HondenPage baasje Maxine, Mira en Tuur

Wat schreven de vrienden van Maxine, Mira en Tuur op het forum

honden page profiel KathKath schreef in Lieve Charlie 15 jaar op 15 april
Allerliefste Charlie, ik kan het bijna niet geloven dat jij 15 jaar wordt vandaag! Nooit durven dromen dat je deze leeftijd zou mogen halen. Ik ben natuurlijk heel blij dat ons dat geluk gegund is en ben apetrots op jou. Mijn kranig mannetje, jij gaat er nog steeds voor ondanks de ouderdomskwalen. Vele dikke knuffels van ons. We maken er een mooie verjaardag van vandaag. En dat we nog lang mogen samen zijn. <3 <3 <3  
honden page profiel KathKath schreef in Introducing 'Jolene'
Proficiat! Mooi hondje. 
honden page profiel KathKath schreef in Romeo vandaag 13 jaar !
Proficiat met je 13 jaartjes Romeo. Nog vele jaren er bij.
honden page profiel KathKath schreef in Ontsteking vulva of baarmoeder
Goed gedaan. Duimen dat je snel goed nieuws krijgt.
honden page profiel KathKath schreef in Jack 16 jaar
" Methylprednisolone - 5mg. " makila Ah ja cortisone. Ik vroeg het mij gewoon af hoor. Als het maar helpt dat is het belangrijkste.
honden page profiel KathKath schreef in Jack 16 jaar
Het zal dan inderdaad best zijn om niet meer te gaan wandelen.   Je ziet wat je ziet hé. Als hij het telkens moet bekopen... dat kan de bedoeling niet zijn.   Het is moeilijk steeds stukjes in te leveren. Dat is bij mijn hond ook het geval. Die wordt volgende week 15. Nog wat jonger dus maar de sleet zet zich ook door. Af en toe wordt hier ook al eens maar 1 wandeling ipv 2 per dag gedaan. Altijd met de doggyride er bij trouwens. We passen ons aan aan wat we zien. Weinig andere keuze hé.   Inderdaad zolang hij zelfstandig de tuin in kan en nog duidelijk plezier heeft in het leven nog lekker genieten van elkaar.   Welke medicatie is dat eigenlijk dat hij krijgt die spuitjes?
honden page profiel KathKath schreef in Wat een pech, voorlopig rust. Gescheurde kruisband. Nieuwe filmpjes
Lieke, Gijs loopt toch echt heel vlot hè.   Haha nu de korte broek-versie. Zalig.
honden page profiel KathKath schreef in Inslapen of niet?
" Ik heb teruggemaild dat we haar niet langer willen laten lijden.  Nu is het alleen nog een kwestie van een moment kiezen.. Iemand tips daarover? Bij onze Senne (kat 18 jaar) was het niet moeilijk. De kanker zat zo ferm in zijn lijfje, hij was 2 kilo vermagerd op een week tijd. Dat moest meteen. Maar nu is het zo raar.. Twinkel eet nog, drinkt nog, heeft momenten dat ze nog vrolijk rondhuppelt. Hoe beslis je nu wanneer je de stap zet?? " Miraculeuze Twinkel Geen tip maar het is altijd een innerlijke strijd (het verstand weet dat het moet en het gevoel wil het niet) om de beslissing te nemen. Alsof je jezelf ergens overheen moet tillen. Veel sterkte in ieder geval.Wat Heleen zegt, thuis laten doen daar ben ik ook voorstander van, als dat mogelijk is gezien de corona maatregelen.
honden page profiel KathKath schreef in Er komt een nieuw oudje
Roos ik herinner me nog dat je over dat hondje gepraat hebt vroeger. Super dat jullie dat gaan doen. En al een heel plan om haar bij jou te laten wennen. Eerste kennismaking al achter de rug. Heel fijn. Veel geluk met Tessa.    
honden page profiel KathKath schreef in Rust zacht lieve Brinko
Heel veel sterkte met het verlies van Brinko.
honden page profiel KathKath schreef in Milou, forever in my heart
Heel veel sterkte met het verlies van Milou.
honden page profiel KathKath schreef in Rust zacht lieve Mootje
" Dank je, Hij heeft een mooi plekje gekregen vlakbij Jeff en Waldo. Ze liggen  in een driehoekje begraven..onder de bomen aan de rand van de tuin. Jeff's grafje staat vol varens. Op Waldo's grafje groeit een bos narcissen...en op Mootjes grafje hebben we een grote pol blauwe hyacinten gezet. Ja het is goed dat Mootjes baasje afscheid kon nemen..hij heeft 13 jaar voor het manneke gezorgd en heeft hem uit liefde herplaatst. Hij was erg emotioneel ,en heel lief zijn buurman kwam hem steunen en bleef bij hem na het afscheid nemen. We hebben op zijn verzoek ook foto's en filmpjes gemaakt van de begrafenis en het grafje. Mocht het iets beter met hem gaan in de zomer, dan nemen we hem nog een keer mee naar Texel om het grafje te bezoeken.           " Roos,Jeff † en Waldo † en Mootje † Wat lief van B + S om Mootjes baasje afscheid te laten nemen. Hopelijk kan hij in de zomer het grafje eens bekijken. Zal een moeilijke dag geweest zijn voor jullie allemaal. Veel sterkte hoor.
honden page profiel KathKath schreef in Jack 16 jaar
Dat is jammer dat hij nog graag zou gaan wandelen maar niet meer kan.   Hopelijk is het even een mindere periode en krabbelt hij weer wat op.
honden page profiel KathKath schreef in Wat een pech, voorlopig rust. Gescheurde kruisband. Nieuwe filmpjes
Tjonge zie die Gijs nu lopen zeg. En zijn broekje ziet er echt geweldig uit.
honden page profiel KathKath schreef in De herdertjes kwamen bij nachten update
Wow zeg 14 puppefrutsels. Proficiat! Ben al benieuwd als die allemaal op pad gaan en de wereld verkennen, wat dat gaat geven.
honden page profiel KathKath schreef in Wat een pech, voorlopig rust. Gescheurde kruisband. Nieuwe filmpjes
Lieke dat is fijn om te lezen hoor!   En lopen als een jonge kieviet ook nog. Rustig aan hoor Gijs. Niet té snel hè.
honden page profiel KathKath schreef in Wat een pech, voorlopig rust. Gescheurde kruisband. Nieuwe filmpjes
Dat is al goed gegaan.  Spoedig herstel voor Gijs!
honden page profiel KathKath schreef in Wat een pech, voorlopig rust. Gescheurde kruisband. Nieuwe filmpjes
Succes Gijs en Lieke!  
honden page profiel KathKath schreef in Rust zacht lieve Mootje
Mootje heeft nog 3,5 heel mooie jaren gehad bij jullie en een prachtige leeftijd behaald. Maar dan komt het afscheid toch nog plots en onverwacht. Goed dat jullie beslist hebben om niet meer vanalles nog te proberen en Mootje rust te gunnen. Veel sterkte Roos, Bart, Suzanne en het vorige baasje. Wat zullen jullie hem missen.  
honden page profiel KathKath schreef in Wat een pech, voorlopig rust. Gescheurde kruisband. Nieuwe filmpjes
Over het algemeen ben ik niet echt een fan van honden met kleding, maar dit ziet er toch wel heel schattig uit, haha  " Stabij Gijs Niet alleen schattig, het ziet er ook super goed en functioneel uit.  Dikke pluim voor je handige mama.
honden page profiel KathKath schreef in Wat een pech, voorlopig rust. Gescheurde kruisband. Nieuwe filmpjes
Lieke wat een tegenslag voor jou en Gijs en onverwacht ook want het ging terug goed.   Woensdag operatie. Het moet toch gebeuren maar best dat het snel kan hé. Veel moed hoor!  
honden page profiel KathKath schreef in Golden retriever kan niet meer zelfstandig rechtstaan
" Ze is nu de mooiste ster aan de hemel... wat doet dit pijn  " Sara Wat een lieverd zeg. Mooie foto van haar. Zo moeilijk hé afscheid nemen. Je bent niet zwak hoor. Het is heel emotioneel afscheid nemen. Heel veel sterkte gewenst.
honden page profiel KathKath schreef in Brandnetel drama - Update: holist geweest
" Dank! Heb haar een pb gestuurd! Dit ziet er wel goed uit " Danique, Spike † & Jake Ze heeft de pb beantwoord. Klopt wat Roos zegt, Charlie heeft die schoentjes/sokken. Ben er tevreden over. Ik koop ze hier. https://fretten.nl/nl/1129-hondenschoenen    
honden page profiel esther esther schreef in Begraven of cremeren?
" Begraven of cremeren? Iets waar je misschien liever nog niet over nadenkt, maar ooit komt het moment en dan moet je plots een keuze maken. Kies je dan voor begraven of cremeren? En waar dan? Ga je voor een individuele crematie of collectief? Iets meer als één jaar geleden stonden wij zelf voor deze keus. Geheel onverwachts overleed onze rottweiler 's nachts & dan moet je 's morgens beslissingen nemen. Wij wilden haar sowieso laten cremeren en hadden zo'n 20 jaar geleden een prima ervaring bij een dierencrematorium niet al te ver bij ons vandaan. Contact opgenomen & een afspraak gemaakt, aan de telefoon klonken ze niet erg begripvol & leek het of wij écht maar een nummertje waren. Na alle reviews gelezen te hebben, werd ons gevoel bevestigd & kwam ik uit bij een ander, nieuw dierencrematorium. Wat een lieve mensen! Aan de telefoon al zoveel meer begrip & ook toen we daar aan kwamen heel erg fijn bijgestaan. Oprecht geïnteresseerd & meelevend. We kregen rustig de kans om afscheid te nemen, de mogelijkheden & extra's (pootafdruk/haarplukje) werden uitgelegd. Al met al, als het ergens moet dan heel graag hier! Dierencrematorium Apeldoorn, gerund door écht 2 schatten van vrouwen.   Kern van het verhaal, hoe fijn is het als je dit voor jezelf duidelijk hebt en niet hals over kop beslissingen moet nemen? Hebben jullie hier zelf wel eens over nagedacht? Of wat zijn jullie ervaringen in het verleden geweest?   " Loetjekoe Wat bijzonder.. Ik heb mijn Bamse daar in september laten cremeren, en ik heb precies dezelfde ervaring.. Hoewel ik troosteloos was, niet meer kon stoppen met huilen en in een soort roes verkeerde, kan ik me die dagen nog glashelder herinneren...   Ontzettend lief waren ze, al vanaf het eerste telefoontje. Zij voelden mijn verdriet, en hebben er echt álles aan gedaan om dat enigzins te verzachten. Ik mocht komen wanneer ik wilde, meerdere keren, en zo kon in alle rust afscheid nemen. Ik ben de pijn rondom het verlies van mijn grote vriend nog lang niet kwijt, maar deze dames zijn voor mij goud waard..  
honden page profiel esther esther schreef in ze zijn er!, broertje en zusje doodle
" Ohhh ik wil ook wel weer Fotoos zien, zo leuk, wat zullen ze samen ook een lol hebben.  " ientje Ik ook, ik wilde in je andere topic reageren, want ze zijn toch om op te vreten, zo leuk...   Gefeliciteerd met je prachtige tweetal, en ik wens jullie heel veel plezier samen!
honden page profiel KathKath schreef in Golden retriever kan niet meer zelfstandig rechtstaan
" Wel, dat zei de DA eigenlijk ook. Hij was bezig over minder korrels en geen tussendoortjes enzo... en hij zie, je moet nu niet verwachten dat ze daardoor een kilo gaat afgevallen zijn binnen 2 weken, het gat niet zo snel als bij mensen. En toen dacht ik, al dat leed voor 1 kilootje... Maar sinds haar baarmoeder eruit is, heeft ze nog meer honger. En ja, niet meer bewegen, dus dat is sowieso bijkomen.  " Sara Een hond die enkel nog plezier heeft in het eten... de tussendoortjes ook nog eens afpakken... Wat voor leuks blijft er dan nog over?  
honden page profiel KathKath schreef in Hondenjassen
Dankjewel Anouk.    Fie ik had hem bij Medpets besteld. Er waren enorm veel jassen besteld met het koude weer en alles uitverkocht. De verzenddatum bleef maar opschuiven. Het is voor deze winter misschien de moeite niet meer inderdaad. Jammer dat je hem niet ontvangen hebt.
honden page profiel KathKath schreef in Hondenjassen
" Wat een prachtige jas Ze kijkt iig super tevreden. Kan hier ook niet wachten tot het weer kouder wordt. " Anouk van Botty Haha ja mooie jas hé Anouk. Het is "hij". 
honden page profiel KathKath schreef in broer en zus Doodle al weer 9 weken(foto,s)
"   Dat zijn topics geopend door fokkers over hun nest. Als het fokbeleid niet is voorgelegd en goedgekeurd door het modteam en er zijn geen dringende vragen op gebied van de gezondheid van moederhond en pups, worden topics gesloten.   Dit topic gaat over pups, die al bij de nieuwe eigenaar wonen. " Loesje Inderdaad
honden page profiel KathKath schreef in broer en zus Doodle al weer 9 weken(foto,s)
" Goh ik zie toch regelmatig dat er topics worden gesloten omdat het gaat om slechte fokkers. " Danielle HP-leden bepalen toch niet waar iemand een pup koopt?  Paula moet daar ook geen verantwoording voor afleggen aan iemand.  Trouwens ... stamboomhonden. Niet altijd de gezondste hé. Het is niet omdat er een papier bij zit... Dat weten we ondertussen wel. Soms beter wat te mengen.Kleine genenpoelen. Niet goed hé.
 

Vrienden van Maxine, Mira en Tuur

honden foto van Simone & Noahhonden foto van Cindyhonden foto van Bende van 4honden foto van liesbethhonden foto van Kathhonden foto van Ali  &  Rockyhonden foto van meert nancyhonden foto van esther honden foto van Jessica & bulletje Gwenhonden foto van Gwennhonden foto van luthonden foto van sinsy en Dexhonden foto van michaela en barthonden foto van martine Fenna en Cooperhonden foto van Erika & Jettahonden foto van Sophie & Beauhonden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Kyrahonden foto van heidihonden foto van Anoukk - Mandark !honden foto van Tobyhonden foto van chantalhonden foto van Julie & Maksie!honden foto van Nele & Brucehonden foto van karin  (lobbus)honden foto van d'haeyerhonden foto van John & Anouk &  Mutz & Samhonden foto van G.M.honden foto van nandyhonden foto van maxxiehonden foto van Robert & Max†honden foto van Nadine

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^