HondenPage baasje triumph

Wat schreven de vrienden van triumph op het forum

honden page profiel Ellen GEllen G schreef in Bobby doet heel vreemd met bot, vind hem soms eng nu.
Ik vind dat een hond ten alle tijden zijn bot moet afgeven . op deze wijze ziet de hond je als de alfa. Je kan dit oefenen en belonen ls je dit wilt. Je hond is nu 1 jaar en gaat puberen. Ik zou dit niet accepteren vooral ook omdat je kinderen in huis hebt. Hoe je dit wil bereiken hangt af van het karakter van je hond. Ons hond neigde naar dominantie en wij hebben het op een strenge manier gedaan.
honden page profiel Ellen GEllen G schreef in binnen of buiten slapen
Ik denk dat het voor een grote hond niet uitmaakt, binnen of buiten. Als je maar consequent blijft dan neemt zijn vacht de juiste dikte aan. Onze hond slaapt al van pub af buiten, (keuze uit een buitenhok of in de schuur) Overdag gaat hij mee naar de garage waar hij kan gaan en staan waar hij wil. Hij zit 's avonds vaak buiten "op wacht voor de kat" of relax bij ons binnen. Honden kiezen zelf de plek uit waar ze zich prettig voelen.
 

Vrienden van triumph

honden foto van Ellen G

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^