HondenPage baasje Marianne

Over Marianne

honden foto van Marianne Hallo, ik ben Marianne en sinds twee jaar het baasje van Doerak, een Kooikerhondje. Doerak doet zijn naam eer aan dus daar heb ik heel wat mee te stellen, haha.

Vanaf dat ik Doerak als pup kreeg, check ik regelmatig deze site. Nu, twee jaar later, besloten me toch eens te registreren.

Doerak en ik doen aan agility, maar nog niet op wedstrijdniveau.

Krabbels aan Marianne

honden page profiel San & 7San & 7 schreef om 08 maart om 19:24
Hi Marianne, ik zie op de foto dat ie de schoentjes aan heeft :). Heeft ie de 1e keer zeker ook de boot dance gedaan? Kon je je lach inhouden, hihi? groetjes, Sandra
honden page profiel San & 7San & 7 schreef om 26 november om 21:15
Idd, heerlijk om met ze bezig te zijn! De schoentjes zijn geloof ik van porta. De klittenband liet in de sneeuw snel los en om de paar mt konden we een schoentje rapen. Onbegrijpelijk als je nagaat hoeveel moeite het kostte om ze aan te krijgen. Wel super dat de Kooikers het toelieten, haha. We wilden niet de duurste omdat de ruffwear-tuigjes en ezy-riemen met karabijnhaak al zoveel geld gekost hadden (wel goed spul). De maat weet ik niet meer, de schoentjes liggen in een verhuisdoos... Als je van iemand anders tips krijgt over schoentjes, dan geef ze me maar door :).
honden page profiel San & 7San & 7 schreef om 24 november om 20:53
Onze oudste, Banjer, heeft niet meer zo'n conditie als vroeger, toen zwom ie ook in zee. Nu vindt ie het niet meer zo leuk en kan het niet lang volhouden. Zillah houdt haar onderlijf te laag, haha. Dan kost het te veel moeite en grijpt ze een andere hond om zich aan vast te houden en gaan ze samen onder, haha. Fleur kan heel goed zwemmen, maar vindt het geluid van de golven niet zo leuk. Ze zwemt wel met me mee, maar ze straalt niet uit dat ze het leuk vindt. Resi, ons pupje, is dol op water. Vanaf dat we haar hadden speelde ze in de waterbak van de Husky's. Toen in een wasbak, later in een zwembadje en van de zomer is ze met 3 mdn al in zee geweest.
honden page profiel San & 7San & 7 schreef om 14 november om 11:26
Dank je. Doerak is ook een mooie jongen! Leuk dat je agility doet. Ik zie een foto van hem bij het water. Vindt Doerak het ook leuk om te zwemmen?
honden page profiel MarianneMarianne schreef om 06 november om 11:03
Dank je! Het is ook een schat en super enthousiast.
honden page profiel Hondenliefhebber Hondenliefhebber schreef om 06 november om 10:48
Wat een leuk hondje !

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Marianne heeft 48 ontvangen.

Berichten en online status
Marianne was voor het laatst online 10 jaar, 3 maanden, 3 weken, 1 dagen, 7 uur, 4 minuten, 22 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^