HondenPage baasje Bulleke

Wat schreven de vrienden van Bulleke op het forum

honden page profiel HeleenHeleen schreef in Wie had er nou papegaaien op dit forum
Dubbel
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Wie had er nou papegaaien op dit forum
Kortwieken bij vogels vind ik net zo erg als couperen bij honden ,varkens e.d. Ze hebben vleugels om te vliegen en de mens verzint dat ze gelukkiger zijn gekortwiekt op een buggy of zo , De meeste gedrags problemen bij vogels heb je ook bij de gekortwiekte.Vooral als ze eerst jaren kunnen vliegen en dan neervallen omdat opstijgen niet lukt .   Hier zijn de vogels overdag buiten ,kunnen vliegen klauteren spelen ,praten ,maar de twee die wij geleewiekt hier kregen zijn anders in gedrag als de drie vliegende.In de avond komen ze wel binnen ivm de ratten die graag vogels eten . Of je vogel elders gelukkiger zou zijn ? Geen idee ,Is het geen optie bij het logeer adres omdat hij daar minder stress ervaart? En de leeftijd speelt ook mee ,bonte boertjes worden niet zo oud als grote gaaien .  
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Wie had er nou papegaaien op dit forum
" Nouuuu ik ben toch van slag, ik zit in zware twijfel, ondertussen hoor ik Funky lachen en wat zegt het hondje woewoweow en de kraai kraaa, en ik zit nu met paniek, hartkloppingen, ik weet het ff niet meer. " yooop Ik weet niet hoelang je Funky al in bezit hebt en hoe oud hij is? Maar dit klinkt niet als een ongelukkig vogeltje , Kan hij nu wel of niet vliegen ? want dat is niet zo duidelijk  ,in het ene bericht zeg je dat hij nooit vliegt en even verderop weer wel?   Weet dat sommige vogels zich net zo hechten aan 1 verzorger als bv honden , En als je bij het idee van herplaatsing al hartkloppingen krijgt ,is het misschien gezonder funky gewoon te laten blijven? Als je lekker met Sam gaat lopen kan funky toch uit de kooi? Bij binnenkomst Sam ff apart houden en funky al kletsend weer in de kooi zetten ,Buiten overkapping is ook geen slecht idee ,frisse lucht is voor iedereen goed.   Maar goed  ik kan niet in jou positie kijken natuurlijk ,dus nogmaals  alle wijsheid gewenst!
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Wie had er nou papegaaien op dit forum
" Heleen had 5 papegaaien, weet niet of ze ze nu nog heeft. " Kees Ja die heb ik nog ,Rico,Herman,Keetje ,Proppertje en Koko . Mijn ervaring met stichtingen is ronduit slecht ,Ze beloven van alles ,kijken goed uit waar ze terecht komen,zeggen ze .Gaan naar opvang gezinnen of worden opgevangen bij de oprichters  ,Ondertussen worden vogels die al meer als 30 jaar kunnen vliegen gekortwiekt ,koppels worden gescheiden en apart voor veel geld verkocht ,De gekortwiekte vogels mogen met mooi weer op een buggy zitten en worden rondgereden ,ondertussen kan je dan geld storten voor de opvang . Nu zijn er legio van die stichtingen hoor ,en net als bij andere dieren moet je het kaf tussen het koren scheiden.Maar mijn voorkeur zou het niet zijn .   Wij hebben hier een geleewiekte vogel ,die echt van hand tot hand gegaan is ,Kan nooit meer vliegen ,Heeft een ontzettende hekel aan vrouwen (en dat terwijl ik ze altijd voer) en de stichting wist er door zijn felheid ook geen raad mee .Hij is nu rond de 40 jaar dus daar genieten we nog wel even van ,maar door zijn eerdere tehuizen via stichtingen is het altijd oppassen met hem .   Ik leer de honden dat ze niet bij de vogels in de buurt mogen komen ,ook niet als ze overdag buiten vliegen of lopen ,en dat werkt zelfs bij de jack russells . Succes en sterkte met je beslissing.  
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Hond met heel veel energie
" Hier ben ik het niet mee eens. Als je echt extreem veel loopt en doet met de hond, dan is het inderdaad misschien goed om wat rustiger aan te doen. Maar daar lijkt het niet op. TS heeft ook gewoon een energiek ras, het is niet eerlijk naar de hond om niet aan zijn behoeften te voldoen. Dat levert alleen maar frustratie op voor de hond en voor je het weet gaat ie misschien wel slopen in huis. Hij moet toch zn energie kwijt. De essentie hierin is de juiste balans te vinden: niet te veel en niet te weinig. Op dit moment is het nog te weinig voor deze hond. " Danielle Helemaal mee eens ,
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Berp haar eerste nest
" Helaas geen geschikt plekje gevonden tot nu toe. En helaas is ook de black brindle reu na 5 dagen bij zijn gezin terug gekomen.  Op dit moment is er een enorm aanbod van sport staffords, de vraag valt helaas wat tegen. Mijn nest was 5 dagen na de geboorte volledig verkocht. Helaas blijkt maar weer dat mensen zich verkijken of overhaast beslissen. Ik heb dus nu 4 bijna 13 weken oude pups lopen.  Er zijn dagen dat ze met Berp of Dien mee gaan om de beurt. Dat is vooral als ik moet werken omdat ik het dan gewoon niet red alles apart te doen. Dagen zoals vandaag als ik vrij ben doe ik alle honden apart. Dat is heel veel werk maar je merkt wel dat het zijn vruchten afwerpt in de training met de pups.  " Anke Ach Anke ,het is bij meerdere rassen zo hoor, Mijn nestje gosjes ,daarvan waren er op voorhand 8 besproken ,Er werden er 7 geboren , Er zijn in Nederland en Belgie geen gossenfokkers meer ,dus je zou denken dat er aanvraag is ,Was er ook maar de een na de ander zei af ,zelfs drie afzeggingen op 1 dag ,wegens scheiden ,liever een ander tijdstip en meer bla bla ,en dan pas rond de 7 weken afzeggen ,maar beter nu als dat ze terug komen na plaatsing denk ik dan ,Dus momenteel lopen er hier nog 3 prachtige gossen van nu zes maanden ,waarvan er eentje hier blijft.   Dus je kan niet anders als er voorlopig zelf van genieten ook al is het aardig wat werk. Succes hoor!
honden page profiel esther esther schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
" Ja dat had ik al gelezen, maar ik ga naar de Drunense duinen, had wel naar Texel gewild, maar volgend jaar misschien. " yooop Doe maar, gaan we lekker daten!
honden page profiel esther esther schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
" Vroeger gingen we naar Texel, maar huisjes zijn zo duur geworden en ik laat mijn papegaai niet graag te lang alleen, iemand zou haar kunne eten geven maar dat vind ik zielig.   Idioot duur gewoon, maar wij doe het nog steeds elk jaar. Dan zitten we net buiten de Koog, maar ook hier was het nu veel meer vuurwerk dan voorgaande jaren. Viel ons echt tegen. De dagen rond kerst en oud/nieuw zijn gewoon hoogseizoen prijzen, helaas   " to Ik denk dat de Koog ook wel het meest drukke ( onrustige ) dorpje is van Texel wat dat betreft.. Maar de Cocksdorp is ook een mierennest met al die toeristen. Wil je echt rustig zitten dan zou ik voor Oost kiezen. Ik vind het sowieso heel erg meevallen op Texel, het fijne is dat het vuurwerk hier zich meestal beperkt tot oudejaarsavond, tussen 0.00 en 2.00. De dagen ervoor, of nieuwjaarsdag hoor je praktisch niets meer.
honden page profiel esther esther schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
" Nee, in Apeldoorn mag geen vuurwerk afgestoken worden, al een paar jaar niet.    Maar je moet t altijd vragen bij t hotel. Het bos zit er direct achter, daar gaan ze geen vuurwerk afsteken lijkt me. " Kees In Apeldoorn, maar ook in Ugchelen en de rest van de omgeving wordt juist héél veel vuurwerk afgestoken. Al jaren. Beslist geen plek voor een doodsbange hond..
honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie schreef in Aussie Djaidey 10 maanden
Wat is ze groot geworden! 
honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie schreef in Verdriet
Sterkte! 
honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie schreef in Happy nieuwjaar

honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie schreef in Fijne kerstdagen!
Odie en ik wensen alle honden en baasjes fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe!
honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie schreef in Aussie Odie's dagboek - 10 maanden en poseren voor kerst
Odie is inmiddels ruim 10 maanden. Hij heeft zo veel geleerd de laatste tijd en is zo goed vooruit gegaan! Natuurlijk heeft hij nog puberstreken, maar als ik kijk waar we vandaan komen gaat hij niet meer met stapjes maar echt met sprongen vooruit! Ik ben zo trots op hem!    Eerst moest hij alles hebben wat hij zag en ging constant met onze spullen ervandoor. We hebben ons serieus afgevraagd of we wel een kerstboom konden opzetten dit jaar. Naar mijn verbazing gaat dit bijzonder goed. Odie accepteert de kerstboom volledig alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Ik wou graag foto's van hem maken voor de kerstboom met de kerstmuts op, maar ik dacht dat dat dit jaar nog te hoog gegrepen zou zijn. Maar wat heeft Odie mij verbaasd! Ik verwachte eigenlijk foto's van een omgevallen kerstboom met een Aussie met een kerstmuts in de mond, maar het resultaat is een serie foto's van en super gehoorzame Aussie die netjes met de kerstmuts op zit te poseren voor de kerstboom. Ik ben zo trots!     
honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie schreef in Hiep Hiep Hoera deze Linke Loet is 2 jaar!
Gefeliciteerd! 
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Jack Russel ‘s
" Hoi Heleen, We hebben een pup nu van vijftien weken. Ik heb 1 foto voorlopig in mijn foto’s staan. Dit is onze derde hond. Onze vorige was een boerenfox…we lieten hem na 11 jaar inslapen Goed luisterend,speelde graag met zijn touw,hield ook van wandelen en was voor alle mensen en dieren even lief. We missen hem nog wel vaak. " Ciro (blaf..Siro) en vrouwtje Astrid Net wat Laura al zegt ,jullie hebben een leuk hondje ,maar geen jack russell . Vaak worden die kruisingen gedaan met de Duitse jachtterrier dan krijg je die kleuren erin . Ze zijn dan wel wat pittiger en vasthoudender als de jack russell . Ik kan me goed voorstellen dat jullie je boerenfox nog erg missen ,Maar deze zal lekker wat afleiding geven , Heb je misschien foto's van de ouders?
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Jack Russel ‘s
" Wat ik me afvraag is of er Jack Russel hondenbezitters hier zijn. Ik ben wel benieuwd naar karakter trekjes en foto’s  Ik zie de posts wel " Ciro (blaf..Siro) en vrouwtje Astrid Heee hier een jack russell liefhebster ,ik heb er in de leeftijd van 7 maanden tot en met 15 jaar dus echt van alle leeftijden , Karaktertrekjes ,,  makkelijk op te voeden ,echte werkhondjes ,goed luisterend ,en hebben veel beweging hier . Ga je zelf ook een russelltje nemen ? In mijn fotoalbum staan legio foto's van ze , Ze doen behendigheid ,speuren jachttraining ,echt overal voor in . en er zijn er die ws denken  doe het lekker zelf ,wij willen alleen wandelen .
honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie schreef in Mijn Lieve Tinka al weer 10 jaar
Gefeliciteerd! 
honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie schreef in Mijn Lieve Tinka al weer 10 jaar
Gefeliciteerd! 
honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie schreef in Dag lieve zuko
Sterkte!
honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie schreef in Kyra overleden
Heel veel sterkte!
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welk tuig?
Deze is ook fijn trouwens: https://hurtta.com/collections/harnesses/products/casual-y-harness   
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welk tuig?
" Ik vind de jassen die Penny draagt prachtig!  Maar ik vraag me af of een reu hier wel mee overweg kan, plast hij er niet tegenaan? " jantien  Hier niet!  Ik heb ook de Jumppa en als ik 1 maat groter bestel, wat eigenlijk beter zou zijn, dan zit de buikband er wel overheen... Dat is echt jammer. 
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Winnershow of euro dog show?
" Heb je ook nog mee gedaan met je Jackies? of niet?  " Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Nee met de jacks doen we tegenwoordig de aankeuring ,Daarbij werden de jacks al heel vroeg gekeurd en dan moet je er echt heel de dag zijn . De herders waren pas rond het middag uur ,het was drie uur rijden dus dat kwam beter uit .
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Winnershow of euro dog show?
" Hoe hebben de HPers het gedaan in Ljouwert? Tamara, Heleens Gosjes, Dialga en ik dacht nog iemand. " jantien Mijn gosjes zijn voor het merendeel al Nederlands of Internationaal kampioen ,dus het was de beurt aan de Oost Europese herders , Nikita van het Insula Maris ,eerste uitmuntend en voor de tweede keer winster , Haar dochter Norah van het insula Maris beste pup ,en veel belovend ,waarvan wij ons altijd afvragen wat ze beloofd . Iwan van het Insula maris (andere eigenaar) Eerste uitmuntend ,Winner en BOB ,   Dus een geslaagde dag voor mijn vriend en zijn herders .
honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje schreef in Welk tuig?
Ik ben erg te spreken over de Air! Door Beer zijn bouw krulde het rugstuk van de Pro op achter zijn nek/op zijn schouders. De Air past perfect. Maar dat is per hond afhankelijk denk ik hoor!    Ik heb voor Beer ook een Pomppa jas maar deze schuift bij hem opzij met wandelen. Er zitten namelijk geen koorden aan voor de achterpoten. De truien zijn wel super.  En ik hou stiekem gewoon van hondenkleding.         
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Berp haar eerste nest
Nog van harte gefeliciteerd , Leuke kleurencombinatie 
honden page profiel HeleenHeleen schreef in Vraag aan Dobermann eigenaren!
Kennel Russkaja Mechta ,eigenares de Russische Nadjia Timmermans, Ik heb een aantal van haar dobers mogen ontmoeten ,prima karakters ,niet nerveus en qua exterieur perfect . Succes met de zoektocht.
honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie schreef in Lieve Jack
Heel veel sterkte! 
honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie schreef in Lieve Zippo
Heel veel sterkte! 
 

Vrienden van Bulleke

honden foto van janinehonden foto van Hannah & Bink† en Beertjehonden foto van esther honden foto van animal loverhonden foto van Heleenhonden foto van Baasje van Spaiky† en Odiehonden foto van Amstaffhonden foto van jokehonden foto van Romeo en Rockyhonden foto van Yarahonden foto van prulhonden foto van Bodil, Shilohhonden foto van Sharon, Harley & Bonohonden foto van nadine honden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.honden foto van Nadine  Molly. R.i.p.lily.Queenie.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^