto meestal is dit een dingetje. Balou en Mowgli wachten hier op de komst van mijn kleindochter waar ik oppaste.
Maar Balou zijn aandacht gaat vooral uit naar zijn grootste vriendin Mowgli. Lotus gaat graag in het zwembadje achter het huis om af te koelen. Echt op vakantie gaan we niet, we vermaken ons prima thuis. Het is even zoeken maar Lotus staat toch echt op de foto. Omdat de honden samen dol zijn op het zelfde eendje wisselt het die nogal eens stiekem van eigenaar. Lotus pikt het eendje overdag regelmatig van Balou af maar Balou neemt hem s'avonds meestal mee zijn bench in en slaapt met het eendje. Ze maken er nooit echt ruzie om. Dit is een close-up van Lotus, ik moest bij het maken van de foto vooral erg geduldig zijn want Lotus had er vandaag even geen zin in.

Clubs

Marga en de honden Balou en Lotus. is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^