HondenPage baasje Bulleke

Wat schreven de vrienden van Bulleke op het forum

honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
" Heel veel sterkte Esther  Wat een mooie hond was Bamse en wat een prachtig filmpje  " White Shadow Dankjewel White Shadow..   Ik wil niet opscheppen, maar hij was ook prachtig.. Van binnen en van buiten.. Lomp en onbenullig soms, maar oh zo'n zacht en lief karakter... Een hart van goud...  
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Aanschaf pomeriaan teefje met fci stamboom
" Is het van die advertentie uit Noordwolde? Dat is zo te zien geen echte dwergkees,dus zeer waarschijnlijk vals fci stamboom. pomeriaan is trouwens al zo een broodfok naam. Pomeranian of dwergkees is de goede naam. Ik zou er niet intrappen en als je toch wil gaan ervoor, vraag dan of er op zijn minst getest is op de aandoening cm/sm en op patella luxatie " annette & de boefjes Dwergkees werden ze in Nederland en Belgie genoemd ,In Rusland en Polen heten ze Pomeriaan of Pomeranian,De broodfok heeft een aantal jaar geleden gewoon de naam pomeriaan overgenomen van de Russen .
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Aanschaf pomeriaan teefje met fci stamboom
" Ik ben niet thuis in de stambomen... ik zou wel om een kopie kunnen vragen idd . Het is via marktplaats. Tegenwoordig vragen ze sowieso heel veel voor een hondje ook zonder stamboom. Ik denk dat die hele stomme corono crisis dat heeft veroorzaakt want de prijzen vliegen de pan uit " Butterfly Ja zolang de mensen dat blijven betalen wordt het alleen maar duurder .
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Aanschaf pomeriaan teefje met fci stamboom
" En stel ik krijg het kopie stamboom, waar moet ik dan opletten? " Butterfly Dat het een stamboom is die uitgegeven is door de raad van beheer ,Dat staat bovenaan , Daarbij zou ik ook willen weten wat haar patella uitslag is ,voordat je meer als 1000 euro kwijt bent aan knie operaties .
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Bloed verlies na dekking
Ja dat is normaal hoor ,Bij sommige stopt de bloeding na plm 17 of 18 dagen en andere blijven ruim drie weken vloeien , Het is ook zo dat ze drie of vier weken na de dekking ineens kan vloeien en je gewoon een nest krijg ,Nou ja je teefje dan . Hier merk ik een week of twee a drie na de dekking gedragsverandering bij de teef ,aanhankelijker ,wat stiller ,maar als het het eerste nest is wat je fokt heb je pas zekerheid na de echo . Succes!
honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
" vreselijk he die stilte, van luna maar 7 maanden mogen genieten,maar het was zo intens,ze was altijd bij me en dan zo in 1 keer weg,,luna zou ons laatste hondje worden,maar mijn man had ook wel in de gaten dat die vlieger niet opging,na bijna 3 weken kwam jolie in ons leven,zij woont nu bijna 4 maanden bij ons,gelukkig zijn de 2 niet met elkaar te vergelijken,zowel uiterlijk als innerlijk niet (van een stichting,die kleine hondjes opvangt en er een nieuw huisje voor zoekt)     wil je ook weer een hond??????? " Liesbeth/Skinny Ja..de stilte is idd vreselijk, ook al lopen Lasse en Beer er nog.. Het is anders.., en kan mijn draai nog niet echt vinden.   Ik ben blij voor jullie dat Jolie nu in jullie leven is..  Arme Luna..soms is het leven zo oneerlijk...   Hier gaat zéker nog een hond komen, en misschien ook wel twee.. Ik ben er alleen nog niet aan toe nu..., dat komt wel..
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in blaffen in de bench
Als je hond niet sloopt oid zou ik eens kijken of je de bench 's nachts open kan laten. Mocht je toch graag de bench willen blijven gebruiken dan helpt het misschien om de hond nog moe te maken voordat je gaat slapen. Een eindje wandelen en daarna nog iets te kauwen geven voor een half uur+.  (kophuidplaat bijvoorbeeld is goed en gaat lang mee). Vaak zijn ze, wanneer ze mentaal voldaan zijn, gewoon klaar om te gaan slapen en dan is het "verzet" wat minder groot. Als hij namelijk fysiek/mentaal nog niet moe genoeg is, zal hij denk ik ook gaan piepen wanneer 's nachts de deur van de bench gewoon open staat.  Als het gepiep aanhoudt zou ik kijken of je er 's nachts nog even bij kan blijven. 
honden page profiel HeleenHeleen schreef in oudere Kuvasz
Het komt vaker voor als er meerdere honden zijn ,Een vriendin van mij had het bij haar bouviers ,als de ene gedaan was en terug kwam vloog de ander er bovenop ,Ze is ze toen beide tegelijk laten doen en toen was er geen probleem meer . Misschien Kyra meenemen naar de trimster als Remy of de andere gaan ? 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hoeveel dagen vers vlees?
Om de darmen een 'boost' te geven zou je ook probiotica kunnen geven. Ik heb alleen ervaring met deze (< klik) maar er zijn er nog veel meer.  Hier ook goede ervaringen met KVV. Geen diarree en buikpijn meer, echt een verademing. Ik heb hem gewoon meteen overgezet op vlees zonder te mengen oid. Dat ging verrassend goed. Hij had op een gegeven moment alleen nog maar diarree van zijn brokken, vandaar dat we maar gewoon in een keer overgestapt zijn want die brokken deden ook niets goeds meer voor hem ondanks dat het wel lang goed is gegaan. Maar er zit ook wel wat in om nu niet te veel te gaan rommelen met voer en de darmen eerst weer te laten herstellen.... Alleen, hoe gaan die darmen herstellen als de hond het niet zo goed doet op het voer. Ik heb geen idee denk dat het een kwestie is van uitproberen.... 
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Voorstellen !!
Veel plezier op het forum !
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Ervaring met in laten slapen?
" Heel erg bedankt voor alle reacties en ervaringen... Mies is er nog steeds. Ze heeft een paar dagen wat gegeten maar vanochtend toch weer diarree. Heb het idee dat ze honger heeft maar alles wat ze lekker vindt daar krijgt ze diarree van of wordt ze ziek van. Uiteindelijk zal ze daar aan overlijden, of zal ze zich verhongeren... Beide geen leuk vooruitzicht. Puck en Fenrir, bedankt voor je bijdrage als da assistent. Je zei De dierenarts geeft als eerste een prik om in slaap te vallen, dit is eigenlijk gewoon een narcose middel. Nou heb ik gelezen in de informatie van het RIVM over euthanasie bij mensen (ja zover gaat mijn zoektocht al) dat het middel wat ze daar geven pijn kan doen... Echt heel eng om te lezen, maar is dat bij dieren dan ook niet zo? Ik heb zelf wel eens een licht roesje gehad en dat was absoluut pijnloos maar dat was met zo'n mondkapje op. Via injectie is het misschien wel pijnlijk, brand het?? Man ik heb het hier zo moeilijk mee. Het voelt gewoon net alsof je je kindje voor de bus gooit. Bedankt in ieder geval iedereen voor de hulp... " marte De moeilijkste beslissing ooit en hier al ontelbare malen genomen , De ene hond reageerde even op de narcose in de spier de andere totaal geen reactie ,Geef ze even wat afleiding door op schoot te nemen en er tegen aan te praten ,Prikje is zo gegeven ,ze vallen in een diepe slaap en dan is de rest ook zo gebeurd , Dat sommige honden gaan trillen of schokken na de narcose prik dat komt door de soort narcose ,maar gebeurd het goed,met het juiste middel , dan heeft je hond geen last , De beslissing wanneer vind ik altijd zwaarder wegen als het hele gebeuren ,maar op zo'n moment schakel je je gevoel even uit en denk je aan je hond .   Marte heel veel sterkte met je hopelijk voor Mies snelle beslissing .
honden page profiel esther esther schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
" lees het nu pas,heel veel sterkte, weet hoe het voelt,na skinny een paar jaar geen hond gehad,verleden jaar november kwam er een chi meisje in ons leven,net een jaar oud,29 juni zouden we haar laten steriliseren,helaas is ze niet uit de narcose gekomen,inmiddels is er weer een nieuw chi meisje in ons leven   " Liesbeth/Skinny Ach..wat vreselijk Liesbeth.. Ja het gemis is zó groot.., ik kan er maar niet aan wennen.. Jij ook heel veel sterkte..
honden page profiel HeleenHeleen schreef in 10 maanden en meer
" Niet veel belangstelling precies maar ik hou het graag even bij voor mezelf om later te kunnen terugkijken.  Vandaag gaan speuren en trailrunnen, want ik had hem een avondje rustig nodig. Dat is gelukkig wel werkzaam gebleken, hij ligt heerlijk te ronken in de zetel/salontafel      " Dagmar Ik had je topic gemist  ,maar een leuke updat ,   Het is geen straf voor hem dat avondje rust!
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Help met mijn hond mausie is niet wie ik dacht dat hij was.
"     Ik was verbouwereerd toen ik mijn email opende en zag wat voor soort reacties ik heb gehad om mijn oproep om hulp. Ik wilde dit forum eigenlijk laten voor wat het was want voelde me compleet voor zeik gezet. Ik heb immers ook op een ander forum een bericht achter gelaten en daar was men behulpzaam en heb ik dingen de therapeut vandaan. Maar vond dat ik dit niet over mijn kant moest laten gaan. Ik denk dat ik eens ga informeren bij sidn hierover. Mijn zoon Fred gaf deze tip. Mausie ik nu even logeren bij hem. Dank je aan degene die me wél willen helpen.  " Tineke Hallo Tineke  Het is jammer dat het asiel deze hond bij je geplaatst hebt ,Staffords kunnen nu eenmaal op een bepaalde leeftijd vaak niet opschieten met soortgenoten ,niet dat ze dan kannibaal zijn hoor ,Jou hond heeft al het een en ander meegemaakt en dat van hot naar haar plaatsen, dus nu weer bij je zoon zal hem geen goed doen .  Heel jammer dat hij Melody als lekker hapje zag maar dat zouden veel van mijn honden ook flikken ,mits ze de kans krijgen  Ik zou aanraden om iemand te vinden die je kan helpen met de verdere opvoeding ,maar als je geen ervaring met honden heb gaat dit een hele kluif worden . Succes!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Halsbandje puppy
Ik zou het bandje omdoen en een dagdeel om laten. Omdoen en afleiden en wat leuks gaan doen, het went vanzelf. Als je de halsband om hebt gedaan gelijk een snoepje en speeltje voor de neus. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Blikvoer ongezond?
" Oh, oké fijn om te weten dat ik het gewoon af en toe kan geven. In mijn hoofd was blikvoer altijd slecht al had ik daar geen gegronde reden voor. Ik dacht: iets wat honden zo super lekker vinden kan toch nooit gezond zijn, misschien zit er wel een berg suiker in    Over die brokken: zelf dacht ik dat het misschien iets te maken heeft met de manier van verteren. Brokken zijn zo droog en vallen misschien zwaarder dan vers vlees. Ik had ook wat merken geprobeerd met een vleespercentage van boven de 80% en daar deed ze het juist het slechtst op. Toen maar tegen de wetten van Hondenpage in een goedkoop merk met een lading granen genomen. Daar deed ze het een paar maanden goed op, icm kvv. Maar de laatste tijd kreeg ze er dus wel klachten van. En nu ga ik andere brokken niet eens meer proberen. " Iglo Er zijn best wat merken die goed bekend staan, zoals Herrmanns, Carnilove, DLG enz. Ook Hubertus Gold heeft, vind ik, fijne blikvoeding en niet zo duur.  Maar joh, voor die paar dagen.... Ik gaf mijn vorige hond ook wel eens blikvoeding van de supermarkt, gewoon voor de smaak.    Heb je wel eens naar gestoomde voeding gekeken? Kun je gewoon zo een rol/bakje opentrekken en heb je er verder geen omkijken naar. Hoef je niet te ontdooien. Je kan het als het geopend is best nog een paar dagen tot een week bewaren in de koelkast. Heel simpel en het smaakt ze prima. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Blikvoer ongezond?
Welnee, kan geen kwaad. Er is natuurlijk wel verschil in kwaliteit net als bij vlees en brok, dus het hangt er vanaf welke blikvoeding je geeft, maar je hond eet goed en doet het er verder goed op dus ik zou me daar dan zeker geen zorgen over maken.  Wat de slechte reactie op brokken betreft; dat heeft mijn hond ook. Mijn hond verdraagt ook heel veel brokken niet. Eerst dacht ik dat het aan de diersoort lag maar...  Hij eet nu probleemloos alle diersoorten waar hij eerder met brokken allergisch voor was, maar dan in kvv-vorm. Ik denk dus eigenlijk dat hij allergisch was voor iets anders in brokken en niet zo zeer de diersoort. 
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hoeveel heeft jouw hond er?
Er liggen er ook nog een aantal in de tuin...
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Hinken met achterpoot Kaninchenteckel
Bedoel je tijdens het wandelen, een soort hinkeltje? Dan zou je eens naar de knieschijf kunnen laten kijken. Patella luxatie is een afwijking die vaker voorkomt. Of bedoel je dat je hond echt mank is?   https://www.youtube.com/watch?v=yik_nTMVAV4  
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Aankopen voor de hond
Ohja. Een nieuw tuigje omdat ik het niet kon laten    
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Brokken of vlees voor pup?
Diacur is ook tegen giardia ,Maar is sommige gevallen werkt panacur beter . Panacur zelf bestellen is goedkoper als via je dierenarts kopen .
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Mijn pup van 13 weken dood door snauw van mijn volwassen hond
Vreselijk dat dit is gebeurd , Heel veel sterkte voor nu en de komende tijd voor jullie allen .
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Onze toller pup is geboren!
" Op de hondenschool haal ik de “schuurpups” er in een paar minuten uit hoor. Compleet overprikkeld, slechte stressverwerking, blaffend op het veld naar alles.  Daarbij hebben we het hier over een Toller. Nou, laten dat nou net niet de meest stabiele honden zijn. Er zit ontzettend veel angst in en nerveusheid in het ras. Dan is een vroege en goede socialisatie alleen maar gewenst. Op de hondenschool heb ik ontzettend veel tollers gezien die angsthappers waren en continu naar alles snauwde.  Dat is niet echt te vergelijken met een Bull terriër, Leonberger of Newfoundlander.  Van een huishond anno 2020 wordt ontzettend veel prikkelverwerking verwacht dagelijks, dat kun je niet pas gaan trainen met 8 weken. Zeker niet bij een gevoelig ras waar al veel angst in zit.  " Britt, Maui & Bodhi Nee maar ik heb ook andere rassen gekocht die niet in huis geboren waren , Tollers kunnen wat eenkennig zijn ,geen allemansvriendjes ,maar verder toch vrij makkelijke hondjes , Valt me trouwens wel op dat mensen ineens legio tollers of een ander ras waar het topic dan net over gaat ineens heel veel op hun school hebben ,terwijl je echt niet over spoelt wordt met tollers op hondenscholen .
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Evi’s dagboek! - 7 maanden oud - goede avond (p9)
Geweldig om te zien !!!
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Onze toller pup is geboren!
" Nee hoor. Complete cultuurshock.  Een verhuizing is al stressvol genoeg. Lijkt me wel prettig als een pup dan al deels gesocialiseerd is.  " Britt, Maui & Bodhi Denk je echt dat het een pup uitmaakt of hij in een stal of in huis geboren is? Ik heb mijn tweede newfoundlander reu en eerste leonberger ook uit een stal ,Zijn gewoon normale honden geworden ,het ligt eraan hoe je dat zelf oppakt ,In de meeste stallen staat de radio aan (soms hinderlijk) lopen mensen in en uit ,kinderen spelen met de pups ,en aan een tv en stofzuiger wennen ze ook met 8 weken nog , Het is meer het idee van de mens dat pups in huis geboren moeten worden ,en dan zijn er ook nog fokkers die stro als ondergrond in huis gebruiken tijdens een bevalling ,inplaats van kranten of doeken ,je veegt de handel bij elkaar na het werpen en kan het makkelijk schoonmaken ,dus het zou ook nog kunnen dat het gewoon in huis is ,Zaak van de fokker lijkt mij ,en als het pupkopers niet aanstaat kijk je gewoon verder .
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Onze toller pup is geboren!
" Ik ook  en daar wachtte ik op, en daarom vroeg ik er naar.  " Pascale, Kahlúa&Willow Top ! Nu maar hopen dat dat nog komt .
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Onze toller pup is geboren!
" Ja het is een pup met stamboom. Ik had me vergist, we mochten de roepnaam zelf verzinnen. De begin letter van het nest krijgen we nog te horen. " Roos Als je de beginletter weet ,verzin ik mee ,
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Onze toller pup is geboren!
" Tsja, dat gebeurt eenmaal op een openbaar forum. Daar mogen mensen hun mening geven. Net zoals jij ook doet, door te zeggen dat jij er geen moeite mee hebt. Verder wordt er ook gewoon op TO haar vraag gereageerd gelukkig. " Pascale, Kahlúa&Willow Ja joh? ik heb nog geen namen gezien hoor ,Maar hier komen er een paar , Toos  Truus  Tolly Trienie     
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Onze toller pup is geboren!
Wat ik dan wel weer jammer vindt is dat iemand net nieuw is op het forum ,trots verteld over de toekomstige pup, Hulp vraagt met namen verzinnen  en er afgegeven wordt hoe de pups erbij liggen ,over de manier van fokken ,het grootbrengen , Wij kennen de fokker niet ,waarom dan oordelen.
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Onze toller pup is geboren!
" Pups op stro is geen ramp.. waar ik meer moeite mee zou hebben is dat ze dan hoogstwaarschijnlijk ook in een schuur liggen in plaats van lekker binnen bij de mensen, waar ze kunnen wennen aan geluiden, bezoek, stofzuiger, tv etc.  " Pascale, Kahlúa&Willow Zou ik geen enkele moeite mee hebben ,daar kunnen ze ook na 8 weken goed aan wennen .
 

Vrienden van Bulleke

honden foto van janinehonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van esther honden foto van animal loverhonden foto van Heleenhonden foto van Baasje van Spaiky†honden foto van Amstaffhonden foto van jokehonden foto van Romeo en Rockyhonden foto van Yarahonden foto van prulhonden foto van Bodil, Shilohhonden foto van Sharon, Harley & Bonohonden foto van nadine honden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.honden foto van Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^