HondenPage baasje Alice308

De laatste reacties in het hondenforum

Alice308 heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Trots kunnen wij deze combinatie bekend maken! Medio februari 2014 verwachten wij prachtige pups! honden foto 1e prijs voor Gina op de Staffordtimes Najaar 2011, klasse 6-12 maanden. honden foto Daisy, 3e prijs op de Staffordtimes 2013 in de jonge honden klasse. honden foto A-nest, ons eerste nestje. 5 teefjes en 2 reutjes. honden foto Gina als puppy.

Verhalen van Alice308 in het Dogboek

Alice308 heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Alice308 heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Alice308 is lid van de volgende club(s):
Uitjes met je hond
Honden Fotografie en Foto Bewerkingen
Vers vlees voeren
Stafford knuffelkonten club
love dogs
Wandelgebieden
dé club voor alle Fokkers!
Knutselclub: honden maken met je handen
De hondenshow club

 

Fokker vermelding van Alice308

Wij zijn Ruud en Alice van Vliet en wonen in het 'Groene Hart'. Beide zijn wij opgegroeid met honden; Ruud met jacht/huishonden en Alice met politie- en huishonden. Ook onze inmiddels volwassen kinderen, Mike en Wesley,hebben wij op onze beurt opgevoed met de liefde voor honden. Een aantal jaren geleden, tijdens een vakantie, wisten wij bij het zien van een prachtige Staffordshire Bull Terrier; dit is de hond die wij willen als onze bejaarde Jack Russels er niet meer zijn. Toen onze Dusty overleed in Januari 2011, bleek dat onze Pepper niet tegen alleen zijn kon.... En toen was daar Gina of voluit Pure Perfection of Red Passion. Uiteraard hebben wij ons eerst grondig verdiept in de geschiedenis en de rasstandaard van de Staffordshire Bull Terrier. Dit buitengewoon intelligente, aanhankelijke, enthousiaste en volledig betrouwbare, uitzonderlijk goed uitziende ras heeft ons hart gestolen. In Januari 2012 was onze kennelnaam een feit: STAFFALICIOUS! Wij willen u graag kennis laten maken met de onvoorwaardelijke liefde die u krijgt van een Staffordshire Bull Terrier. Alleen op verantwoorde wijze, waarbij gezondheid en karakter altijd voorop staan, zullen wij af en toe een nestje fokken conform het fokregelemenst van de SBTCN.

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'Staffalicious' of bekijk alle Staffordshire Bull Terrier fokkers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^