HondenPage baasje Lynn

Wat schreven de vrienden van Lynn op het forum

honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Welk vlooien middel
Mijn hond heeft ook een vloallergie en mijn da had het ook over zo, n pil. Maar wat kost zo 1? Ik zal mijn kees ook voor altijd iets moeten geven zodat hij die allergie niet meer krijgt. Hij beet het haar van zn rug er helemaal af.. Gelukkig met een kuur en vlobestrijding nu weer alles oke.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Ik wil graag een pomeranian hond kopen
Oja dit vergeet ik nog te vermelden dat als je echt zo, n fluffy hondje wilt dat je bij dit ras altijd de vacht van de staart naar de kop toe moet borstelen. En niet van de kop naar de staart. Maar dat zal de fokker ook wel zeggen.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Ik wil graag een pomeranian hond kopen
Aa dat is fijn om te horen. Mijn keesje heb ik van een hobby fokster die zo nu en dan eens een nestje had. En daar heb ik met stamboom 900 euro voor betaald. Maarja is ook al bijna weer 4 jaar geleden. Ik wens jullie heel veel succes bij het zoeken van een goede pup. Het zijn fantastische hondjes.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Dwergkees aanschaffen
Hoi, melani, wat leuk dat je ook een dwergkeesje wilt. Ik wil je wel even zeggen dat je heel goed moet uitzoeken bij wie je zo, n hondje wilt gaan kopen. Er zijn schrikbarend veel broodfokkers die zo, n hondje al verkopen van rond de 500 a 600 euro. Deze zijn vaak niet goed gesocialiceerd en kunnen dan met kinderen problemen geven.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Na uren puzelen..
Wat een leuk filmpje heb je ervan gemaakt. Van een schattig leuk hondje.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Boston terriƫr, omgang andere honden?
Mijn zoon heeft een boston en ik heb 2 keesjes. En het gaat samen ook heel goed. Ik pas ook af en toe op de boston.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in wat vind jij de mooiste hondennaam
Ik wilde mijn dwergkeesje Prescious noemen uit de Lord of de Ring. Dat betekent DIERBARE SCHAT. Maar hij had al een naam op zn stanboom staan en die vond mn dochter ook wel stoer klinken dus is het LOGAN gebleven . En mn andere kees heet NIKKI. :-)
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Ruzie met man over mijn hondjes
Ik zal mijn verhaal ook eens vertellen. Wij hadden een aantal jaren geleden een kleine sheltie. En bij mn schoonzus in het noorden van het land was een nestje dwergkeesjes. Ik was helemaal verliefd op die hondjes en had zonder met mn man te overleggen zo,n schatje `gekocht` . Mijn man was een stijfkoppige groninger en verbood mij om dat hondje mee te nemen. Mn schoonzus wilde geen ruzie en nam het hondje terug. Ik heb de hele weg terug in de auto geen woord gezegd en de weken erna ook heel stug gedaan en alleen de nodige woorden uitgesproken. Ik had wel mn schoonzus nog gebeld dat ze het hondje nog niet mocht verkopen omdat ik mn man wel om zou praten. Waar 1 is kunnen er ook 2 zijn en ze spelen leuk samen. Uiteindelijk heeft mn man toe gegeven en heb ik dat hondje nog 17 en een half jaar gehad. Mijn man was ook een kattenmens en die katten hebben wij ook gehad maar ik ben meer een hondenvrouw. Toen mijn keesje overleden was zouden we eerst wachten tot we vakantiegeld hadden gekregen want een keeshondje zou er zeker weer komen. Maar toen zag ik een foto op marktplaats van een dwergkeesje ,o wat was ik verliefd. Wat ik nooit gedaan heb is geld lene van familie maar heb dat toen gedaan. Eenmaal toen ik mijn keesje had wilde ik er nog 1 maar mijn man was een stijfkop en zei NEE. Ik heb hem toen een brief geschreven dat ik ook een mens ben en rechten heb en dat hij niet altijd hoeft te beslissen wat ik wel en niet mag en dat het misschien de laatste hondjes zijn die ik zal hebben. Ik ben nu 55 jaar. Door die brief is hij gaan nadenken en gaf hij mij gelijk. En ik heb nu 2 heerlijke honden waar ik elke weer van geniet. Iedereen moet dat recht hebben om te beslissen het is toch jou leven? Ik hoop echt dat de man van dit ts zich bedenkt want er is ook niks mooiers dan dat kinderen ook opgroeien met dieren en leren wat verantwoordelijk is. Zo dat was mijn verhaal. Groetjes en nog een fijne dag allemaal. :-D
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in boston terrier
Hoi. Mijn zoon heeft een boston, DIESEL heet hij en het is echt een clowntje. Hij is 27 november 1 jaar geworden. Hier zag je ze ook niet maar als je er een zelf hebt dan zie je er al gauw meer. Het is net als met auto,s . Als je denkt een aparte te hebben zie je er ineens meer van.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Gucci wordt 20 april 1 jaar!! (FILMPJE!)
Dat heb je heel leuk gemaakt, gefeliciteerd met de eerste verjaardag van je schattige pommetje.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Akita vs Kees Puppy Vriendinnen voor het leven !
o wat mooi. Ik heb nooit geweten dat Akita,s ook wit konden zijn. Heel veel plezier met je leuke honden.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in dwergkeesje
Ik heb mijn keesje als dwergkeesje gekocht bij een fokker in het noorden van Groningen. En die hebben ook de vader en moeder van mijn keesje. Die zijn klein maar die van mij is toch groter uitgevallen en weegt rond de 5 kilo. Daar kun je ook niet echt op vertrouwen.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in dwergkeesje
Hallo Charlotte, een rare vraag maar heb je enig idee wat ze vragen voor een ras echte pomeranian? Onder de 1000 euro zul je die niet vinden hoor.Dus vaak als ze goedkoper aan geboden worden is het vast geen zuivere.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in dwergkeesje
Ben het met Brody eens. Ik blijf dit topic even volgen als dat mag.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Luposan teek-weg
Dank je wel ,Willemijn. Voor de vacht heb ik nu weer Lupoderm huid en haarkuur besteld. Bevalt ook prima bij mn witte kees.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Luposan teek-weg
Weet niet of het hier thuis hoort. Ik zag op internet dit middel staan. Wie heeft hier ervaring mee?
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Leuk! Bezwaarschrift hondenbelasting
Ik volg ook even. heb net ook de petitie ingevuld. :-)
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Bang dat er iets met mij hond is!
Nee dat kan niet echt kwaad als er aan snuffelt. Mijn witte kees pikt ook wel eens een peuk van de straat die hij opeet en daar gebeurt ook niks mee.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Met de bus
Mijn man is chauffeur maar vandaag aan het werk dus kan het hem niet vragen nu. Ik weet wel dat er nog kaartjes verkocht worden in de bus maar die zijn best prijzig. Een chipkaart is voordeliger. Succes.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Ervaringen met zooplus??
Ik heb goede ervaringen met Zooplus. Geen voer besteld maar wel dieren artikelen. Een goede aflevering.Groetjes,Josien.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Natuurmiddelen om vlooien te voorkomen?
Ik heb hier een x een tip gelezen over lavendelolie . 1 druppel in de handen en dan over de vacht van het dier wrijven.Vlooien schijnen niet van lavendelgeur te houden. Heb het zelf ook uitgeprobeerd en geen vlooien meer gehad. Nou had mijn dwergkeesje er nooit veel en afgelopen jaar was voor het eerst.Mijn witte kees heeft ze nooit gehad. :-)
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in kennel
Neem de tijd om er een te zoeken,er zijn ook wel particulieren die af en toe een nest hebben.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Mini-sheltie?
Ik heb ook een "te "kleine sheltie teefje gehad. Zij woog rond de 6 kilo. Ze had een stamboom en het komt soms voor dat een rashondje te klein uitvalt.Net als bij de mens.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Zindelijk maken Pup
Die bak is idd wel erg groot om op de galerij te zetten maar je zou die misschien bij de voordeur kunnen plaatsen. En daar een grasmat in leggen in ook een idee maar ik deed er kranten in en als die te nat werden kon je die weggooien.Zo ga je de urinelucht ook niet ruiken.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Zindelijk maken Pup
Er is niks mis mee om je pup op kranten te laten plassen. Is altijd al geadviseerd en zou nu niet goed zijn? Als de pup ouder word kan hij langer zijn plas ophouden en merk je vanzelf dat de kranten droog blijven.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Zindelijk maken Pup
Hoi Leonie, ik woon ook op een eerste etage en ben wel dichter bij het groen als ik naar buiten ga. Maar mijn oplossing was dat ik een lekbak voor onder een wasmachine heb gebruikt met kranten erin. Want als ik uit bed kwam en mij eerst nog moet aankleden voor de pup naar buiten kon had hij het ook al gedaan. Ik zetten hem dus eerst op die kranten en dan nog naar buiten.Werkte hier perfect. :-)
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Verknocht aan een bepaald ras.
Ik ga voor de keeshond, heb er nu 2. een kleine en een middenslag. En de vorige was ook een kleine.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Grappige bijnamen.
Kleine SMURF of Vriendje
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in jeuk
mijn witte kees had ook heel erge jeuk en ik geef hem nu ongeveer een jaar brokken van ECOstyle HUID EN VACHT. En dat heeft heel goed geholpen.
honden page profiel Josien , Logan en NikkiJosien , Logan en Nikki schreef in Vol verdriet
Heel veel sterkte, ik voel met je mee.
 

Vrienden van Lynn

honden foto van Josien , Logan en Nikki

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^