HondenPage baasje 0oOCavelloOo0

Wat schreven de vrienden van 0oOCavelloOo0 op het forum

honden page profiel Leslie & ZiggyLeslie & Ziggy schreef in staffies fotoshoot
Prachtige foto's en modellen!! Ga dit ook eens proberen maar denk niet hetzelfde resultaat te bekomen!! Heb een model dat niet graag stil zit! :-D
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in Mijn hondje is een Chi in Yorkshire Terriƫr vermomming
Mijn Chi gedraagt zich als een draak, toch is het een Chi haha ;)
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in vinden jullie auto rijden ook leuk?
Andor vind het vooral spannend. Deamon maakt het niets uit, zolang hij maar aandahct krijgt O-)
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in Wandelingen.
Ik ben gemiddeld zo'n 3 uur/4 uur per dag met de boefjes buiten. Sochtends: half uurtje Eind ochtend/begin middag 2 uur/2,5 uur/Soms wel 3 uur haha. Eind middag/begin avond, half uurtje Voor het slapen gaan: 15/30 min. Ik laat ze elke wandeling zelf uit. (woon dan ook alleen ;) )
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in Zondag komt ze!
Gefeliciteerd met jouw nieuwe aanwinst! Nog eventjes en je kan Xena in je armen nemen hihi :D
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in update Gizmo
Nou niet alleen door castreren hoor! Vooral ook in de tijd die je eraan besteed en hoe jij hem begeleid! Toppie hoor! Hardstikke knap van je dat julie al zover gekomen zijn in korte tijd!
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in Kleintjes feller
Nu komt het net over alsof elke eigenaar van een klein hondje zn hond niet opvoed en alles maar leuk vind. Ik doe dag in dag uit mijn best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen voor zowel mijn eigen hondjes als dat van een ander. Andor heeft de eerste 6 jaar van zijn leven geen hond gezien waardoor hij de hondentaal niet altijd even goed begrijpt en uitzend. Daarbij is hij meerdere keren gebeten in het park door grotere honden door miscommunicatie. Andor is dus bij veel honden het vertrouwen kwijt en wilt wanneer hij zich bedreigd voelt best gaan blaffen en lelijk kijken. Toch zijn er veel mensen die met hun hond los in de straat lopen, 'want ze luisteren altijd' maar toevallig bij Andor in de buurt niet meer en rennen/huppelen of lopen dan op Andor af. Andor is daar niet van gediend, probeert te ontwijken maar doordat hij aangelijnt is kan dat niet waardoor hij angstagressie gaat vertonen. Ik ben vanaf dag 1 hard aan het werk met Andor en het gaat ook redelijk goed, maar wanneer iemand weer de riem losgooit om zijn of haar hond aan Andor te laten snuffelen terwijl ze aangelijnt zijn kan ik weer overnieuw beginnen. Dus tja, een keffer wilt niet per definitie zeggen dat het een onopgevoed verwent nest is. In dit geval is mijn keffer een getraumatiseerd hondje die nog weinig vertrouwen heeft in sommige honden. Deamon heeft vaak het probleem dat honden te hardhandig met hem omgaan(omverlopen, perongeluk op hem staan, poot op hem slaan). Deamon durft dan inderdaad van zich af te bijten en te laten zien dat hij daar niet van is gediend.Niet elke hond doet voorzichtiger nadat hij gegromt heeft, tja dan kan de grote hond een correctie verwachten. Hij blaft trouwens niet naar honden aan de lijn en valt ook niet uit. Maar het zou me niet verbazen dat hij wat minder tolerant word als hij contant pijn gedaan word door onstuimige honden. Maargoed, ik ben er ook nog om dat in de gaten te houden en indien nodig hem te beschermen door ergens anders heen te gaan. Gelukkig heeft Deamon ook grote hondenvrienden om positieve ervaringen mee op te doen! :D Ik denk dat het deels in sommige hondjes hun karakter zit(verschilt uiteraard per hond), maar dat het zeker ook veel bepaald word door (zowel nare als goede) ervaringen in het park met andere honden of juist het gebrek ervan. En ja, er zijn natuurlijk ook mensen met kleine hondjes die de opvoeding niet zo serieus nemen(of ontwetendheid), maar denk dat je die hier op HP niet snel zult vinden.
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in 2 hondjes
Hihi!
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in Daddy wil ook lange manen!
Zwaar onverantwoord, voor zowel paard als hond. Mijn vorige paard, de goedzak slome zelve, is eens geschrokken van een wild konijntje, helaas kan de stalhond die naast mijn paard stond dat niet meer navertellen. Dewi(mijn paard) sprong opzij, waardoor ze op de hond terecht kwam,schrok daar weer van, gaf een trap en de hond overleed ter plekke. Gelukkig is het goed gegaan bij julie, je zegt zelf dat je weet dat paarden vluchtdieren zijn, waarom laat je dit dan nog toe? Ik weet van mijn vorige paard dat ze ook geen hond aan zou vallen of willen trappen, maar het bleek wel weer dat paniek boven alles staat. Daddy, die manen staan je wel sexy hoor ;-) O-) Misschien moet je je baasje even lief aankijken en vragen om een pruik? O-) ps: misschien komt mijn reactie heftig over, het is zeker niet als aanval bedoeld, maar ik weet hoeveel pijn en leed het kan veroorzaken en wil je daar gewoon graag voor waarschuwen. Als eigenaar van een hond ben je verantwoordelijk over je eigen dier. Dit vind ik gewoon ver van verantwoordelijk.
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in intervieuw met jou hond
naam: Andor nicknames: Opa, Kippie, Andorie , Prinsje leeftijd: 7 woonplaats: Hoorn ik ben blij als: Ik bij baasje op bed mag slapen. Ik wat lekkers krijg. ik ben minder blij als: Deamon stiekem mijn kauwstick waar ik nooit iets mee doe pik. fav bezigheid: Knuffelen met baasje fav eten: Kip/Makreel Kvv en kippennekjes fav tv programma: Goede tijden, dat kijk ik elke avond met mijn baasje haha. fav speeltje: Meisje (knuffel) slaapt op: Bed op eigen plekje andere dieren: 2 Gerbils Princess en Pluisje kinderen: Ik gedraag me zelf vaak als klein kind ;), vind kinderen zelf eng/naar en moeten uit mijn buurt blijven. zwemmen: Dat laat ik aan andere over! ik loop los: Waar het mag, en waar het rustig is. Alleen niet in de woonwijken. bos of strand: Strand! baasje is niet zo blij als: Ik al mijn speelgoed verspreid door het huis terwijl ze het net allemaal heeft opgeruimt in de krat. baasje is blij als: Ik ondeugend ben, dan moet ze lachen! :D naam: Deamon nicknames: Worstje O-) , Deamie, Boefje, Prinsje leeftijd: 2 woonplaats: Hoorn ik ben blij als: Ik aandacht van mn baasje krijg ik ben minder blij als: Baasje even weg moet fav bezigheid: Aandacht vragen, bij wie of wat dan ook, zolang ik maar aandacht krijg O-) fav eten: Kippennekjes fav tv programma: Ik kijk geen tv fav speeltje: Speelgoedmuisje slaapt op: Kattenholletje of Bench. Overdag mag ik wel op de bank. andere dieren: 2 Gerbils die bijna net zo groot zijn als ik ;) kinderen: Ben zelf een klein kind ;), als kindjes rustig zijn vind ik ze wel leuk. zwemmen: Ik kom niet eens in de buurt van het water! ik loop los: In losloopgebieden. bos of strand: Strand, dan heb ik wel bananen in mn oren en moet ik iedereen gedag zeggen! baasje is niet zo blij als: Ik wasknijpers steel als ze de was aan het ophangen is. baasje is blij als: Ik luister tijdens het loslopen :D .
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in na castratie reu nog onrustig van een loopse teef???
Ik heb een gecastreerd reutje die totaal geen intresse toont in loopse teefjes. Volgens zijn paspoort is hij gecastreerd op 1 jarige leeftijd.
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in Sheltie Blue merle.
Blue Merle X Blue Merle mag inderdaad niet mee gefokt worden. Dit kan leiden tot blindheid/doofheid en zelfs dode pups. ( Dit is tenminste bij Chihuahua's het geval dus lijkt me ook bij andere rassen met die kleur). Bij de Chihuahua is de kleur trouwens helemaal niet gewenst.
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in kijk me hond nu
Haha wat een leuke foto!
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in Meet Raya!
Heel veel geluk gewenst met Raya! Dat is je gegunt!
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in foto's van buddy
Wat is Buddy toch ook een prachtige hond! Mooie foto's hoor! :D
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in de rollen omgedraaid
Whahahahahahhahahahahaahhaaha geniaal ;) K laat het maar niet aan Andor en Deamon zien, straks stoppen ze me de bench in haha.
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in spike franse bulldog 12 september 11 jaar
Wat een prachtige leeftijd! Alvast gefeliciteerd Spike! Nog vele jaren erbij toegewenst!
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in Trots op mijn meisje
Knap hoor Faya :D Ga zo door! :D
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in Hondenrassen in tekenfilms
Welke ras? geen idee http://www.jaapvanderheijden.nl/Rataplan/Rataplan.gif Rataplan van Lucky Luke
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in Lady, Andor en Deamon...
Zeker fijn dat ze ook beide meekunnen met de grote wandeling. Om nou elke dag 2x die wandeling van 2,5 uur te maken word me iets te veel haha ;) . Andor is er zeker een met een grote handleiding, achja. Zoals iedereen die Andor in het echt kent zegt: Andor is Andor haha. Betere uitleg is er niet.
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in Van een koude kermis thuiskomen
T klinkt hard of krom, maar je weet toch al voor je een stafford neemt, er mensen zijn met oordelen en dat ras niet in hun buurt (of in de buurt van hun hond) willen hebben?
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in Asiel hond
Prachtige hond, dat geef ik toe! Maar ook ik struikel ook over het niet met andere honden kunnen omgaan. Stel dat hij met de kennismaking jouw Daddy grijpt en dus in gevecht komt, mag je stevig in je schoenen staan wil je die uit elkaar kunnen krijgen. Nog niet te denken over de verwondingen die hij aanrichten kan, gezien je ook nog die oo zo schattige superleuke! Micky hebt. Natuurlijk kan elke wat grotere hond dat, maar omdat er in de advertentie al staat dat hij niet met honden kan zou ik me er niet aan durven wagen. Ik zou rustig de tijd nemen en wachten tot er net zo'n knapperd komt die wel met andere honden om kan gaan. Misschien ook wel een teef. Wel hoop ik voor deze mooierd dat hij snel een fijn warm thuis krijgt!
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in Net als velen: op stap met de camera
Wat een superleuke foto's! Dat is een leuk dagje geweest denk :D
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in Hond alleen met kind
Als het zusje van mijn beste vriendin hier logeerd, zorg ik ervoor dat de hondjes even in een andere kamer zitten dan zij. Dan doe ik ze bijvoorbeeld even in de gang. Anders in de bench.
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in filmpjes Lola
haha ja clau ze rent best vaak tegen de deur op O-) dat laminaat glijdt ook lekker natuurlijk haha Haha ik ken het van Ghen en Deamon haha, alsof er magneetjes in de deur zitten ;) Lola ziet er goed uit! Is ze nu overal vanaf?
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in Actie op het strand
Prachtige foto's! :D
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in filmpjes Lola
Aaaah wat is ze toch een schatje :D Dat laatste filmpje haha, zoef tegen de deur aan O-) .
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in Boebie & Cheeko dagje bos!
wat een supermooie foto's heb je gemaakt :D Ik ben en blijf voor altijd fan van Boebie en Cheeko :D
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in Ivy krijgt ook een prcd PRA dna test
Wij duimen natuurlijk ook voor je mee!
honden page profiel Claudia, Andor en DeamonClaudia, Andor en Deamon schreef in Noah 11 jaar !!!
Van harte gefeliciteerd Noah! :D
 

Vrienden van 0oOCavelloOo0

honden foto van Juut & Brownie honden foto van Claudia, Andor en Deamonhonden foto van kylehonden foto van Leslie & Ziggy

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^