HondenPage baasje Judith

Wat schreven de vrienden van Judith op het forum

honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in pas op er word met gif gestrooid op pagina 1 staan de plaatsen up to date
Ik hoorde dat er in Ede ook brokjes met gif zijn gevonden.
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in Leuk hangertje besteld voor Sky en mij/ Upate: HIJ IS BINNEN :)
Is zeker leuk. <3
honden page profiel Chantal » Jessy «Chantal » Jessy « schreef in honden poot stickers voor roemenie
Ik heb de auto niet gewassen van te voren enkel met een doek over het gedeelte gegaan waar de pootjes opkwamen. 1 pootje liet al snel weer los dus weer met de doek erover en harder aan gedrukt toen bleef die wel zitten. Kwam er alleen vorige maand achter dat ik 1 teen mis, heb nu dus een kreupele honden poot achterop de auto haha De rest zit nog prima
honden page profiel Chantal » Jessy «Chantal » Jessy « schreef in Joehoe versvoerders waar zijn jullie
"  Aan leuk dat je dan weer eens op hp bent. Je hebt hp toch niet ingeruild voor een ander forum?  " Kim en Casper   Eigenlijk wel haha. Lees eigenlijk alleen nog maar op hp. Wilde alleen even melden dat hier nog wel steeds vers gevoerd word.
honden page profiel Chantal » Jessy «Chantal » Jessy « schreef in Joehoe versvoerders waar zijn jullie
Hier nog steeds vers maar zit meer op een ander forum dan op hp 
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in Ontroerend filmpje over een Border Collie
Heel mooi filmpje! Echt aandoenlijk.
honden page profiel Chantal » Jessy «Chantal » Jessy « schreef in Stokken obsessie afleren
Was het maar zo Jeroen, ze heeft er 2 de grootste en een slag kleiner maar ook die zijn lang niet leuk genoeg dan een echte stok. Weet ook niet waaraan dat ligt en dat wist de GT ook niet, we kunnen enkel gissen naar redenen zoals het slopen of de hout smaak of het feit dat het beregent is, verrot is etc etc    Diesel, ja dat werkt hier dus niet. Kan net zo lang blijven staan tot mevrouw de stok verpulverd heeft en dus allemaal snippers zijn die dan niet meer interessant zijn. Maar tijdens het verpulveren werkt ze ook rommel naar binnen en dat is gewoon extreem gevaarlijk! Ik heb echt geen zin in een darmperforatie etc.   Vandaar nu die muilkorf, ze moet hem minimaal 3 maanden standaard om, we hopen dat ze in die 3 maanden dus leert dat ze geen stok hoeft te pakken om prikkels af te reageren maar dat de prikkels altijd iets leuks of lekkers zijn. Na de 3 maanden kunnen we kijken wat ze doet als ze geen muilkorf draagt, laat ze stokken met rust is de missie geslaagd, pakt ze echter een stok dan is het de volgende wandeling gewoon weer een muilkorf om. Ik zag het liever ook anders maar we hebben ondertussen echt alles geprobeerd, van negeren tot belonen als ze er toevallig 1 niet pakte, van piepspeelgoed tot safestix ze heeft zelfs diverse keren met mijn portomenee gewandeld in de hoop dat ze dat zo belangrijk vond dat ze stokken liet liggen, maar het werkt gewoon niet.
honden page profiel Chantal » Jessy «Chantal » Jessy « schreef in Stokken obsessie afleren
Toch even een update geven... Alle tips etc die hier gegeven zijn hebben 0,0 resultaat op Jessy. Esther heeft toentertijd nooit meer gereageerd op mijn pbtje en is dus ook niet langs geweest. De stokken die ik voor haar uitzoek zijn niet interessant, maar dan ook gewoon totaal niet interessant... Ruilen? Echt niet, ja bij thuis komst omdat de stok dan "veilig" voor de deur ligt maar buiten NO WAY! Los laten is ook echt niet aan de orde, laten we daarbij even onthouden dat bij Jessy vast is vast is!  Speeltjes zijn alleen leuk als er geen stok in het spel is, piep speeltje of geen piep speeltje zodra er een stok is is niks meer interessanter dan die stok....   We hebben haar toen maar gewoon gelaten, ze pakt een stok en loopt daarmee tot we thuis zijn of ze in haar ogen een betere stok vind. We hebben er geen energie meer ingestoken. Tot ze half januari zowat stikte omdat ze met een stok liep te kl***** We hebben toen een GT geraadpleegd.  Jessy die altijd heerlijk haarzelf is liet gelijk het probleem zien, GT had snoepjes die Jessy nooit krijgt omdat ze er allergisch voor is maar zelfs die geur was niet interessant genoeg om de stok los te laten! Blijven wachten tot ze klaar was met de stok vond de GT ook geen oplossing omdat ze de stok dan compleet versnipperd met alle gevaren van dien. Echter kwam de GT met een totaal andere conclusie dan wij. Jessy is buiten heel snel overprikkeld van bijna alles dit reageert ze af op stokken! En omdat er op elke vierkante meter wel 10 stokken of takjes ligt pakt ze gewoon dat wat voor het grijpen ligt. Het grootste nadeel is dat zodra ze een stok heeft totaal onbereikbaar is en niet aan ruilen doet, waar wij zelf ook al achter waren. De oplossing prikkels trainen en zorgen dat ze geen stok kan pakken, maar omdat er zoveel stokken en takjes liggen moet dit i.c.m. een muilkorf. Voor mensen daar over gaan zeuren ja het is een officiële gedragstherapeut met de juiste opleiding. Ondertussen gaan we prikkels trainen door het om te zetten in iets leuks en lekkers  Hiervoor is die muilkorf dus ook nodig want als ze die niet heeft pakt ze een stok en is ze niet meer bereikbaar en is snoep niet interessant.  Muilkorf aanleren hebben we gewoon lekker rustig aan gedaan, daarbij moest ik ook eerst op zoek naar een muilkorf waar je van voren kan belonen, nu loopt ze dus net een week met een muilkorf en er zit al voorruit gang in. In het begin probeerde ze via elke houding een stok door de muilkorf te krijgen maar ondertussen reageert ze al op "nee" en komt dan gelijk een snoepje halen.    Dus voor de meelezers heb ik weinig tips, misschien een GT inschakelen   
honden page profiel Chantal » Jessy «Chantal » Jessy « schreef in vers vlees deel 26
Ziet er goed uit José!   Voor de mensen die het niet weten ik ben vorige week met Jessy bij Tannetje geweest. Jessy had weer onverklaarbare jeuk en dat ging niet weg na het stoppen met de zeewier. Volgens Tannetje heeft Jessy gevoelige maag en darmen en een slecht imuunsysteem, daarom zou ze voor steeds meer dingen gevoelig worden. We hebben van alles mee gekregen waaronder een ontgiftingskuurtje van 3 weken en daarnaast probiotica en glutamine voor minstens 4 weken. De bedoeling is dat we haar imuunsysteem gaan verbeteren. Tannetje zei dat het mogelijk was dat ze in de toekomst weer meer diersoorten kan verdragen, ik ben heel benieuwd of dat echt zo is. Voorlopig mogen we der menu niet veranderen, maar goed ook dat heb ik tot oktober in de vriezers liggen  behalve het aandeel tam dan.
honden page profiel Simone, Quint en BoSimone, Quint en Bo schreef in Dog Lovers Gold nieuwste brok
Ik ben uiteindelijk niet overgestapt naar de geperste brok. De dames krijgen DLG original en soms de Ocean Fish. Dat gaat verder prima en toen begon ik eigenlijk te twijfelenover de geperste brok. De geperste brok lijkt me verder prima voer, maar waarom switchen als ze het al zo goed doen op de gewone DLG.    
honden page profiel Chantal » Jessy «Chantal » Jessy « schreef in vers vlees deel 26
" Update weekend kip en Rover... Zijn plek op zijn buik is nog steeds wat korstig, maar nog steeds mooi droog. Pas als ik er aankom wil hij gaan krabben net als op zijn flank. Zijn flank gaat super. Conclusie, kip is dus geen probleem, hij heeft niks anders het weekend gehad dan de Darf Eko natuur. Nu zit ik nog steeds met zijn vacht die weer wat vetter wordt sinds de visvariant Natram. Maar nu las ik weer dat Jessy jeuk kreeg op de flank na zeewier en dat zit wel standaard in de Nutram. Hmm... hij heeft veel vaker en eerder zeewier gehad dus dat lijkt me niet. Maar wat is het met Roof dan wel? Gok nog steeds op de nasleep aan aardappel en de hoge koolhydraten van de Wolfsblut. Ik denk toch Darf een mailtje sturen met vragen of de andere varianten van hun volledig graanvrij zijn. Aangezien bij de natuurversie wel enkel kipkarkas gebruikt wordt en bij de rest ook orgaan van gevogelte. Ff checken of ze geen maag gebruiken. Dan wordt het toch denk ik half/half brok en kvv. Maar de Darf natuur kan ik in bulkverpakking voor 1,50 p.kg krijgen, das wel interessant natuurlijk, maar vond het heel erg vet? Enkel kvv is het beste natuurlijk, maar een goede kwaliteit voor een hond van 80kg moet wel leuk blijven. " José • Rover   Jep en de jeuk is nu weer zo goed als weg na een week geen zeewier gehad te hebben..... Even wachten tot ik definitief kan zeggen dat ze jeuk vrij is en dan weer zeewier proberen.
honden page profiel Chantal » Jessy «Chantal » Jessy « schreef in Hondenforum Vers vlees deel 25- Vragen, informatie en kletsen over KVV, BARF en NRV
Er zijn altijd nog mensen die me laten weten dat ik gemist word haha. Maar ik leef nog en Jessy ook die nog altijd vrolijk door barft. Vind hp alleen niet heel jofel meer, heb idd een eigen forum opgezet maar mag niet promoten he. Daarnaast vind ik hp niet tablet vriendelijk en aangezien ik weinig op de pc zit, zit ik ook weinig op hp.
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in Bompi Yarak.. weer naar af :(
Wat goed om te horen, ik leef al een tijdje met jullie mee. d(^_^)b
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in Dalmador?
Ik ken een kruising Labrador/ dalmatiër, dit is een erg leuke en stoere teef. Diaz speelt erg leuk met haar en zij zijn echte vriendjes. Dit was volgens mij geen bewuste kruising.
honden page profiel Greta en DiazGreta en Diaz schreef in Wat zijn nu de beste brokken?
Diaz krijgt Orijen en doet het hier erg goed op, goede ontlasting ook.
honden page profiel Chantal » Jessy «Chantal » Jessy « schreef in Wat eten we vandaag? (maar dan voor de hond :P)
Manon ja ze zijn wel bevleesd ik vind ze alleen redelijk hard. En het is echt paardenvlees komt bij sietie vandaan. In het echt is het ook lang niet zo donker als op de foto. Maar mijn foto's zonder daglicht zijn altijd vreemd gekleurd waarschijnlijk door de mooie oranje wortels dat het nog donkere lijkt.
honden page profiel Chantal » Jessy «Chantal » Jessy « schreef in Wat eten we vandaag? (maar dan voor de hond :P)
Oke vanmiddag via de pc even gespiekt hoe de foto's werken dus hopelijk vandaag zichtbaar. http://www.hondenpage.com/foto/foto/342926.jpg Konijnkarkasjes met paardenvlees en wortels
honden page profiel Chantal » Jessy «Chantal » Jessy « schreef in Wat eten we vandaag? (maar dan voor de hond :P)
Chantal, jij heb toch ook hertenvlees (of ree ofzo) en ree of hertribben besteld bij ramses en geleverd gekregen  (en hazenvlees). Hoe ziet dit eruit? goed? . Jep ik had de vorige levering reeribben zien er mooi uit wel veel groter dan ik gewend ben van ree, ze zijn ook harder dan ik gewend ben van ree. Ik ben trouwens de reeribben van sietie gewend en die zouden dus zelfs door mijn molen kunnen, dat durf ik met die van ramses niet aan. Verder had ik afgelopen weekend een lading reevlees wat er prima uitziet en hazenvlees wat er super uit ziet.  Geen vlies of gemalen prak maar echt stukjes vlees!  Foto's zullen even uitblijven aangezien het nu enkel voor mijn katten was O-) En dat is dus nu gemalen prak met bot en orgaan O-)
honden page profiel Chantal » Jessy «Chantal » Jessy « schreef in Gezocht: aanlijngebieden omgeving Barneveld, Amersfoort, Ede..
http://www.staatsbosbeheer.nl/Natuurgebieden/Grebbelinie.aspx?tab=Toegankelijkheid Is eigenlijk de enige die me nu te binnen schiet maar via staatsbosbeheer kun je natuurlijk verder zoeken ;)
honden page profiel Chantal » Jessy «Chantal » Jessy « schreef in Wat eten we vandaag? (maar dan voor de hond :P)
Stom gedoe kan via de telefoon klikken op mijn foto tot ik een ons weeg hij wil hem niet plaatsen...... Dit is de link iig :) http://www.hondenpage.com/foto/foto/342590.jpg
honden page profiel Chantal » Jessy «Chantal » Jessy « schreef in Wat eten we vandaag? (maar dan voor de hond :P)
Meld me even aan Jessy heeft vanavond eendenkarkas hazenlever en hertenvlees hopelijk onthoud ik het om een foto te maken.
honden page profiel Chantal » Jessy «Chantal » Jessy « schreef in Hondenforum Vers vlees deel 25- Vragen, informatie en kletsen over KVV, BARF en NRV
Ghehehehe, probeer dat maar met een massief samengeperst blok supermooi kameelvlees van 27,5kg...  O-) Vraag maar aan Chantal haha! We hebben met 3 man erop lopen bikken daar wordt je bang van, had ik eindelijk wat los werd ik aangevlogen door een kat die het uit je handen trok haha! (het moest doormidden qua delen en er moest nog apart een kilo af voor iemand anders. Pfff.... Echt waar tot de kat aan toe :D Grote blokken liggen hier vaak lang buiten de vriezer en dan is het nog steeds niet volledig ontdooit. Meestal smijt ik het op de vriezer en na een uur of 2 pluk ik de randen los die zijn dan redelijk handelbaar en dan ligt het rustig weer 2 uur. De echt grote blokken liggen daarom ook rustig 24 uur buiten de vriezer. Zaterdag had ik een doos wild konijnkarkas diepgevroren op het balkon gelegd dat was rond 2 uur smiddags, buiten temperatuur is vergelijkbaar met een koelkast dus enkel de doos lag op het balkon, gister avond rond 8 uur verdeeld en nog was het bevroren wel handelbaar maar goed had ook 30 uur buiten de vriezer gelegen. Gelukkig was de hazenlever en reevlees al handelbaar bij aankomt en zat het hazenvlees heerlijk per kilo verpakt net als de 2e doos wild konijnkarkas die per stuk verpakt zaten :D
honden page profiel Simone, Quint en BoSimone, Quint en Bo schreef in Vermist Luca---Update Luca is terecht!!
Dank je wel Yasmine voor de foto.
honden page profiel Simone, Quint en BoSimone, Quint en Bo schreef in Vermist Luca---Update Luca is terecht!!
Misschien kan iemand die twee foto's hier plaatsen??? Ik weet niet hoe dat moet
honden page profiel Simone, Quint en BoSimone, Quint en Bo schreef in Vermist Luca---Update Luca is terecht!!
Vanmorgen om 7 uur las ik het bericht ook. Ooh wat ben ik opgelucht. Zo fijn voor luca en de baasjes. Op fb staan twee mooie foto's van luca. De naam is veranderd in "luca gelukkig weer thuis".
honden page profiel Simone, Quint en BoSimone, Quint en Bo schreef in Vermist Luca---Update Luca is terecht!!
Het wordt nu erg spannend. Luca is net in de buurt gezien. Dichtbij zijn baasjes. Waarschijnlijk ruikt hij hen. Zou mooi zijn als hij zo wordt gevonden. Ik ben eigenlijk bekaf. Maar moet dit blijven volgen. Ze zijn vanaf 20 uur bezig. Heel veel respect voor de zoekers.
honden page profiel Simone, Quint en BoSimone, Quint en Bo schreef in Vermist Luca---Update Luca is terecht!!
Dit heb ik van FB. Laatste Update. UPDATE; helaas is Luca tot op heden niet gevonden, wel gezien in de wijk waar alle zoekers waren! Er zijn vanavond pens-sporen getrokken met de hoop dat luca daarop afgaat. Er gaan nu zoekers naar huis maar er komen ook nog steeds nieuwe bij! Op dit moment staat er geen georganiseerde actie vast; morgenvroeg vanaf half zeven gaan de eerste zoekers alweer op pad! Helemaal top! Het zoeken is dus ook nog steeds belangrijk; mocht je Luca zien, klein maken, niet roepen, niet rechtstreeks aankijken en proberen te lokken met voer. Hij is bang! Maar ook belangrijk is om door te geven waar je hem hebt gezien; juist hierdoor hebben we nu een kaart in beeld, waar Luca zich verschuild, waar hij vannacht geslapen heeft etc. Heel belangrijk! Morgen komen we terug met nieuwe acties om georganiseerd te zoeken in de avond! Ik las ook dat er professionele hondenvangers ingeschakeld zijn en er zijn zoekers die de plekken waar Luca heeft geslapen of is gezien, nauwlettend in de gaten houden. Het is toch nog een heel gedoe om Luca te vinden. Triest hoor...
honden page profiel Simone, Quint en BoSimone, Quint en Bo schreef in Vermist Luca---Update Luca is terecht!!
Correctie: Ik lees net dat hij een uur geleden is gespot op Hoogkamp. Daar is iedereen nu aan het lopen. eigenaren zijn uiteraard ook naar de plek waar Luca het laatst gezien is; er is pens aangeleverd door mensen; spoor word uitgezet; ze weten zelfs waar hij vannacht een plekje had om te slapen.... Hopelijk hebben ze LUCA zo gevonden
honden page profiel Simone, Quint en BoSimone, Quint en Bo schreef in Vermist Luca---Update Luca is terecht!!
Hij is vandaag na mijn weten niet meer gezien. Tenminste dat lees ik niet uit de verhalen van FB. Wel hebben mensen hem vrijdag's begin van de avond gezien. Er zijn 5 Spotter teams en 10 mobiele teams aan het zoeken. Er zijn gelukkig mensen die willen helpen. Ik heb van 18 tot 19 uur rond gereden op de plekken waar die gezien zou zijn. Helaas niks!! :'( Vanmorgen vroeg daar weer gelopen met de honden. Ik zal morgen daar weer gaan lopen. De maker achter de site "waar is onze angel" heeft ook gereageerd. Ze bied hulp bij vangkooien en wild camera's of ideeën. Dat is hartstikke mooi. Hopelijk zien ze hem vanavond. Ze denken dat Luca overdags in het bos verblijft en 's avonds de wijk in trekt. Luca is namelijk nog steeds erg angstig en vermijd waarschijnlijk de drukte.
honden page profiel Simone, Quint en BoSimone, Quint en Bo schreef in Vermist Luca---Update Luca is terecht!!
Up!!
 

Vrienden van Judith

honden foto van Greta en Diazhonden foto van Zootjehonden foto van Simone, Quint en Bohonden foto van *Laycka en Lady*honden foto van Chantal » Jessy «

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^