HondenPage baasje Ginger

Wat schreven de vrienden van Ginger op het forum

honden page profiel MarleenMarleen schreef in Zoë aangereden
Ondertussen weer een paar dagen verder... De poot gaat de goede kant op. De ventraquil is de deur uit en ben via de holistische dierenarts aan de kruiden om haar in balans te houden ( heeft ze al vaker gehad) en geef er zelf puur rust bij. Haar lichaam gaf duidelijk aan dat het genoeg was met die medicatie. Ze was echt chagrijnig en had vreselijk last van haar maag. Ben nu 24 uur over op de kruiden en je ziet haar weer opbloeien. Gisteren weer een spel gehaald bij de hondenspeelotheek Heemskerk. Een heel uitgebreid ding dus we zijn weer 2 weken zoet. Gelukkig komt morgen mijn man weer thuis kunnen we de zorg een beetje verdelen. Kan wel een beetje rust gebruiken...
honden page profiel MarleenMarleen schreef in Honden naam Weimaraner
ik stem voor Joep. Wij hebben een Harold gehad. Nu hebben we een dametje....Zoë . Hier om de hoek woont Louis. Veel plezier met dit prachtige ras.
honden page profiel MarleenMarleen schreef in Paracord ervaringen??
Ik heb ook wat besteld...ben benieuwd. Effe een vraag, welke dikte gebruiken jullie?
honden page profiel MarleenMarleen schreef in Paracord ervaringen??
Oh, dit is leuk!! Voel een verslaving aankomen????
honden page profiel MarleenMarleen schreef in Zoë aangereden
Alweer een week na de aanrijding. Ik geef haar nog maar een half pilletje ventraquil per dag. Zo kan ik net even het huishouden draaiende houden. De rest van de dag probeer ik met hersenspelletjes door te komen. Gelukkig is het mooi weer en vind ze het heerlijk om in de tuin te liggen. Alle geurtjes die voorbij komen en geluiden zorgen voor voldoende animatie. Ze ligt met de riem vast aan de schutting. Ze kan dus nergens op reageren. Het verbaasd me echt hoe goed ze de situatie accepteert. Gelukkig maar...vanaf woensdag werk ik weer halve dagen. Dan is ze van 9 tot 11 uur alleen en dan komt mijn schoonmoeder hier zitten. Die vangt dan mijn zoontje op om 12 uur. Om 13 uur ben ik dan weer klaar met werken. Dus dat moet te doen zijn. Ben de afgelopen dagen steeds iets langer van huis geweest. Morgen moeten we weer naar de dierenarts voor wisseling van het verband. Ben erg benieuwd... @wendy, die nabloeding was er bij...alles zat vastgeplakt....werd er zelf een beetje onpasselijk van????
honden page profiel MarleenMarleen schreef in Zoë aangereden
Zo, net terug van de dierenarts. Naar omstandigheden zag het er goed uit. Ik vond het er vreselijk uitzien maar de assistent die bij de operatie was stond nog net niet te huppelen. De zwelling was al veel minder en de wondjes rustig. De afgelopen nacht was ze voor het eerst echt rustig dus ik ga vanavond proberen om in mijn eigen bed te gaan slapen ipv de bank. Ik ben het alleen blijven ook weer aan het opbouwen. Ben nu nog een week vrij en ga volgende week halve dagen werken. Dus ze is maximaal 3 uur alleen in de bench. Ze is gister een half uur alleen geweest, vandaag een uurtje. Met de ventraquil gaat het nu goed, ze zit nu op drie halfjes per dag. Ik ben er geen voorstander van maar ik zie dat ze nu echt rust pakt. voorlopig volg ik even braaf de dierenarts. Ik loop normaal bij een holistische dierenarts, die zal ik even een mail sturen. Kan zij specifiek voor Zoë een goed plan bedenken.
honden page profiel MarleenMarleen schreef in Zoë aangereden
Na nog een dubbelcheck bij de dierenarts vanmorgen een halfje gegeven. Geen strijd en een hond die rustig ligt te slapen. Zonder wil ze echt al veel te veel. Hou verder alles zo rustig mogelijk hier. Vanmiddag moet ik haar even alleen laten om met mijn zoontje naar de tandarts te gaan. Is gelukkig om de hoek en alleen controle van zijn beugel. Ook dat moeten we maar stap voor stap opbouwen.... Moet volgende week toch weer halve dagen aan het werk. Hopelijk ziet alles er morgen goed uit bij het wisselen van het verband. Pff kan geloof ik niet zo goed tegen onzekerheden.
honden page profiel MarleenMarleen schreef in Zoë aangereden
Hmmm, kan dus maar beter genieten van de rust!!! Ben net even met haar naar buiten geweest voor plas en poep. Ze had sinds zondag niet meer gepoept dus op advies van de dierenarts naar haar favoriete plek. Gelukkig kan ik daar de auto dichtbij parkeren. We waren het veld nog niet op of ze ging al zitten. (Ik droeg haar,heb straks vet gespierde armen) Ik ben echt onwijs opgelucht!!! Dit vond ze heel heftig want ze ligt nu nog steeds te rillen. Heb haar maar warm toegestopt, kruik erbij en weer lekker tukken
honden page profiel MarleenMarleen schreef in Zoë aangereden
Ze ligt inderdaad al de hele ochtend te slapen. Dus dat is wel prettig. Beetje jammer dat ik niet wist wat het effect was anders had ik haar eerst laten plassen.... Zoë is nogal een stresskip, dat is waarschijnlijk de reden dat ze er tegen ging vechten.
honden page profiel MarleenMarleen schreef in Zoë aangereden
Het middel ken ik niet uit eigen ervaring. Heel veel sterkte zeg, trek de hersenwerkjes maar vast uit de kast! Gelukkig zijn we daar altijd al druk mee en ben ik lid van de honden speel-o-theek...
honden page profiel MarleenMarleen schreef in Zoë aangereden
Ben hier een hele tijd niet meer geweest maar wil graag mijn verhaal kwijt. En eventueel tips en tricks horen van mensen en heb ineens heeeeel veel tijd gezien ik niet de kamer uit mag van Zoë. Afgelopen Zondag is Zoë aangereden bij het strand in Wijk aan zee. Zag meteen dat haar poot gebroken was. En behoorlijk ook. Gelukkig kon ik bij mijn eigen dierenarts terecht. Haar poot was op 3 plekken gebroken en het was ook nog een open breuk. Gister is ze geopereerd, de orthopeed zei dat het er goed uitzag na een 4mm plaat en 8 schroeven... Nu zijn we weer een dag verder en heb een hele apotheek aan medicijnen. 1 ervan is ventraquil, ben geschrokken van het effect van dit middel!! Heb de dierenarts gesproken en die adviseerde om een halve dosis te gaan geven. Ze had eerst een enorme strijd om wakker te blijven en dat was niet leuk om te zien maar nu ze eenmaal slaapt ligt ze wel rustig. Dit zou ik de komende 6 weken moeten gebruiken om haar rustig te houden...dat vind ik behoorlijk heftig! Ik ga niet tegen mijn dierenarts in maar hoor graag verhalen van mensen die dit ook langere tijd hebben gegeven. Donderdag krijgt ze nieuw verband en hoop ik dat de wond er goed uitziet. Ben zo bang dat er nog een infectie overheen komt...ik zeg we spoelen de tijd even 6 weken vooruit.
honden page profiel MarleenMarleen schreef in gouden tip?
Ze eet 800gram per dag. Tegen 10 uur 300gram en als wij klaar zijn met eten 500 gram. Ze weegt 24 kilo. Onze dame is wel een klein weimaranertje :-D Heb gister voor het slapen gaan nog wat hersen spelletjes met koekjes gedaan. Vanmorgen was mijn man al om half 6 beneden dus weet niet of ze mij gewekt zou hebben. Hoorde geen gerommel in de buik. Zal straks wat knaagwerk scoren... Kan het altijd proberen.
honden page profiel MarleenMarleen schreef in Caroba KVV
Ik heb het zelf nog niet geprobeerd gezien Zoë op het moment niet echt lekker gaat. Maar hoor graag de ervaringen.
honden page profiel MarleenMarleen schreef in gouden tip?
Ha, kijk weer wat geleerd. Zal de volgende keer navragen wat het precies was. Vanmorgen om 6 uur begon ze weer heen en weer te lopen...je hoort echt haar buik rommelen dan. Ze wil dan eigenlijk alleen koekjes eten. Het lijkt wel ochtendmisselijkheid... als ze eenmaal gegeten heeft is het weg. vanavond voor het slapen toch maar wat te eten geven. Ondanks dat ik de dierenarts heb belooft om niks meer te proberen O-) ????
honden page profiel MarleenMarleen schreef in gouden tip?
Op de druppels staat puls LM2.... meer staat er niet op. Dat zou extra ondersteuning moeten geven, ook omdat ze toch wat angstig is. Ben benieuwd!! Ze ligt nu heerlijk te slapen...ik ben jaloers!! Ik hoop dat ze dit vanacht ook doet.
honden page profiel MarleenMarleen schreef in gouden tip?
Ben net thuis... ik ga proberen om het duidelijk uit te leggen O-) Ik heb afgelopen zondag die groentemix gegeven aan haar. Tegelijkertijd gingen de kruiden die ik had voor haar ook op. Dus de dierenarts vermoed dat de groentemix de rede is van die maagzuuraanval en het wegvallen van de kruidenondersteuning de reden van de misselijkheid. Heb de kruiden nu weer in huis (Xiao Yao San voor de kenner). Heb er nu ook nog homeopathische druppels bij. Verder moet ik even alleen Tinlo voeren omdat dat zeker weten ok is...gelukkig maar, heb gister weer 20 kilo besteld. De dierenarts was wel blij dat ze een halve kilo aangekomen was. Dat duid er op dat we op de goede weg zijn.
honden page profiel MarleenMarleen schreef in gouden tip?
ik ga zo eerst naar de dierenarts en dan geef ik ff een update. Kan het op het moment niet goed verwoorden. Zal de vermoeidheid wel zijn. Sorry
honden page profiel MarleenMarleen schreef in gouden tip?
Haaksbarf is alweer een paar maanden op...heb gelukkig niet zo een grote vriezer. Ze krijgt nu alleen tinlo en Darf. Ontlasting is trouwens keurig compact.
honden page profiel MarleenMarleen schreef in gouden tip?
Ze is nu echt misselijk, hoor een hoop gerommel in haar buik. Mijn vermoeden is dat het in de groenten ligt. Het geen afgelopen weken iets beter en wou zeker weten hoe het zat dus heb afgelopen weekend groentemix gegeven en ja hoor...'s nacht was het bal. Maar nu zijn we al 4 dagen verder en het is nog steeds iedere nacht bal. Ze eet ook niet van harte. Had net 100gr paard met wat sanofor neergezet en dat is toch opgegaan na veel twijfels.
honden page profiel MarleenMarleen schreef in gouden tip?
Heb ik ook geprobeerd, had geen effect en gaf heel veel onrust bij haar. kan het misschien nog proberen om wat gedroogd vlees te geven voelt het niet als een maaltijd...wie weet.
honden page profiel MarleenMarleen schreef in gouden tip?
Ik weet het ff niet meer!! Weer een gebroken nacht!! Zoë is 2,5 nu en sinds ik een tijdje vanwege het mooie prijsje haaksbarf en shaweca heb gevoerd heeft ze maagproblemen. (Kan natuurlijk ook gewoon stom toeval zijn)Ik geef normaal hoofdzakelijk Tinlo. Eerst was het een maagzuurprobleem en nu is het hoofdzakelijk misselijkheid. En altijd s'nachts????. Ik heb om 10 uur een afspraak bij de dierenarts. Hopelijk heeft zij een goed idee!! Ik ben op zoek naar de gouden tip????
honden page profiel geengeen schreef in Wie durf dit
Ik vind heftig voor hond van 6 maand oud.
honden page profiel geengeen schreef in Wie durf dit
Ik vind heftig voor hond van 6 maand oud.
honden page profiel geengeen schreef in Wie durf dit
Ik vind heel erg gevaarlijk alles ik eerlijk ben
honden page profiel geengeen schreef in Wie durf dit
Water is ondiep
honden page profiel geengeen schreef in Wie durf dit
ik ben vandaag dood geschrok welk gek doet dit met en jong hond van 6 maand oud......     http://m.youtube.com/watch?v=WAOFI_XoRco  
honden page profiel MarleenMarleen schreef in vers vlees deel 26
Ik heb wel een kwarteltje hoor.... Ik werk volgende week zaterdag pas. Zal ik het dan meenemen? Vanmorgen Zoë gewogen, 24 kilo...zo zwaar is ze nog nooit geweest. De dierenarts had al gezegd dat ze zou gaan aankomen als die darmen weer aan het werk gaan. Ze poepte nooit echt veel maar nu is het echt bizar. Met die afgevallen bladeren sta ik soms 10 min te zoeken naar een drolletje... Mevrouw heeft volgens mij een pyamadag. Er is geen gang in te krijgen!! Ze lijkt wel verkouden...had ze maar naar me moeten luisteren en niet in die vijver moeten springen.???? Net maar weer een doosje Tinlo gehaald. Kunnen we weer 2 weken verder. Vanmorgen uit nood Renske gegeven...kijken wat de darmpjes daar van vinden.
honden page profiel MarleenMarleen schreef in vers vlees deel 26
Ff een update over Zoë. Alle hotspot plekjes zijn keurig geheeld. We zitten nu aan een andere kruidenmix om de disbalans te verhelpen. Het gaat werkelijk super!!! Heb ook een doos Darf gehaald en dat gaat ook top. De losse smaakjes tinlo liggen ook weer in de vriezer. Heb ook nog kwartels en zalmkoppen liggen in de vries maar durf haar die nog niet goed te geven.... Het meest bijzondere is eigenlijk nog dat we een heuse gedragsverandering zien bij haar....ze is minder bang en wil ook door vreemde mensen aangehaald worden. Dus daar stond ik dan....dat doet ze anders nooooooittt???? ????????????????????????????????????????
honden page profiel MarleenMarleen schreef in Caroba KVV
Ik zag net op Facebook dat Caroba met een nieuwe reeks KVV mixen komt. Ik was benieuwd wat jullie ervan vonden. Is in ieder geval vriendelijk geprijsd.
honden page profiel MarleenMarleen schreef in Hoeveel Darf voeren per dag
Zoë weegt 23,5 en eet 700gram...ze is echt een gespierde spijker!!! Wat een verschillen, echt bizar!!!
 

Vrienden van Ginger

honden foto van Marleenhonden foto van tamarahonden foto van geen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^