HondenPage baasje Daxira

Over Daxira

honden foto van Daxira Wij zijn Anne(vriendin van baasje), Roos(baasje), Lobs en Evie. Lobs (22 mei 2009) is een kruising Wetterhoun, waarvan we denken dat het Wetterhoun X Drentse Patrijs is. Hij is sinds 31 December bij Roos en haar ouders komen wonen en was heel blij weg te zijn uit het asiel. Het is een reutje van 2,5 jaar dat erg leergierig is maar ook flink nukkig kan zijn als hij dat wil. Buiten is hij actief en druk en binnen is het een rustige, knuffelige hond die niet veel aandacht eist maar wel graag geaaid en geknuffeld wordt.

Evie is een klein pupje van nu ongeveer 2,5 maand. Ze is een kruising Schapendoes x Shih Tzu x Boomer en komt van een hobbyfokker. Het is nu nog echt een klein dreumesje, dat snel moe is maar het ook heel leuk vind om een trekspelletje te spelen. Ze is gek op takjes verzamelen bij het wandelen en de kauwspeeltjes zijn binnenshuis nu erg populair, omdat haar tandjes nu doorkomen. Ze is gek op Lobs, volgt hem graag, ligt altijd bij hem op de mat om te knuffelen en stoeien en drinkt vrolijk mee uit zijn waterbak. Ook zij houdt er van om veel geknuffeld en geaaid te worden en haat het om alleen te zijn, ze begint dan helaas vrij veel te blaffen... maar aangezien ze nog even moet wennen in haar nieuwe huisje is dat wel te verwachten. Het is echt een aandoenelijk klein popje!

Xantha was het vorige hondje van Roos, ze is nu iets ouder dan 2 jaar en een volbloed Groenendaeler. Xantha is opgegroeid bij Roos's familie en is een enorm speelse, actieve en aandachteisende (:P) hond. Helaas moest ze wegens familieomstandigheden terug naar haar fokker (familie van het gezin) maar daar maakt ze het gelukkig goed!


Krabbels aan Daxira

honden page profiel LoetjeLoetje schreef om 14 januari om 17:42
Leuke foto's!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Daxira heeft 88 ontvangen.

Berichten en online status
Daxira was voor het laatst online 12 jaar, 5 dagen, 4 uur, 23 minuten, 40 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^