HondenPage baasje sheila

De laatste reacties in het hondenforum

sheila heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto De mouw gewonnen. ipo honden foto Heerlijk zwemmen. honden foto Presta met d'r twee weken jonge pups. honden foto Presta met haar vriend Don-vito door wie ze nu ook gedekt is.
honden foto Presta en d,r vriend Nelis :-) honden foto ipotraining honden foto Zelfs d,r eigen bench delen, geen probleem. honden foto honden foto Pup Presta met Billy, die haar ook nog een beetje heeft opgevoed. honden foto Trainen. honden foto Aanblaffen, ipo honden foto Heerlijk in het bos wandelen. honden foto Quada Presta von Amber en George Eddie vom moisburger berg en hun pups. honden foto ipo honden foto Presta met haar kleine vriend Marcos, op de schnauzerdoedag van de Vsfl. Waar ze werd gekozen tot mooiste riesenschnauzer.

Verhalen van sheila in het Dogboek

sheila heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Geen Beschrijving

Clubs

sheila is lid van de volgende club(s):
Schnauzer (dwerg/middenslag/riesen) club

 

Aspirant HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van sheila is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we sheila nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra sheila langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat sheila een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.

Fokker vermelding van sheila

De riesenschnauzer p/z is een heerlijke, mooie en betrouwbare sport hond. Oorspronkelijk waren het waak en verdedigings honden, dus je kan er alle kanten mee op. Zelf volg ik vol overgave Ipo training met haar, Dit bestaat uit drie onderdelen, speuren ápel en manwerk. Ook heb ik shows met haar gedaan en ze is inmiddels Nederlands kampioen. Ook volgde ik een cursus kk1, omdat ik me zo goed mogelijk in de fokkerij wilde verdiepen,om een zo goed mogelijk nest met haar te fokken. De fokker van Presta helpt me ook zo goed mogelijk. Ik hoop dat ik later ook zoveel voor andere kan betekenen. Omdat we vinden dat Presta een geweldige hond is, willen we dit me zoveel mogelijk andere mensen delen. Ze zeggen weleens, eens een schnauzer altijd een schnauzer.

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'van Quadapresta' of bekijk alle Riesenschnauzer, peper en zout fokkers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^