HondenPage baasje kim&diablo&boy!

Wat schreven de vrienden van kim&diablo&boy! op het forum

honden page profiel Wil KettmannWil Kettmann schreef in Vermeld je website hier!
http://zaros.jouwweb.nl
honden page profiel Wil KettmannWil Kettmann schreef in Vermeld je website hier!
http://f.jwwb.nl/public/0/3/5/zaros/16dd006bbe1742d4bdb4108f6c1effa1.jpg
honden page profiel Chloé & BeemerChloé & Beemer schreef in joggen
Hallo, Ik vroeg me af vanaf welke leeftijd ik met men rottweiler pup kan gaan joggen? Ik wil beginnen met start to run, dus in het begin zal het nog niet te veel zijn. Hij is nu 5 maand, dat zal wel nog te vroeg zijn... Groetjes!
honden page profiel Doesjka:,Laika&SnowyDoesjka:,Laika&Snowy schreef in gewicht van je maltezer of kruising
Snowy is ook een ras echte Maltezer. En is wel een flinke kerel. Als ik hem buiten zie lopen met andere maltezers is hij echt een stuk groter. Het is dan ook een reu, en weegt rond de 8 kilo.
honden page profiel Doesjka:,Laika&SnowyDoesjka:,Laika&Snowy schreef in vreemde plek onder kin
Op profiel weet ik hoe het werkt. Alleen niet in een bericht als deze. Wil namelijk de foto's erop zetten die ik van de bult heb gemaakt zodat mensen kunnen kijken wat het is. En waar ik het over heb. Is zonder foto lastig.
honden page profiel Doesjka:,Laika&SnowyDoesjka:,Laika&Snowy schreef in vreemde plek onder kin
Goedemiddag, Gisteren avond voelde ik een vreemde plek onder de kin van Snowy. In eerste instantie voelde het als een teek. Maar na goed kijken lijkt het er niet op. Het een een bultje die blauwig kleurt en gevoelig is als je eraan zit. Onderaan de bult is het ook een beetje rood. Verder lijkt hij er geen last van te hebben. Ik heb er foto's van proberen te maken, ik hoop dat het goed te zien is en of iemand weet wat het is. Alleen ik weet niet hoe ik via mijn telefoon hier foto's op kan plaatsen, is er iemand die mij dat kan uitleggen. Alvast bedankt!
honden page profiel Chloé & BeemerChloé & Beemer schreef in Waakborden.
" wist je dat je er 3 moet hebben? wettelijk als je hond iemand bijt in je huis dan ben je nog steeds schuldig zeg maar tenzij je alle borden heb.. 1 voor deur en raam en eentje achter als je tuin heb. weet niet precies de regels maar lijkt me iets om toch ff te checken.. "Quincy, Bailey & Nova  Is dat in Nederland of in België?
honden page profiel Chloé & BeemerChloé & Beemer schreef in De naam van je hond..
Beemer, naar de bijnaam voor BMW :-)
honden page profiel Chloé & BeemerChloé & Beemer schreef in Ringo 15/09/2003 - 10/02/2014
Ben mijn engel Ringo 4 jaar geleden in 't asiel gaan halen, en in februari 2014 hem moeten afgeven. Ik ben blij met de jaren die we samen doorbracht hebben, ik kon me geen betere vriend voorstellen. Gelukkig heeft hij toch de mooie leeftijd van 10 jaar mogen bereiken. Dankzij hem zijn we fan geworden van het ras, en hebben we beslist om nu een pup in huis te nemen, welke we eind mei mogen gaan halen. Ondanks het uitkijken naar ons nieuw familielid, blijft het een groot gemis van Ringo, voor mij toch wel de liefste rottweiler ooit ;)
honden page profiel Doesjka:,Laika&SnowyDoesjka:,Laika&Snowy schreef in gebitsbehandeling
hallo, onze hond Snowy(maltezer) heeft 2 weken geleden een gebitsbehandeling gehad. daarbij hebben ze tandsteen weggehaald, en een kies getrokken. wij hebben pijnstillers mee gekregen. ze adviseerde ons Snowy 1 dag wat zachter voedsel te geven. dat hebben we gedaan. De dag na de gebitsbehandeling heb ik zijn bekje gecontroleerd en zag ik op de plek waar ze de kies getrokken hadden nog een klein wit puntje zitten, waar ik in eerste instantie niet aan mocht komen, dat vond Snowy niet fijn. 3 dagen later zat het er nog, weer geprobeerd te kijken/voelen of het los zat, uiteindelijk raakte ik het aan en liet t stukje los. Maar na 2 weken eet Snowy nog moeilijk. moeten nu echt zachte voeding door zijn brokjes doen. alles lijkt hem pijn te doen met kauwen. Ze zijn gewend om elke dag een klein stukje pens staafje te krijgen waar hij altijd gek op was, maar dat laat hij nu liggen of hij doet er erg lang over voordat hij het op heeft. en dat is met alles. s`avonds voor dat ze naar bed gaan krijgen ze nog een klein koekje, en die weigert hij regelmatig of hij pakt het aan en laat het vervolgens weer vallen en eet het niet op. wat zou dit kunnen zijn, gewoon nog pijn of zou het wat anders kunnen zijn?
honden page profiel Wil KettmannWil Kettmann schreef in Vermeld je website hier!
Deze website gaat over Zaros Keano Adorable White Pearl op de website vind u ondermeer veel tips en adviezen over de opvoeding van de hond in het algemeen. Showuitslagen en show agenda van de Zwitserse Witte Herder Neem gerust eens een kijkje in de Witte wereld van Zaros... veel plezier   http://zaros.jouwweb.nl/
honden page profiel Wil KettmannWil Kettmann schreef in Februari Foto Challange
  Mijn kunstje is dansen op het water
honden page profiel Wil KettmannWil Kettmann schreef in hallo hier een nieuw witje
Heel veel geluk met je nieuwe aanwinst... :-D
honden page profiel DjairoDjairo schreef in Pitbull opvoeding,
Nou.. is mijn mening hoor.. vind het ZO stom dat mensen nog steeds zo"n  hondje kopen.. het zijn gewoon, daar zijn ze voor gefokt, vecht hondjes,, snap gewoon niet waarvoor mensen kiezen voor zo;n hondje.. vind ze ok nog lelijk!! hahahahah lol. .
honden page profiel DjairoDjairo schreef in Pitbull opvoeding,
Die bully's hebben helemaal niks met pitbull te maken,zijn gewoon door gefokte bulldoggen.
honden page profiel Doesjka:,Laika&SnowyDoesjka:,Laika&Snowy schreef in Gedragsverandering
Ja Hij zit ook overdreven vaak bij mijn vriend en daar is hij ook niet weg te krijgen, hij volgt hem overal. Hij boert wel vaak ja. Winden laten doet hij voor zover ik weet niet overmatig veel. Maar mijn ouders vinden het ook opvallend dat hij sinds Maart gewoon totaal ander gedrag vertroont. Terwijl mijn andere hond dat totaal niet heeft. Ik heb ook wel het idee dat het nu erger is omdat er veel loopse teven in de buurt zijn. het is altijd al een onzeker hondje geweest.Hij is ook heel snel bang. Ik zal binnenkort is contact opnemen met de dierenarts. om toch is na te kijken of hij echt nergens last van heeft.
honden page profiel Doesjka:,Laika&SnowyDoesjka:,Laika&Snowy schreef in Gedragsverandering
zoiezo is natuurlijk de indeling van het huis heel anders. De mand ligt ook op een andere plek. Maar daar ligt hij gewoon op. Hij zit wel sinds een paar maanden op ander voer. Maar lijkt me niet dat dat met elkaar te maken heeft. Aangezien hij al ander gedraag vertroonde voordat we met ander voer begonnen. Ik merk ook niet dat hij pijn heeft. Hij loopt soms uren lang door het huis te ijsberen omdat hij gewoon niet weet wat hij moet.
honden page profiel Doesjka:,Laika&SnowyDoesjka:,Laika&Snowy schreef in Gedragsverandering
Goedemiddag. Ik ben al behoorlijk lang niet meer op forum geweest. Ontzettende drukke tijden gehad. Ik wil het over Snowy hebben. Snowy is een Maltezer reutje van 5 jaar. Is altijd een echte kroelkont en super vrolijk hondje geweest. Nu zijn wij in Maart verhuisd, van een 2 onder 1kap woning, naar een vrijstaandhuis. In ons vorige huis sliepen de honden altijd boven bij mijn ouders in de slaapkamer. In ons nieuwe huis is de slaapkamer beneden. Ik merk aan Snowy sinds wij hier wonen dat hij totaal ander gedrag vertoont. Hij ligt heel vaak in de slaapkamer, zondert zich af. Hij loopt hier vaak door het huis van wat doe ik hier. Hij kan zijn ei niet kwijt hier. Ook met uitlaten is hij de laatste tijd enorm pieperig en lastig, terwijl we in het zelfde dorp zijn blijven wonen, en laten de honden bij hetzelfde park uit als eerst, daarin is niks veranderd. Hij weigert ook vaak te eten. Het kan soms wel 2 uur duren voordat ie wilt eten. Bij andere honden kan hij soms ook ineens totaal anders reageren als dat wij van hem gewend zijn. Kan dit met de verhuizing te maken hebben, of is er misschien iets anders aan de hand ?
honden page profiel giogio schreef in Mensen die hun hond niet opvoeden
Kijk, dat is toch een heel stuk prettiger dan toegeroepen worden dat hun hond die van jou wel even dood zal bijten.  Wat een uitspraak trouwens. Teken van onzekerheid. Ik kan me voorstellen dat je pissig werd.  En ja, het was beter geweest als je er niet op gereageerd had. Maar ik zou ook reageren hoor als mij zoiets toegeroepen werd. Ik denk dat bijna iedereen doet.  We zijn nou eenmaal niet allemaal zo verstandig het zwijgen toe te doen als we uitgescholden worden. Als dat zo was zou er niet zoveel ruzie en onmin zijn, nietwaar. ;) trouwens wat kom jij praten met jouw kleine keffer honden ...  jouw honden zijn geen probleem hoor ... ;)  .
honden page profiel giogio schreef in Mensen die hun hond niet opvoeden
i love it zo veel aandacht rond mij ...
honden page profiel giogio schreef in Mensen die hun hond niet opvoeden
hoe wil je dat corrigeren..als je hond wegloopt naar een andere hond? Het is een behoorlijk risico.. want je hond zal maar eens een keer per ongeluk naar een flink formaat hond toelopen die niet zo hondvriendelijk is.. Mijn hond is niet hondvriendelijk en draagt een muilkorf in onze wijk..en dat is niet omdat ik haar niet kan houden ofzo..Maar omdat andere mensen in onze wijk zich niet kunnen houden aan de aanlijnplicht en er per dag soms tot wel 4x toe een loslopende hond op mijn aangelijnde hond af en rent.. En altijd roepen die baasjes 'doet ie anders nooit'.. Nou heel vaak hebben die honden dan geluk dat mijn hond gemuilkorfd is.. Maar ja, jammer vind ik het wel..als iedereen zich aan de regels zou houden zou ik mijn hond niet perse met die muilkorf om hoeven uitlaten hier in de buurt.. ik roep gewoon hier en dan kijkt hij naar mij  BLIJFT HIJ STAAN of komt hij terug gestapt .  .
honden page profiel giogio schreef in Mensen die hun hond niet opvoeden
hoe wil je dat corrigeren..als je hond wegloopt naar een andere hond? Het is een behoorlijk risico.. want je hond zal maar eens een keer per ongeluk naar een flink formaat hond toelopen die niet zo hondvriendelijk is.. Mijn hond is niet hondvriendelijk en draagt een muilkorf in onze wijk..en dat is niet omdat ik haar niet kan houden ofzo..Maar omdat andere mensen in onze wijk zich niet kunnen houden aan de aanlijnplicht en er per dag soms tot wel 4x toe een loslopende hond op mijn aangelijnde hond af en rent.. En altijd roepen die baasjes 'doet ie anders nooit'.. Nou heel vaak hebben die honden dan geluk dat mijn hond gemuilkorfd is.. Maar ja, jammer vind ik het wel..als iedereen zich aan de regels zou houden zou ik mijn hond niet perse met die muilkorf om hoeven uitlaten hier in de buurt.. binnen een paar maand kan hij zich zeker en vast verweren ;) tege grotere honden deze hondje heeft een heel pittig karakter trouwens moest het gebeuren  nu hij nog pup is , ja halen we ze uit elkaar op 10 seconden zal de hond niet sterven hoor ..
honden page profiel giogio schreef in Mensen die hun hond niet opvoeden
ik zal je vertellen als ik je tegen kwam en je hond komt op de mijne af krijg je ook een grote bek ook al ben je een vreemde daaraan heb ik dan weer schijt mijn hond zal niet naar vreemde honden lopen doet ze dit wel , word het gecorigeerd .  trouwens ik heb geen bek .   als jij dan schijt krijgt moet je naar de dokter gaan voor een pilletje ofzo ..
honden page profiel giogio schreef in Mensen die hun hond niet opvoeden
Oke maar je kwam vrij fel over en dat is zo niet leuk. Maar goed als jij daar weinig agenten heb heb je wel mazzel, Als ik hier de hoek omloop staan ze er al neen in tegen deel hier is constant politie agenten maar hier zeggen ze er niets op .
honden page profiel giogio schreef in 3 grote honden in 1 auto...
dit zal zeer krap zijn met jullie alemaal in de auto , hoop dat je een kofferbak op je dak hebt voor jullie spullen :)
honden page profiel giogio schreef in 3 grote honden in 1 auto...
kofferbak is opzich al niet zo groot van een a4 ..
honden page profiel giogio schreef in Mensen die hun hond niet opvoeden
Wat ben jij een akelig ingenomen mens zeg bah. Wanneer iemand je voor iets waarschuwt goed bedoeld ook nog ben je dan gelijk een politieagent of iets dergelijks. En dan kan jou hond (goed ) luisteren wat ik betwijfel want zelf doe jij dat ook niet, loslopen maar het blijft zo verkeerd en ik hoop dat je inderdaad een paar x Jan met de blauwe pet tegenkomt dan ga je vast wel anders piepen en erger jij je aan mensen die iederen de les lezen dan mag je dat aan Jan met die blauwe pet vertellen . jan met de blauwe pet doet hier niks :) daar ben ik vrij zeker van ... ik zal dit toch wel zelf weten hoor , en voor de rest begrijp ik jullie reactie"s behalve die van suzan , . ik wil haar ook maar alleen waarschuwen , met haar commentaar t o v vreemde mensen .. :)  .
honden page profiel giogio schreef in Mensen die hun hond niet opvoeden
Een tip, als die ik even geven mag! Ga niet te veel in op de opvattingen en beweringen van Giovanna. Ik heb enkele vreemde stellingen van haar gelezen, waar ze vervolgens geen enkele motivatie, ervaring of onderbouwing voor weet te geven. Ook niet na herhaaldelijk vragen van diverse... dan blijft het gewoon stil... Nu duikt ze hier weer op met de bewering dat haar hond ''altijd'' los loopt. Be-la-che-lijk!!!! Maar ze zoekt het maar lekker uit... kwam ze mij tegen, dan had ze mooi de verkeerde voor zich.  Hoe dan ook, gaat ze die 'verkeerde' zeker nog een keer tegen komen!  Dat zal ze dan ongetwijfeld ''niet'' zo zelfverzekerd hier op HP melden. Laat maar waaien..  ja lekker voor je :) kwam ik jou tegen ? , dan weet ik wel wat te doen hoor kan je lekker zelf tegen de lucht of tegen je hondje praten :) mensen zoals jou denken dat ze de les moeten gaan spellen aan een ander op straat wie ben jij in godsnaam ? de wijk agent ? de post bode of een simpele burger , pas maar op dat jij niet de verkeerde tege komt met jou comentaar tegon over vreemde mensen ... met een hond
honden page profiel giogio schreef in Mensen die hun hond niet opvoeden
Wie zegt dat ik mijn hond niet vertrouw? Dit heeft niks met vertrouwen te maken vind ik, al zou zij nog zo goed luisteren , ook jou hond kan een keer geprikkelt worden door iets wat hij ziet aan de andere kant van de weg! Ook jou hond kan een keer een andere hond aanvallen en ga niet zeggen dat dit niet is want dat is wel zo!   ja mijn hond word geprikkeld  het is een pup .. wat normaal is , maar je moet je hond laten verstaan dat ze je moet volgen ...
honden page profiel giogio schreef in Mensen die hun hond niet opvoeden
wij wonen in een wijk met aleen maar moslims bijna , je ziet zelf geen belg .. hang jongeren dag en nacht .  .  mijn pup is die drukte al aan het wennen :) en halsband en lijn gaat altijd wel mee hoor :) in begin doe ik hem dat aan na een minuutje of 5doe ik het pas af . mijn is hij gewent
 

Vrienden van kim&diablo&boy!

honden foto van Djairohonden foto van Wil Kettmannhonden foto van Chloé & Beemerhonden foto van anais ~ filou&kajouhonden foto van Amanda *Diablo & Lanahonden foto van Louise & Body honden foto van -honden foto van Farsiahhonden foto van Doesjka:,Laika&Snowyhonden foto van Justmehonden foto van Chris, Yankee & Chinook & Sugahonden foto van Royhonden foto van gio

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^