HondenPage baasje Melanie

Over Melanie

honden foto van Melanie Mijn naam is Melanie en ik woon op Aruba. 
Ik heb twee honden:
- Milo, gevonden op straat samen met haar moeder. Ik heb haar met 10 weken overgenomen van de foster in december 2010 Is een hele lieve hond, die helaas alleen graag achter jeeps aan rent..
- Nina, kleinste uit een nest van 10 pups waarvan de moeder was overleden toen ze drie weken waren. Met de fles grootgebracht en vanaf 6 weken bij mij. Eerst als foster, maar ze mocht blijven ;-) Sinds mei 2011 bij mij.
En drie katten:
- Toulouse, een echte kat, graag buiten en wil geknuffeld worden wanneer hij daar zin in een heeft. Kwam met zijn moeder en zusje bij mij als foster toen hij drie weken oud was. Dit was in december 2011.
- Bandu heb ik toen hij zes weken in juli 2012 was bij de shelter meegenomen. Hij is ontzettend lief, kan goed jagen, een knuffel en kletst graag!
- Snow White. Kwam ook als foster. In juli 2013. Was meteen verliefd. Ze is doof en mag niet naar buiten maar ter compensatie gaat ze iedere dag mee wandelen met de honden!

Krabbels aan Melanie

honden page profiel NenaNena schreef om 30 juni om 23:26
Hallo Melanie, ik ben momenteel op Aruba en las je bericht. Ik heb geen idee of je hier nog actief bent op dit forum. Zou je mij een bericht terug kunnen sturen? [email protected] Dankjewel! Groetjes Nena
honden page profiel MelanieMelanie schreef om 26 september om 12:54
Hai myrthe&yebo. Het is een mix, Arubaanse straathond dus ik weet niet wat er allemaal inzit..
honden page profiel Myrthe & YeboMyrthe & Yebo schreef om 21 juni om 14:00
Hallo Melanie, Als ik je algemene album open staat er links boven een fotootje van een heel leuk hondje. Wat is dat voor 'n hondje? het lijkt wel een basenji, klopt dat?

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Melanie heeft 273 ontvangen.

Berichten en online status
Melanie was voor het laatst online 6 jaar, 8 maanden, 1 weken, 7 uur, 31 minuten, 15 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^