HondenPage baasje Loesje

Wat schreven de vrienden van Loesje op het forum

honden page profiel ientjeientje schreef in op welke leeftijd het beste een reu castreren?
Lana. Een teefje is alleen vruchtbaar als ze loops is, buiten de loopsheidsperiode zal jullie reu niets kunnen doen wat pupjes oplevert. Dus het gevaar bij je oma, ja, het kan, maar alleen als het hondje loops is. Ik kreeg uit je berichtje hetmidee dat je denkt dat iedere reu iedere teef altijd kan dekken, dat is dus niet zo.   Overleg eens met je dierenarts wat de laatste stand van zaken is over castratie op welke leeftijd. De keuze is aan jullie . Voor wel of niet castreren is zowel voor als tegen van alles al gezegd. Google op de risico,s en je kan dan het gesprek aangaan met de dierenarts.  
honden page profiel Karin, Lucky* en DukeKarin, Lucky* en Duke schreef in op welke leeftijd het beste een reu castreren?
Sheltie en Keeshond zijn beiden rassen met een overvloedige, redelijk lange vacht. Na castratie wordt zo'n vacht vaak pluizig / viltachtig. Het hoeft niet, maar de kans is vrij groot. Dus ik zou liever niet laten castreren, tenzij er een medische noodzaak voor is. Om diezelfde reden is Duke ook nog een 'echte" reu, en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad
honden page profiel ientjeientje schreef in Sammy bijna kat van de buren gegrepen!!
Willemijn, ik weet dat die ziekte bij katten voorkomt. Maar zo besmettelijk, wist ik hiet. Nog een reden om de kat bij de deur te houden.   Overigens, ts is niet meer langs geweest en dit topic is veranderd in een katten topic. Ergens wel interessant de weg die het heeft genomen.
honden page profiel ientjeientje schreef in Sammy bijna kat van de buren gegrepen!!
" Wat slim van je hond, trouwens! Leuk dat je dieren dan zo samenwerken " bente Ja, samenwerken doen ze perfect....,,,,, vorige week haalde de kat een kippebotje uit de avalzak die klaar stond om weggegooid te worden..,,, de hond kwam het naar mij brengen. Tja..,,, gelukkig was het botje niet kapot, geen scherpe puntjes, het was gebraden dus gevaarlijk. De velletjes waren er wel af. Boefjes zijn het, mooi stel.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin . schreef in Sammy bijna kat van de buren gegrepen!!
Kattenaids of F.I.V. bij de kat FIV is een retrovirus en is nauw verwant aan HIV. De mens kan niet ziek worden van een kat die besmet is met FIV. De ziekte komt wereldwijd voor in kattenhuishoudens. Hoe raakt een kat met FIV besmet? De katten die het meeste kans hebben om besmet te worden zijn katers, buitenkatten en katten die ziek zijn. Het virus wordt namelijk het meest overgedragen door een beet van een kat die drager is van het virus tijdens het vechten. Ook overdracht van moederpoes naar kittens is mogelijk. Een kat blijft altijd besmet met het FIV-virus.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin . schreef in Sammy bijna kat van de buren gegrepen!!
En zohoort het ook Ientje, een huisdier nemen daar heb je de verantwoording voor genomen ....en geen overlast voor anderen...wij vroeger thuis hadden perzen die niet buiten de tuin kwamen, mijn vader maakte een grote ren, daar zaten ze in bij mooi weer, geen poezen die ongelukkig waren....verantwoording nemen, en geen dier naar buiten schoppen zoek het maar uit, uit zicht van eigenaars, waar komen ze mee thuis met van alles, aids onder buitenkatten is groot.
honden page profiel ientjeientje schreef in Buren klagen over geluidsoverlast... Tips?
" Dit krijg je, als je een hond in een bench opsluit die gewoon niet in een bench thuishoort...  En al zeker niet in zo'n goedkope draadkooi zoals deze in dit filmpje! En dit met alle gevolgen van dien. Vooral verwondingen en beschadigingen aan zijn gebit en tandvlees (hij bijt zijn tanden er letterlijk op stuk)  maar ook met ernstige  ook met schaafwonden tot zelfs snijwonden in de vacht als gevolg. Om van de rest nog maar te zwijgen...  eer hij eruit is, is de hond in overdrive qua stress en zal alles in de ruimte slopen waar hij aankan. https://www.dumpert.nl/item/7229065_d5107bef Ik vind persoonlijk dat men zulke draadkooien zou moeten verbieden in de verkoop, voor elke hond. Want ook honden als dwergkeesjes, dwergpinchers en alle andere kleinere honden kunnen hun tanden hier letterlijk op stukbijten...Ik zou alleen voor dit soort bench gaan. Er zijn er nog betere en stevigere op de markt, maar dit om maar een idee te geven wat ik net bedoelde:https://www.hokkendomein.nl/kamerbench.html   " Pieter Wow Pieter, deze kamer benches kende ik niet, mooi. Overigens de draadkooien. Niet alleen tanden worden er op kapot gebeten. Ook kunnen voetjes onder de onderste ,,draad,, worden geduwd en teentjes breken dan snel. 
honden page profiel ientjeientje schreef in Sammy bijna kat van de buren gegrepen!!
Totaal off topic. Maar onze kat is een binnenkat. Voor hem speciaal de tuin af laten zetten , zodat hij lekker in de eigen tuin kon rondwandelen. Uit de tuin kan niet, dus overlast naar de buren is ook niet aan de orde. Want ik vind wel, dat een dier  van mij, geen last moet zijn voor een ander . Zelf heb ik ook een enorme hekel aan andermans kattennin de tuin. Ongezond, tuinieren, drol van een kat en het oplopen van toxoplasmose, dat gebeurt. Door het afzetten van de tuin hebben wij ook geen last meer van de katten uit de buurt die in onze tuin kwamen, mooi meegenomen. Maar goed, onze kat, wil helemaal niet graag naar buiten. Waarom niet? Hij heeft niet van jongs afaan geleerd dat  hij  alleen buiten gelukkig kan zijn. Hij is gelukkig in huis. Is hij in de tuin en ik binnen, dan zit hij binnen 5 minuten voor het raam, zie ik hem niet direct dan geeft de hond mij een seintje...... ,, Ike wil naar binnen,,. Dus ja, een kat kan nest leven in huis, een afgezette tuin of beveiligd balkon. Vroeger in de flat hadden wij een poes, ook die kwam niet verder dan huis en balkon. Zielig, nee.   
honden page profiel Nadine Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. schreef in Benji; uitbehandeld...
Zo jammer geniet zolang je kan van je lieverd 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin . schreef in Benji; uitbehandeld...
Wat verdrietig...iedere dag genieten zolang die nog bij je mag zijn.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin . schreef in op welke leeftijd het beste een reu castreren?
Je hond is nog maar zes maanden oud, puber gedrag komt om de hoek kijken, opvoeden en dan is castratie niet altijd nodig, wil je dat toch dan eerst volwassen laten worden, wachten tot een jaar of twee..en misschien na een goede opvoeding in het geheel niet nodig.    Je hond heeft hormonen nodig voor een goed skelet, en ook om te settelen....lees je eens in , in de encyclopedie hier boven het forum, aanklikken en  dan kijken naar castratie van de hond....lees dat eens.
honden page profiel Nadine Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. schreef in Even voorstellen, onze Sky
Hartelijk gefeliciteerd met Sky veel plezier 
honden page profiel Nadine Lilly,Queenie. R.i.p.Nadine Lilly,Queenie. R.i.p. schreef in De zoektocht is begonnen.
Erg fijn nieuws  Monique  succes bij het zoeken  naar een lieverd  
honden page profiel Karin, Lucky* en DukeKarin, Lucky* en Duke schreef in De zoektocht is begonnen.
Wat een leuk nieuws!! Groot gelijk dat je hiervoor gaat, volg je hart. Wij volgen jullie :-D
honden page profiel jantienjantien schreef in Oortjes Jack russel
Als je het nodig vindt (?) kun je een gewichtje (muntje) met pleister aan het puntje van zijn oor plakken en dat een tijdje laten zitten. Vind je het storend?  Ik vind het wel een lollig gezicht zo.
honden page profiel ientjeientje schreef in De zoektocht is begonnen.
Was Tosca ook een staff?
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin . schreef in De zoektocht is begonnen.
Heerlijk dat je er aan toe bent Monique...ik ben heel benieuwd....  jouw ras ga er voor.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin . schreef in In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.
Bedankt, Hilde en Hans, het heeft tijd nodig, thuis gaat alles op de automatische piloot, alles gaat door en eigenlijk wil je dat niet, het afscheid het besef dat ze lijfelijk niet meer aanwezig is, het thuiskomen en haar plek is ingenomen of leeg...Ogin is van een stuiterbal en rustige hond geworden, ik sta er van te kijken, tijdens de wandeling en ook thuis....volwassen en onverstoorbaar, verdriet voelt ze daar ben ik van overtuigd, af en toe zie ik haar naar me kijken....ik geef haar extra aandacht ga met haar naar andere plekken, we gaan door al zal dat moeilijk zijn , en de tijd zal echt helen, ik weet het.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin . schreef in Alaskan Malamute Kyto
Geweldig, mijn respect hebben jullie door deze hond een gouden mand te geven, ik lees dat er flinke hd was en dat jullie nu toch anderhalf uur kunnen wandelen met de hond, was de diagnose een vergissing ? Hoop dat er meer verhalen komen over Kyto....   en welkom hier op het forum.
honden page profiel ientjeientje schreef in Puppy vals gedrag?
Dat is een heel pittige pup voor een GR. Hier  op het forum zit volgens mij een fokker vd GR. Misschien weet zij of dit normaal os. Er bestaat iets als ,,goldenrage,,, bijtende en doorslaande golden retriever. Ik weet niet of je hondje bij een verantwoorde fokker vandaan komt, maar bij de fokker kan je altijd info vragen in dergelijke gevallen. Waarschijnlijk zijn er meer nestgenootjes met dit probleem, want zoals jij het omschrijft is het echt een probleem. Voor een pup van 12 weken vind ik het heftig gedrag. Zeker grenzen stellen, stop waar je mee bezig bent, zet de hond even weg en negeer hem. Bv. Achter een hekje of achter de deur. Woordje dat je gebruikt is, jammer, dan, nu even niet. Of zoiets. Dat hij weet, bij jammer dan, ben ik te ver gegaan. Gewoon rustig zeggen. Zodat hij weet, als ik dit doe, levert het totAal niets op. Nee zeggen, armen wegtrekken ed. Alles is aandacht en dus beloning voor je pup. Geef op de pup training aan dat je een probleem hebt, daar is de trainer voor! Mail desnoods voor apart advies zodat het niet in de groep verzandt in een discussie, ohhh dat doet mijn hond nooit, of ja mijne ook,  en je uiteindelijk geen antwoord krijgt.  
honden page profiel ientjeientje schreef in Doorgaan met de puppycursus of privécursus zoeken
Eens met UkkePuck. Zelf kregen wij Diki in mei, alle cursussen afgelopen en die er nog was, was te ver weg.   Een prive trainer in de arm genomen en wat heb ik, met 40 jaar honden ervaring, daar nog veel van geleerd! Ik was zo blij met hem. Een man met een bewakings herder, maar zo goed, kon zich helemaal inleven in onze kriel van toen 2 kg. Hij had er ook zelf lol in. Ik was heel onzeker bij dit hondie, hij ving het goed op. Je kan het, je kan het! Tot ik er zelf in ging geloven.  Eerst kwam hij iedere week en later 1 x per 2 weken. Binnen, praten hoe gaat het, hoe doe je dit en dat, je kan zus en zo, huiswerk opgeven. Dan naar buiten, oefeningetjes doen. Na iedere les , via mail terugkoppeling, met vooruitgang en huiswerk. Bij een eventuele volgende pup zou ik het zeker weer zo doen.  Ik kon zelf aangeven waar we aan wilden werken. Bij mij was dat alleen zijn. Ik durfde niet weg te gaan. Dat heeft hij doorbroken. 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin . schreef in In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.
                                                               Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor jullie lieve berichtjes , en dat Bams ook bij jullie geliefd was.
honden page profiel ientjeientje schreef in Sammy bijna kat van de buren gegrepen!!
Beetje flauwe opmerking, voor ts niet van toepassing. Katten uit je tuin houden is zelf een kat nemen, 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin . schreef in In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.
Ruud, de geruststelling van jou om Bams op te nemen als mij wat overkomen zou, dat ze bij jou een plekje zou krijgen, was voor mij wel zo,n groot iets.  Zal ik nimmer vergeten.
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin . schreef in In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.
Ruud,je hebt het ook meegemaakt met jouw Nina, het geeft zo,n groot gemis en verdriet, besef moet doordringen dat ze er niet meer is...haar trouw , haar heerlijke grote lijf, haar aanhankelijkheid voor mij en betrouwbaar voor ieder......je hebt Bams gekend, jouw liefde is daardoor ontstaan voor de newfoundlander.....jij weet als de beste wat Bams voor mij betekende..
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin . schreef in Snachts moeten plassen, herkenbaar?
Geen zorgen maken, als ze op de dag het netjes aangeeft is er niets aan de hand, je hond snachts in je buurt houden zodat je merkt, hee ze moet er even uit, plassen en doe dat in de buurt van het huis, desnoods maak je een plasplekje in de tuin of balkon, en dan verder slapen, ......
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin . schreef in Puppy bijt en gromt bij oppakken tijdens poepen
Je pup is net bij je, zit je lekker achterna en gebruikt zijn bek, moet nog leren dat tie niet in je bijt, blijf stilstaan als het gebeurd en blijf steeds wat aanbieden in de vorm van een goed botje.....honden en dat zijn natuurlijk de pups, ontdekken alles met hun bek, aan jou om dat rustig te begeleiden......je gaat a.s. Week al op cursus, niets mis mee maar doe het rustig aan daar, pup moet nog aan jullie wennen en jullie aan de pup...
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin . schreef in Snachts moeten plassen, herkenbaar?
Is niet raar hoor, hoe oud is ze ? 
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin . schreef in Puppy bijt en gromt bij oppakken tijdens poepen
Lisanne , zie dat je hier nieuw bent, welkom met je kleine pup...
honden page profiel Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin .Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin . schreef in Puppy bijt en gromt bij oppakken tijdens poepen
Hond wordt gestoord, en vooral met poepen is dat geen pretje voor je pup, je schrijft, sociaal en heel lief..kijk eens goed wanneer die moet en probeer het dan te voorkomen dat tie het binnen doet...als je goed oplet en alert blijft zie je wanneer je pup wat moet doen,en zeker na het slapen, eten en spelen.
 

Vrienden van Loesje

honden foto van jantienhonden foto van Simone & Noahhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin .honden foto van Caitlin & Bijou † honden foto van Lisanne, Dani , Lina, Shanehonden foto van ArVhonden foto van Hanne baasje van Bonny honden foto van Riahonden foto van Amelie & Joeki †honden foto van Irene Emma. honden foto van Jetskehonden foto van Monique RoscaDuendehonden foto van Lia Jaspershonden foto van Tanja & Angiehonden foto van Karin & Levihonden foto van Rita Cosmo†, Duke†, Digger, Bayco, Nanu en Dokyohonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van sneeuwwitje en de dwerghonden foto van esther honden foto van animal loverhonden foto van Floor en Abelhonden foto van Anny en Lancehonden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van Dog doggy doghonden foto van Kirito de poedelhonden foto van cinnekehonden foto van Marry, Catootje (RIP) en Lotje (RIP)honden foto van geenhonden foto van Elodiehonden foto van Noppes & Zoë <3 honden foto van Rooshonden foto van Loes, baasje van Rori & Raicohonden foto van Rellende Pubershonden foto van heidihonden foto van Joeri & Teddyhonden foto van Miranda en Laliquehonden foto van Eurasier jongenhonden foto van Karin, Lucky* en Dukehonden foto van Jurgen, Veke, Zinah & Millyhonden foto van Eveline honden foto van Cindy honden foto van mooshonden foto van Baasje van Spaiky†honden foto van Joyce&Chicahonden foto van Samantha honden foto van ientjehonden foto van ver eeckehonden foto van *CHICA*honden foto van S met L&B, † Bifihonden foto van prulhonden foto van evalienhonden foto van tovkehonden foto van Nadine honden foto van Sharon, Harley & Bonohonden foto van nadine honden foto van Margo en Gunnohonden foto van Larahonden foto van Nadine honden foto van Tamara met Kenzohonden foto van Nadinehonden foto van Nadine honden foto van Lidia Zuidemahonden foto van Nadine Lilly,Queenie. R.i.p.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^