HondenPage baasje ashley

De laatste reacties in het hondenforum

ashley heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Chailo mijn trots!..

Ik wou al langer een duitse herder en toen ik op zoek ging naar een duitse herder reu pup vond ik in swalmen een eenmalig nestje met stamboom en niet te geloven de laatst overgebleven puppy was een reutje, het reutje met zwart halsbandje dezelfde dag nog gaan kijken jaja dan heb ik ook geen geduld meer.
hij was nog wel de grootste van het nest en dat blijkt ook wel mijn mooie knappe jongen 70 op schoft en geen ligt gewicht maar wel een echte knapperd een echte trouwe viervoeter die mij mijn leven heeft opgevrolijkt degene wat dag en nacht er voor mij is, overal waar ik ben is hij ook zelfs op bed slapen we rug aan rug ik had me geen betere viervoeter kunnen voorstellen hij is mijn alles mijn trots mijn vriend voor het leven een hond met een waar karakter eentje die veel rust uitstraalt en me troost als ik het nodig heb. honden foto en dat is dan de kleine man waar ik zo verliefd op ben geworden!

Verhalen van ashley in het Dogboek

ashley heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

ashley heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

ashley is lid van de volgende club(s):
Duitse Herder
Uitjes met je hond
Vers vlees voeren
Wandelgebieden
De Herder club

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^