HondenPage baasje Tanja & Angie

Over Tanja & Angie

honden foto van Tanja & Angie Hallo allemaal!

Ik ben Tanja, met mijn lieve meid Angie,
we wonen in het mooie zuiden van Limburg, heerlijk in een dorpje aan de rand van een bos en wijnlanden om heerlijk door te wandelen. Ik ben getrouwd, tot nu toe geen kinderen, werk als kapster, en in mijn vrije tijd doe k graag leuke dingen met Angie.

We hebben Angie toen ze 1jaar was, bij mensen weggehaald die niet meer voor haar konden/willen zorgen, ze wilden een politietraining met haar doen, terwijl ze daar veel te lief en zachtaardig voor is..
We zijn dolblij met der, af en toe heeft ze een schroefje los, maar daar leer me mee om te gaan, ik zeg altijd, ze woonde wat dicht bij de grens.. ;-)
Ze is erg lief, speels, af en toe een tikkeltje lomp, maar bovenal, erg trouw aan mij en mijn man.
De ene keer is ze een schoothond, en de andere keer blijft ze op der mat liggen alsof ze denkt nee ik lig hier ook wel goed..
Het leukste vind ik, ze is een Mechelse x Hollandse herder, dus zou me, als t erop aankomt, moeten/kunnen beschermen, maar laat geen plastic zak verkeerd liggen dat ie kraakt of ineens een bloemetje afvallen want dan ligt ze nog net niet te bibberen in een hoekje..
Mja, het is een schat van een hond!

Groetjes

Krabbels aan Tanja & Angie


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Tanja & Angie heeft 197 ontvangen.

Berichten en online status
Tanja & Angie was voor het laatst online 2 jaar, 11 maanden, 3 weken, 4 dagen, 1 uur, 53 minuten, 33 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^