HondenPage baasje esdee

Wat schreven de vrienden van esdee op het forum

honden page profiel MissyMissy schreef in Op pad met hond en pokemon (pas op nerds only!)
Ik denk dat het beter is om aandacht voor de hond te hebben. Wat met hem/haar te trainen etc. O-) Als je Pokemons wilt vangen, doe dat dan zonder hond! Ik heb al gehoord van vechtende honden omdat baasjes niet opletten en te druk met hun telefoon/pokemons bezig waren. Voordeel; krijg je dubbele beweging en je hond als je er wel mee loopt ook echte aandacht! d(^_^)b
honden page profiel MissyMissy schreef in Op pad met hond en pokemon (pas op nerds only!)
Ik denk dat het beter is om aandacht voor de hond te hebben. Wat met hem/haar te trainen etc. O-) Als je Pokemons wilt vangen, doe dat dan zonder hond! Ik heb al gehoord van vechtende honden omdat baasjes niet opletten en te druk met hun telefoon/pokemons bezig waren. Voordeel; krijg je dubbele beweging en je hond als je er wel mee loopt ook echte aandacht! d(^_^)b
honden page profiel MissyMissy schreef in Wat moet ik doen?
De vragensteller heeft zelf helemaal niet meer gereageerd,,,,,,,,,,,,,,
honden page profiel MissyMissy schreef in Honden bijten man bijna dood.
Ieder zijn mening Aurelia. Wat meer kennis, voor iedereen die een hond wil houden is niet weg denk ik. Veel mensen weten nu echt niks........ en dat is slecht voor hun hond en het leidt dus tot ongelukken. Waar we het hier dus over hadden. ]0
honden page profiel MissyMissy schreef in Honden bijten man bijna dood.
Ik ben voor een verplichte cursus socialisatie en theorie over gedrag en gezondheid voor ELKE persoon die honden wil houden/hebben. Een hond is er ook gebaat bij als zijn baas wat meer inzicht heeft in zijn behoeftes en gedrag. Je koopt een pup en daar mag je dan ook best in investeren vind ik. ;-) Ik heb hier 3 honden, 2 labjes en een Jack Hussell. Daar train ik mee, met alle drie (na de puppencursus en basisgehoorzaamheid mee gaan sporten). Nog steeds. De oudste is nu 10. Ik doe aan behendigheid met alle 3. Aan flyball met alle 3 en aan jachttraining met de 2 labradors. Mijn honden hebben een echt hondenleven dus. Ik zie dan ook het bezwaar van het verplicht volgen van cursussen niet eerlijk gezegd. De basisgehoorzaamheid kost in totaal (Pup/jonge hond/ Geh. Hond 1 en 2) nog geen 250 euro bij een KC, gespreid over zo'n anderhalf jaar. Daar kan toch niemand moeite mee hebben denk ik. :-)
honden page profiel MissyMissy schreef in Naam kruising labradoodle en berner sennen
Een kruising is een kruising......... ik heb er een die noem ik Jack Hussell :-D Je zou voor Vubara kunnen gaan? ;-)
honden page profiel MissyMissy schreef in Hondennamen met betekenis!
Baila komt van het spaanse woord Bailar wat dansen betekend. Een klein, dansend hondje dus. Lina is een afkorting van Carolina. Dat heeft in diverse talen verschillende betekenissen. Het stamt af van het woord Karel, dat kerel betekend. Maar ze is dus een teefje. :-D In het Mexicaans is de betekenis; beautiful woman. En dat klopt dan beter. d(^_^)b Neri is de vervoeging van het woord zwart in het Italiaans, betekend helder water in het Hebreeuw en zeenimf in het Grieks. Alle drie zeer toepasselijk voor een zwarte schoonheid die op de bodem van de zee is komen wonen. ;-)
honden page profiel MissyMissy schreef in puur hypothetisch, welk ras zouden jullie aanraden?
Allergie is meestal niet voor de haren, maar voor de huidschilfers. Alle honden (katten, mensen, knaagdieren en vogels) verliezen huidschilfers. Daarvan leven huisstofmijten.En die, die veroorzaken de allergie. Dus mijn advies is om te kijken waar je allergisch voor bent. Als dit huisstofmijt is, dan heb je met het houden van huisdieren een probleem.......... hoe naar ook. Ik zeg niet dat je je dieren weg doet of zou moeten doen, alleen vraag ik me af of het verstandig is nog meer dieren in huis te halen. Als je erg ziek wordt heb je straks misschien geen keuze meer dan dieren te herplaatsen. Waarom zou je dit risico nemen? Vandaar mijn advies, doe het dan liever niet. Maar het blijft je eigen beslissing.
honden page profiel MissyMissy schreef in puur hypothetisch, welk ras zouden jullie aanraden?
Mijn advies; doe het niet. Je kunt niet tegen haren schrijf je. Een hond is een levend wezen, wat ga je doen als je allergie gaat verergeren? Nee, honden zijn niet voor even, maar voor hun hele leven. Echt zie er liever vanaf, hoe zuur ook.
honden page profiel MissyMissy schreef in En weer terug bij af met Romi...
Wat jammer weer zo'n terugval. Sterkte hoor, geef Romy maar een knuffel!
honden page profiel MissyMissy schreef in even voostellen
Welkom Lunalover bij de labrador club. Labjes zijn geweldige honden zolang je ze een echt hondenleven van wandelen, zwemmen en (vinden ze geweldig) trainen met de baas bied. Veel plezier met Luna!
honden page profiel MissyMissy schreef in zwemmen
Gewoon in het water laten spelen. Niet aandringen. Als ze wil zwemmen doet ze het vanzelf en anders heeft ze toch plezier in het water toch? :-)
honden page profiel MissyMissy schreef in Allergisch eczeem
Labradors zijn bekend met diverse allergieën. Mijn jongste eet geen granen meer en nu gaat het heel goed. Zij krijgt nu KVV en als beloningsvoertjes gedroogde kipfilet. Voor je het circuit van de testen ingaat zou je kunnen proberen of dat helpt misschien. Ik weet niet wat je je hond voert?
honden page profiel MissyMissy schreef in sem en zijn 1ste frisbiewedstrijd...
Altijd leuk om een goede beoordeling te krijgen! En gewoon om met je hond bezig te zijn. :-)
honden page profiel MissyMissy schreef in hier ben ik niet blij mee!!
Ja, dat is schrikken dan. Vervelend dat de man niet gewoon zijn aanwezigheid kenbaar heeft gemaakt zonder het terrein te betreden. Volgende keer dat je iemand verwacht dan toch maar de honden achter slot en grendel misschien?
honden page profiel MissyMissy schreef in Straks om half 6 wordt onze lieve Mickey ingeslapen
Veel sterkte hoor met het verdriet en het gemis....... ook al is het beter, je bent evengoed verdrietig na zoiets. :'(
honden page profiel MissyMissy schreef in verjaardagen
Als jullie de grote lijst even kopieren en plakken kunnen jullie de hondennamen en data erin zetten, dan blijft dit topic een beetje overzichtelijk. ;-)
honden page profiel MissyMissy schreef in Bah! Doby geen echte Labrador!
Ik lees dat je dan toch een pupje hebt inmiddels Floortje. d(^_^)b Gefeliciteerd. Hopelijk zul je heel veel fijne jaren met Doby hebben. :-D En een labrador gaat vanzelf van water houden. Dat komt op zijn tijd echt wel. ;-)
honden page profiel MissyMissy schreef in Weet iemand wat voor soort ras deze hond is?
Wat een leukerd om te zien! d(^_^)b Ras? Is het nog een pup op de foto's? Dan zou er misschien wel een herder soort in kunnen zitten. Maar zeker ook andere rassen, een echt mixje dus. :-)
honden page profiel MissyMissy schreef in Zouden jullie altijd weer voor hetzelfde Ras kiezen ??
Ik ben gek op labjes, maar ook andere jachthonden vind ik leuk............ dus of ik altijd hetzelfde ras zou nemen??? Ik ben ook weg van ruwharige teckels. :-D
honden page profiel MissyMissy schreef in Dierenbeul tussen Doetinchem en Westendorp!
Er is dus weer een zieke geest bezig.......... ]0
honden page profiel MissyMissy schreef in 29 Maart hebben we Spike moeten laten inslapen...
Veel sterkte, het zal een heel gemis zijn......... :'(
honden page profiel MissyMissy schreef in artrose
Glucosamine geven! Wij geven Missy (arthrose aan een hak na een sportblessure) die van Puur. Dat is een goede omdat er geen toegevoegde vitamine C in zit. Zij doet het hier goed op en heeft nog geen pijnstillers nodig gehad. :-) Goede spieren opbouwen, laat maar heel veel zwemmen!!! En naast de fiets meelopen als dat kan. Zorg dat je hond niet te zwaar is of wordt. Elk pondje moeten die poten immers dragen...... Soms is een operatie wel zinvol. Ik zou zeker om doorverwijzing naar een orthopedisch specialist vragen. In Amsterdam zit een hele goede, ik weet niet waar je woont? En wat voer betreft, ik ben voorstander van KVV daar zitten ook natuurlijke stoffen in en geen nutteloze ballast stoffen (granen) waar ze niets aan hebben. Het is bovendien ook nog goedkoper dat de Hill's producten van de dierenarts. ;-)
honden page profiel MissyMissy schreef in R.I.P Cubby
Veel sterkte met het verdriet en het gemis.......... :'(
honden page profiel MissyMissy schreef in hoe krijg ik mijn hond wat dikker
Blikvoer is 90 procent water volgens mij......... dat schiet dan niet echt op. Als extra brokken een optie is zou ik dat gewoon doen. :-)
honden page profiel MissyMissy schreef in Eindelijk weer camera!
Mooie weerspiegeling in de ogen van deze mooie dame........ d(^_^)b
honden page profiel MissyMissy schreef in Nieuw:........tekenradar
Ik heb de tekenradar in mijn favo's gezet......... d(^_^)b vooral om de extra info de de site bied. Makkelijk om nog eens wat op te zoeken. De ziekte van Lyme komt steeds vaker voor en je kunt er letterlijk doodziek van worden. Niet iets om licht over te denken.
honden page profiel MissyMissy schreef in Onze Pumbaa heeft artrose :(
Je zou zelf al kunnen beginnen met het geven van glucosamine. Mijn Missy krijgt die van Puur (daar zit geen toegevoegde vit. C in en dat is beter) en doet het er heel goed op! Daar maken ze meer gewrichtsvloeistof door aan en is het herstel van het kraakbeen beter. Arthrose is pijnlijk. Heeft je hond ook al pijnstillers? Missy hoeft die nog niet omdat het met de glucosamine zo goed gaat. Maar als je hond veel last heeft zou ik pijnstilling zeker overwegen hoor.
honden page profiel MissyMissy schreef in koel houden vd hond tijdens kamperen in de zomer?
Mijn labjes hebben het ook snel warm, maar met een plekje in de schaduw, voldoende drinkwater en geen inspanning op het warmst van de dag (tussen 11.00 en 15.00 ongeveer) kan het heel goed hoor. Water om te zwemmen is helemaal ideaal, maar schaduw is het allerbelangrijkste. En je laat je honden nooit in de auto natuurlijk als het warm is. ;-)
honden page profiel MissyMissy schreef in Hoe kan ik nu nog ontvlooien? Allergieen en gevoelige huid
Zouden de hotspots niet optreden doordat de huidplooien gaan smetten bij warmer weer? Mijn oudste lab heeft ook wel eens een hotspot, dat is door broei in de natte vacht. Dus goed kammen/borstelen, juist op de plaatsen waar de hotspots optreden. En na het zwemmen (ik weet niet of je hond graag zwemt?) heel goed afdrogen daar. Hotspots zijn geen allergische reactie meestal......... Over de bestrijding van de vlooien kan ik verder geen advies geven. Ik behandel mijn honden met Exill Tick Off pipetten. Wel chemisch, maar een besmette teek leek mij gevaarlijker. En die van mij lopen als jachthonden veel in het bos/veld dus daar wil ik ze zo goed mogelijk tegen beschermen. Anders nog even overleggen met je dierenarts?
 

Vrienden van esdee

honden foto van Missy

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^