HondenPage baasje Hannah & Bink† en Beertje

Wat schreven de vrienden van Hannah & Bink† en Beertje op het forum

honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Fietskar
De fietskar is tot dinsdag 20:00 gereserveerd
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Fietskar
Honden fietskar 25,- Moet voor donderdag op gehaald worden in Voorschoten.  
honden page profiel Sigrid & Sandy en DivaSigrid & Sandy en Diva schreef in Gratis matras
Gratis matras op te halen 90x2m Moet voor donderdag op gehaalt worden in Voorschoten
honden page profiel BullekeBulleke schreef in Tips hond in hondenzwembad
Het begin is er  
honden page profiel BullekeBulleke schreef in Tips hond in hondenzwembad
Ondergrond te glad zou misschien ook nog kunnen ja.
honden page profiel BullekeBulleke schreef in Tips hond in hondenzwembad
Dure hobby al die zwembaden, haha. Maar wel herkenbaar. Wopper zwemt ook heel graag, maar toen we een zwembadje kochten wilde ze daar ook niet in, terwijl ze normaal in elke sloot duikt als ze de kans krijgt. Er zelf in gaan zitten had ook geen effect.  Maar Wopper is hysterisch gek van ballen, dan wordt het net een blind paard en dan weet ze niet hoe snel ze in het badje  moet komen. Dus ik weet niet of Floyd van iets heel erg gek is? Anders gaat het nog moeilijk worden vrees ik. Ik denk dat ze dat heldere water vreemd vinden. Anders zou ik het ook niet weten.  De bal is voor Wopper het wondermiddel   
honden page profiel sorayasoraya schreef in Onkundige hondentrainer
" Ik val hier van de ene in de andere verbazing, dat dit allemaal kan en mag in Nederland. " Krista Breed Geen beschermd beroep, iedereen kan het worden. Mensen die (ik dacht) 4 jaar studie er op hebben zitten én mensen die 1 cursus doen, mogen zichzelf beide hondentrainer/gedragstherapeut/gedragsdeskundige noemen. Dat is echt jammer, je moet dus zelf weten hoe je huiswerk te maken...voor je een GT wil laten komen..en dat lijkt mij héél lastig, zeker als je onervaren bent en vast zit met je hond en dan nog moet weten welke de juiste is om te kiezen.
honden page profiel sorayasoraya schreef in Boston Terriër pup piept in bench
Nou zeg dat dan Wie zegt eigenlijk dat ik niks bijdroeg? Honden met een platte snuit kunnen veel slechter ademen, de gehele schedel is naar binnen gefokt, de keel is zo kort dat ze heel vaak problemen hebben met ademen omdat het zacht gehemelte te lang is en steeds voor de luchtpijp schiet...wie zegt dat de pup zich lichamelijk goed voelt als deze 2,5 uur zit te piepen/huilen? Tuurlijk is het meest voor de hand liggende reden dat ze hem veel te vroeg alleen laat, maar dit soort hondjes worden ook met lichamelijke problemen geboren, dus dat zou je ook nog kunnen uitsluiten..als iemand er over begint.
honden page profiel sorayasoraya schreef in Boston Terriër pup piept in bench
" Ja je mag je eigen mening hebben, maar als het onaardig is hou het dan voor je. ELKE hond verdient een goed huisje. ELKE hond heeft zijn gezondheidsproblemen.  Als alle honden met (kans op) gezondheidsproblemen geen plek verdienen moeten bijna alle honden zowat verdwijnen. Honden met veel huidplooien, te grote honden, honden met te korte poten, te kleine schedel en ga zo maar door. Al was jouw hond afgedankt en die heeft korte kromme poten. Dat is ook niet goed voor een hond. Waarom heb je die dan genomen? " BostonKirby Dat schrijf ik net..omdat hij afgedankt werd(en ik heb hem niet genomen omdat ik zielig vond vanwege zijn kromme pootjes of zo..hij werd eerder bijna letterlijk in onze handen geduwd 'neem mee, neem mee'). Was jouw hond een herplaatser? Een hond met een erfelijke aandoening aanschaffen bij welke fokker dan ook ..omdat hij al bestaat is eigenlijk hetzelfde als dat je zegt, 'ik eet vlees omdat het er toch al ligt', terwijl het in werkelijkheid wordt gedood om ik vlees eet. Kopen is in stand houden. Alle honden verdienen idd een plek op aarde en voor de gefokte honden zou het nog het mooist zijn als zij hun leven door kunnen zonder pijn of ander lichamelijk leed(wat de fokker er bewust in fokt, omdat de mens er nu eenmaal op valt en aandoenlijk vindt).Doet niet af aan de werkelijkheid, jij hebt je pup, veel plezier met het diertje (want dat hij is gefokt om de foute redenen doet niks af aan zijn karakter en leuke persoonlijkheid )
honden page profiel sorayasoraya schreef in Werking seresto band
Leuk dat je dat ook doet. Dank voor je info
honden page profiel sorayasoraya schreef in Boston Terriër pup piept in bench
" Wat een flauwekul reactie. Alsof hij door zijn snuit gaat janken in zijn bench. Het beestje is er nu eenmaal, deal with it. TS vraagt om tips en doet haar best voor haar hondje.   Vind jij het leuk om te horen dat de poten van jouw hond te kort en krom zijn? Ik dacht het niet " Charlotte-Sophie Ohh dat vind ik niet boeiend nee (en Tommie ook niet,want die kan niet lezen) ik heb hem notabene gekregen omdat hij werd afgedankt..het puppy-zijn was er van af. Ik koop geen pups bij een fokker/winkel/oepsnestfokke/broodfokker enz enz. Ja het kan wat vervelend, hard en onaardig klinken in jouw oren, maar ik kan er geen begrip voor opbrengen dat je in deze tijd(van heel veel informatie over de platsnuiten) nog een hond koopt met een platte snuit...dat vind ik dan weer vervelend,hard en onaardig!Komt bij, ik zeg wat ik wil, ook al is het "onaardig".Fijne dag Charlotte- Sophie (zo dat klonk aardig )
honden page profiel sorayasoraya schreef in Werking seresto band
" Deze banden maak en verkoop ik ook, stuk goedkoper dan bij dierenoppas Amersfoort.   Mijn honden dragen deze banden ook, thuis vinden we zelden tot nooit een teek, in de vakantie paar lopende teken van de honden verwijderd ( zitten er hier dan ook heel veel in het bos ) " Danielle, Kyra †, Kaylin en Djaira Dat is mooi en goed om te weten, want ze zijn idd wat prijzig..maar aan de andere kant moeten ze ook lang mee gaan toch?Hoe gaan ze eigenlijk mee?
honden page profiel sorayasoraya schreef in Boston Terriër pup piept in bench
Misschien heeft hij last van zijn te platte snuit..
honden page profiel sorayasoraya schreef in Werking seresto band
Hier zijn toch heel wat mensen dik tevreden over, niks met gif, maar een keramische kralenketting. https://www.dierenoppasamersfoort.nl/product/natuurlijke-anti-tekenband-vlooienband-em-x-keramiek/
honden page profiel BullekeBulleke schreef in Voetzool wondje
Mijn reu heeft jaren terug een flink stuk glas in zijn voetzool gehad, hij heeft toen voor een paar dagen, ik dacht carporal meegekregen. Verder moest ik er helemaal niets aan doen. Geen gesmeer met zalfjes of in de biotex of iets.  Als hij er wat aan likte, liet hem gewoon begaan. Het was reuze snel genezen. 
honden page profiel sorayasoraya schreef in Onkundige hondentrainer
Ik denk niet dat ze ze agressief heeft gemaakt, ze heeft ze denk ik niet goed heeft getraind in combinatie met niet goed opletten (en wellicht een stuk minder tijd vanwege haar "succes", want er komen helaas blijkbaar toch zat mensen af op de quick fix "methode") ...dán kan zoiets gebeuren. Ze zegt trouwens nog in de uitzending van Pauw dat ze ze van marktplaats heeft..en daar pleuren ze van alles op elkaar en door elkaar, dus er kan ook een mensscherp ras door gefokt zijn.
honden page profiel sorayasoraya schreef in Onkundige hondentrainer
" Er zijn ook honden die bij de ene persoon wel en bij de andere persoon niet uit vallen. Dus het ligt ook weer niet helemaal aan de hond.   Zoals in de meeste gevallen is er een wisselwerking tussen hond, eigenaar, andere hond, omgeving en nog veel meer. " Vera Eens het is idd een wisselwerking en ligt aan meerdere factoren hoe een hond zich voelt, ook nog op verschillende momenten en situaties. We hebben het hier natuurlijk over Leidy die beweert dat het allemaal aan je eigen mentale gesteldheid en houding te wijten is..en dát is een veel te grote en overschatte rol (zoals Monique zo mooi zegt) die we  onszelf kunnen toebedelen.
honden page profiel sorayasoraya schreef in Onkundige hondentrainer
Artikel van Monique Bladder gevonden! https://www.moniquebladder.nl/eigen-schuld/   @Yooop, het artikel verwijst vooral naar mensen die eigenlijk alles naar zichzelf willen toetrekken...nou ja, lees zelf even, het is een leuk artikel..die menig hondenbaasje direct met de neus(edit..of niet goed opgeleid hondencoach) op de feiten drukt
honden page profiel sorayasoraya schreef in Onkundige hondentrainer
"   Ik ben het ook totaal niet eens met haar theorie dat het altijd aan de (mentale staat van de) eigenaar ligt. Alsof honden geen eigen karakter hebben of redenen om zich op een bepaalde manier te gedragen. Ik laat veel verschillende honden uit en die gedragen zich echt allemaal anders. De eigenaar kan natuurlijk wel een effect hebben op het gedrag, maar door zelf recht en zelfzeker te lopen, los je echt niet opeens élk probleemgedrag op. " Syntara Met je eens hoor. Volgens mij heeft Monique Bladder er zelfs en artikel over(dat je het uitvallen van de hond niet op jezelf hoeft te betrekken..die hond heeft namelijk een mind (and emotions) of his own..) ik kan het alleen even niet vinden...das dan weer jammert ..
honden page profiel sorayasoraya schreef in Onkundige hondentrainer
" Ja, toch merk ik wel dat juiste lichaamshouding zeker invloed heeft op je hond, als je mentaal er dan ook achter staat hoe je loopt. Acteren werkt niet bij een hond. Maar verder boeit het me allemaal niet, ik heb nu mijn 2de hond, en alles hoe ik mijn eerste hond heb opgevoed dat kon ik over de balk weggooien, dus kijk gewoon naar je hond en wat bij jouzelf past. Ik vind het wel typisch als je jezelf hondentrainer noemt en dan een hond hebt die bijt, 2 keer zelfs, tja...   " yooop Leuk is dat hè haha, elke hond zijn eigen karakter, houdt je lekker "wakker"
honden page profiel sorayasoraya schreef in Onkundige hondentrainer
" Dank je, ik heb het wel gezien dus, alleen maakte die andere mevrouw meer indruk op me, die heb ik wel onthouden. " yooop Ja haha, die andere vrouw is(vind ik dan)nog net iets enger dan Leidy Ik vind het ook bijzonder wat Leidy zegt..veel problemen gehad met de reu, hij is nu 7 jaar en 5 jaar stabiel, dit ze wijt aan haar anorexia, depressies, het mentaal niet orde zijn..en de hond daar dan op reageerde, terwijl als ze een opleiding had gevolgd dan wist ze dat een hond tot het 2e jaar vreselijk instabiel is en ook instabiel gedrag vertoond door de pubertijd en alle hormoonveranderingen.
honden page profiel sorayasoraya schreef in Onkundige hondentrainer
" Op haar site krijg ik juist de indruk dat ze niet CM methode gebruikt. Ik heb haar ook nooit gezien bij Pauw, en ik kijk altijd.. Wel een andere mevrouw die in discussie ging met Martin Gaus, die zijn hond op de tafel liet zodat hij uit de glazen van de gasten kon drinken.. geen idee meer waar het over ging, het heeft geen indruk gemaakt anders had ik het wel onthouden. " yooop Bij Pauw:https://pauw.bnnvara.nl/gasten/Leidy-zijlstra
honden page profiel sorayasoraya schreef in Onkundige hondentrainer
Wie of wat ze dan ook wel of niet nadoet..alles is gegrond op lucht. Er zijn zovéél mooie opleidingen waar je echt heel dingen leert die je als leek echt niet weet, maar nee, er zullen altijd mensen zijn die zichzelf autodidact noemen(net als CM trouwens) die aankloten en zelf graag dingen verzinnen en foute conclusies verbinden aan het gedrag wat ze op dat moment zien.   Ze is trouwens wel groot fan van Cm en volgt ook zijn visies, maar zegt geen fysieke straffen te gebruiken, ik hoop het. Wat ze volgens mij wel doet is filmpjes maken van de honden die eerst uitvallen,hevig trekken aan de lijn..en dan het eind resultaat is een filmpje van hijgende honden die ze in een korte tijd héél moe heeft gemaakt en flink in gepraat (ober mentale voeding en de juiste lichaamshouding) op de eigenaar..die het dan opeens wel kan...alsof je zo werkelijk een hond normaal uitlaat (jij in kaarsrechte positie ,in sneltrein tempo en de hond die zo uitgelaten wordt hahaha..tuurlijk ) Ik zie dat ze nu ook een theatershow voor zichzelf heeft geregeld ..net als haar grote voorbeeld.   Dat haar honden de kans kregen mensen te bijten dat ligt aan haar..zij heeft het altijd over dat het ligt aan je eigen gevoel op dat moment,hoe je je mentaal voelt. Ze zal zich de dag van de bijtincidenten even totaal niet mentaal lekker gevoeld hebben en daardoor verzaakt hebben de honden éérst fysiek doodmoe te maken, waardoor ze ze aan de lijn niet meer onder controle kon houden Tja..
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Hond bijt kat dood.
Het is steeds de eigenaar van de losloper die verantwoordelijk is. Een vriendin van me heeft dit zelfs eens voor het gerecht laten komen, in haar geval ging het om een gevecht tussen honden waarbij haar aangelijnde hond een andere beet. De rechter was klaar en duidelijk, zij was niet verantwoordelijk, wel de andere eigenaar.   Zal wellicht ook zo zijn met katten. Ik heb het gelukkig zelf nog nooit meegemaakt dat een kat mijn hond aanvalt, hier in de buurt wonen enkel katten die gaan lopen of die haar een kopje komen geven, we hebben namelijk heel veel katten in de buurt, maar nooit problemen. Het is natuurlijk intriest, want ben zelf eigenaar van wel een superlieve kater, maar lijkt me niet dat jij de kosten moet vergoeden.
honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn schreef in Actief ras gezocht
" Super bedankt voor deze informatie! Ik zet de BC erbij op Mn lijstje en ga daar ook eens verder in zoeken. Ook de middenslag poedel staat erbij Iemand ervaring met Sheltie? Wel lang haar maar hoe zit dat met de rui? Nog meer adviezen? " Binky & Benji Shelties verharen 2x per jaar, de reuen toch. De teefjes zijn ook afhankelijk van hun loopsheden.  Het is nu Flynn zijn eerste rui en er moet toch dagelijks tot 2x per dag gestofzuigd worden... vachtverzorging valt mee, eens om de 10 à 14 dagen borstelen (30-60 min werk). Buiten de rui valt het haarverlies vind ik mee.  In vergelijking met de Cavalier verharen ze wel minder (buiten de rui dan), Joekie zijn haar is ook moeilijker schoon te maken, blijft overal aan plakken. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Dirty doggy club!
Wat een leuke foto's en dan die onschuldige snoetjes ! Hilarisch ! 
honden page profiel BullekeBulleke schreef in Frustraties in de herfst
" Vanmiddag,Vigo vloog naar binnen,ja dan kan dat kreupele ding nog snel lopen,toen hij binnen was,viel de eerste hagelstenen,wij hadden nog niks gevoeld hahaha... " Monique Haha, ja als ze willen zijn ze nog verdomde snel hè, kreupel of niet. Maar ik vind het evengoed wel heel bijzonder dat ze dat aanvoelen.  En ik heb er ook niet zoveel problemen mee dat ze niet van regen houdt  
honden page profiel BullekeBulleke schreef in Frustraties in de herfst
" Gelukkig te lezen dat er meer dit probleem hebben. " Didy Wopper komt niet eens de deur uit. Die gaat direct op de deurmat liggen en verzet geen stap richting buiten.  Ze heeft ook een soort van 6e zintuig voor als er regenen aan gaat komen, ik heb nog niets door, maar als zij de volle vaart er in zet, weet ik dat er een bui aankomt.
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef in Kruisband gescheurd
Ken er een paar via vrienden : http://www.causus.be/dr-koen-vandendriessche/tuberositas-tibiae-advancement-tta/ http://www.dierenkliniekrandstad.be/over-ons/ons-team/dierenartsen/geert-verhoeven https://www.deblauweark.be/doctor/karl-verswijvel/ En waar ik persoonlijk erg tevreden was is deze kliniek, was wel niet voor deze operatie, maar echt een heel bekwaam chirurg daar : http://www.deneikbos.be/    
honden page profiel Baasje van SpaikyBaasje van Spaiky schreef in Kaylin en haar epilepsie ( 3 weken aanval vrij )
Gelukkig! Leuke foto's! 
 

Vrienden van Hannah & Bink† en Beertje

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)honden foto van judithhonden foto van Carine Bollenhonden foto van sorayahonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Mirandahonden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjehonden foto van Laura&Zoëhonden foto van Lisanne, Dani , Lina, Shanehonden foto van Philippehonden foto van Chantal, Ajay & Bandithonden foto van Lizzie en Sterrehonden foto van Ingrid en Thibohonden foto van Puck & Lokihonden foto van Iris + Shira! en Bibi!honden foto van Sandyhonden foto van janinehonden foto van Angelique & Doenjahonden foto van Leslie & Ziggyhonden foto van Sigrid & Sandy en Divahonden foto van Irene Emma. honden foto van annemieke&nakhonden foto van Samantha, Micah,Timmy&Timohonden foto van dustyhonden foto van Danielle en Juultjehonden foto van Mirjamhonden foto van cynniehonden foto van Carlos&Tysonhonden foto van Ali  &  Rockyhonden foto van Bulls Ihonden foto van angel en ginohonden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyohonden foto van chrishonden foto van meert nancyhonden foto van ~*~Nadine&Lisa~*~honden foto van Angelahonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Danielhonden foto van Mirandahonden foto van tessahonden foto van Carla & Machohonden foto van Bink & Bodihonden foto van esther honden foto van Nathalie en lilly honden foto van r&shonden foto van Renskehonden foto van Jana *FeLaNelKi*honden foto van Ruud mastwijkhonden foto van pienhonden foto van Dominique & Mackenzie honden foto van Hannah + Ginny & Winterhonden foto van normahonden foto van Yasmine, Perdie & Orgahonden foto van Dorienhonden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van Abby &Google honden foto van -honden foto van Solenn&Fellowhonden foto van *Misty & Marley*honden foto van  Sabine en Mini Max honden foto van Mayrahonden foto van Caroline & Texashonden foto van Fiebe & *Chihuahua Luna* honden foto van sinsy en Dexhonden foto van chika&baas-koos honden foto van michaela en barthonden foto van liesbeth en de bende .. honden foto van # Joyce '& Angel !honden foto van Brokkel 3...De splinter in uw zitvlak!honden foto van Erika & Jettahonden foto van Tom -  (Speedy & Jacky†) - Milo & Ozzy. honden foto van Tobias loverhonden foto van ~honden foto van Marianhonden foto van Claudia & Laykahonden foto van Laura & Bo!honden foto van den,naat&pup roxhonden foto van Jelena en Zi.honden foto van Jacintha en Gucci honden foto van Femkehonden foto van Femkehonden foto van Estherhonden foto van Lauren, Joekie & Flynnhonden foto van Sannehonden foto van Toby <3honden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Skyla-tjehonden foto van sandyhonden foto van Bullminion Miniatuur Bull Terriershonden foto van Cindyhonden foto van Missy & Lady † honden foto van Mèlaniehonden foto van Cindy & Jaydenhonden foto van De bendehonden foto van Lindsay, het baasje van Rambohonden foto van Gea (Nayca en Foxy)honden foto van Manjahonden foto van Ronica & Festerhonden foto van rmhonden foto van Isishonden foto van Dogloverhonden foto van The Rocking Flatlandshonden foto van Brenhonden foto van Kimhonden foto van Maximehonden foto van J&Jhonden foto van Khonden foto van Maxhonden foto van Naomi, Mis je Joyhonden foto van Tijdelijk niet onlinehonden foto van Captain Obvioushonden foto van Bullekehonden foto van Tobyhonden foto van ricohonden foto van Juliahonden foto van spikehonden foto van sharonahonden foto van Baasje van Spaikyhonden foto van Davenhonden foto van Jolien * Lexi en Lionelhonden foto van Joyce Tara en Hope honden foto van kimberleyhonden foto van King,Chase & Cheyennehonden foto van Nadine honden foto van Nadine honden foto van Sharon, Harley & Bonohonden foto van nadine honden foto van Margo en Gunnohonden foto van nadine honden foto van koerthonden foto van Nadinehonden foto van Nadinehonden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.honden foto van chrisjehonden foto van Nadine  Lilly,Queenie. R.i.p.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^