HondenPage baasje Thea/Rebbel

De laatste reacties in het hondenforum

Thea/Rebbel heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Dit is Bo een BD van precies 8 weken oud, ze is mijn nieuw vriendinnetje van het forum, wij zijn op 18-11-09 bij Ingrid en Bo op visite geweest en hebben een geweldige dag gehad :-) honden foto Indy en Guusje honden foto geweldig mooi hier op de roestelberg honden foto Het word weer beter weer, lekker genieten en spelen in het water :-)
08-03-2009 honden foto Het pad is hier van schelpen gemaakt honden foto ik ben hier 1 jaar,1 maand en 1 week oud ;-) honden foto mooi landschap honden foto Vieze neus he :-) honden foto op naar curacao ;-)
met de HWK honden foto lekker wandelen in de bossen honden foto Hier ben ik aan het zwemmen :-) honden foto Ik op een hoge steen honden foto hallo.ik ben Hendrick :-) en ben het kleine vriendje van Rebbel,af en toe ga ik bij haar op logé,en dan gaan we naar het hertenkamp honden foto Leuk he, zo Saampjes honden foto Guusje, Be-jay en Indy

Verhalen van Thea/Rebbel in het Dogboek

Thea/Rebbel heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Geen Beschrijving Ik waak hier over mijn baasjes ;-) wandelen ??? ik ben net wakker pffffff Valt er wat te lachen??? Help,vrouwtje geeft mij de kieteldood!! Slaapkoppie Ik houd van de zee :-) De zee en een balletje, ik ben tevree Ik zie een kat Hier speel ik al met Moyo, doe dat nu nog met net zoveel liefde :-) Rebbel waar zit je verstopt? Heerlijk spelen met mijn balletje tussen het wier :-) Jippie we gaan naar curacao,ik heb alles al ingepakt :-)

Clubs

Thea/Rebbel is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^