HondenPage baasje Louise

Over Louise

honden foto van Louise Hallo,
Ik ben Louise en vindt het leuk hier op
Honden Page te zijn.
Ik heb 5 honden en 1 kat, heel gezellig allemaal. Ook ben hondenbegeleidster/instructrice en heb veel les gegeven in het verleden. Nu probeer ik een klein bedrijfje op te zetten voor mensen en hun honden.Rehabiliteren van honden en hun baasjes.
Hopen dat het mij gaat lukken want het lijkt me een echt te gek plan om dit uit te voeren, maar ik hou jullie wel op de hoogte.
Hartelijke gtoetjes, Loes

Krabbels aan Louise

honden page profiel AnitaAnita schreef om 09 september om 21:51
Bedankt voor je lieve reactie in de topic over de anti-broodfokkerssite. : - ) Wat heb je een leuke roedel! Dikke knuffel voor hen! Groetjes Anita.
honden page profiel LouiseLouise schreef om 01 september om 22:51
Hoi Lise, Dank je en jij hebt ook een leuk hondje, vaak zijn kruisingen veel leukerder hondjes, vind ik.
honden page profiel Lise met Ruby, Naïn & QalvinLise met Ruby, Naïn & Qalvin schreef om 10 augustus om 01:00
Je hebt een hele leuke hond!!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Louise heeft 62 ontvangen.

Berichten en online status
Louise was voor het laatst online 7 jaar, 9 maanden, 3 weken, 4 dagen, 15 uur, 35 minuten, 21 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Dit is Gaudi, zijn naam dankt men aan een bekende arcithect in Spanje, en Gaudi komt ook uit Spanje en is helaas mishandeld. Hij is licht getraumatiseert. Ik heb hem via een stichting (wat veel gebeurd tegenwoordig en ook uit andere landen).Maar met Gaudi gaat het heel goed en voelt zich goed in de roedel.
Hij is drie jaar en èèn jaar in Nederland. honden foto Aslan, zij is slim, maar timide. Zij is rustig maar kan ook de boel in gang zetten.Ze zet het op rennen en de rest gaat er achteraan, vanne, pak me dan,als je kan, ontzettend leuk om te zien. honden foto Lizzy is er maar druk mee met haar kroost.Wat de geboorte betreft is het allemaal zeer goed gegaan, en ze was een zeer goede moeder. Ik heb een tijdje daarna lizzy laten steriliseren hoor, zodat ze later ook minder complicaties oploop als ze oud wordt. honden foto Elisa, haar heb ik in 2006 geadopteert en zij mankeerde gelukkig niets en ik weet ook niet precies wat er met haar is gebeurd.Maar waarschijnlijk is ze gewoon op straat gedumpt of afgeven aan de shelter daar in de buurt. Elisa komt uit het plaatsje, Medina del Campo. Deze meid is nu alweer zeven jaar, dus vijf jaar in Nederland, ze was dus twee toen ze bij me wonen. honden foto Hier de roedel in de tuin een gezellige boel.Ben gek op alle dieren maar het meest op honden en vind ik het leuk hier op deze site te mogen zijn, HP, ontzettende leuke site. honden foto Dit hondje heet Luna en is ook een dochter van Lizzy en zij woont bij mijn broer en ik zie haar heel vaak. 
Zij heeft ook een vriendinnetje en ze heet Lyka, een shih tzu, en zij wonen ook bij elkaar.
Louise heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Louise en haar roedel


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^