HondenPage baasje Louise

De laatste reacties in het hondenforum

Louise heeft nog niets gezegd in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Aslan, zij is slim, maar timide. Zij is rustig maar kan ook de boel in gang zetten.Ze zet het op rennen en de rest gaat er achteraan, vanne, pak me dan,als je kan, ontzettend leuk om te zien. honden foto Dit hondje heet Luna en is ook een dochter van Lizzy en zij woont bij mijn broer en ik zie haar heel vaak. 
Zij heeft ook een vriendinnetje en ze heet Lyka, een shih tzu, en zij wonen ook bij elkaar. honden foto Lizzy is er maar druk mee met haar kroost.Wat de geboorte betreft is het allemaal zeer goed gegaan, en ze was een zeer goede moeder. Ik heb een tijdje daarna lizzy laten steriliseren hoor, zodat ze later ook minder complicaties oploop als ze oud wordt. honden foto Dit is Gaudi, zijn naam dankt men aan een bekende arcithect in Spanje, en Gaudi komt ook uit Spanje en is helaas mishandeld. Hij is licht getraumatiseert. Ik heb hem via een stichting (wat veel gebeurd tegenwoordig en ook uit andere landen).Maar met Gaudi gaat het heel goed en voelt zich goed in de roedel.
Hij is drie jaar en èèn jaar in Nederland. honden foto Hier de roedel in de tuin een gezellige boel.Ben gek op alle dieren maar het meest op honden en vind ik het leuk hier op deze site te mogen zijn, HP, ontzettende leuke site. honden foto Elisa, haar heb ik in 2006 geadopteert en zij mankeerde gelukkig niets en ik weet ook niet precies wat er met haar is gebeurd.Maar waarschijnlijk is ze gewoon op straat gedumpt of afgeven aan de shelter daar in de buurt. Elisa komt uit het plaatsje, Medina del Campo. Deze meid is nu alweer zeven jaar, dus vijf jaar in Nederland, ze was dus twee toen ze bij me wonen. honden foto Geweldig en dapper hondje die kleine Dipper. Ik zit op wacht, maarrr kan van hieruit wel alles overzien. honden foto Nou, nou dat smaakt best hmm, wij lusten er wel pap van.Dit was echt genieten al die pups in huis en zeker als ze rond lopen en hoe ze spelen en bij moeder aan de staart trekken en over haar heen kruipen, geweldig om dat allemaal te zien en meemaken, heerlijk. honden foto Hier ben ik samen met Elisa en hier was Elisa vier maanden bij mij en dit was in het jaar 2006.
Louise heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Louise en haar roedel

Verhalen van Louise in het Dogboek

Steppen met je hond
Hoi allemaal, Om honden extra beweging te geven ga ik vaak steppen ( is voor mezelf ook goed haha)

Wedstrijdfoto's

Louise heeft niet meegedaan aan de hondenpage fotowedstrijd

Clubs

Louise is nog geen lid van een club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^