HondenPage baasje Evita & co

Wat schreven de vrienden van Evita & co op het forum

honden page profiel Ali  &  RockyAli & Rocky schreef in Waarmee is mijn boxer gekruiist
" Deze week helaas Bruno's maatje overleden, je merk wel dat die het moeilijk heeft ermee en echt zoekende is. Van pup af aan was onze stafford al bij hem , zie fotos in deze forum. Ben wel nooit erachter gekomen waarmee Bruno gekruist is. Hij word in maart alweer 10 jaar oud. Hoop dat Bruno niet te veel gaat leiden door dit grootte verlies.  " theo Sterkte met het verlies
honden page profiel Ali  &  RockyAli & Rocky schreef in Vraag aan Dobermann eigenaren!
Mijn maat en nicht van men vrouw hebben dobberman en idd ze hebben ook verlatingsangst.  
honden page profiel Ali  &  RockyAli & Rocky schreef in Honden naam
" Ja is enkel omdat dit jaar de letter W is (België) " Linda, Bo en Benji Roepnaam kan je zelf kiezen toch.. Dat hoeft niet met een W  
honden page profiel Ali  &  RockyAli & Rocky schreef in Vlooien en teken
" Misschien zit er bij de tekenbehandeling teatree champo bij voor de tekenbehandeling, de geur daar blijven teken bij weg, maar dat staat wellicht op de fles , volgende keer even kijken….en een washand met 50-50 appelciderazijn water, over de vacht strijken daar blijven de teken ook bij weg…. " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . Ga het eens vragen aan een medewerkster . En hoe lang het stand zou houden.
honden page profiel Ali  &  RockyAli & Rocky schreef in Vlooien en teken
" Mooi, denk het wel…..staat er op welke champo er wordt gebruikt tegen teken ? " Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ . Neen je hebt gewoon spoelen ,shampoo , conditioner , teekbehandeling , en droogfuncties. Maar heb dat nooit begrepen hoe je ze kunt behandelen met teekshampoo :)
honden page profiel Ali  &  RockyAli & Rocky schreef in Vlooien en teken
Ik Was telkens mijn honden in een dogwash in de lokale winkel. Daar heb je een optie tekenbehandeling helpt dit eigenlijk? 
honden page profiel Ali  &  RockyAli & Rocky schreef in Vlooien en teken
Komen teken zoveel voor dan? In al die jaren hebben mijn hondjes nooit teken gehad komt dit doordat het kortharige zijn? Of hebben we gewoon geluk gehad :) Vaccins en ontwormen deed ik eigenlijk ook niet meer... 
honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* schreef in Boston Terriër pup piept in bench
Wat ik deed, als hij piepte liet ik hem er uit, plas doen, ff knuffelen en weer in de bench. Ff kriebelen,D tot hij ging liggen dan deed ik het deurtje dicht en hij stond meteen weer op  ging dan ik er op een stoel bij zitten, had een doek over de bench dat het donker was, hij kon me wel zien, maar ik zei niks. Ging gewoon een boekje lezen of zo en als hij dan in slaap viel sloop ik zachtjes weg als hij goed sliep. Later maakte ik die tijd van erbij zitten steeds korter. Dan was hij bijna in slaap en ging ik weg. Zo ging het steeds beter.  Overdag zat hij weinig in de bench, alleen als ik even weg moest, dan was dat voor zijn eigen veiligheid. Zo herhaalde ik elke avond een aandachtspunt het hele ritueel, tot hij het alleen kon.
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Vaarwel Daya..
Ach wat ontzettend verdrietig dat je zo jong je Daya al moet missen Je vertelt zo liefdevol over haar en ze heeft het zo mooi bij je gehad, veel sterkte!
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in : Dag lieve Bink (*dag lieve Max, fotofilmpje pagina 2)"
Heel veel sterkte
honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* schreef in Onzeker
Rustig aan, dat komt wel goed. Ik had een kat van 11 jaar, geen honden gewend, toen kwam er een boxerpup bij. De tweede dag ging de kat in de aanval, en katten zijn echt lelijk, dus dat wil je liever niet. Wees blij dat de jouwe de strijd niet aangaat. Onze kat was zwaar beledigd en heeft weken buiten en boven geleefd. Op een gegeven moment kwam hij weer binnen, maar ontliep de hond. Vrienden zijn het nooit geworden, maar ze tolereerden elkaar, min of meer. De hond joeg er wel eens achteraan, en hij kreeg dan weer een paar flinke tikken op zijn snuit. Ruim 2 jaar heeft het geduurd tot ze elkaar meer met rust lieten. Het heeft echt tijd nodig. Laat je pup niet jagen en geef de kat een vluchtweg, dan komt het vast goed.
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Lexi is naar Vera gegaan
Heel veel sterkte!
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Hond nu 48 uur ziek en wordt snel erger
Wat verdrietig en zo onverwacht  heel veel sterkte met jullie verlies.
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Welke hond raad jij aan? Weimaraner, zwitserse sennen of?
Een boxer is een mooie actieve hond, vind ik dan Ik ben ermee opgegroeid (ook duitse herder en bouviers) maar de boxer heeft mijn hart gestolen en ondertussen als volwassene alweer mijn 2e boxer (teef) van nu 4 jaar oud. De boxer die ik nu heb is een herplaatser met stamboom, uit frankrijk van toen 11 maanden, de vorigen ( op eentje van heel vroeger na) allemaal als pup gekregen. Dit was Mickey, vorige boxer, toen zoals vaak lekker (los) naar strand geweest, zij is 13,7 jaar geworden ( wel oud voor een boxer en de boxer daarvoor, een reu is 13 geworden) sociaal en luisterde best goed, soms met kinderen in de buurt wat minder want dat was te leuk  En nu een donker gestroomde boxer, Jane ( krijg de foto niet rechtop) ook een lieve sociale hond ondanks haar niet al te fijne start van het leven. Het zijn honden die wel goed kunnen luisteren maar ook nogal speels kunnen zijn, met een goede opvoeding en socialisatie kom je al heel ver.  
honden page profiel AnnemiekAnnemiek schreef in Puppy gekregen, afmeting kleed?
Wat leuk! Gefeliciteerd ik heb al jaren boxers, op het ogenblik een teefje van 4, Jane   (2 vorige boxers zijn trouwens 13+ geworden) Op het ogenblik ben ik niet thuis om haar mand op te meten maar volgens mij heb ik meestal 1.10 (gehad) en zelfs eentje van maar 90 cm met zachte rand (voor vakanties) past ook, ligt ze lekker opgekruld....al ligt ze het liefst op de bank (in mijn fotohoek heel veel foto’s, ook incl. manden)
honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* schreef in Wispa vermist, podenco
Dit kwam langs op mijn facebook, dit is toch Wispa, van pauline van hier?    Weet niet of het hier al bekend is, maar misschien kunnen we zo veel mogelijk delen op facebook? Gr, oude bekende van hier!       Link verwijderd ivm privacy, gelukkig is Wispa weer terug. -- reactie gewijzigd door het moderator team op 17 juni om 08:50 --
honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* schreef in Bed&breakfast en honden, vraag van een oude bekende.
Dankjulliewel voor de reacties.  Ik neem ze allemaal mee in mijn beslissing!     
honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* schreef in Bed&breakfast en honden, vraag van een oude bekende.
Hoi, ik ben een oude bekende van hier, niet meer actief aanwezig op het forum, maar heb nu wel een vraag.  Volgende maand openen we een bed&breakfast en nu twijfel ik of we honden toe moeten laten. We zijn zelf gek op honden, maar honden maken ook de boel vies. Denk aan haren, modder... Nu is mijn vraag, hoe doen jullie,dat bij een b&b, huisje o.i.d. ligt jullie hond op banken, stoelen of bedden. Wassen jullie ze in de douche, als ze vies zijn?    Ik heb hier het bos op 200 meter afstand en vies worden is dus mogelijk ;-).  Hoe doen jullie dat als je ergens "betaald" te gast bent?   Alvast bedankt!  
honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* schreef in Wolf op de veluwe!
"  Nou nee. Een roedel wolven bestaat uit 2 ouderdieren en 2 tot 4 jongen. Zij hebben voor 1 roedel een natuurgebied van 250 vierkante kilometer nodig om aan voldoende voedsel te komen.   De Veluwe is 912 vierkante kilometer. Lijkt dan inderdaad ruim voldoende. Alleen bestaat de Veluwe niet alleen uit natuurgebied. Het grootste aaneengesloten natuurgebied op de Veluwe is de Hoge Veluwe. En die is maar 55 vierkante kilometer groot. De rest van de Veluwe bestaat uit dorpen, steden, landbouw grond, weides en stukken natuur die doorsneden worden door wegen, waar huizen en bedrijven verspreid in staan. De gehele natuur op de Veluwe wordt intensief gebruikt voor diverse vormen van recreatie zoals wandelen, fietsen, paardrijden, kamperen, picknicken en andere activiteiten van de mens.   De behoefte van 250 vierkante kilometer is echter berekend op uitgestrekte en vrijwel verlaten natuurgebieden zoals het Zwarte Woud in Duitsland, Rusland, Finland, Afghanistan en Alaska. Dat kan je onmogelijk 1 op 1 vergelijken met de Veluwe.   In Italië is een vergelijkbaar gebied waar wolven zich hadden gevestigd. Dat bleek toch een probleem te zijn omdat de wolven zich snel aanpasten aan de aanwezigheid van de mens en zijn schuwe natuur wel heel snel volledig kwijt was. Dat 'dierenliefhebbers' de wolf actief gingen opzoeken en zelfs voeren hielp natuurlijk niet erg mee. Het gevolg was dat er veel incidenten kwamen. Door mensen gehouden dieren zoals vee maar ook huishonden werden door de wolven aangevallen en er zijn zelfs incidenten met mensen en kinderen geweest. De wolf is uiteindelijk uit dit gebied verdreven/afgeschoten.   Het is een bekend gegeven dat wandelaars met honden het meeste risico lopen op een aanval door wolven. De wolf ziet dat de hond als een indringer in zijn territorium en valt deze aan. Staat er dan een mens bij of komt dat mens zelfs de hond te hulp, dan wordt ook dat mens aangevallen. In Alaska gebeurt het ook met enige regelmaat dat buiten gehouden honden in de nacht worden gedood door wolven.   Maar er zijn toch nauwelijks aanvallen door wolven op mensen bekend? Slechts 23 gevallen sinds 1998 wereldwijd? Mmm. Ja. Wanneer je je verdiept in die materie dan blijkt het niet zo eenvoudig om een aanval van een wolf op een mens als dusdanig geregistreerd te krijgen. Zo'n registratie moet aan bepaalde eisen voldoen. Zo moet bewezen zijn dat de wonden door een wolf veroorzaakt zijn voor de dood van het slachtoffer. Tot zo ver right. Maar de wolf die de aanval heeft gepleegd moet worden getoond en een match hebben met DNA. Lastig wanneer het ten strengste verboden is om op een wolf te jagen en dan moet je ook nog eens de juiste te pakken hebben. Wanneer die wolf besmet blijkt met het hondsdolheidvirus wordt de aanval niet geregistreerd. Tenslotte eisen sommige landen nog dat er getuigen zijn van de aanval terwijl de meeste aanvallen van wolven op mensen worden gepleegd op mensen die alleen lopen, vaak met een hond. Meestal zijn die getuigen dus niet aanwezig. Ergo; Er zij veel meer aanvallen van wolven dan er in de boeken staan als dusdanig.   Als laatste: Wie op de Veluwe woont, in een klein dorp of aan de rand van de natuur, is bekend met de problemen die er spelen met de wilde zwijnen. Naast schade aan gewassen en tuinen vallen er met regelmaat slachtoffers onder honden. Zeer zelden wordt er ook een mens aangevallen door een wild zwijn. Wanneer een prooidier als een wild zwijn al problemen geeft, moet je niet aan een dodelijke jager willen beginnen. Hoe spannend en avontuurlijk het ook klinkt in je Vinex woning in de Randstad. " Liz  https://www.wolveninnederland.nl ziet het toch anders. ze praten niet specifiek over de veluwe, maar er kunnen toch aardig wat roedels in nederland verblijven. Schijnbaar passen ze zich ook aan aan landschap, dus lijkt me de veluwe niet ondenkbaar. Ik woon aan een klein bos, daar komt geen wolf, maar we hebben wel reeën, ook leuk! 
honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* schreef in Wolf op de veluwe!
" Oh leuk, maar hij zal wel doodgereden worden, veel te klein hier in Nederland. " yooop  De veluwe schijnt groot genoeg te zijn voor een roedel, heb ik eens gelezen. In duiven, vlakbij Arnhem is er paar jaar geleden 1 doodgereden, maar daarvan weten ze niet zeker of het een wolf was. 
honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* schreef in Wolf op de veluwe!
Nee, geen saarloos of een malamute, maar een echte wolf!  Wolf op de veluwe!
honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* schreef in Hoe fotografeer je een pup, morgen 1 jaar.
Een mooi Havanezertje!
honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* schreef in Kaylin en haar epilepsie ( 3 weken aanval vrij )
Bah, rotziekte...steeds denk je, oh, het gaat goed, en dan ineens begint de ellende weer. Soms merkte ik wel dat als de periode van aanvalloos lang duurde, dat er toch subtiele signalen waren, die er op wezen dat hij er tegenaan zat te hikken. Vaak kwam er dan ook een heftige aanval aan, of een paar op een dag, en dan was de spanning er weer even af.  Maar die onzekerheid geeft echt zo'n rotgevoel.
honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* schreef in Gesprek met fokker
Die 1e foto Superschattig die kleintjes.
honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* schreef in Voorhuidontsteking; dosering vitamine C
" Helaas ook geen antwoord voor je.    Vraag me wel af... is een puspiemel altijd een voorhuidontsteking? Want hoe herken je een voorhuidontsteking? Mijn puber heeft vooral na diep slapen weleens een puspiemel maar verder zie ik geen geïrriteerde (voor)huid of iets. Maak het dan vaak even schoon met een keukenpapiertje en lauw water.  " pim  Als het echt een ontsteking is merk je dat wel. Onze boxer had er veel last van, de vloer lag bezaaid met groene druppels, je broek zat onder de groene smurrie als hij op schoot wilde en de groene spetters zaten een meter hoog tegen de muur. Af en toe zelfs een druppel bloed. Dan spreek je echt van een ontsteking. Na de castratie had hij ook wel een wat groens aan zijn pielie, of heel soms wat druppels. Dan spoelden we met prepusol en was het weer o.k. maar als je het gewoon met een vochtig doekje kan schoonmaken spreek je niet echt van een ontsteking. 
honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* schreef in Vermelden waard......hoe oud is jouw hond geworden ?
" Het is een heel oud topic maar.....    mag ik eens vragen , wat jullie doen om de dood van jullie geliefd huisdier een plekje in jullie leven geven. !! ??  " Willemijn, baasje van Bams.......en Ogin  In november lieten we onze oude opa kater inslapen, 18,5 jaar oud en in februari onze Bruce. Zo dicht op elkaar, de stilte in huis was vreselijk en zeker door mijn jongste dochter werd de hond erg gemist. Tot zeker een jaar na zijn dood vloeiden de tranen regelmatig. Beneden staat een foto van beiden dieren, bij mijn dochter hangen foto's van Bruce op haar kamer, zijn halsband hangt ook aan de muur. Ondertussen zijn we verhuisd. Aan onze tuin wordt nu gewerkt. Als hij klaar is gaat de as van beiden in de grond en komt er een mooi boom op te staan. Onze tranen zijn opgedroogd, maar we praten nog regelmatig over beiden. Ons kleine demente opaatje, die van een grote rotzak naar een lief oud katje transformeerde, slechtziend, doof, maar tot het einde gelukkig. En onze gekke, lieve grote Bruce. Bikkelhard, ging maar door, terwijl hij zich zo slecht voelde. En, nu ik dit schrijf, toch weer tranen...hem laten inslapen was 1 van de moeilijkste beslissingen die ik heb gemaakt in mijn leven. Maar het leven gaat door. En verdriet maakt plaats voor herinneringen.
honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* schreef in Vermelden waard......hoe oud is jouw hond geworden ?
" Gefeliciteerd met Bams Willemijn! Ik heb 2 West Highland White Terriers gehad,Paco en Gina. Het teefje,Gina,is gestorven toen ze 5 was,acute hartstilstand... Paco stierf toen hij 7 was,epilepsie,hij bleef in een aanval. Beide veeeeels te jong,heb ik ontzettend veel verdriet van gehad. " Nicole & Kayla  Onze Bruce kwam ook niet meer uit een aanval. Nog geen 6 geworden...omdat ze zo jong zijn doet het meer pijn, denk ik. Met een mooie leeftijd kun je je beter bij de dood neerleggen.
honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* schreef in Vermelden waard......hoe oud is jouw hond geworden ?
" Ik weet dat het een oud topic is.....bams is inmiddels in haar 11 de jaar....even wat meegemaakt, maar ze is er nog, en ik kan haar echt nog niet missen... " Willemijn, baasje van Bams.......en Ogin  Een mooie dame op leeftijd! Ze blijft vast nog wel een tijdje. Kan jou ook niet missen
honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* schreef in Vermelden waard......hoe oud is jouw hond geworden ?
Vlekkie, een boerenfox, 12 jaar Bruce, boxer, 5 jaar en 10 mnd.
honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief* schreef in Chihuahua moet afvallen
Ik weet niet hoe het met honden is, maar bij mensen is het zo dat je meer vet verbrand met 45 min in een flink tempo lopen dan met 4x een kwartier. De verbranding moet eerst goed op gang komen. Ik zou dus minimaal een half uur gaan lopen en dan ook echt lopen en niet aan elke grasspriet snuffelen. Ik had hier een logeerhondje, dat in een week zichtbaar slanker was geworden. Wij lopen veel meer als ze gewend was, en schijnbaar helpt bewegen goed. Beter 2x een kwartier en 2x een half uur, dan 6x een kwartiertje, zou ik denken.
 

Vrienden van Evita & co

honden foto van Riethonden foto van louisehonden foto van Toos (en boxer Kiara)honden foto van Petra en de platsmoeltjeshonden foto van Janet & Boxershonden foto van Jeanette, Lady † , Lucky †honden foto van Janinehonden foto van kathleen en otishonden foto van *niet meer actief*honden foto van Kellebelhonden foto van Nikita & Dames honden foto van Wieke en Rastahonden foto van Annemiekhonden foto van Ronnie & ««Jara»»honden foto van Ali  &  Rockyhonden foto van eric mariannehonden foto van bellahonden foto van Dominique & Mackenzie honden foto van Michelle & Keano

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^