HondenPage baasje Sharon

Wat schreven de vrienden van Sharon op het forum

honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in Hondenbelasting. Wij moeten ook protesteren
Hier ook nog een artikel van gisteren van een uitspraak. Die heeft ook gelijk gekregen: http://westlanders.nu/index.php/dieren-nieuws/39-dieren-nieuws/9159-gemeente-in-ongelijk-gesteld-met-hondenbelasting?fb_action_ids=530008073698631&fb_action_types=og.recommends&fb_source=hovercard OH pffff lees dat dit hetzelfde bericht is ]0
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in Zira in Nood!
Hoever zijn jullie bereid om haar te brengen? Ik wil anders wel als opvang functioneren tot je behandeling is afgelopen? Ik heb zelf 2 husky's en vrij veel ervaring met huksy's. Ik persoonlijk zou voor zo'n aanbod geen punt maken van het aantal kilometers. Superlief zo'n aanbod, hopelijk is dit een fijne tijdelijke oplossing zo. Sterkte allemaal in elk geval.
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in willen jullie mij helpen?
Ik ben al heel lang op zoek naar kunstof fietsmand waar je hond in kan. Dus net als zo'rieten mand, die je achterop vastmaakt maar dan van kunstof, want riet kan namelijk helemaal niet zo goed tegen regen. Helaas die bestaan dus niet... gat in de markt???????
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in Welk ras heeft het hondje vos?
Ik vermoed dat ze een foto hier ergens is tegengekomen met die naam eronder. Heb je geen link naar de pagina van de foto? er zijn hier zoveel baasjes met honden. Ik heb ook geen idee welk hondje Vosje is.
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in Een tweede (asiel)hond?
Gewoon doen!! je weet nooit van te voren hoe iets zal uitpakken, ook niet met een pup. Maak wel goede afspraken, een proeftijdje bijvoorbeeld. Voor jullie hond zal het vast leuk zijn en hopelijk vind de nieuwkomer het ook leuk. Ik vind het vooral fijn om meer als 1 hond te hebben dat als we weg zijn dat ze niet alleen thuis zitten. Honden blijven tenslotte roedeldieren. Wij hebben er inmiddels 4 en houden van alle honden evenveel. Ik zou gewoon eens een een proefwandelingetje gaan maken met jullie hond en de asielhond en als dat klikt de volgende stap
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in Kwijlen Kwijlen Kwijlen
Wij hadden hetzelfde probleem met onze poedel, die zat bij ons op de achterbank, op aanraden van mensen hier (las ik in een ander topic) hebben we een antiwagenziek strip gekocht voor 7 euro (is een rubberen strip die je onder je wagen vastmaakt en over de grond laat slepen. Ook hebben we de hond naar de achterbak verhuisd Resultaat: probleem compleet opgelost!! Onze poedel ging heerlijk rustig liggen geen enkel probleem meer. Wist ook niet dat dit zo snel opgelost kon zijn, maar was er wel heel blij mee. Moet er wel even bij zeggen dat onze hond al niet met tegenzin de auto inging.
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in Wie weet wat voor ras/kruising dit is? Zelfs de DA weet het niet.
Ik zou zowiezo een testje laten doen dan als je het echt graag wilt weten, wat wij hier roepen zijn maar suggesties en weten we nooit zeker natuurlijk, tenzij je die test laat doen.
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in Wie weet wat voor ras/kruising dit is? Zelfs de DA weet het niet.
beagle x herder?? is het eerste wat in me opkomt
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in Onze arme opvanghond...
Ik denk dat het allemaal even z'n tijd nodig heeft, alles is nieuw voor hem en dat achterna lopen is meestal in het eerste begin. Denk dat je met wat geduld en veel liefde een heel op de goede weg bent. Het klinkt allemaal goed wat je doet in elk geval. Geweldig van je hoe je je er voor inzet. Dikke pluim!!
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in met andere honden
Ik zou inderdaad gewoon een neutraal plekje buiten op een veld ofzo opzoeken en daar even laten kennismaken. Ik weet niet hoe sociaal de hond is op eigen terrein, maar zelf neem ik de (nog jonge)pup gewoon mee naar binnen op mn arm en roep de honden erbij.
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in niet meer op de bank hoe leer ik dat af
Hier hebben we destijds gelijk met de komst van de nieuwe bank het de honden afgeleerd met het woord 'nee' en inderdaad er af gestuurd als ze er toch stiekum oplagen,na een aantal dagen dit goed consequent te hebben gedaan begrepen ze de boodschap.
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in Strandfoto's!
Erg leuke foto's Karin. Leuk zo'n poedel die gewoon hond mag wezen en niet alleen netjes moet blijven voor de show.
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in welke ras hebben jullie?
Maltezer Boerenfox Grote Poedel en een hondje uit spanje
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in Tips voor wandelingen Zuid-Holland/Gelderland
Op mijn website staat ook een overzicht (deze verwijst ook naar Doggies.nl maar dan staan ze al op provincie gesorteerd: http://www.hondenwandelclub.nl/losloopgebieden
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in soorten maltezer
Voor wat ik begrepen heb zijn maltezerpups wel vaker iets afwijkend van kleur op de oortjes, beige ofzo dacht ik, dat schijnt later dan wit te worden.
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in Ik lig gewoon in een deuk...!
Te gek voor woorden zo'n website!! Hoe maak je mensen bang.
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in Vermeld je website hier!
http://www.hondenwandelclub.nl/ Wij houden om de week een gezellige hondenwandeling waarbij iedereen met zijn/haar sociale hond welkom is. Wij wandelen meestal omgeving Utrecht en Zuid Holland en een enkele keer Noord Holland, Noord Brabant en Gelderland.
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in Welk fototoestel gebruiken jullie?
Ja inderdaad boven budget, heel jammer want als ik dan de foto's op jullie profiel bekijk denk ik: ooh dat is het! En dan zie ik de prijs :) Ik heb ook nog de fujifinepix hs 10 in gebruik, ook een hele goede camera alleen kon ik daar geen goeie actiefoto's mee maken, wel mooie hd video's, en mooie macrofoto's. en uiteraard gewone foto's. De hs20 en 30 zijn de opvolgers. Als je wat foto's wilt zien die met die camera zijn gemaakt laat het maar even weten dan zal ik wat laten zien.
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in Welk fototoestel gebruiken jullie?
De mijne is ook helaas boven het budget spiegelreflex Canon Eos 550D met lens 18-135
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in slapen op rug ??
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/411966_438910086141764_783917199_o.jpg Ook hier lekker op de rug, heb ook nog nooit gehoord dat dat kwaad kan.
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in In memoriam: Gioia
Gioia kreeg weleens als het min 10 was een trui aan, maar omdat Maltezers geen ondervacht hebben en Gioia nog maar 1 werkende long, heb ik dat gedaan, om haar voor een longontsteking te beschermen. dat versta ik ook niet onder kleertjes aantrekken of als mensen behandelen hoor, dat is gewoon bescherming.
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in Help! Mijn hond verhaard
Ik lees even mee, heb hier hetzelfde probleem. Ben sinds kort overgestapt op versvlees en krijg wel de indruk dat dit enigzins helpt. Ik wordt onderhand ook een beetje gek van al die haren. Inmiddels hebben we hier besloten dat er hier voortaan alleen nog maar niet verharende honden in huis komen. Onze laatste aanschaf was dan ook een Poedel.
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in In memoriam: Gioia
Tja ik krijg die vraag ook wel eens.. zie je je honden als je kinderen!! Ja en nee,ik denk dat ik net zoveel van mijn honden hou als dat ik van mijn kinderen zal doen (heb geen kids overigens) maar ik behandel ze niet als mensen dus nee ik zie mijn honden niet als mijn kindjes al noem ik dat wel eens zo. Maar ze worden behandeld als hond, en krijgen geen kleertjes aan e.d.O-) Maar ik hou dus wel net zoveel van mijn honden (waarschijnlijk nog wel meer want wij hebben bewust geen kids, honden vinden we leuker) ;-) Heel veel sterkte met het verwerken van je verdriet en heus waar, het slijt!!
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in Paar kiekjes van ons poedelkind
Ja mooi, ik geniet altijd van je mooie foto's! Heb al een paar keer op je profiel gekeken.;) De laatste is ook echt supergrappig, en zo te zien een goede trimmer gevonden echt mooi gedaan. d(^_^)b Zij fokt zelf showpoedels dus ging er wel vanuit dat ze hem mooi zou doen haha. Onze maltezer doet ze ook en onze inmiddels overleden bobtail ging ook altijd naar haar dus de trimster hadden we al.Ik vind hem ook erg mooi geworden
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in HP-wandeling hondendijk monster
even van het hondenwandelclub forum afgehaald.. Zo hebben hun het gedaan vorige keer Startpunt/parkeren: Molenslag in Monster Zie voor exacte locatie google maps: http://maps.google.nl/maps/ms?msid=212961790224190499527.000483c516a9ebc14a26b&msa=0 Het is de straat in bij de molen in Monster, (Molenslag). Doorlopen tot aan het fietspad op de dijk en hier naar rechts. Aan je rechterhand zie je een kas met een slootje en een veld ervoor, daar het hek in en verzamelen. Tip: parkeer in de wijk voor het fietspad (Gratis)!! parkeren kost aan het strand 4 euro Hey pikkert!!! haha nee hoor grapje, wilde het al neerzetten maar dat hoeft dus niet meer.
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in Paar kiekjes van ons poedelkind
Erg leuke/mooie foto's en zo zeg hij is wel flink opgeknapt van de trimmer... d(^_^)b Niet dat die daarvoor niet al een schat was om te zien hoor, maar knapperd hoor
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in Paar kiekjes van ons poedelkind
Wij hebben er sinds een maandje een grote grijs/witte harlekijn poedel van 5 maanden bij. (Nu nog niet op kleur) Wat een geweldige hond!! Ik geloof dat het gezegde "eens een poedel, altijd een poedel" wel klopt. Wat zijn ze leuk!! Dit is onze Coon : Hier nog voor een bezoekje aan de trimster http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/545718_416420291724077_1898217509_n.jpg en hier na een bezoekje aan de trimster http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/527845_437933419572764_554655780_n.jpg Hier aan het spelen met onze spanjool http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/521299_438483849517721_2067265041_n.jpg http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/169668_438482652851174_626591429_o.jpg lekker lang uit liggen. http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/411966_438910086141764_783917199_o.jpg En deze vond ik zo gaaf, lekkere pretbek. http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/554566_438100512889388_1258289052_n.jpg
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in Hond via MP gekocht zonder paspoort
Ik vrees ook dat dit om een gestolen hond gaat als ik alles zo lees!!
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in Wow. Dit is nog eens een mooie Labrador!
Ik vind slankere labradors ook vele malen mooier. De meeste die tegenkom zijn allemaal van die prakkies. Echt jammer want wij als baas hebben zelf in de hand hoeveel je hond te eten krijgt. (had ik maar een baas die het voor mij doseerde O-) )
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in waar gaan jullie op vakantie en gaan de honden mee ?
Wij gaan meestal 2 keer per jaar kort op vakantie met vrienden/bekenden van onze hondenwandelclub en hun honden. In mei zijn we naar LevalyParadis geweest in de Franse Ardennen en verderop in het jaar gaan we nog naar Wateren in Drenthe waar we drie huisjes hebben gehuurd; 2 via Hippo Bungalow, en 1 via de Bosuil. Bij ons staat voorop dat als de honden het leuk hebben dan hebben wij dat ook. Wij gaan eigenlijk nooit weg zonder honden. Zou geen vakantiegevoel hebben dan.
 

Vrienden van Sharon

honden foto van whinnyhonden foto van IreneHWC

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^