HondenPage baasje Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe

Wat schreven de vrienden van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe op het forum

honden page profiel pienpien schreef in Inburgering Roemeens opvangertje: Anuska heeft een propellorstaart!
Hey Dobber, Wat mooi dat je dit hondje een inburgeringscursus geeft en probeert te helpen aan een forever home. Zo sneu om te lezen dat ze al 7 jaar in een asiel heeft doorgebracht :'( Het zal een verademing voor haar zijn om nu een "thuis" te hebben. Wat een leuk hondje is Anuska en wat heeft ze een zachte uitstraling <3 Zo te lezen maakt ze echt grote stappen d(^_^)b Ik volg jullie vorderingen graag! Dat zal straks best moeilijk worden om weer afscheid te nemen (ik kon het niet en zit er nu met 3 opgescheept :-D )
honden page profiel Binky & BenjiBinky & Benji schreef in 52 weeks of... Week 7
Ze is onwijs mooi!
honden page profiel Binky & BenjiBinky & Benji schreef in Ik snap sommige mensen niet.
" Dit hele topic is wel erg afhankelijk van waar je woont. In woon zelf in de randstad. Hier wandel ik niet meer met plezier. Teveel asociale honden en lakse baasjes op een klein oppervlak. Maar bijna ieder weekend wandel ik op andere plaatsen in Nederland. Brabant, Limburg, Utrecht.. en daar heb ik zelden problemen gehad met andere honden. Zelfs in het dorp waar mijn ouders wonen, een uurtje bij mij vandaan, is de sfeer al heel anders. Natuurlijk is daar ook niet alles koek en ei, en wordt er best eens gegromd en gesnauwd naar elkaar. Maar toch zijn mensen en honden daar socialer lijkt het.   Dus ja, ik begrijp best dat voor sommige mensen dit topic overdreven klinkt. Als je het zelf niet meemaakt is het lastig voor te stellen. " Hilde & Twinko Eens.. Hier randje Rotterdam is het ook drama, van de week die kleinste van mij ook net een hernia kunnen besparen omdat er een kleine veertig kilo hond met hem wilde ‘spelen’. Helaas leek t allesbehalve op spelen en was het ver buiten het losloopgebied waar deze hond los liep.   Bedankt voor t geestelijke trauma weer. Mensen rijden hier soms met de fiets al thuis, terwijl hondlief nog driehonderd meter terug aan het ‘buurten’ is.
honden page profiel pienpien schreef in Dibbes/mootje...p15 van geit naar dalmatier
Het is een slimmerik die Mootje ;-) Zijn gehavende wenkbrauw ziet er wel rustig uit als hij hem nog een paar daagjes met rust kan laten is hij weer als nieuw. Tot die tijd kan hij natuurlijk wel stoere verhalen ophangen tegen de hondendames in de buurt dat hij die wond heeft opgelopen door een gevecht met een Bengaalse tijger :-D :-D Nu even tijd voor de "mensendingen" wat ook wel eens nodig is, woensdagavond weer tijd voor een goed "hondengesprek" d(^_^)b
honden page profiel Binky & BenjiBinky & Benji schreef in 52 weeks of... Week 7
Superleuk zeg!!   En waarom zou pup roze niet bij jou passen & waarom trekt ze jou niet? Daar ben ik nou wel heel erg benieuwd naar!
honden page profiel pienpien schreef in De bende van 5 (De relteckels samen met de 3 musketiers)
Het is een drukke boel bij jou Kees. Wat ontzettend lief van je dat je de zorg voor de relteckels op je hebt genomen. Fijn dat er zich een logeeradres heeft gemeld, kan je af en toe even achterover leunen met "maar" 4 honden ;-) Goed nieuws dat je nog een plekje in het pension hebt weten te bemachtigen d(^_^)b
honden page profiel pienpien schreef in Schildklier problemen of toch iets anders?
Wat vreselijk verdrietig! Heel veel sterkte met het verlies van Sam!
honden page profiel pienpien schreef in Moet een hond 'naast' lopen?
Ik wil wel dat mijn honden naast me lopen, niet vanuit "rangorde" maar puur voor mijn gemak. Ik heb er inmiddels 3 en voel er weinig voor er een achter, een voor en een onder me te hebben :-D Mijn honden moeten dus gewoon netjes volgen tot we op de plek komen waar ze los mogen en daar mogen ze dan ook helemaal "los" gaan ook ;-)
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Welk ras is geschikt?
Team poedel hier :-). Heb zelf een dwergje, harlekijn met stamboom. Je vindt tegenwoordig veel poedels, maar ik zou aanraden om gezondheidstesten van de ouderdieren in te kijken, inteelt uitsluiten en research doen naar de fokker. Heb zelf 4 jaar wandelingen, shows, fokkers enz. gevolgd tot ik wist wat ik wou en ook van wie. Wilson is een heerlijk hondje, wel eigenwijs zoals het een poedel betaamt(of is dat gewoon reu-eigen?)  Hij is altijd in voor een spelletje, vindt alles en iedereen goed en leuk! Hij is niet happig op kinderen(maar dit is door trauma op de hondenschool) dus het is wel opletten. Hij is nu 4 jaar en leeft met ons dochtertje van 2,5 jaar. Hij is altijd enthousiast, speelt graag met andere honden en knuffelt iedereen of kruipt bij iedereen op schoot :-). Wandelen we een blokje om... OK. Wandelen we 15 km... Ook OK... Ik trim hem zelf en houd alles kort zodat onderhoud mee valt. (snuitje +pootjes om de 2/3 weken, lijfje om de 7/8 weken)  
honden page profiel pienpien schreef in Dag lieve Wopper...
Ach wat verdrietig...heel veel sterkte!!
honden page profiel pienpien schreef in Hieperdepiep, Charlii is......5!
Hartelijk gefeliciteerd (met) tante pollewop ;-) https://www.hondenpage.com/foto/foto/528052.jpg
honden page profiel XtineXtine schreef in Wanneer gaat mijn teefjes eindelijk bevallen.
Op de hoeveelste dag zit ze dan nu al ?
honden page profiel pienpien schreef in Noortje poseert
Wat een prachtige foto van Noortje <3 Geweldig om die zo groot aan de muur te hebben haar persoonlijkheid spat er van af! En wat een leuke spontane foto van jullie samen.
honden page profiel Binky & BenjiBinky & Benji schreef in Chicco..
" Was chicco van jou ? Sterkt de komende Tijd  " koert Chicco was van goede vrienden en paste vaak op of nam hem mee tijdens de boswandeling 
honden page profiel pienpien schreef in Penny op de heide
Wat een mooie foto's <3 Mijn favoriete, de 4e foto uit je openingspost en de 2e "zonder de hei" foto. en wat een geweldige naam :-D O-)
honden page profiel pienpien schreef in Artrose, supplementen? Ervaringen?
Een van mijn honden krijgt iedere dag een schepje Primeval Gelatinaat wat bij haar de stijfheid na het opstappen aanzienlijk heeft verminderd.
honden page profiel pienpien schreef in Dibbes/mootje...p15 van geit naar dalmatier
Die Mootje weet wel hoe je de dingen voor elkaar krijgt ;-) Hopelijk wordt hij niet verwaand nu hij groot-grond bezitter is :-D
honden page profiel Binky & BenjiBinky & Benji schreef in Chicco..

honden page profiel Binky & BenjiBinky & Benji schreef in Chicco..
Vier jaar geleden leerde ik dit mannetje kennen, toen al 9 jaar. Je mocht met me mee de bossen in en was direct dikke maatjes met Binky. Helaas ging je de afgelopen twee jaar hard achteruit, overleefde je nog een vergiftiging en kreeg je er een puppie-maatje bij in huis. Echter was het maandag zichtbaar bijna op en hebben je baasjes, na mijn advies, een afspraak gemaakt voor vandaag.   Lieve lobbes, ik ga je missen. Je was een dappere held en ik heb van je genoten!   01-01-2006 06-09-2019
honden page profiel pienpien schreef in Noortje poseert
Wat een leuk veld! Mooie foto's heb je weer gemaakt, die in de pijp vind ik wel erg leuk d(^_^)b Jouw huis hangt vast vol met Noortje foto's ;-)
honden page profiel XtineXtine schreef in “Shop” dilemma.
Hi, Hi, zover had ik nog niet nagedacht. Oef, gelukkig maar vier gekocht.   " Hahaha gelukkig dat je er maar vier hebt gekocht, veel meer had er ook niet ingepast  Ze staan haar wel heel mooi  " *** Wienske & Djangie ***  
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Welk actief ras past bij ons gezinnetje?
Buiten een husky(die meestal wel niet los kan en ook niet kan bij kleine 'prooidieren') dacht ik eigenlijk aan de Vizsla, de dalmatiër :-). Hen doe je ook veel plezier met lange wandelingen en actief zijn.
honden page profiel XtineXtine schreef in “Shop” dilemma.
Wanneer je gaat shoppen, vier mooie nieuwe clipjes koopt, en niet kan beslissen welk in te doen.  
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Oriënteren nieuwe pup/Ierse terrier
" Zo ken ik de Welshjes absoluut niet.   Ierse terriërs ken ik niet van karakter.   " luz Oeps, mijn fout, het was een airdale
honden page profiel pienpien schreef in Hoera Djangie is vandaag jarig, mijn grote vent is 11 geworden!
Oeps een beetje laat maar niet minder gemeend.. Van harte gefeliciteerd met je lieve Angie Pangie Dat er nog heel veel jaren in goede gezondheid mogen volgen!
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Goede fokker dwergpoedel
Ik ken enkel http://www.123dog.net/servlets/gateway/user/LinksPageBreeders.jsp/id/1557/jlang/nl/dogs.html Dus deze kan je misschien wel contacteren en alles uitzoeken?
honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg schreef in Oriënteren nieuwe pup/Ierse terrier
Ik ken wel mensen met een Welsh terriër. Ze vertelden dat dit de ergste...maar ook leerzaamste hond was die ze ooit hadden. Ik ben nog bij hen langs gegaan,en dit was een hond die niet kon omgaan met andere honden, en die ook mensen aanviel van felheid. Denk niet dat alle terriërs zo zijn, maar ze zijn niet bepaald doetjes en dat kan je bestelling wel op voorhand weten. Heb je ze zelf al meegemaakt op show, wandeling,thuis bij mensen? Dan zou ik me daar wel 1st heel erg in verdiepen.
honden page profiel pienpien schreef in Dibbes/mootje...p15 van geit naar dalmatier
Wat een prachtig exemplaar heb je als co-ouder weten te scoren roosje :-D Zo mooi dat jullie een oudje nog een geweldige oude dag bezorgen. Hij klinkt als een echte lieverd <3 later als ik oud ben wil ik ook bij jou komen wonen ;-)
honden page profiel XtineXtine schreef in Problemen reu
Je dacht, denkt, dat de teef van de buren loops is. Je verondersteld dat het misschien daarom zou kunnen zijn. Dan zou ik dit toch eerst willen weten. Misschien is er gewoonweg iets anders mis. Ik zou denkelijk daarvan zeker willen zijn en het niet zomaar blijven aankijken.  
honden page profiel pienpien schreef in Noortje poseert
Wauw Ellen wat een prachtige foto's maak je, al is dat natuurlijk ook aan je twee knappe modellen te danken ;-) Ik vind het houten kistje niet storend maar als jij dat wel vindt zou je een laagje transparante bruine beits er op kunnen smeren dan komt de kleur waarschijnlijk wat meer overeen met de achtergrond.
 

Vrienden van Inge, baasje van Gina, Flynn en Wobbe

honden foto van Linseyhonden foto van Xtinehonden foto van Tisha Gioiahonden foto van dogfriendhonden foto van Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Granthonden foto van marijke bhonden foto van Irishonden foto van Angie, Jolie en Sookihonden foto van ArVhonden foto van Romina & Cooperhonden foto van Hanne baasje van  Bonny honden foto van Charlotte, Marcel, James, Arthur & Gracehonden foto van tinekehonden foto van Puck & Lokihonden foto van Antoinet & Lunahonden foto van Zoemhonden foto van Griffyloverhonden foto van Jennifer, Timo en Tobyhonden foto van cynniehonden foto van Mierandahonden foto van Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*honden foto van Annemarie en Tristanhonden foto van L, K & Phonden foto van Leidy & Rayohonden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic honden foto van delilah, (mede)baasje van drumhonden foto van meert nancyhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van sneeuwwitje en de dwerghonden foto van Cindy & Dribbelhonden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/honden foto van pienhonden foto van Nicole & Pukhonden foto van Dominique & Mackenzie honden foto van  Marleen & Bo & Snufke+honden foto van -honden foto van michellehonden foto van liesbeth en de bende .. honden foto van Floor en Abelhonden foto van lenkahonden foto van ~honden foto van inge&ozzyhonden foto van foreveroeshonden foto van ~Laura~ *Lizzy*Luna*Maya*honden foto van lindsayhonden foto van Roos & Piphonden foto van Sandrahonden foto van Dy-Annhonden foto van De 3 B's honden foto van Gucci&Sophiehonden foto van Alexandra & Mikeyhonden foto van verstraetenhonden foto van Tyri en de Rattenbendehonden foto van Mèlaniehonden foto van Cindy & Jaydenhonden foto van Sandra, Basje en Tibohonden foto van diva & bobbyhonden foto van Elke&Balouhonden foto van Silla en Bo & Yunahhonden foto van Sandra & Loekiehonden foto van **~~ els ~~**honden foto van Kimhonden foto van Hondenliefhebber honden foto van J&Jhonden foto van Binky & Benjihonden foto van Naomi1971 & Tessahonden foto van Loes, baasje van Rori & Raicohonden foto van Annika & Binkyhonden foto van Anya & Guus(je)honden foto van Gieshonden foto van Lisa; Bobbie & Bentleyhonden foto van Liesbeth en de teckelbendehonden foto van geen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^