HondenPage baasje puckcherry

Over puckcherry

honden foto van puckcherry Hoi, welkom op mijn hondenpage!

Ik ben Puck, ik ben een meisje en ik woon in Nederland. Mijn ouders zijn gescheiden, en bij zowel mijn vader als mijn moeder heb ik een hond. Bij mijn moeder heb ik Dita, bij m'n vader Paco.

Dita is een +/- 3 jarige teef uit een Spaans asiel. Ze is gevonden op straat, gewond en mishandeld, en toen meteen overgeplaats naar het Spaanse asiel Scooby Medina. Daar heeft ze ongeveer een jaar gezeten en nu zit ze alweer bijna 2 jaar bij ons. Dita is een witte hond, ze is te dik (maar daar werken we aan!) en kan een paar truucjes.

Paco is een 3 jarige bullterriƫr, een gecastreerde reu. Het is een enorm lieve hond van een nestje met nog wat andere puppies. Hij is fawnkleurig (reekleurig) met een zwart neusje met een wit vlekje, een wit staartpuntje, een witte borst/nek en witte voetjes. Ook zit er een klein wit stipje op het midden van zijn nek. Het is een superlief, gehoorzaam, lomp knuffelbeest.

Krabbels aan puckcherry

honden page profiel YentlYentl schreef om 16 februari om 19:33
Dita is prachtig!
honden page profiel EmmaEmma schreef om 16 november om 17:06
Mooie hond!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

puckcherry heeft 32 ontvangen.

Berichten en online status
puckcherry was voor het laatst online 9 jaar, 5 maanden, 3 weken, 1 dagen, 42 minuten, 31 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Lekker van de... schaduw te genieten, haha ;) honden foto Lekkere stevige gaap, zon bosdag is supervermoeiend natuurlijk .... :) honden foto Mooi neusje! :)
puckcherry heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Dita


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^