HondenPage baasje Mechelse herders

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto honden foto honden foto Qallie honden foto honden foto honden foto Qallie honden foto honden foto honden foto honden foto honden foto Qallie honden foto honden foto honden foto Qallie honden foto Ares, 1 jaar, kwam bij ons terug, sociaal verwaarloosd. Hij doet het nu heel goed en we zoeken een nieuwe baas voor hem!
Mechelse herders heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Schoorl 2e kerstdag 2011, Pakwerktraining, VZH-examen Qallie, Sneeuwfoto's, Beulah speelt met de frisbee, Apporteren Beulah en Qallie

Verhalen van Mechelse herders in het Dogboek

Mechelse herders heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Daar gaat ie dan, een twee...... Wel vermoeiend hoor dat nieuwe leven! Moeder en dochter heerlijk aan het slapen na een vermoeiende dag! en een lol dat we hebben Qallie helemaal vertrokken Geen Beschrijving Geen Beschrijving Beulah apporteert heel graag van alles en nog wat, maakt niet uit wat. Frisbieen vind ze helemaal geweldig!

Clubs

Mechelse herders is lid van de volgende club(s):
mechelse herder

 

Aspirant HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Mechelse herders is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Mechelse herders nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Mechelse herders langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Mechelse herders een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.

Fokker vermelding van Mechelse herders

Wij fokken heel gedreven en zorgvuldig, honden die voor allerlei sporten (KNPV/IPO, Agility, Flyball,G&G e.d.), maar ook als huishond te gebruiken zijn. Wij fokken goed gezonde en sociaal prettige werkhonden,hooguit 1 a 2 nestjes per jaar. Wij zijn ingeschreven bij de Raad van Beheer, lid van KNPV, Ned.Ver.Belgische Herders en de Ned. Bond van Gebruikshondensportvereningingen. Onze honden zijn getest op HD/ED en het DNA is vastgelegd. 27 dec. 2014 zijn er 9 puppies geboren, 2 reutjes en 7 teefjes. Er zijn alleen nog enkele teefjes beschikbaar! Astra Sunny Bohemia X DarkFall Pepper Pepper is in opleiding voor politiehond, Annabelle (Astra) doet Agility.

Kijk hier voor de hele fokker vermelding van 'Kennel Van Goeden Huize' of bekijk alle Mechelse Herder fokkers


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^