HondenPage baasje Kato

Wat schreven de vrienden van Kato op het forum

honden page profiel Sab.Sab. schreef in Inslapen of niet?
Even een korte update tussendoor. Na de aanval van gisteravond heeft ze geen nieuwe aanvallen meer gehad!! Ze was wel erg onrustig door de diazepam: ze heeft de hele nacht rondjes gelopen terwijl ze nauwelijks op haar benen kon staan, at en dronk heel veel en heeft ongelooflijk veel in huis gepoept en geplast, al is dat natuurlijk de minste zorg. Aangezien het tot nu toe goed lijkt te gaan, zijn we de diazepam aan het afbouwen. Zara is sindsdien veel rustiger, ligt steeds lekker te slapen en hoewel ze nog niet zichzelf is, is ze wel vrolijker. Wel is ze ongelooflijk asociaal aan het schooien haha. Op tafel proberen te klimmen om eten te pakken en proberen het brood uit de handen van m’n kinderen te pakken... Echt onstilbare honger dus.  Nu is het natuurlijk afwachten hoe ze het op alleen de Pexion doet, maar ik ben voorzichtig positief. Zo trots op m’n sterke meid! 
honden page profiel Sab.Sab. schreef in Inslapen of niet?
Iedereen heel erg bedankt voor de reacties! M’n meisje heeft eerder vanavond nog een aanval gehad, was steeds heel onrustig, eet, drinkt, plast en kwijlt heel veel, staat erg wankel op haar poten, maar ligt nu dan toch eindelijk even rustig te slapen.  Wat ook een heftig verhaal van jou Daniëlle. Heel fijn dat je hond er zo goed uit gekomen is!!  Ik zal eens contact opnemen met Paul Mandigers, ik hoop zo dat er nog iets voor Zara te doen is! 
honden page profiel Sab.Sab. schreef in Inslapen of niet?
Goedemiddag,   Ik zou graag horen of iemand ervaring heeft met een hond die zware epileptische aanvallen heeft.  Mijn hond is net 6 geworden en kreeg een half jaar geleden ineens een zware epileptische aanval. Ze was daarna al snel weer zichzelf en de dierenarts zag geen reden tot ongerustheid. De aanvallen bleven echter komen. Een paar keer per week, soms 1-2 keer per dag. Heftige aanvallen die niet lang duurden en direct na de aanval was ze steeds weer haar vrolijke zelf.  Ze had nu een paar weken geen enkele aanval gehad en vrijdagmiddag zei ik nog tegen m’n vriend dat het zo goed ging. Vrijdagavond kreeg ze weer aanvallen en ze heeft die avond/nacht ruim 30 aanvallen gehad. Anders dan bij de eerdere aanvallen was ze nu tussendoor helemaal de kluts kwijt. Tegen muren oplopen, in paniek, etc.    De dierenarts heeft haar twee uur lang een infuus met valium gegeven en toen mocht ze weer naar huis, omdat ze daar zo onrustig was. Die middag heeft ze thuis nog 6 aanvallen gehad waarbij Stecolid (1x 5 Mg en 1x 10 Mg) niet hielp. Bij de dierenarts kreeg ze weer een infuus met valium en zelfs toen kreeg ze weer een aanval. Twee injecties met narcosemiddel waren nodig om haar eruit te krijgen. Ze heeft de hele nacht aan bet infuus gelegen, maar heeft toch nog een paar aanvallen gehad.  Ze krijgt vandaag diazepam en vanaf vandaag ook Pexion (als ik het goed schrijf) en nog steeds de Stecolid als ze weer een aanval krijgt. We houden haar 24/7 in de gaten. Tot nu toe heeft ze vandaag nog geen aanval gehad.  De dierenarts heeft er een hard hoofd in en heeft het over inslapen. Dit omdat ze niet genoeg op de medicatie lijkt te reageren. Uiteraard kijken we nu eerst of ze op de Paxion reageert. Haar leverwaarden, nierwaarden en bloedsuiker waren goed overigens.    Nu weet ik echt niet wat ik moet en vroeg me af of iemand hier ervaring mee heeft en of het nog goed gekomen is. De dierenarts heeft dit vaker meegemaakt en bij geen van de honden is het goed gekomen zei ze.    Hopelijk heeft iemand tips of ervaringen!    Groetjes,   Sabine
honden page profiel Sab.Sab. schreef in lotgering besteld
Zara heeft ook een hele tijd Lotgering gehad, ze is er zelfs op afgespeend, maar ook zij krijgt het niet weer. De rollen waren slecht verpakt (open verpakkingen) en er stond niet op de afzonderlijke rollen wat erin zat (maar ik geloof dat dat nu wel het geval is?). Daarnaast zag het vlees er altijd vies uit, helemaal grijzig en sommige varianten stonken ook behoorlijk. Zara kreeg er maar 250 gram per dag van en dan moest ik nog uitkijken dat ze niet te dik werd. Er zit inderdaad heel veel (ongezond) vet in, dat lijkt me niet de beste manier om je hond op gewicht te houden... Over de service van Lotgering zal ik maar helemaal niet spreken, want die was er gewoon niet. Ik vind het ronduit arrogante kl**tzakken, sorry. Zara krijgt nu sinds een goed half jaar Degomeat en daar ben ik zeer tevreden over. Het is wat duurder dan Lotgering, maar alsnog goedkoper dan veel andere bekende merken. Het vlees ziet er mooi rood uit en ruikt zo lekker dat ik het zelf nog zou eten ;)Alleen de lam en geit vind ik wat kleverig. Zara krijgt hiervan 330 gram en ik vul het aan met organen. Je kunt bij Degomeat gewoon los organen kopen en dan doe je elke dag een paar stukjes bij het vlees. De service vind ik top. De bezorger helpt altijd even de dozen naar het hok te dragen, ik word altijd van tevoren gebeld als ze er bijna zijn (ze zijn ook altijd op tijd) en toen er eens iets niet voorradig was wat ik had besteld, werd ik gebeld over een vervangend product. Misschien is Degomeat ook iets voor jou TS. Je hoeft er niet extra bij te snijden (de organen zijn gewoon losse stukjes) en het is alsnog goedkoop :)
honden page profiel Sab.Sab. schreef in Husky gevonden in Leeuwarden! TERUG BIJ BAASJE!
Ik loop ook vaak met Zara in die buurt, maar heb deze hond echt nog nooit gezien. Hopelijk vinden jullie snel zijn baasje, ik zal ook wel even om me heen vragen :)
honden page profiel Sab.Sab. schreef in Fair voor de hond, naast studie?
Ik bedoelde het ook zeker niet verkeerd hoor, ik denk dat ik je gewoon verkeerd begrepen heb! Het is nu in ieder geval verhelderd d(^_^)b
honden page profiel Sab.Sab. schreef in Fair voor de hond, naast studie?
Je zult vast ook een deel van mijn reactie bedoelen. Ik voel me verder niet aangevallen, maar wil het wel even vanuit een andere hoek laten zien. Inderdaad, ik zorg ook voor 'hulp' in geval van nood. Dat betekent nog niet dat ik er elke week gebruik van maak, Zara is in bijna anderhalf jaar tijd nog maar één keer twee nachten uit logeren geweest in verband met een korte vakantie en één of twee keer per maand vraag ik mijn vriend om de middagwandeling met haar te doen omdat ik dan zelf langer dan 5 uren weg ben. Uiteraard zal dit vaker gebeuren wanneer ik fulltime werk heb, dan zal er elke dag iemand langs moeten komen om Zara uit te laten en om haar even gezelschap te houden. Ik ben van mening dat óók iemand met een fulltime baan recht heeft op een hond, mits er in afwezigheid van het baasje goed voor de hond gezorgd wordt en de hond geen uren achtereen alleen is, helemaal niet in een bench. Is het in dat licht niet juist aan te moedigen dat TS verder vooruit denkt en een back-up heeft voor wanneer er iets aan de hand is? Ook mensen met een baan en zelfs mensen zonder baan hebben af en toe hulp van derden nodig. Wat als je ziek wordt of wanneer je om wat voor reden dan ook niet anders kan dan langer van huis te zijn? Ik vind het juist wel volwassen dat TS het niet rooskleuriger inziet dan het is en zorgt voor hulp :)
honden page profiel Sab.Sab. schreef in Fair voor de hond, naast studie?
Ik ben ook uitwonend studente met een hond en ik vind het ideaal! Zara is hier gekomen aan het begin van mijn zomervakantie (vorig jaar), waardoor ik ruim acht weken fulltime bij haar kon zijn. Op die manier heb ik ruim de tijd gehad om haar alleen te leren zijn en heeft ze alle tijd gehad om rustig te wennen. Na die acht weken hoefde ik maar af en toe een paar uurtjes naar college en dan kon ze makkelijk thuis zijn. Wanneer ik meer dan 4 (en later meer dan 5) uren weg was, zorgde ik dat er iemand was om haar uit te laten en om thuis nog even bij haar te zitten. Ik heb ook heel lang getwijfeld of het wel een goed moment was om aan een hond te beginnen, maar ik ben heel blij dat ik het toch gedaan heb. Ik moet wel zeggen dat ik veel zelfstudie heb, dus veel thuis ben. Tijdens mijn stage (tien minuten fietsen) ben ik steeds tussen de middag een half uurtje naar Zara toegegaan, ik werkte dan 's middags een half uurtje langer door. Het is wel belangrijk om te bedenken wat je na je studie gaat doen. Ik weet dat ik na mijn studie fulltime wil werken. Doordat ik het onderzoek in wil, is er voor mij grote kans dat ik Zara uiteindelijk mee kan nemen naar kantoor of dagen thuis kan werken. Ook heb ik al voordat Zara kwam meerdere oppasadressen geregeld, mensen die haar kunnen uitlaten als ik weg ben, mensen waar ze eventueel kan logeren en ik heb als back-up vast gekeken naar hondenuitlaatservices in de buurt.  Kortom: je kunt prima een hond nemen, maar je moet wel vast nadenken over situaties waarin je minder thuis zult zijn en bereid zijn hier eventueel geld voor neer te leggen (want een uitlaatservice kost nu eenmaal geld en oppas soms ook). Verder is het wel belangrijk om te zorgen voor voldoende financiële speling. Ik heb een zorgverzekering voor Zara afgesloten om grote kosten te dekken en al voordat zij kwam heb ik gezorgd dat ik een paar honderd euro op mijn spaarrekening had en dit vul ik iedere maand aan met een klein bedrag. Ik ben van mening dat je je hond geen medische hulp kunt ontzeggen omdat je niet genoeg geld hebt... Edit: Het is ook wel handig als mensen in je omgeving een beetje meewerken (of je ze simpelweg mee laat werken ;)). Als ik overdag weg ben, ga ik 's avonds niet ook nog weg, dan vraag ik of mensen bij mij komen. Mijn vriend heeft bijvoorbeeld ook een hond en hij en Zara zijn zo gek op elkaar dat ze elkaar maar moeilijk met rust kunnen laten :p Wij wisselen daarom steeds van huis. Bijvoorbeeld 's middags bij de één en 's avonds bij de ander, zodat beide honden niet te lang alleen zijn. Allemaal kleine dingetjes waar je omheen moet zien te plannen :)
honden page profiel Sab.Sab. schreef in Loopsheid over?
Ik heb niet alles boven mij gelezen, maar bij Zara bleven de reutjes ook na haar loopsheid nog een tijdje geinteresseerd. Zara heeft twee weken gebloed en daarna heb ik haar nog drie weken aan de lijn gehouden (ik hoorde namelijk van iemand dat haar hond bij 5 weken nog per ongeluk gedekt werd). Ik heb Zara na die twee weken ook met hondenshampoo gewassen, maar alsnog wilden reutjes op haar rijden (ook al was ze nog aan de lijn). Als het baasje er niks aan deed, duwde ik ze gewoon bij haar weg met een strenge 'eh'. Zara snauwde ze zelf trouwens ook wel al weg. Na een paar dagen ging het vanzelf over :) Zara is nu voor de tweede keer loops en ik wacht voor de zekerheid gewoon weer tot 5 weken na de eerste dag voor ze weer los mag :)
honden page profiel Sab.Sab. schreef in Hij moet verdikken! Tips gevraagd! Foto-update!
Hartstikke bedankt! Ik zal je dan antwoorden in PB, dan wordt dit topic niet verder 'vervuild' :)
honden page profiel Sab.Sab. schreef in Hij moet verdikken! Tips gevraagd! Foto-update!
Ik denk aan overstappen omdat ik dan zeker weet dat ze alles binnen krijgt wat ze nodig heeft. Ik ben echt nog een leek op het gebied van vers voeren, dus ik ben soms bang dat ik niet helemaal de juiste verhoudingen geef. Ja, botten krijgt ze alleen op de dagen dat haar ontlasting goed is of wat zacht. Als het te hard is, krijgt ze meestal een vis. Ik dacht met dat schapenvet juist goed bezig te zijn. Ik sport veel met Zara en daarom is me aangeraden om schapenvet en zalmolie erbij te geven, voor de extra energie. Ze krijgt nu een eetlepel zalmolie en een paar blokjes (3-4) schapenvet per dag. Zou dat teveel zijn dan? Zara is op gewicht, maar ze ziet er ook gewoon goed uit, zit mooi in haar vacht en is altijd heel energiek. Ik zag dat als een teken dat haar voeding goed is. Zo lastig, iedereen zegt weer wat ander ;)Dacht ik goed bezig te zijn...
honden page profiel Sab.Sab. schreef in Hij moet verdikken! Tips gevraagd! Foto-update!
Ik heb niet alle reacties boven mij gelezen, maar wil toch even reageren. Met Zara had ik namelijk hetzelfde probleem. Ze kreeg al best veel eten, maar bleef (waarschijnlijk door het vele bewegen) alleen maar afvallen. Ik heb toen met een bevriende fokker van het ras gesproken en in overleg met haar Zara's eten aangepast. Zij zeiden dat ik er ten eerste voor moest zorgen dat ze snel weer op gewicht zou komen, omdat ze door het bewegen echt wel wat meer nodig had. Normaal kreeg Zara ongeveer 300 gram kvv per dag, toen heb ik haar één tot anderhalve week 500 gram per dag gegeven. Ik voer Degomeat enkelvoudig (al denk ik erover om weer naar compleet over te stappen) en ik vul dit aan met orgaanmix (omdat ze er vrij harde ontlasting van had), gepureerde rauwe groenten, een eetlepel zalmolie en een paar blokjes 'verse' schapenvet (uit de vriezer). Toen Zara weer op gewicht was, ben ik overgegaan op 400 gram kvv per dag en nu krijgt ze nog 330 gram per dag, nog steeds aangevuld met groenten, orgaan, zalmolie en schapenvet. Op de dagen dat we extra actief zijn, krijgt ze 's middags nog wat extra's, bijvoorbeeld een hele haring, een runderbot, fazantenpoten, etc. Misschien heb je er wat aan! :) Edit: Zara is inmiddels perfect op gewicht en ze blijft nu ook stabiel, het is dus even uitvogelen hoeveel je hond nodig heeft, maar zorg eerst dat je hond goed aankomt.
honden page profiel Sab.Sab. schreef in Spontaan het commando 'hier' vergeten...
Sorry voor de late reactie, ik ben een paar dagen weg geweest. Zara luistert de laatste dagen weer veel beter! Waarschijnlijk zullen er nog wel vaker perioden komen waarin ze slechter luistert, maar ik heb nu in ieder geval wat tips, bedankt :) Ik heb me de laatste dagen een keer of drie ergens verstopt. Dit deed ik wanneer ze zo ergens in opging (gesnuffel) dat ze totaal niet meer op mij lette. Alle keren kwam ze me na zo'n 10-20 seconden zoeken. Daarnaast roep ik nu nog maar één keer en als ze niet luistert dan zeg ik nog een keer met gemaakt strenge stem 'wat zei ik?'  of ik knip een keer met mijn vingers om extra kracht bij te zetten en dan komt ze alsnog, haha. Inmiddels is 'hier' ook echt voor me komen en niet meer voorbij lopen. Als ze op het moment staat verder te lopen of op me te wachten, dan wijs ik naar de grond voor mijn voeten en dan wacht ik tot ze echt voor me staat en dan beloon ik. Situaties waarin ze is afgeleid door andere honden zijn nog niet weer voorgekomen, maar ik ga sowieso wat minder streng zijn. Nouja, ze moet natuurlijk wel gewoon luisteren, maar ik mag ook wel wat meer geduld hebben... Ik ben haar ook weer met mijn stem extra aan het belonen, eigenlijk precies zoals ik het deed toen ze nog pup was. Als ze uit zichzelf even naar mij toe komt, zet ik een blije stem op en beloon haar ( "goed zo! Wat ben jij braaf! Wat ben jij knap zeg"). Dan huppelt ze weer helemaal vrolijk verder en ik heb het idee dat ze daarna ook beter luistert als ik haar zelf roep. Wanneer er weinig prikkels zijn, roep ik haar af en toe weer even bij me, dan krijgt ze een aai en stembeloning en mag ze weer verder rennen. Ik denk dat ik de vorige keer gewoon even wat frustraties kwijt moest, zat even met m'n handen in het haar. Zara luistert verder nog steeds prima en ik ben blij dat het buiten ook weer zo goed gaat :D
honden page profiel Sab.Sab. schreef in hondensnoepjes die blijven drijven?
Ik strooi altijd gedroogde visjes in het zwembadje, die drijven ook :)
honden page profiel Sab.Sab. schreef in Spontaan het commando 'hier' vergeten...
Dankjewel voor je reactie. Het klinkt inderdaad logisch, dus ik ga het proberen. Maar hoe doe je dat dan wanneer ze op andere mensen afrent? Dan kan ik moeilijk de andere kant op lopen... Overigens gebeurt dit niet heel vaak, maar toch. En wanneer ze druk aan het spelen is met andere honden, zou ze dan überhaupt wel merken dat ik weg loop?
honden page profiel Sab.Sab. schreef in Spontaan het commando 'hier' vergeten...
Hoi allemaal, Zara is nu 14 maanden en volgens mij aan het puberen. Ik heb altijd heel veel energie in haar opvoeding gestoken. Ze kent veel commando's en ze heeft ze altijd perfect uitgevoerd. Dit alles op een positieve manier geleerd, altijd belonen met stem, spelen of wat lekkers. Veel mensen om me heen zijn verbaasd dat Zara zo goed luistert en zoveel aandacht voor me heeft. Maar de laatste tijd...! In huis is ze eigenlijk nog steeds haar eigen, brave zelf, maar buiten lijkt ze het commando 'hier' ineens te zijn vergeten :'( Eerder kwam ze altijd direct als ik haar riep en ik heb haar al die tijd élke keer met mijn stem beloond voor het bij mij komen, dat gaat zelfs automatisch. Ze kon overal los en dat was zo fijn. Als ik nu alleen met haar wandel en er geen andere honden zijn, dan komt ze meestal nog steeds direct als ik haar roep. Af en toe moet ik het een tweede keer zeggen, meestal met normale stem, soms met strenge stem (vooral wanneer ze tijdens die zelfde wandeling ook al eerder niet luisterde). Maar er zijn ook dagen dat ze het gewoon vertikt om bij me te komen. Soms is dit wanneer er andere honden zijn, soms ook wanneer ik alleen met haar ben. Als ik haar roep, reageert ze gewoon niet, net alsof ze me niet hoort. Een enkele keer kijkt ze me zelfs aan om vervolgens op haar dooie gemakje de andere kant op te lopen. Ik roep haar altijd drie keer en daarna kom ik haar halen en krijgt ze op haar kop. Dit houdt in dat ik haar dan soms even bij haar oor pak, heel streng 'foei' zeg en haar vervolgens aanlijn. Ze mag dan een tijdje alleen naast me lopen en niet snuffelen en ik praat dan ook niet tegen haar. Misschien wel érg streng (en dit doe ik ook echt niet elke keer), maar het begint inmiddels behoorlijk vervelend te worden... Het gebeurt ook wel dat ik haar roep en dat ze wel naar me toekomt, maar dan langs me heen loopt en gewoon verder 'haar ding doet' of dat ik haar tijdens het wandelen roep en dat ze dan stil blijft staan van 'kom jij maar bij mij'. Ik ben altijd erg consequent geweest in alles. Als ik 'zit' zeg, gaan we pas verder als ze daadwerkelijk heeft gezeten, etc. Maar misschien heb ik hier toch iets verkeerd gedaan. Misschien was het verkeerd om haar steeds vaker dan één keer te roepen? Sinds twee dagen probeer ik om het bij één keer roepen te houden. Als ze dan niet komt, dan haal ik haar op, lijn haar zonder wat te zeggen aan en dan moet ze naast me blijven lopen. Gewoon weglopen is geen optie, want het veldje in het park is niet omheind en ik wil niet dat ze de straat op rent o.i.d. Verder ben ik opnieuw begonnen met het meenemen van wat lekkers (deed ik tussendoor ook wel, maar niet standaard), maar daar lijkt ze helemaal geen interesse meer voor te hebben. Alleen als ze haar bal heeft, komt ze meestal echt meteen bij me.  Ohja, sinds ze buiten minder goed is gaan luisteren, is ze ook weer begonnen met poep eten. Dit heeft ze echt maanden niet gedaan en ze weet heel goed dat het niet mag. Als ik 'nee' zeg, neemt ze nog gauw een paar hapjes en komt dan met heel lage houding en met de oren plat (schuldig) naar me toe. Ik denk overigens niet dat het aan ontbrekende voedingsstoffen ligt, want ze krijgt volgens mij prima te eten. Behalve het negeren van 'hier' doet ze het eigenlijk nog steeds perfect, dus eigenlijk heb ik het nog makkelijk, maar wat ís het soms irritant! Ik merk dat ik de laatste tijd steeds minder geduld met haar heb wat betreft 'hier komen'. Het gebeurt namelijk soms meerdere keren tijdens één wandeling en ze heeft er tegenwoordig ook een handje van om met een rotgang op andere mensen/honden af te rennen om te spelen (ook als die buiten het losloopgebied staan) en dan luistert ze al helemáál niet meer naar me. Ik ben benieuwd of anderen dit herkennen als zijnde typisch pubergedrag en/of dat ik het zelf helemaal verkeerd aanpak. Het begon met vlagen: dan luisterde ze een dag of vier slechter en daarna ging het weer perfect. Maar nu is het al een week of twee zo. Zeg alsjeblieft dat dit gewoon weer over gaat ;) Het was altijd zo ontspannen lopen doordat ze zo goed op me lette en zo goed bij me bleef, dus ik hoop dat ik dat opnieuw kan bereiken! Het is nogal een klaagzang geworden hierboven, maar dit is echt het enige. Verder doet ze het perfect!
honden page profiel Sab.Sab. schreef in Vragenlijst onderzoek
Ingevuld :)
honden page profiel Sab.Sab. schreef in 's Morgens fietsen bij warm weer?
Oke, goed om te weten! Haha ja, ik test nu ook regelmatig met m'n handen of voeten even hoe warm de straat is, al fietsen we natuurlijk nooit overdag.
honden page profiel Sab.Sab. schreef in 's Morgens fietsen bij warm weer?
Nee, we wandelen om 8.30 vaak en dan gooien we even een balletje. Dan merk ik al dat ze het snel warm heeft :)
honden page profiel Sab.Sab. schreef in 's Morgens fietsen bij warm weer?
Oh, als het morgenochtend bewolkt is, zou dat ideaal zijn. Om 6 uur is de zon denk ik nog niet heel krachtig. Als ik rond half 9 weg ga, dan merk ik wel al dat ze het snel warm heeft. Ik had die route bedacht zodat ze tussendoor even kon zwemmen (is het dichtst bij), maar dan misschien inderdaad een kortere route nemen :) Bedankt voor de reacties!
honden page profiel Sab.Sab. schreef in 's Morgens fietsen bij warm weer?
Oke, dan kijk ik even hoe het morgen is. De asfaltweg is wel aan beide kanten beschut door bomen, dus er zal denk ik niet heel veel zon schijnen. Anders is een rondje door een park ook nog een optie, dan kan ze in het gras lopen (al wil ze dat meestal niet) :)
honden page profiel Sab.Sab. schreef in 's Morgens fietsen bij warm weer?
Hoi allemaal, Ik heb even een korte vraag: Is het met dit weer verstandig om 's morgens vroeg met een hond te fietsen? Normaal gesproken fiets ik elke dag een flink stuk met Zara, maar met dit weer komen we niet verder dan een balletje gooien in het park om de hoek. Nu dacht ik eraan om morgen om 6 uur op te staan om dan met haar te fietsen zodat ze weer even lekker wat beweging heeft. Op 20 minuten afstand (op flink tempo) zit een strandje waar ze dan kan spelen en zwemmen en dan dus weer terug. Het grootste deel van deze route is wel een asfaltweg. Verstandig of niet? Overdag ligt Zara trouwens bijna altijd in huis te slapen en van het spelen in het park wordt ze ook wel moe. Heb dus niet echt het idee dat ze iets mist, maar het lijkt me gewoon leuk voor haar :)
honden page profiel Sab.Sab. schreef in Comfortabel met 3 honden tegelijk lopen, suggesties graag!
Bayley en Hunter met een splitter aan één riem en Ares aan een tweede riem? Edit: Oh, die is in een reactie boven mij al genoemd als Y-lijn, sorry ;)
honden page profiel Sab.Sab. schreef in Wat in de auto? (tegen hondenhaar)
Af en toe even schoonmaken met dit borsteltje. Ik ben hier zo blij mee! Alle haren zijn in een paar minuten tijd uit je meubels :D http://www.zooplus.nl/shop/honden/slaapplaats/kussen/101065
honden page profiel Sab.Sab. schreef in Welk tuig?
Perfect Yasmine, dankjewel :)
honden page profiel Sab.Sab. schreef in Welk tuig?
Ik ben ook lang op zoek geweest naar een geschikt tuigje en ik heb voor Zara gister het Hurtta Pro tuigje gekocht. Het is rondom met fleece gevoerd, snijdt niet bij de oksels en bij de buik, makkelijk aan te doen en erg licht. Het zit echt perfect. Ik kan via mijn telefoon geen foto's invoegen, maar er staat één op mijn profiel :)
honden page profiel Sab.Sab. schreef in Welk tuigje voor het fietsen?
Tadaaa!! Ik ben zojuist met Zara naar de Intratuin gefietst en inderdaad: ze verkopen daar heel veel tuigjes! Het is dit Hurtta Pro tuigje geworden. Zara is er nog niet zo blij mee, maar ik wel ;) Het zit perfect, is gevoerd met fleece en snijdt niet bij haar oksels ':) Iedereen bedankt voor het meedenken! http://www.hondenpage.com/foto/foto/312110.jpg
honden page profiel Sab.Sab. schreef in Welk tuigje voor het fietsen?
Goede tip, dankje ':)  Ik denk dat ik het tuigje bij Zooplus bestel en dan kan ik 'em gewoon weer terugsturen als het inderdaad niet goed zit. Bedankt voor je compliment ':) Zara is nog wel aardig slank (geen bully, maar atletisch type), maar  de spierontwikkeling begint nu wel steeds meer te komen inderdaad ;)
honden page profiel Sab.Sab. schreef in Welk tuigje voor het fietsen?
Iedereen bedankt voor de reacties! Ik moet er nog even goed voor gaan zitten, maar op dit moment neig ik naar de "Hunter Noors tuig Racing". Heeft iemand daar ervaring mee? Haha Jeroen, ik kon je reacties gewoon lezen hoor! :D Dankjewel, Zara begint nu inderdaad steeds meer 'echt hond' te worden ;) Ik ben super blij met haar! Lootje is ook echt al een flinke hond geworden zeg, mooi!!
honden page profiel Sab.Sab. schreef in Welk tuigje voor het fietsen?
Bedankt voor alle tips! Ik ga dit weekend even alles bij langs, ik zal vooral even kijken welke Hurttatuigen er allemaal zijn :D Er zit inderdaad ook een Intratuin in de buurt, dus daar kan ik ook wel even kijken!
 

Vrienden van Kato

honden foto van Sab.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^