HondenPage baasje puckcherry

Wat schreven de vrienden van puckcherry op het forum

honden page profiel YentlYentl schreef in Enquete voor mijn studie
check!
honden page profiel YentlYentl schreef in Enquete voor mijn studie

honden page profiel YentlYentl schreef in Deze fiets heeft geen slot nodig...
Hij geniet er van om op de fiets te zitten :-D
honden page profiel YentlYentl schreef in Wolven wel of niet kruizen?
Honden zijn inderdaad ook wilde dieren (geweest) maar er zijn jaren over gegaan om de hond te krijgen zoals hij nu is! Ik spreek over jaren en jaren terug toen de wolf voor de eerste keer toenadering zocht bij de mens omdat zij eten hadden en de wolven er hard voor moesten jagen.. Toen de wolf de mens dan ook nog beschermde tegen wilde dieren (om eigenlijk zijn nest te beschermen) werd het een win-win situatie en zijn de mensen beginnen kweken en ze hielden telkens de liefste en aanhankelijkste puppy's bij zich.. Maar daar zijn écht jaren over gegaan. Dus je kan niet verwachten dat je een wild dier, huiselijk kan opvoeden. Je kan het wel, maar het beest is niet gelukkig want zijn instincten vertellen hem andere dingen dan braaf liggen en spelen met zijn baasje.. Er zijn al genoeg rassen van honden die super zijn in de omgang met de mens, laten we het daarbij houden!
honden page profiel YentlYentl schreef in mijn hond is overreden
wat erg :'( !! Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!!
honden page profiel YentlYentl schreef in Mijn hond zondert zich af
Luca had ook die gewoonte van haar af te zonderen wanneer ze zich niet goed voelde.. Elke keer opnieuw brak mijn hart als ik haar in een hoekje zag zitten met haar rug naar mij toe.. Het was wel met zijn periodes dat ze zo deed, een paar dagen voor ze stierf deed ze dingen die ze anders nooit deed. (bv. in de living iemand komen begroeten die via de voordeur binnen kwam).. Ik wens je nu al veel sterkte!
honden page profiel YentlYentl schreef in HELP ik ben kaal !!!!
Hij ziet er prachtig uit! d(^_^)b
honden page profiel YentlYentl schreef in OEI..... Douwe eet mijn slaapil
Ik denk niet dat we hier meer al teveel voor in discussie moeten gaan, dit is gebeurd, het is goed afgelopen met Douwe, en de topicstarter aka baasje van Douwe, zorgt er heus wel voor, dat dit geen tweede keer gebeurd. Ik snap niet waarom men hier zo diep op in moet gaan, ze deelt het, en meteen is het BAM. Accepteren dat de hond het gedaan heeft is ook een kunst. Het gaat om een slaappil, en het eindigt bij opvoeden.. Aaah come one!!! Akkoord! Je hoeft niet altijd serieus te zijn over alles, het is goed afgelopen en je mag er best om lachen! Het leven is al serieus genoeg om hierover zo door te drammen! Honden steken kattenkwaad uit, en voor een deel zie ik ze er nog liever door! Die onschuld in hun oogjes als ze iets verkeerd gedaan hebben is goud waard..
honden page profiel YentlYentl schreef in OEI..... Douwe eet mijn slaapil
Ik vind het best een grappig verhaal :-D .. Doet me beetje denken aan Marley & me! Ikzelf heb ook honden, en geloof me vrij, ze slopen ook! Putten delven, planten kapot bijten (maya is vooral dol op de chocoladeplant en kruiden) James zijn favo is peterselie (dan kijkt hij alsof hij niets gedaan heeft en zie je groene stukjes peterselie tussen zijn tandjes zitten en zijn adem ruikt bijzonder fris) Bo krijgt het soms in haar hoofd om behangpapier af te trekken als wij niet thuis zijn.. Ik denk dat ze dringend toe is aan een nieuw kleurtje O-) ! Ochja, het gebeurt ook allemaal gewoon zo snel, zolang we eruit leren is het goed. Als wij nu niet thuis zijn blijft Bo gewoon buiten met haar 2 vrienden! http://www.trailerspy.com/trailer/1120/Marley-and-Me-Trailer
honden page profiel YentlYentl schreef in Flor adopteren uit roedel
Ok dank u voor jullie reacties! Ik ga haar zeker eens laten meelezen hier, mijn vriendin wil flor zeker en vast meenemen maar heeft schrik het beestje uit zijn omgeving weg te nemen, zijn vriendjes weg te nemen enzo verder. Want soms gaat het heel goed tussen de 3 maar op andere momenten is flor helemaal niet gelukkig! willemijn: goede tip om de hond eerst een paar keer gewoon mee te nemen en zo zien hoe hij zich voelt!
honden page profiel YentlYentl schreef in Flor adopteren uit roedel
Dag iedereen :-) Ik heb een vraagje namens een vriendin van mij. Ze woont nu op een appartement en gaat binnenkort verhuizen naar een huisje met een kleine tuin. Bij haar ouders wonen nu 3 honden, maar het botert niet zo goed tussen 2 van de 3. Ze vechten niet maar af en toe is de spanning te snijden. Aangezien flor (het kleinste hondje) hier heel moeilijk mee kan omgaan hebben de ouders voorgesteld om flor mee te geven wanneer de dochter verhuisd. Flor reageert namelijk niet goed op stress, hij wordt nerveus, weet niet goed wat te doen met zichzelf. (Het is geen beslissing die op 1 2 3 is gemaakt, er is over nagedacht want ze willen het beste voor al hun honden) De ouders van mijn vriendin hebben mij verteld dat sinds de 3de hond erbij is gekomen Flor veranderd is en soms niet zo gelukkig schijnt te zijn.. Als de dochter beslist van 'dat zie ik niet zitten' blijft flor uiteraard waar hij nu is. Nu vraag ik mij af als Flor het lastig zou hebben met te verhuizen en plots alleen te zijn.. Of went een hond daar snel aan? Ik heb daar nog geen ervaring mee en vraag mij af wat het beste is voor de hond. Een gedragstherapeut laten komen of gewoon Flor meegeven met de dochter (die 2 hebben een hele goeie band, dat moet ik wel zeggen!). Wat denken jullie hiervan?
honden page profiel YentlYentl schreef in Prachtig gedicht!!!
ik moest weeral tranen laten .. Ben echt zo zwak O-) . Mijn mate van empathie overtreft mezelf..
honden page profiel YentlYentl schreef in R.I.P Cubby
Heel veel sterkte met dit grote verlies! En wat vreselijk om je hond pijn te zien lijden.. veel sterkte!
honden page profiel YentlYentl schreef in Inzamelactie!!!!
Ik ga eens rondvragen en zelf eens kijken hier in de buurt!
honden page profiel YentlYentl schreef in Jentho de glazenwasser ( hebben jullie hier ook last van ) hahahah..
Hahaha geweldige foto's! Je bent niet alleen, James is ook gek op ramen (met de nodige gevolgen, het blijft geen dag proper!)
honden page profiel YentlYentl schreef in Mijn allerliefste meisje wat missen wij je
Het voelt inderdaad alsof je een kind verliest, zeker als je geen kinderen hebt. Mijn nichtje heeft ook enkel een jack russel en ik vrees de dag dat Luna het opgeeft. Ik wens je veel sterkte en denk aan alles dat je gedaan hebt voor Lara. Je hebt haar een goed leven gegeven met veel liefde en plezier! Meer kan je niet doen.. Ik wens je nog heeeel veel sterkte met dit zware verlies! En het klinkt misschien cliché maar tijd zal wonderen doen!
honden page profiel YentlYentl schreef in Hoe gaat het met jullie hondjes
Met maya en Bo gaat alles super, maar James sukkelt beetje met zijn linker achterpootje! Moet rusten (wat voor hem heeel moeilijk is), als het niet inorde komt moet hij geopereerd worden en 6 weken bench-rust! Laat ons hopen dat alles goed komt!!
honden page profiel YentlYentl schreef in Welk ras vind je verschrikkelijk?
Bij ons ook geen stinkers! Al moet ik zeggen dat ik niet echt een ras verschrikkelijk vind.. Ik hou van alle honden, zolang ze respect tonen voor mensen en goed opgevoed zijn. In elke hond zit wel een goede eigenschap of een schattig uitzicht.
honden page profiel YentlYentl schreef in Emma's tekeningentopic
Je hebt duidelijk talent! Cane Corso pup, Beretta is heel mooi!
honden page profiel YentlYentl schreef in een maatje voor mijn blinde hond
Een 2de hond kan inderdaad een oplossing zijn, met 2 sta je altijd sterker. Ik vind het wel belangrijk voor mezelf om nooit 1 hond te hebben, als ik zie hoeveel liefde ze aan elkaar geven (al is het maar door dicht bij elkaar te slapen enz). Als je een 2de hond hebt kan je u hond die je nu al hebt tijdens een wandeling 'aankoppelen' aan je andere hond.. dan dient u andere hond zogezegd voor blinde geleidehond (ik zeg maar iets). Ik zou een rustige hond nemen maar ze mogen gerust speels zijn, een blinde hond kan perfect functioneren!
honden page profiel YentlYentl schreef in Gaat heel slecht met Bo
wat een triest verhaal. veel sterkte toegewenst!! :'(
honden page profiel YentlYentl schreef in Shadow update + groeifoto's tot 6 maanden
wat een mooie foto reportage! Het is echt leuk om te zien hoe snel ze groeien, ik denk dat ik bij mijn volgende hond ook zo'n reportage ga maken, leuk om te zien! :-D Succes nog met Shadow en hopelijk lukt het om alles te blijven combineren!
honden page profiel YentlYentl schreef in hondenrassen hype! grrr
Inderdaad een pittig karaktertje! Een tijdje geleden was ik gaan wandelen met mijn 2 grote honden toen op de hoek van de straat 2 chihuahua's stonden.. Mijn 2 grote 'stoere' honden durfden niet voorbij O-) .. We hebben een andere straat genomen ]0 En trek je niet aan wat mensen zeggen, er zijn veel vooroordelen over honden die jammer genoeg geloofd worden door veel mensen!
honden page profiel YentlYentl schreef in Luca 10-03-1999 - 13-03-2012
Klopt Saskia....wat is genoeg?! Het liefst zien we ze 20 jr worden, en zelfs dan..... Yentl, bedoelde mijn zin van mooie leeftijd niet verkeerd. Want weet als geen ander dat dit niks aan het gemis en verdriet doet. Had er heel veel moeite mee dat mijn hondje 12 jr is geworden, nog steeds af en toe. Maar als ik sommige topics lees van 't verlies van jonge hondjes, besef ik steeds meer dat wij(mijn vriend en ik) toch het geluk hadden om 12 jr op alle vlakken van haar genoten te hebben. En als ik weer heel verdrietig ben, probeer me daar een beetje vast aan te houden. Tuurlijk, ik geef je volkomen gelijk. 13 jaar is een mooie leeftijd, ze heeft 13 jaar gelukkig mogen leven! Er zijn veel honden die het niet zo goed hebben of haar en veel vroeger sterven! Ik denk ook aan de goede dingen, en ik heb veel goede herinneringen dus het loopt wel goed! Bedankt voor je reactie
honden page profiel YentlYentl schreef in Luca 10-03-1999 - 13-03-2012
13 jaar is een hele mooie leeftijd, maar oh wat doet het pijn en is het gemis groot. Afscheid van je liefste te moeten nemen..... Hebben de andere honden afscheid van haar kunnen nemen? Zo zielig om te zien als je ziet dat ze haar missen, en tegelijk ook weer heel mooi om te zien hoe belangrijk Luca ook voor hen is geweest. Maar hoop dat ze het snel een plekje kunnen geven. Ik wil je heel veel sterkte toewensen! En knuffel maar veel en fijn je andere 3 schatjes... De andere honden hebben afscheid kunnen nemen, ik heb ze erbij gelaten! Maya en Bo hadden het precies direct door dat er iets mis was en James raakte constant haar neusje aan (zo begonnen ze altijd te spelen, aangezien ze meestal niet meer recht stond speelde ze al liggend). 's avonds heeft James 2 uur aan de deur gestaan, 1st kijken naar de deur en dan met een vragende blik naar mij. Nu gaat het al wat beter.
honden page profiel YentlYentl schreef in Luca 10-03-1999 - 13-03-2012
Dank je, ik doe mijn best! gelukkig heb ik de andere 3 nog, dat scheelt toch veel.. Kan mij niet voorstellen om 13 jaar lang 1 hond te hebben en deze plots te verliezen.. De kalmte en stilte in huis moet vreselijk zijn!
honden page profiel YentlYentl schreef in droomhond
Rhodesian Ridgeback, Mechelse herder!! Maar ik moet eerst nog wat oefenen om deze sterke honden goed te kunnen opvoeden.. O-)
honden page profiel YentlYentl schreef in Luca 10-03-1999 - 13-03-2012
Dinsdag is Luca overleden.. Ze kon al 2 dagen niet goed meer rechtstaan en ze heeft om 9u15 haar laatste adem uitgeblazen! Ik vind het heel jammer maar ik denk vooral aan het goede leven dat ze gehad heeft en dat we haar verjaardag nog kunnen vieren hebben, ze is 13 geworden! Het gemis is groot, ook van de andere 3 honden die haar nu nog aan het zoeken zijn door overal in huis te snuffelen en \'s avonds naar de deur te kijken tot wanneer Luca komt. Het is zoals een beste vriendin verliezen.. sterkte aan iedereen die hetzelfde meemaakt!
honden page profiel YentlYentl schreef in Oh prachtig filmpje!!!
Vanaf minuut 3:45 zat ik al met tranen in mijn ogen, volledig misgegaan op minuut 4:05 :'( . Mooi filmpje, heel aandoenlijk!! Nog steeds tranen in mijn ogen, echt pijnlijk als zijn moeder sterft en hij op haar nek gaat liggen
honden page profiel YentlYentl schreef in Mijn pup gromt naar mijn tenen.
Bij mij heeft het lang geduurd.. Een pupje met heel veel pit! Wat ik ook deed was 2 x per dag wandelen met hem, hem een beetje moe maken want ook een puppy heeft veel beweging en speelmogelijkheden nodig. En wat je vooral moet proberen is rustig blijven, ik had het daar soms moeilijk mee.. Na 45 min was hij nog aan het bijten en 'aanvallen' en dat was enorm uitputtend, maar kalme energie is gewoon beter! Probeer gewoon een goed evenwicht te vinden tussen spelen en slapen. Beloon hem ook wanneer hij niet gromt en bijt en je tenen gevaarlijk dichtbij zijn :-D !
 

Vrienden van puckcherry

honden foto van Yentl

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^