HondenPage baasje Suuz

Wat schreven de vrienden van Suuz op het forum

honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in Wrattenuitbraak... normaal ivm leeftijd?
Thanks! Ik zie het nog even aan. Een paar maanden terug had ze ook zoiets en daar zie je nu niets meer van. Maar deze plek zit inderdaad onder een wratje, dus wellicht toch iets om nader te laten onderzoeken. d(^_^)b
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in Wrattenuitbraak... normaal ivm leeftijd?
Zojuist heb ik gezien dat de grote is 'geknapt', vandaar waarschijnlijk de snelle groei, er zat een ontsteking onder. De bult is nu weg (wratje zit er nog).
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in Wrattenuitbraak... normaal ivm leeftijd?
Jente is een kortharige (de rode) teckel van 13 jaar oud. En het valt me op dat ze ineens veel wratjes krijgt, zelfs 1 die heel hard groeit > vorige week zo groot als een speldenknopje en nu al een flinke erwt. Ook zie ik kleine zwarte oneffenheden. Eerst dacht ik aan vuiligheid, maar het zit dus echt in haar huid en is wat verdikt. Dit alles vooral aan de kop/ nek/ hals. Is dit een leeftijdsdingetje of moet ik toch aan iets ergers denken? Ze heeft er geen last van voor zover ik kan beoordelen, anders gezegd, ze doet niet anders dan anders.
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in Teckel piept soms uit het niets
Als je het idee hebt dat hij pijn heeft dan kan het zijn rugje zijn... gevoelige plek bij teckels. Is het geen pijn... dan is het waarschijnlijk een vraag aan jou om de bal onder de tafel vandaan te halen... ;-)
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in Stress/ paniek 's avonds laat, wat kan het zijn?
Jente is nu 13 jaar oud en de laatste nachten wil ze niet meer 'normaal' slapen. Zodra ik de worstjes in hun mand heb ondergestopt en zelf naar bed ga, begint Jente 'eng' te keffen. Als ik naar haar toe ga, bibbert en hijgt ze. Ze wil daar dan duidelijk weg. Ze slaapt nu dus bij mij op de kamer, dan is ze rustig. De reden is mij onbekend. Het gaat al maanden goed en overdag zitten ze daar ook gewoon. Iemand een idee? Er was geen sprake van onweer of vuurwerk. De andere 2 honden hadden nergens last van.
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in Waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan? :-D
Gewoon... omdat teckels, teckels zijn... stelletje clowns! ;-) https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/936386_551453051574358_930624629_n.jpg
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in Pepijn is ziek
Ocharme... ik hoop dat het meevalt!! Ik weet ook precies wat je bedoelt (hap-slik-weg). Sterkte!
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in Tekkel......en niet van mij!
Teckels zijn keien in ineens weg zijn en wegblijven (bos en hei)... zo heb ik er ook 2. En ook ik hou op die momenten mijn hart vast! Fijn dat het goed is afgelopen.
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in Alternatief Poep ruimen
Tophond! Zo knap. Maar straks moet ie waarschijnlijk op het potje (10+). ;-)
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in Inslapen.
Hoi Linda, Ik vermoed dat je het antwoord zelf al weet en misschien zoek je bevestiging. Laat ik mijn mening geven. Je bent een goede baas als je je hondje geen verder lijden wenst. En als ik je verhaal zo lees, is euthenasie eigenlijk de beste oplossing, hoe zwaar ook. Uiteindelijk help je je hondje er enorm mee. Je hondje is niet gelukkig in zijn lijfje en jij bent er ook erg verdrietig onder. Al voelt zo'n beslissing enorm oneerlijk. Dat is het niet, echt niet. Het is een sterk en wijs besluit. Sterkte! Groetjes Marieke
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in Eindelijk excuses naar de pitbull eigenaren
Klopt, die van mij zijn echte moordenaars... ze knuffelen me dagelijks bijna dood! ;-)
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in Teckelpupje
Alvast heel veel plezier met die eigenwijze donder! ;-)
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in belangrijk! wetsvoorstel: een dier is geen ding, zet je handtekening
Done en gedeeld op FB!
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in Wel of (nog) niet
Lieve Anita, Ik begrijp wat je schrijft. En misschien is het daarom een idee om juist voor een hond te gaan die helemaal niet op Sita lijkt? Er zijn zoveel leuke honden in het asiel. Misschien kun je daar een nieuwe beste vriend vinden? Groetjes!
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in kijkt jullie hond tv?
Heel soms, als ze toevallig een hond op tv zien. Zo leuk... hoe ze die koppies dan bewegen! En Bamse... die is helemaal weg van opera muziek (mannenstem, bas -die lage-). Ook hier kwam ik per toeval achter toen er een stuk van op tv kwam, hij was als betoverd door die klanken, prachtig om te zien.
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in dierenarts slaat hond
Pardon?? Wat een eikel! Ik zou een klacht indienen en een andere DA zoeken!
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in Blaffende honden die niet uitgelaten worden..
Mijn honden doen dit ook wel eens, het blaffen dan. Ik wijt dit aan het feit dat ze met zijn 3-en zijn en allemaal het laatste woord willen hebben... ;-) En helaas gebeurd het natuurlijk als ik niet thuis ben. O-) Maar of dit uit verveleing is?? Dat weet ik niet, die van mij worden wel uitgelaten en hebben genoeg afleiding verder.
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in Janken...
Lekker onderstoppen onder een warme deken! Die van mij zijn 's morgens bijna niet uit de mand te slaan! ;-)
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in honden poep
Ik zie het... maar ik verwacht niet dat TS dit met opzet doet om ons te irriteren.
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in honden poep
Echt vlees, wat dus NIET in blik zit. Dat wat je kunt proberen is Smuldier/ Rodi Compleet (in het vriesvak bij de Jumbo en C1000 onder andere).
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in Foto van de dag...
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/254333_461067010612963_1732440762_n.jpg Gewoon 'Aaaaaahhh...' ;-)
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in turbo's pootje rilt.
Ik noem het een ouderdomsverschijnsel. Smauce had het na haar 14e, Bamse heeft het nu ook (14 jr). Jente (12) en Bartus (6) hebben het (nog) niet. Ik geloof niet dat je je druk hoeft te maken.
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in pff beledigd
Maak lekker je eigen kalender joh. Persoonlijk vind ik de foto's in die kalenders vreselijk! ;-)
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in Bankhangers...hebben jullie ze ook thuis?
Ja! Heel erg zelfs! Zie profielfoto >> En deze: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/208950_398881826831482_1436085399_n.jpg Typisch gevalletje van 'Hoe krijgen we het vrouwtje van de bank???' ;-)
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in Verhuizen naar een portiekflat... de bel... tips!
Dank je, daar heb ik wat aan! Ik ga er straks mee aan de slag. En dan denk ik dat ik sowieso de bel uitzet (daar moet wat op te verzinnen zijn) als ik niet thuis ben.
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in Verhuizen naar een portiekflat... de bel... tips!
Zoals jullie zien en sommigen ook weten heb ik 3 waakse worstjes. Nu ga ik verhuizen naar een prachtige portiekflat met (maar) 6 appartementen. Nu woon ik nog op een etage boven een winkel en heb ik nooit een bel gehad en post/ bestellingen werden altijd in de winkel beneden afgegeven. Dat is straks anders. Ik heb dan mijn eigen bel, en dat is waar ik enorm tegenop zie (het blaffen). Nu kan ik natuurlijk wel het 'draadje' doorknippen. Maar dat lijkt me niet de bedoeling. Nu weet ik van 'bellen' met lichtwaarschuwingen, maar dat zien mijn hondjes natuurlijk ook. Nu dacht ik aan een briefje bij de bel met mijn telefoonnummer, maar dat is het ook niet helemaal. Bestellingen kan ik natuurlijk altijd elders laten leveren. Iemand een goed idee?
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in Werken met dieren (vooral honden)
Je kunt het beste voor deze school kiezen: http://www.groenhorstbarneveld.nl/
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in Trainen met publiek haha!
Wat voor een training? Doggydancing? Zo niet, dan is het misschien een leuk vervolg aangezien ze nu al zo goed luistert en fans heeft!? ;-)
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in honden irritatie nummer 1
Bergen stront en loslopende honden in de woonwijk! Vreselijk. (Daarom heb ik ook ooit wat flatsen verzameld en deze bij de eigenaar voor de voordeur gelegd).
honden page profiel KaatjekoekKaatjekoek schreef in Wappi toch een teefje?
Ha ha... leuk, dat schrijven in het Belgisch... ;-)
 

Vrienden van Suuz

honden foto van Kaatjekoek

^