HondenPage baasje jeannet

Wat schreven de vrienden van jeannet op het forum

honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Wat zeggen de mensen zoal tegen jou...
Is het een dalmatier . Die vond ik wel heel bijzonder.   En pas nog oh wat leuk een pup (hij wordt 11 volgende maand)   
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Ervaring sterilisatie (konings)poedel
Op facebook zit trouwens een poedelgroep mss dat je het daar kan vragen. 
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Ervaring sterilisatie (konings)poedel
  Daarom zou ik welke hond dan ook niet laten steriliseren/castreren vóór de volwassenheid. Een Grote Poedel (officiële stamboomnaam) zal  op de leeftijd van 18-24 maanden volwassen zijn.       Loesje Onze 10-jarige grote poedel werd een half jaar geleden nog voor een pup aangezien. Volgens mij blijft hij een blij ei.  Met castratie geen ervaring onze grote poedel is nog intact.  
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Jip 03-01-2007 * 05-02-2020
Sterkte met het verlies van je lieve Jip. Ik weet hoe bijzonder hij voor je was.
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Wat zeggen de mensen zoal tegen jou...
V: oh wat een mooie hond is het een labradoodle A: Nee het is een poedel V: Getver een poedel  of weet je dat wel zeker hij lijkt op een labradoodle V: Als het een poedel is waarom heeft hij dan niet van die bolletjes dit is echt geen poedel hoor (serieus) A: Ze worden niet met bolletjes geboren dat wordt zo geschoren, dat is omdat het van oorsprong jachthonden zijn * Echt ?? V: wat is hij mooi zwart is hij geverfd A: Nee hij is van zichzelf zo mooi zwart V: Echt niet die kan niet van zichzelf zo zwart zijn    
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Groeiachterstand, pup weigert te eten
Daarom vraag ik me dus af of een minidoodle wel 15 kilo moet wegen. Dat is maar 4 kilo minder als mijn grote poedel. Lijkt me dat het gewicht van de dwergpoedel van Loesje een betere richtlijn is.
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Groeiachterstand, pup weigert te eten
" Inmiddels is Boris 6 maanden en heeft een lichte groeiachterstand. Hij komt amper nog aan, maar hij eet ook nog steeds heel slecht. Zijn brokken laat hij staan. Hij kreeg altijd Renske brokken. In het begin ging dat goed, maar uiteindelijk is hij daarop uitgekeken. Toen even overgegaan op Acana, maar na 3 dagen wilde hij dat ook niet meer...kon zo bijna 3 dagen niet eten...en een pup moet toch eens gaan eten. Alles gecombineerd met Renske vers, maar ook daar trapt hij inmiddels niet meer in. Nu is hij 4 weken geleden getroffen door een maagdarm infectie dus diarree en spugen. Daar knapte hij snel van op na een bezoekje aan de dierenarts en op hun advies even Royal Canin Gastro Intestinal gegeven. De eerst dagen at hij weer goed, en daarna was het weer over. Toen van iemand de tip gekregen om Dog Lovers Gold te geven. Smakelijk en in een variant met meer calorieen zodat hij beter zou aankomen. Gekocht, maar hij moet er niets van hebben! Hij krijgt 180 gram per dag ( weegt 7.5 kg ) en hij eet hooguit de helft ervan maar op. Overigens nog wel de Royal Canin want de zak was nog niet leeg.  Ik zit met mijn handen in het haar omdat hij echt moet gaan aankomen. Ribben zijn duidelijk  voelbaar en hij zou uiteindelijk rond de 15 kg moeten gaan wegen (mini labradoodle ) Vers vlees is absoluut geen optie dus daarin zoek ik ook geen info..maar wat kan ik dan nog proberen voor brok? We hebben het zelfs al lichtjes warm gemaakt maar na 3x is hij daar ook op uitgekeken.  Een brok met verschillende smaken en die elke 3 dagen afwisselen een optie?  Hij kreeg tot nog toe 3x per dag brokken. Ook reeds 2x per dag geprobeert maar zonder effect. Savonds eet hij alles op. Sochtends en smiddags niets. " Borisbeer_22 Weet je zeker dat hij 15 kilo moet gaan wegen??? Ik heb een grote poedel en die weegt maar 19 kilo. Als er veel poedel in hem zit is het heel normaal dat je de ribben goed voelt. Dat is bij mijn poedel ook zo. Als hij net geschoren is is het net een windhond qua bouw. Kan goed zijn dat jouw hond veel poedelgenen heeft en daar door zo slank/rank is. En mijn dierenarts vind mijn poedel er perfect uit zien niet te dun of zo.
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Zorgen om lengtegroei labrador pup
Ik zie een prachtig gebouwde hond. De ene hond groeit sneller als de ander. Bij de meeste rassen zijn teven wat kleiner en binnen een ras heb je ook nog varieteit. Mijn poedel reu is ook klein voor een reu maar is verder prima in balans. Ik zou me geen zorgen maken.
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Bull Terrier aanschaffen
  En dan nog of de combinatie Bull en Herder gaat haha, daar gaat het tenslotte om. Het eerste maatje van ons huidige teefje was een Duitse Herder, heeft ze ook nog van leren zwemmen . In principe moet het niet veel uitmaken, het klikt of het klikt niet of je een bull nu bij een DH zet of bij een Poedel bij wijze van spreken.  Bulleke   Onze buren hadden een Bull, wonderbaarlijk hoe lief hij was tegen onze stuiterpoedel. (Heel eerlijk deze hond was gemakkelijker als onze poedel) Echt grappig om te zien zo'n gestoomlijnde hond en dan zo'n haarbal er naast.    
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Vraag over fokker
Er zijn wel fokkers die op een gezonde manier fokken. Maar je moet bij de doodle inderdaad opletten dat je wel bij een goede fokker terecht komt omdat ze zo populair zijn.
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Vraag over fokker
Volgens mij kan je wel naar ervaringen vragen hoor. Vaak als je fokker googled vind je ook al veel.  
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Ziekte van Addison
Nee geen ervaring. Volgens mij komt het wel vaker voor bij grote poedels.
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Té dun?
Oei, in dat geval moet ik Joep toch maar wat meer eten gaan geven..     "  Nee joh, poedels hebben een enorme diepe borst vergeleken met hun middel. Hij is nog niet uitgegroeid en hoe minder je de gewrichten belast, des te minder kans op problemen later. " Careana   Nee hoor hier een volwassen poedel en wat hierboven al gezegd wordt hier ook een hele diepe borst (handig met tuigjes, not) en een hele smalle taille. Beetje een windhonden bouw.   Ik vind Kahlua er mooi uitzien maar ik ben ook een hele slanke hond gewend.    
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in tips gevraagt aub de winter komt er aan
  Toen krullenmans een pupje was vond hij dat prima hoor. Helemaal niet koud gehad maar lekker gedold in de sneeuw
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Onze Terra is overleden.
Heel veel sterkte 
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Is dat een POEDELLLL??
haha ja Koda kan ook zo dom kijken    Hij wordt over anderhalve maand 8 maar dat zou je niet zeggen nog steeds een enthousiaste blije gup. Veel geloven trouwens ook niet dat hij een poedel is. Ja hij heeft toch niet van die bolletjes.     
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Welke forumhond zou je zó willen inpikken?
"   Natuurlijk bedoel ik Rasta je mooie grote clown Dit is toch een plaatje! " Loesje    Dit is Koda ik zie wel enige gelijkenis   
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Welke forumhond zou je zó willen inpikken?
Koda wil Froya. Gek he.    Ik zou wel een een corgi mee willen maken die vind ik er zo leuk uit zien.
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Jayla heeft lymfeklierkanker
Heel veel sterkte met het verlies van Jayla
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Barbet of Poodle: welk ras is beter voor kinderen?
  Koda heeft ook mooie donkere knikkers.     
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Barbet of Poodle: welk ras is beter voor kinderen?
Mijn poedel is trouwens in huis rustig en buiten lekker gek en enthousiast. Gaat graag met de baas mee op lange wandelingen. Wild vind hij wel heel interessant dus daar moet je wel alert op zijn. En ja ze zijn slim en daardoor soms ook behoorlijk eigenwijs   
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Barbet of Poodle: welk ras is beter voor kinderen?
Hier een grote poedel maar die houd echt wel van zwemmen hoor. Dat is ook de oorsprong van het ras. Ze gaan mee op eendenjacht daar komt oorspronkelijk ook het kapsel met de bolletjes vandaan. Dat houd de plekken die  warm moeten blijven warm als de hond nat is en wat kort kan wordt kort geschoren. Ik zou vooral kijken naar het karakter. Mijn poedel kan goed met onze kinderen omdat hij die gewend is maar verder is het best een zenuwpees. Een van mijn kids is echt een stuiterbal de andere extreem rustig. Bij het drukke kind is hij rustig en bij de rustige daagt hij die uit tot spel. Ik heb wel eens gehoord dat poedels sneller de neiging hebben zenuwachtig te zijn als de barbet. Maar of dat helemaal klopt weet ik eerlijk gezegd niet. Wij genieten in ieder geval van onze krullenmans.    
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in HOERA Matchy 8 jaar!
Gefeliciteerd Matchy ik vind je nog steeds een spetter   Poot van Koda
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Waarom je geen Koningspoedel moet nemen....
" Hier een hond waarvan wel 1000x gevraagd is of het een koningspoedel is. Nee dus. Geen idee hoe ik de foto had moeten draaien. " to Bij mijn poedel wordt altijd gevraagd of hij een labradoodle is. En als ik zeg een poedel geloven ze me niet. Kennelijk denken veel mensen dat een poedel met van die bolletjes geboren wordt.
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Waarom je geen Koningspoedel moet nemen....
  Hier ook zo'n verschrikkelijk saaie suffe grote poedel. Ik ben trouwens wel gek op korte geschoren oren.  
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Jayla heeft lymfeklierkanker
Wat een vreselijk nieuws, sterkte met Jayla.  
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in koningspoedel
    Hier ook een grote krullie . Een mafkees eerste klas. Wel wat zenuwachtig daar zou ik op letten bij de ouders. Hij staat eigenlijk nooit in showmodel. Moet ook eerlijk zeggen dat ik de vacht gemakkelijker vind bij te houden als hij wat korter is.   
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Vraag maar raak hondjes van de week..... Misty en Aysa
Koda wil weten of Aysa al een vriendje heeft. 
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Verkleurde poedel
Een poedel mag je gewoon scheren. Bij mijn poedel groeien in no time die krullen weer terug.     
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Doodle?
Koda is een kruising tussen een zwarte en bruine poedel   
 

Vrienden van jeannet

honden foto van IreneHWChonden foto van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwinthonden foto van Mirjam en Curly Koda honden foto van Yvonne

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^