HondenPage baasje Daniëlla

Wat schreven de vrienden van Daniëlla op het forum

honden page profiel NatasjaNatasja schreef in war mogen jullie hond komen, in huis
Mijn hond mag overal in huis komen
honden page profiel NatasjaNatasja schreef in Woest!
Mensen moeten gewoon leren om hun honden aan de lijn te houden,waar het moet.Zo moeilijk is dat toch niet? Maar ja je kunt er tegenwoordig niks meer van zeggen
honden page profiel NatasjaNatasja schreef in Buurman die koekjes geeft
Ik heb hier ook zo'n iemand lopen. Zonder te vragen geeft die persoon koekjes aan mijn hond.Al hebben we honderd keer gezegd doe maar niet,toch doen. Van mij mag ze wel een koekje hoor,maar als ik gewoon zeg nee en toch doen,daar hou ik niet van.Ik weet niet wat daar aan te doen is.Denk niks.Want ze luisteren toch niet.
honden page profiel NatasjaNatasja schreef in mensen die koekjes geven
Ik ken iemand die het wel vraagt,en ik zeg wel eens nee dan doen ze het toch.Dat vind ik heel irritant maar ja.
honden page profiel NatasjaNatasja schreef in Help, geen oppas en op vakantie willen... en nu?
mijn hond zou ik ook nooit in een pension doen. Ze gaat altijd mee op vakantie.En als ze niet mee mag of kan,dan blijf ik thuis.
honden page profiel NatasjaNatasja schreef in loopse hond weggejaagd
Het moet niet gekker worden,dat je niet meer met je loopse hond buiten kunt lopen. Ze moeten maar eerst eens de honden aanpakken in de woonwijken die loslopen.Dat is nog veel erger.
honden page profiel NatasjaNatasja schreef in pfff...waarom moeten anderen altijd mijn hond koekjes geven?
Ik blijf het ook altijd maar zeggen,maar luisteren doen ze niet.En zeggen dat ze een allergie heeft helpt ook niet,dan zegt ze ja maar deze zijn goed hoor pffff.Blij dat ik dit niet als enige heb.
honden page profiel NatasjaNatasja schreef in pfff...waarom moeten anderen altijd mijn hond koekjes geven?
Hier kan ik ook over mee praten.Hier in de buurt is er ook iemand die steeds snoepjes geeft aan mijn hond. Doet diegene ook bij anderen.Maar dan zeg ik altijd doe maar niet,en toch doen.Daar heb ik ook een hekel aan maar ja het is nou eenmaal zo.Ik loop dan altijd andere routes.Ik vind wel dat als je nee zegt dat ze het dan ook niet moeten doen.Maar ja sommige luisteren ook niet.
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Wat heeft de castratie van jouw reu gekost?
Voor Melo (6 kg) heeft dat rond de... 100 euro gekost.
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in en het gaat steeds beter met jazzy
Wat fijn dat het zo goed gaat! d(^_^)b :-D
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Pfff...graag jullie mening
Inderdaad niet handig om met je zondagse kleren in het bos te gaan lopen. 't Kan inderdaad ook anders. ;) Een vriend van me heeft een gigantische choco bruine Larbador, Dexter. Een schat van een beest. Op een dag waren hij en Dexter lekker aan de wandel in een losloopgebied. Het had geregend, dus lagen er overal plassen, heerlijke modderpoelen. Dexter kan dat wel waarderen en neemt een keer of 5 een modderbadje. Daar komt een mevrouw met een mooit creme wit pakje aangewandeld. Dexter gaat nooit op mensen af, maar zij roept 'ooooh wat een mooie Labrador!!" wild gebarend enzo. En ja hoor.... Daar gaat Dexter. Denderdedender 2 mooie modderpoten op haar pakje. Dus die vriend van me dacht "oeps". "Niks aan de hand hoor", aldus de mevrouw. "Had ik maar niet zo wild moeten gebaren en enthousiast moeten doen." 'Hij had nog aangeboden om de stomerij te betalen, maar daar wilde ze niks van weten. Toen ik het verhaal hoorde moest ik stiekem wel even lachen. En Dexter??? Die was zich van geen kwaad bewust. O-);)
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Hond mee naar je werk. HOE?!
Leuk topic d(^_^)b Wat ik me dus afvraag: Hoe haal je je baas over? Inderdaad zorgen dat niemand last heeft van je hond. Dan zal het waarschijnlijk geen probleem zijn en de meeste mensen zullen het erg gezellig vinden, een hond op de werkvloer.:D Mijn baas kwam er zelf mee. Hij vroeg of m'n hond niet een keertje mee kon komen. Tsjaa.. Vond het natuurlijk prima. :D Neem Melo niet elke week mee (werk alleen de maandag), maar laten we zeggen 3 keer in de maand.
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Hond mee naar je werk. HOE?!
Ja super! Ik had het persoonlijk super gevonden als een van mijn leraren de hond mee had naar school! Hoe doe je dat als iemand b.v. angst heeft voor honden of een allergie? (of is dat nog niet voorgekomen) Er is 1 meisje die bang is voor honden. Behalve voor Melo, want die is zo klein en schattig, aldus het meisje. ;)d(^_^)b En dat het een blije wildebras is die stuitert als hij blij wordt vindt ze niet erg... Zo gaaf om te zien. Er zijn geen kinderen die allergisch zijn voor honden, gelukkig.
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Hond mee naar je werk. HOE?!
Ik had vroeger ook een docent die zijn hondje mee nam. Die zat iedere dag in een afgezet stuk achterin het lokaal. Tussen de middag mochten wij hem uitlaten. Geweldig! Ja, leuk he? :D De kinderen mogen alleen niet met Melo gaan wandelen, wel mogen ze mee als Melo en ik een rondje gaan wandelen in het park.
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Hond mee naar je werk. HOE?!
Nog even een toevoeging. Het management vindt het geen probleem als Melo mee is. Hij heeft een positief effect op de kinderen en ook de collega's vinden het gezellig. Melo krijgt vaak een aai of een lekker koekje (met mate).
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Hond mee naar je werk. HOE?!
Ik werk op een middelbare school in een vast lokaal. Soms gaat Melo gezellig met me mee. Hij ligt dan naast m'n bureau lekker te slapen. We gaan er dan op de step heen, dus is hij lekker uitgeweest en heeft hij kunnen rennen/draven. Kleedje mee, drinkbak mee en natuurlijk wat lekkers. De kindjes vinden het ook gezellig als hij er is.
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Jouw verlanglijstje
'k Zou graag een grote roedel honden willen, maar helaas zit dat er voorlopig niet in. Zou nog graag een ruwharige Teckel willen, een Welsh Corgi Pembroke, een choco Labrador, een ruwharige Jack en een Beagle. Maar 'k ben al meer dan happy met m'n lieve Melootje.:D
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Wandelen jullie met je hond als het zo warm is?
Nee, had vanmorgen mijn telefoon niet bij de hand, maar ik zal er straks 1 maken. :D Oké, lijkt me een heel gaaf gezicht. :D
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Wandelen jullie met je hond als het zo warm is?
Bruce kan slecht tegen de warmte  we lopen rond 9 uur naar de plas, daar speelt hij in het water, maar hij moet dan 8 min. terug lopen en dan hijgt hij al weer vreselijk, zeker als hij dan ook nog met andere honden meerent.  Thuis koel ik hem direct met natte handdoeken, anders zou hij er in blijven, volgens mij.  Verder ligt hij de hele dag buiten en binnen, hij wisselt af. 2x ff zijn behoefte doen, 5 min. En dan vanavond nog een keer naar de plas, of gewoon een klein stukje. Hij geeft zelf aan, of hij terug naar huis wil of niet. Het is trouwens een echte boxer. Ik koel hem met natte handoekken en dan heeft hij zo'n handoek op zijn hoofd, tis net Muhammed Ali  :-D  ;-) Haha, heb je daar een foto van??d(^_^)b
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Wandelen jullie met je hond als het zo warm is?
Mijn vriend staat doordeweeks altijd vroeg op en op warme dagen maakt hij de ochtendronde iets groter. Rond een uur of 9-10 ga ik dan nog even een kortere ronde dan normaal met Melo. Vaak ga ik dan 's middags nog even met de fiets + doggyride naar het park om hem te laten zwemmen, dat is dan even dolle pret en voor de rest doen we het rustig aan. 's Avonds gaan we, als het wat afgekoeld is, weer naar buiten, maar vaak heeft hij dan weinig zin. Loom van het warme weer en wil hij vaak zsm rechtsomkeert. ;)
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in JOU Top 3 lelijkste & mooiste honden!
Mijn top 3: - Jack Russell Terrier. - Ruwharige Teckel. - Welsh Corgi Pembroke/Cardigan. Honden die niet zo bij mij passen: - Sheltie's. - Staffords. - Bulldoggen. :-)
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Oooppss!! Uhmmm... Nee, laat maar, hehe...
Goed gedaan hoor! d(^_^)b Maar snpa dat je je rot bent geschrokken. Handig van die mensen dat ze de poort open hebben laten staan.. NOT! O-)
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Teken(ziekte) Frankrijk....vakantie??
Een tekenband is inderdaad niet verplicht, de rabiesenting daarentegen wel. Melo draagt, voor de zekerheid, een Scaliborband als we in Frankrijk zijn. Ook controleren we hem goed op teken en gelukkig nooit eentje gevonden. Veel plezier daar! Wij moeten nog even wachten. ;-)
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in zeeer groot probleem
Zoek een goede gedragstherapeut.
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Onze kleine Superman!
Dank jullie wel! :-D
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Onze kleine Superman!
SuperHond voor extra kracht !!! zijn initialen : SH hij moet wel echt een SH pakje hebben hoor ;-) Hhahaha gaaf plaatje! d(^_^)b
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Even voorstellen!
Welkom en veel plezier hier op het forum. d(^_^)b
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Ben weer terug, dus hoef me denk ik niet voor te stellen...lol..
Welkom terug! d(^_^)b
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Eindelijk echt schot in verbetering gedrag
Hartstikke fijn. d(^_^)b
honden page profiel Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.Jin & Melo de tennisballenverzamelaar. schreef in Even van me af schrijven....
Wat een vervelende situatie. Maar laat je niet kisten hoor. Je bent super bezig met Kyra d(^_^)b . Trek je niets aan van wat anderen tegen je zeggen of over je denken, ook al is dit moeilijk. 'k Zou gewoon lekker blijven wandelen en die mensen misschien een beetje meer ontwijken, maar zou me zeker niet weg laten jagen. Succes en het komt goed. d(^_^)b
 

Vrienden van Daniëlla

honden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van Natasjahonden foto van Chantal_*_Binky

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^