HondenPage baasje nona

Wat schreven de vrienden van nona op het forum

honden page profiel RoosRoos schreef in Pup zindelijk maken op flat
Wij hebben onze pups ook altijd zindelijk gemaakt op het balkon. Ging prima! Natuurlijk werden ze ook veel uit gelaten, maar voor de vele plasjes en hoopjes tussendoor, gingen ze naar het balkon......door het kattenluik hihi!!
honden page profiel RoosRoos schreef in Gedichten over overleden huisdieren
@Diana en Sonja....dank jullie wel voor je lieve krabbels. Ik wens jullie ook heel veel sterkte en alle kracht van de wereld toe :'(
honden page profiel RoosRoos schreef in Gedichten over overleden huisdieren
Mooi....heeel mooi, Sonja! Ik heb ook een gedicht voor mijn kanjers (gedeeltelijk zelf) gemaakt. Ondragelijk verdriet ******** Jullie spullen heb ik opgruimd met tranen in mijn ogen. Het viel mij vreselijk zwaar zullen die tranen ooit nog drogen? ***** 'k heb ondragelijk verdriet om jullie vier, allen mijn allerliefste kameraad, en kijk steeds weer naar die plek waar jullie mand nu niet meer staat. ***** Zal dit ooit minder worden? Zal 't ooit weer beter gaan? Zal 't verdriet ooit slijten? Kan ik 't zonder jullie wel aan? ****** Men zegt dat het inderdaad wat minder pijn gaat doen.... Maar 't intense gemis zal eeuwig blijven... Ik kan daar echt niets aan doen. ****** 'k zal jullie kanjers nooit vergeten. Jullie maakten mij vrolijk en blij Dat neemt niemand ons nog af... want jullie, jullie alle vier, hoorden echt bij mij!! Lieve Azul-Lewis-Zoe en Velvet, ik zal jullie nooit vergeten. Rust zacht..
honden page profiel RoosRoos schreef in Een witte Chow Chow
Goh nee nog nooit gezien, wel heel bijzonder hoor!
honden page profiel RoosRoos schreef in voorstellen
Onze Chihuahua/Dwerg pincher heet Indy! http://www.hondenpage.com/foto/foto/117322.jpg
honden page profiel RoosRoos schreef in Hoe heten je pinschers?
Hier nog een Chihuahua/Dwerg Pincher....Indy!!! http://www.hondenpage.com/foto/foto/117322.jpg
honden page profiel RoosRoos schreef in Blaffen in slaap
Ja dat is zooo grappig! Doen ze bij ons ook vaak. Wij zeggen dan altijd dat ze op konijnenjacht zijn, in hun dromen hihi ;-)
honden page profiel RoosRoos schreef in Look-a-like
Indy lijkt op een woestijnvosje ;-) http://www.hondenpage.com/foto/foto/100277.jpg
honden page profiel RoosRoos schreef in Hoe is het bij jullie gegaan met Oud & Nieuw???
Ten 1e HAPPY NEW YEAR!!! Ondanks dat onze honden van te voren erg blafferig en schrikkerig waren, ging het tijdens de jaarwisseling verassend goed met ze!! :-D Gordijnen dicht, tv wat harder en een lekker botje er bij, deed wonderen ;-)
honden page profiel RoosRoos schreef in langharige of ruwharige teckel
Wij hebben altijd langhaar gehad, erg lief, heel sociaal naar andere honden en mensen. Nooit wat gemerkt van eenkennigheid...gelukkig :-) Het zijn echte clowntjes! Denk dat alle Teckels heerlijke hondjes zijn.
honden page profiel RoosRoos schreef in voordelen of nadelen twee honden
Wij hebben er 3....het is fantastisch! Ik zou niet twijfelen als ik jou was, honden zijn tenslotte roedeldieren. En een pup er bij gaat echt wel goed over het algemeen. Succes! :-)
honden page profiel RoosRoos schreef in langharige of ruwharige teckel
Weet niet of er verschil in karakter zit, maar wij hebben langharige Dwergteckels gehad, en nu hebben we ook weer een langharige Dwergteckel, Ruby. Vind ze zelf persoonlijk mooier, en ze zijn zooooo zacht! Teckels zijn gewoon heerlijke hondjes, hoe ze er ook uit zien. Succes!
honden page profiel RoosRoos schreef in overlevers van Parvo
@Ghost....o wat erg! Wij hebben vorig jaar binnen 8 dagen tijd, 4 honden verloren aan Parvo :'( Ons hondje wat als laatste is overleden, heeft ook 6 dagen gevochten tegen deze oneerlijke strijd.....maar toen was hij op. Wil jou heel, heel veel sterkte wensen. Ik hoop zo dat jouw kanjer het wel red. :'(
honden page profiel RoosRoos schreef in wat een belachelijke reden om je hond weg te doen
Hoe kun je????? 11 jaar lang heeft hij onvoorwaardelijk van zijn baasjes gehouden, en dan wordt hij ineens naar een onbekend terein gebracht, in een hok gestopt, Vreemde mensen om hem heen, allemaal blaffende en gestreste honden om hem heen......Wat moet er allemaal in dat koppie van hem omgaan, wat een verdriet zal hij hebben. Arme,arme Tibo :'(
honden page profiel RoosRoos schreef in Piebald Teckel
@Oukje...ja idd, dat is een puik plan hihi!! Ennn...het is nog leuk en gezellig ook, Hanneke! Ik wacht in spanning af ;-)
honden page profiel RoosRoos schreef in Piebald Teckel
Je kan me een prive bericht sturen op mijn HP pagina, dan mail ik je mijn email adres :-) Ben zooo benieuwd!!
honden page profiel RoosRoos schreef in overlevers van Parvo
Sterkte Maurice...wij hebben 4 hondjes verloren binnen 8 dagen tijd, 1tje heeft het overleefd. Het is heftig heel heftig als je pup Parvo heeft! Niet alleen je hond ook je huis is besmet dan. Hoop zo dat jouw hondje het zal gaan redden :'(
honden page profiel RoosRoos schreef in Hebben honden met een beperking recht op leven????
Pfff, dat bedoel ik dus nou...die reacties van Kees. Probeer eens mee te leven met je medemens ipv je zo keihard op te stellen. Hoe moeilijk dit is voor Sannie :'(
honden page profiel RoosRoos schreef in Piebald Teckel
@Hanneke...wat gaaf en ontzettend leuk dat ik eindelijk iemand hier tegen kom, die een Piebaldje heeft!! :-) Wat jammer dat ik geen foto,s van je hondje kan zien, en datvan zijn zusje. Welke kleuren hebben ze?
honden page profiel RoosRoos schreef in Hebben honden met een beperking recht op leven????
Sorry hoor, maar ik wordt af en toe zo moe van die kortzichtige, betweterige en harde uitspraken, en zijn taalgebruik van Kees die ik hier in zoveel topics tegen kom....en dat is een hondentrainer??? Idd DJ, volgens mij heeft hij problemen met zichzelf. Sannie, nogmaals heel veel kracht en sterkte! Jij weet als de beste hoe jouw hond is, zich voelt, en wat hij wel en niet nodig heeft! Kijk maar eens naar de topic van Kim en Luna, het hondje met het waterhoofdje. Zoveel mensen die zeiden Luna af te laten maken, dat Kim egoistisch was enz....Nee zij keek juist met liefde naar Luna, en geloofde in haar. Haar gevoel was JUIST! Met Luna gaat het goed. Sannie luister naar je gevoel meid, en neem de beslissing die voor jouw gevoel juist is. Dat is dierenliefde!
honden page profiel RoosRoos schreef in Hebben honden met een beperking recht op leven????
@Wilma idd dat vind ik nou ook!
honden page profiel RoosRoos schreef in Hebben honden met een beperking recht op leven????
Wil je gewoon even heel veel sterkte wensen! Het lijkt me een hele moeilijke situatie.....geef je kanjer een dikke knuffel van me!
honden page profiel RoosRoos schreef in Piebald Teckel
Zijn dat die pups met alleen een wit vlekje op de borst?...nee zijn voor mijn geen piebalds. Er staat ook een advertentie van Teckel/Jack Russell kruising pups, en daar zitten 2 bauwe pups (!) tussen. De ene is helemaal blauw, de ander Blue and Tan!! Heb ze een mailtje gestuurd met de vraag of er Piebald bloed in zit? Bedoel waar komt dat blauw anders vandaan??? Toch niet van de Jack Russell lijkt mij....nooit gezien in ieder geval. Maar ze wist denk niet eens wat een Piebald was, kreeg als antwoord dat de vader een Jack Russell was en de mams een Teckel (!?) Ja dat had ik zelf ook al gezien duhh... Helaas ook alleen onduidelijke foto,s, ze zijn nog erg klein. Maar vond die kleur toch erg apart uit deze combinatie, moet ik zeggen!
honden page profiel RoosRoos schreef in Piebald Teckel
Nee het zijn geen kruisingen, in Amerika zijn ze wel erkend zover ik weet :-) Vooral Blue and Tan vind ik zelf errug mooi!!!
honden page profiel RoosRoos schreef in Piebald Teckel
@Mexx dat klopt, dan gaat het om het wit gen geloof ik. En dan loop je ook alleen risico als je Piebald met Piebald (die beide dat gen dan hebben) met elkaar gaat fokken. Er zijn zoveel rassen met een verhoogt risico op een bepaald iets, dus maak me daar geen echte zorgen om. Zou er heeeeel graag ooit 1 willen hebben! En dan niet om er mee te fokken. Maar dat zal altijd wel een droom blijven....ze zijn onbetaalbaar voor mij. Maar ik vind het gewoon leuk om te kijken of er hier iemand zo,n bijzonder hondje heeft of kent :-) Naar mijn weten zijn trouwens de Piebalds wel erkend in Amerika, maar zeker weten doe ik het niet.
honden page profiel RoosRoos schreef in Piebald Teckel
http://www.hondenpage.com/foto/foto/105899.jpg
honden page profiel RoosRoos schreef in Piebald Teckel
Ik zelf ben helemaal weg van Piebald Teckeltjes!! In Amerika veel gezien, helaas in Nederland een zeldzaam verschijnsel. Wie heeft er hier een Piebald? Of kent iemand die er 1 heeft? Ben zo benieuwd! Hoop er ooit zelf 1 te hebben, een blauwe Teckel bv, prachtig toch!! :-D http://www.hondenpage.com/foto/foto/105896.jpg
honden page profiel RoosRoos schreef in Hond in bed? Ja of Nee?
Eeeehhh tsja Juut, ik moet bekennen bij ons ligt de hele meute op bed. Maar dat is niet altijd zo geweest, al mijn vroegere honden kwamen idd niet eens boven! Tot ik na een tijd hondeloos te zijn geweest, mijn 1e Dwergteckeltje Zoe kreeg....ze was zooo klein en zo op mij gericht, dat ik het niet over mijn hart kon verkrijgen om haar beneden te laten. Daarbij kwam dat ik alleenstaand was, dus vond ik het stiekum ook wel gezellig, EN niemand die er wat van zei! Tsja en toen kwam John in mijn leven, en 1 voor 1 druppelden de rest van onze honden ook binnen. Die laat je dan ook niet meer ergens anders, hihi. En stiekum zouden we niet anders meer willen!! HEEERLIJK vind ik het! Alleen Dakota onze Duitse Dog ligt op zijn eigen poef, maar die heeft nooit de behoefte gehad om bij ons in bed te kruipen....gelukkig maar, hihi!!
honden page profiel RoosRoos schreef in Hersenontsteking of hersentumor
De tranen staan in mijn ogen bij het lezen van je verhaal......sterkte meid!
honden page profiel RoosRoos schreef in sterilisatie verkeerd afgelopen
Oooooh wat is dit erg!!! Ook jouw verhaal Bullsclan, over je hond......wat een nachtmerrie! Wil jullie zeggen, heel veel sterkte, en kracht om dit verlies te kunnen dragen.
 

Vrienden van nona

honden foto van Rooshonden foto van lisa

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^