HondenPage baasje Thea/Rebbel

De laatste reacties in het hondenforum

Thea/Rebbel heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto lekker wandelen in de bossen honden foto met een bootje door de biesbossen
honden foto vissen in de amazonehaven, geweldig gespeeld hier :-) honden foto Ik was in het water geweest, en schudde mezelf even uit, hahaha die lip van me :-) honden foto Ik ga graag vissen met mijn baasje honden foto Brammetje en Rebbel samen genietend van de zon honden foto heerlijk wandelen op de roestelberg, samen met Moyo honden foto Ben ik niet mooi van achter uit gezien :-) honden foto Heerlijk tussen het hoge droge gras rennen en verstoppen ;-) honden foto op naar curacao ;-)
met de HWK honden foto Samen met Spike in de auto honden foto Rebbel 2 jaar geworden honden foto Ik vind het altijd fijn, als mijn baasjes bezig zijn in de tuin, kan ik met de lege bloembakken spelen :-) honden foto hallo.ik ben Hendrick :-) en ben het kleine vriendje van Rebbel,af en toe ga ik bij haar op logé,en dan gaan we naar het hertenkamp honden foto Hondenmeeting Oude Warande, Samen met: Femke en Indy, Claudia en Guus, Helene en Be-jay en haar zoontje, en wij :-)
Het was super gezellig, en voor herhaling vatbaar :-)

Verhalen van Thea/Rebbel in het Dogboek

Thea/Rebbel heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Geen Beschrijving De zee en een balletje, ik ben tevree Heerlijk spelen met mijn balletje tussen het wier :-) Ik houd van de zee :-) Jippie we gaan naar curacao,ik heb alles al ingepakt :-) Valt er wat te lachen??? wandelen ??? ik ben net wakker pffffff Ik waak hier over mijn baasjes ;-) Help,vrouwtje geeft mij de kieteldood!! Ik zie een kat Rebbel waar zit je verstopt? Slaapkoppie Hier speel ik al met Moyo, doe dat nu nog met net zoveel liefde :-)

Clubs

Thea/Rebbel is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^