HondenPage baasje ashley

Over ashley

honden foto van ashley Ik ben Ashley zoals jullie kunnen zien ben 21 jaar en heb 1 duitse herder reu van net 1 jaar oud sind 28 julie 2011 woont hij bij mij en hij is geboren op 5 juni 2011.

Krabbels aan ashley

honden page profiel ashleyashley schreef om 27 juni om 15:05
@ Marie-Rose & Tibootje Hoihoi, Mam heeft nog 2 honden buiten Django ja. Maar omdat mam in de wsnp terechtkomt en ik geen 4 honden kan betalen heeft mam toch een besluit moeten noemen hoe pijnlijk zoiets ook is. Maar wel beter voor hem. Dankje voor het comnpliment! Chailo is echt een schat van een hond een die ik niet meer kan missen. Mijn echte trouwe vriend.
honden page profiel ashleyashley schreef om 27 juni om 13:42
Meert Nancy dank u wel voor het compliment :D
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 27 juni om 13:10
Wat erg voor je moeders hond ;-( Hoop dat jullie een heel fijne thuis voor hem vinden !! Heeft je moeder dan nog meer honden ? Want anders is kleiner wonen niet meteen een probleem natuurlijk, zoals ze zeggen "een hond's geluk hangt niet af van de grote van je huis". Kijk maar goed uit en neem de tijd hoor ! Trouwens, jouw hond is ook een pracht zeg !!!
honden page profiel meert nancymeert nancy schreef om 27 juni om 12:57
mooie herder grts

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

ashley heeft 29 ontvangen.

Berichten en online status
ashley was voor het laatst online 8 jaar, 8 maanden, 2 dagen, 20 uur, 46 minuten, 30 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^