HondenPage baasje Louise

Over Louise

honden foto van Louise Hallo,
Ik ben Louise en vindt het leuk hier op
Honden Page te zijn.
Ik heb 5 honden en 1 kat, heel gezellig allemaal. Ook ben hondenbegeleidster/instructrice en heb veel les gegeven in het verleden. Nu probeer ik een klein bedrijfje op te zetten voor mensen en hun honden.Rehabiliteren van honden en hun baasjes.
Hopen dat het mij gaat lukken want het lijkt me een echt te gek plan om dit uit te voeren, maar ik hou jullie wel op de hoogte.
Hartelijke gtoetjes, Loes

Krabbels aan Louise

honden page profiel AnitaAnita schreef om 09 september om 21:51
Bedankt voor je lieve reactie in de topic over de anti-broodfokkerssite. : - ) Wat heb je een leuke roedel! Dikke knuffel voor hen! Groetjes Anita.
honden page profiel LouiseLouise schreef om 01 september om 22:51
Hoi Lise, Dank je en jij hebt ook een leuk hondje, vaak zijn kruisingen veel leukerder hondjes, vind ik.
honden page profiel Lise met Ruby, Naïn & QalvinLise met Ruby, Naïn & Qalvin schreef om 10 augustus om 01:00
Je hebt een hele leuke hond!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Louise heeft 62 ontvangen.

Berichten en online status
Louise was voor het laatst online 8 jaar, 3 maanden, 2 weken, 5 dagen, 8 uur, 36 minuten, 7 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Geweldig en dapper hondje die kleine Dipper. Ik zit op wacht, maarrr kan van hieruit wel alles overzien. honden foto Hier de roedel in de tuin een gezellige boel.Ben gek op alle dieren maar het meest op honden en vind ik het leuk hier op deze site te mogen zijn, HP, ontzettende leuke site. honden foto Hier ben ik samen met Elisa en hier was Elisa vier maanden bij mij en dit was in het jaar 2006. honden foto Nou, nou dat smaakt best hmm, wij lusten er wel pap van.Dit was echt genieten al die pups in huis en zeker als ze rond lopen en hoe ze spelen en bij moeder aan de staart trekken en over haar heen kruipen, geweldig om dat allemaal te zien en meemaken, heerlijk. honden foto Aslan, zij is slim, maar timide. Zij is rustig maar kan ook de boel in gang zetten.Ze zet het op rennen en de rest gaat er achteraan, vanne, pak me dan,als je kan, ontzettend leuk om te zien. honden foto Dit hondje heet Luna en is ook een dochter van Lizzy en zij woont bij mijn broer en ik zie haar heel vaak. 
Zij heeft ook een vriendinnetje en ze heet Lyka, een shih tzu, en zij wonen ook bij elkaar.
Louise heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Louise en haar roedel


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^