HondenPage baasje Maaike

Over Maaike

honden foto van Maaike Hallo, ik ben Maaike, 'collega' van Ms.Jingles, VIP en sinds begin augustus 2010 OFFICIEEL ook van Bowie, f.k.a. Duvel... zoon van Ms. Jingles. Tevens speel ik ook het dienstmeisje van H.K.H.Yuul en Guusje.

Onze roedel bestaat uit twee tweebenigen, drie honden, twee katten:

De tweebenigen: Erna & Maaike, verder weinig over te melden behalve dat zij de voedselvoorziening zijn voor de rest.

Drie honden:

V.I.P. van maart 2000
Een Parson Jack Russell Terriër, gek op kinderen, maar soms iets te enthousiast met de kleintjes.. oja: zijn mand is heilig, verder kunt je hem overal voor porren met een grote dosis humor!

Ms. Jingles van januari 2002
Kruising (Husky x D.Herder) x Alaskan Malamute (papa), zeer hoge prikkeldrempel als het gaat om kinderen. Ze vindt het heerlijk als je haar lekker kriebelt en als kinderen dat door hebben, worden die ook lekker rustig. Eén keer meegemaakt dat zowel Jingles als kind in een soort trance raakten, hahaha.
Zelfredzaam, heeft ons niet nodig, tot de bak gevuld moet worden...

Bowie, van februari 2009
Zoon van Ms. Jingles; is in april 2009 naar een gezin gegaan wat veelbelovend leek. We waren erg streng met de selectieprocedure, dus je begrijpt dat het echt een domper was dat Bowie totaal niet tot zijn recht kon komen. Uiteindelijk vormde hij een 'gevaar' voor zijn gezin en hebben wij aangeboden Bowie terug nemen zodat wij een nieuw huisje voor hem konden zoeken. Maar hij veranderde in een leuke hond, met beter luistercapaciteiten dan zijn eigen moeder... hij mag nu dus lekker blijven!

Twee katten:

H.K.H. Yuul van augustus 2006
Kruising Britse Korthaar x Maine Coon??? Er werd een hoop over gezegd toen wij haar ophaalden, maar één ding was duidelijk, ze was verschrikkelijk ziek toen ze bij ons kwam. Waarschijnlijk was zelfs het entingsboekje niet juist, volgens de dierenarts. Maar ze voelt zich heel wat! Vandaar H.K.H. voor haar naam. Dit is ook de enige kat die met Ms. Jingles overweg kan... of waar Jingles niets tegen heeft. Ze gedraagt zich als een hond; onderwerpt zich zodra Jingles arriveert en gaat vervolgens doodleuk om haar heen draaien, en in spiegelbeeld voor Jingles liggen.

Guus Mauwes van tweede kerstdag 2008
Een kerstcadeautje van Yuul aan ons. Ze was de hele dag al drammerig en niet lekker; even na het kerstbezoek op bed tukkie doen en madame komt naast me liggen om vervolgens doodleuk daar te gaan werpen. Jamie, Dizzy en Guus Mauwes waren na 1,5 uur het resultaat, en de laatste mocht blijven.

Guus is alles wat haar moeder niet is; een rover, geen knuffelkont, waterrat en heeft meer weg van een bouwvakker. Zodra ik hamer, zaag boor of wat dan ook uit de kast pak, staat ze bij me en kijkt gebiologeerd naar wat ik uitvoer. Lawaai deert haar niet!

Krabbels aan Maaike

honden page profiel Patrick  Macho, Aria & NovaPatrick Macho, Aria & Nova schreef om 05 augustus om 10:11
Gaat ook niet meer... Chokey is ook gesteriliseerd. Chokey en Macho zijn moeder en zoon, vandaar dat ik geen risico's wou nemen. Voorkomen is dan beter dan genezen, toch? Maar bedankt voor je spontane reactie ;)
honden page profiel maxlisamaxlisa schreef om 25 juli om 13:23
ik zeg dan altijd; oh echt?? of ja hij was vervelend vanmorgen! haha, lol.
honden page profiel PupYPupY schreef om 29 september om 15:43
mooiehonden ik heb een kruising duitse herder / husky! Gr
honden page profiel Laika de huskyLaika de husky schreef om 21 september om 20:27
wat een mooie foto's van uw hondjes groetjes remco en pootje laika
honden page profiel Marion  en DjangoMarion en Django schreef om 17 augustus om 15:42
toppie..ben erg tevreden nu..ben ook blij dat bowie mag blijven want dan kan django ook af en toe spelen met hem groetjes marion
honden page profiel Marion  en DjangoMarion en Django schreef om 12 juni om 22:05
hey...wanneer komt bowie erbij in je profiel...die verdient inmiddels ook wel een plaatsje
honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende schreef om 26 mei om 23:14
Wat heb je je beestjes leuk omschreven!
honden page profiel BeauBeau schreef om 25 mei om 00:03
Hoi, ik ben helaas niet meer zoveel hier. Te druk met mijn studie. Reageer ff bij t laatste waar ik gereageerd heb zodat ik een mail ontvang met de laatste berichten. Ik word dan weer herinnerd aan dat ik jouw moet mailen! Mooie honden en grappige tekst. Mijn opleiding duurt 4 jaar en de e.h.b.o heb ik afgerond. Mijn eind examen eerste jaars, is eind juni 2010. Nog maar heel even dus! Succes met je opleiding! Groetjes Beau
honden page profiel Marion  en DjangoMarion en Django schreef om 07 april om 11:50
wilde je botjes verdienen.. ik ga geen wedstrijdje met je houden hoor!!!!.. haha.. mooi he .. spatie.. heb ik gisteren van je geleerd.. haha..
honden page profiel Shamilla & ZenaShamilla & Zena schreef om 07 april om 10:07
lomp is zo ook hahahaha het eigenwijze lompe.. zelfondernemende... helemaal mijn hond (A) ik zie zoveel dingen waarin ik mezelf in zie heel apart.. alleen ik denk "lekker ravotten en gek doen", en zena stinkt gewoon naar sloot aan het einde vd wandeling.. ze is echt mn toppertje.. ik kan echt zo om haar lachen.. in flush komt steeds meer sheltie naar voren, zn vader zou een keeshond zijn, maar ik geloof ook heilig dat ie corgi was.
honden page profiel Shamilla & ZenaShamilla & Zena schreef om 05 april om 21:54
wat een stoere beestjes zeg!!!!!!! gewelige mooie kruising heb je daar!!!
honden page profiel Remie met sledehondenteam Silver liningsRemie met sledehondenteam Silver linings schreef om 05 april om 13:57
Hee, ik zag dat je een kruising malamute hebt. Wat dacht je ervan om 11 april met een helebende poolhonden naar apeldoorn te gaan? voor meer info moet je maar even bij evenementen kijken. Groetjes.
honden page profiel Marion  en DjangoMarion en Django schreef om 04 april om 15:55
hey maaike moet je niet leren..ik ben ermee gestopt voor vandaag..ben nog steeds allergies voor regen haha..geen schutting dus..met d gaat t goed..vanochtend voor t eerst gespeeld met mij in t bos, ging goed..na een paar keer gooien balletje in de zak gedaan en gezegd klaar..t leek wel of hij t begreep..hij keek even van nu al?maar liep toen gewoon verder
honden page profiel Marion  en DjangoMarion en Django schreef om 31 maart om 16:05
als je op t forum reageert kunnen mensen jou botjes geven..je hebt nu gereageert op de stoere naam voor akita en daar kun je botjes meeverdienen..
honden page profiel Marion  en DjangoMarion en Django schreef om 31 maart om 13:10
welkom bij de club haha..django is trots op zijn mooie mams en zijn oom V.I.P.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Maaike heeft 281 ontvangen.

Berichten en online status
Maaike was voor het laatst online 6 jaar, 3 maanden, 6 dagen, 22 uur, 9 minuten, 45 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Het katten-luik.... ??? honden foto Django says HI! honden foto Schoonmaken en het navelstrengetje er af honden foto Vruchtwater! Dus de eerste is onderweg! honden foto V.I.P. kan vliegen! honden foto 5 broers en 1 zus aan tafel... hier konden ze al aardig uit het bakje eten, maar de eerste keer lag er meer naast na dat ze opaten...
Maaike heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: V.I.P., Ms. Jingles, Puppies

Vriend van de HondenPage

Maaike is een vriend van de HondenPage !!


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^