HondenPage baasje tom

Wat schreven de vrienden van tom op het forum

honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in Tekening van Shadow van Naomi
Deze foto is als referentie gebruikt: http://www.hondenpage.com/foto/foto/284280.jpg
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in Tekening van Shadow van Naomi
Toen ik even niks te doen had ben ik op zoek gegaan naar een foto die me aansprak om na te tekenen. Mijn voorkeur ging uit naar een Schotse Collie, maar toen ik Shadow van Naomi hier zag was ik verkocht. Dus ik heb hem getekend, zie hier het resultaat: http://i.imgur.com/eQv65QF.jpg De verhoudingen zijn niet 100% helaas. In het echt ziet hij er beter uit, helaas heb ik geen scanner om hem in te scannen.
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in is mijn hond een rashond?
Dit ziet uit als een broodfokker, dus je hebt kans dat het geen rashond is nee. Zonder stamboom weet je dit dus nooit zeker.
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in Animal Resque Sofia
Het is een beetje ingewikkeld, ze hebben me verder niet echt informatie gegeven, maar me doorverwezen naar een andere instantie in Nederland. Als ik contact met hun opneem zouden ze me meer kunnen vertellen, ben nu een mail aan het sturen naar deze instantie.
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in Animal Resque Sofia
Wat is Bliss een super leuk hondje! Lief gezichtje (: Bedankt voor de info alle twee! :-D
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in Animal Resque Sofia
Ja, heel raar. Toen we Jhento nog niet hadden hebben we zeker een jaar lang gezocht voor een hond. We zagen hem op Marktplaats, op een simpele onderbelichte foto, en we waren op slag verliefd. 4 uur in de auto gezeten om hem te bekijken en op te halen, en vanuit daar werd de verliefdheid alleen maar erger. Jhento hebbe we nu 2 jaar, in al die tijd honderden foto's gezien van honden die een nieuwe baas zochten. En bij deze meid heb ik weer hetzelfde gevoel als bij de foto van Jhento. Het gaat me niet om haar mooie oogjes, maar het gevoel wat ik bij haar krijg. Een hond heb je niet voor maar even, ik vind dat je 'verliefd' moet worden op een hond, want een hond houdt immers ook onvoorwaardelijk veel van de baas.
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in Animal Resque Sofia
Heb net een mailtje gestuurd, spannend! :-D
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in Animal Resque Sofia
Dat klopt inderdaad, zal ik nu even doen. Als ik vragen mag, hoeveel heb jij destijds betaald om Quinto over te laten vliegen?
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in Animal Resque Sofia
Wat super! Hoop dat ze nog steeds honden overvliegen, want hier was he-le-maal geen informatie over te vinden. Dat is mijn grootste angst eigenlijk. Maar als ik begin met te vragen of ze nog steeds honden overvliegen en hoeveel ze hiervoor vragen geeft dat niet echt een goede indruk ben ik bang. Niet dat het me om die paar centen gaat.
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in Animal Resque Sofia
Dat we niet op zoek waren naar een tweede hond was omdat we helemaal stapel zijn van onze eerste hond. Niet vanwege een of andere beperkende reden. We zijn echt verliefd geworden op hem, en ook hij is een herplaatser. Net als Jhento spreekt deze hond ons echt super aan, en dat heeft helemaal niks met haar snoetje te maken, ook al had ze een onderbeet. Het gaat me om haar beschrijving, het filmpje wat ik van haar heb gezien. En daarom maakt het ook niks uit of de hond in het binnen- of buitenland zit.
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in Animal Resque Sofia
Helaas zijn we verliefd geworden op een hond, een tweede hond stond niet echt op de planning. Hier is een foto van haar: http://arsofia.com/uploads/2011/12/Raven.jpg Voordat ik contact met de organisatie opneem wil ik eerst via deze weg antwoord krijgen op een paar vragen. Heeft iemand ervaring met deze stichting, of met het adopteren van een buitenlandse hond? Op de site staat dat ze in principe alleen de hond meegeven als je hem komt afhalen(Je moet er zelfs 3x naar toe). Ik neem aan dat je de hond ook kan laten overvliegen? Weet iemand hoeveel dit ongeveer kost? Alvast bedankt! Groetjes Claudia en een poot van Jhento!
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in Welke retriever?
Als ik een retriever zou pakken zou ik een flatcoat pakken of een toller!
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in Kruising herder pup van 9 weken mag die bot van slager?
En sowieso geen dragende botten geven, wat de slager ook zegt, jij zal maar net degene zijn waarbij het mis gaat. Je kan zachte botten geven zoals lamsribben met vlees eromheen. Of kippennekken.
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in Kruising herder pup van 9 weken mag die bot van slager?
Geen mergpijpje geven! Aan geen een hond trouwens, ook geen volwassen hond. Honden willen instinctmatig botten verpulveren met hun tanden zodat het oppervlakte van het bot groter wordt en het sneller kan worden verteerd in de maag. Een merpijpje is veel te hard om door te kunnen bijten waardoor het niet ondenkbaar is dat stukjes tand of zelfs hele tanden afbreken.
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in tuigje of halsband ?
Tuig! d(^_^)b
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in fietsstangetje voor Sam
Weet wel, ook met een springer is het de bedoeling dat de hond niet rent, maar draaft. Dus geen galop. Leer je hond dit aan, galop is heel slecht voor de gewrichten! Mijn hond is in dat opzicht echt lui. Hij loopt standaard tussen draven en lopen in. Ga ik iets sneller? Dan blijft meneer koppig op zíjn snelheid lopen omdat hij weet dat hij dan getrokken wordt :')
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in Golden Retriever -X- Flatcoated Retriever
? Ik had al gezien dat dat niet waar was. Er werd namelijk geen nestje uit Maastricht aangeboden. Ik zie namelijk bijna elke 3 maanden wel een advertentie staan van een nestje van deze combi uit Maastricht. Super sneu voor de moederhond :'( Maar goed, dat is hier niet ter sprake! Veel plezier en succes met Marley (: Snel foto's plaatsen hoor!
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in fietsstangetje voor Sam
Ik heb ook een springer. Ik ben er héél tevreden over. Ik heb een veel te sterke Duitse Herder van 35 kilo aan mijn fiets, en als hij een hond ziet dan wilt hij daar natuurlijk naartoe. Even doortrappen en hij geeft het op. De springer vangt de klappen super op, je hoeft niet bang te zijn dat je omvalt. In het begin heb ik een lijn nodig gehad omdat ik bang was om langs een hond te fietsen. Maar nu zit de lijn standaard in mijn jaszak. Echt een aanrader! Hij is ook makkelijk om te installeren.
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in foto's
Als je een rode muur hebt kan je het beste nummer 3 pakken, dat vormt een mooi contrast. Als je een witte muur hebt kan je het beste nummer 1 of 4 pakken, dan krijg je ook contrastvorming. 2 vind ik persoonlijk minder geslaagd vanwege het overheersende hekwerk en de rode stoep.
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in Golden Retriever -X- Flatcoated Retriever
Waarschijnlijk uit Maastricht?
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in foto's
Nummer 4, en dan een zo bijsnijden dat je hond wat meer opvalt (:
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in Open vraagje over je favoriet ras!
Ik hou niet van honden met een korte/platte snuit. Ik hou niet van hele harige honden. Ik hou niet van hele kleine honden. Ik hou niet van onnatuurlijke honden. Ik hou wel van werkende honden, vooral veedrijvers. Collies, Aussies, Duitse/Zwitserse/Belgische herders. Allemaal geweldig!
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in hoeveel pups kan ik verwachten?
Van 0 tot 20 pups. O-) Om een schatting te maken moet je een echo laten maken. En ook dat is immers maar een schatting, zeker weten doe je het nooit tot de geboorte.
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in Oud Duitse Herder is een probleem ras
Waarschijnlijk is ze geen normale tegengekomen omdat ze gedragsdeskundige is en dus veel met probleemgevallen te maken krijgt. De ODH is een populaire hond, dus dat kan de aantallen verklaren.
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in Wat gaat een jaar snel voorbij!
Wat een geweldig verhaal om te lezen! Je mag trots zijn op Santa, maar vooral ook op jezelf! d(^_^)b
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in speeltjes zelf vlechten
Als je bijvoorbeeld met 8 stroken vlecht kan je verder vlechten met 2 keer 4 stroken (:
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in Met Haakon & Varghoss naar de Groene Heuvels
Wouw! Wat is Varghoss al gegroeid zeg! Je hebt echt 2 prachtige honden! :-D
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in Rijden op arm en scheenbeen...
Dit is zelfbelonend gedrag, negeren heeft dus totaal geen zin. Je vriendin moet goed kijken naar zijn lichaamstaal VOORDAT hij gaat rijden. Als je weet welke lichaamstaal ze heeft dan kan ze hem afleiden met bijvoorbeeld een spelletje voordat de pup begint te rijden. Dit zal ze snel door hebben. Als de pup eenmaal begint met rijden kalm "Nee" zeggen en haar er vanaf halen, verder negeren en zorgen dat ze niet meer kan gaan rijden. Verder ervoor zorgen dat rust en beweging in balans is. Het kan zijn dat de pup overprikkeld is.
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in welk ras is dit?
Ik denk meer iets in de richting van Duitse Staande x Ruwharige Terriër ;-)
honden page profiel ClaudiaClaudia schreef in welk ras is dit?
Ik zie er eigenlijk vrij weinig Duitse Staande in, om eerlijk te zijn.
 

Vrienden van tom

honden foto van Claudia

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^