HondenPage baasje Caroline & Atlas

Wat schreven de vrienden van Caroline & Atlas op het forum

honden page profiel LizzyLizzy schreef in “Spijt ras”
Dit doet me best pijn om te lezen. Ons vorige hondje was door een ziekte steeds kaal, en echt niet mooi. Maar wat hield ik innig veel van hem!  Nog steeds mis ik hem, zou er alles voor over hebben dat hij weer bij me was, hoe lelijk dan ook aan de buitenkant.  Liefde gaat om het innerlijk. Bah, ik kan hier niet zo goed tegen, merk ik. Ik wed dat jij gewoon een prachtig hondje hebt, waar menig jaloers op zou zijn. 
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in The road to... Dialga 1 jaar oud en zijn avonturen in 2024!
" Zo te lezen is Dialga ook een intelligente hond.  Leuk hoor.   Je hebt  het er lekker druk mee. " jantien Ja hij is heel intelligent  Ik vind het heerlijk om met hem bezig te zijn en vanalles te leren, en me vervolgens te verbazen over hoe slim hij is en hoe snel hij dingen oppikt. Maar alleen als hij er zin in heeft  Als hij geen zin heeft en je gooit bijvoorbeeld een balletje naar hem toe, dan kijkt hij je recalcitrant aan en stuitert de bal van zijn hoofd af.  Te grappig.
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in The road to... Dialga 1 jaar oud en zijn avonturen in 2024!
" Wat een leuke nieuwe titel en uitdaging. Biedt Trick Dog zelf allerlei trucjes om uit te kiezen of wordt creativiteit (je eigen bedachte trucs) ook beloond? " CatnDog Voor zover ik weet moet je kiezen uit een hele grote lijst trucjes die voor zover ik kan zien wel alles omvattend is, maar in overleg met je beoordelaar kun je kijken waar je eigen bedachte trucjes onder vallen.  Veel trucjes die je zelf bedenkt die zijn ook al een keer door iemand anders bedacht  Dus dat komt eigenlijk altijd wel goed.  Wij hadden Dialga bijvoorbeeld geleerd om met zijn voeten ergens op te staan, en dan vervolgens met zijn achterpoten rond het object te draaien (zodat hij ging leren dat hij achterpoten heeft). En dat trucje blijkt dus een naam te hebben: Side Step Drill, en valt onder Intermediate tricks  Dus dat is alweer de eerste Intermediate trick die hij kan, haha. 
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in The road to... Dialga 1 jaar oud en zijn avonturen in 2024!
Dialga heeft gisteren zijn eerste Trick Dog titel gehaald! Het is de titel Novice Trick Dog (NTD). Deze titels worden achter de naam gedragen, dus Dialga is nu:  Dialga Bat Jemerri NTD     Voor deze titel moet je hond allemaal oefeningen en trucjes laten zien, die je filmt en opstuurt naar een beoordelaar. Als die jouw poging goedkeurt, mag je je titel aanvragen.  Voor de Novice Trick Dog titel moet Dialga 15 novice (beginner) trucjes doen. Toevallig zijn we hier ook mee bezig met gehoorzaamheid, dus dat komt mooi uit! Andere oefeningetjes zijn dingen die je vaak zelf ook doet voor de lol, dus die zijn nog vrij gemakkelijk. Maar dat is met de Novice titel natuur het idee, het is een gemakkelijk niveau voor beginners     Dialga's 15 trucjes:  Zit, af, staan, push ups, blijf, kom, showstand, boop (raak mijn hand aan), kus, voorpoten in een doos, voorpoten op een object (bij ons een kruk), zoek (drie snoepjes in een ruimte), zoek (het snoepje in één van drie bekers), focus (kijk 5 seconden naar mij), vang (een bal).    Ondertussen zijn we bezig gegaan met de Novice Trick Dog - Masters titel, waarbij hij 30 tricks moet kunnen in plaats van 15. Dat moet ook helemaal goedkomen! Daarna gaan we verder met de Intermediate titels. Daarna hopelijk de Advanced titels. En als laatste, als het meezit: de Expert Trick Dog titel! Maar die is wel heel lastig hoor. Daarvoor moet Dialga bijvoorbeeld een commando uitvoeren dat op een kaartje staat, en een identiek voorwerp zoeken dat jij in je hand hebt. Pittig! Maar wel heel erg leuk om te proberen     Ik laat binnenkort het diploma en de rosette zien als die eenmaal met de post is gekomen! 
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Schuldgevoelens euthanasie
Heel veel sterkte om het verlies van je lieverd een plekje te geven   
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Zieke hond, wanneer juiste tijd voor euthanasie?
Wat fijn dat het nog zo goed mag gaan, ondanks alles.  Geniet maar extra van de tijd die je nog samen mag hebben.
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Zieke hond, wanneer juiste tijd voor euthanasie?
Is er geen gevaar dat de tumor kan barsten? Dat was bij onze hond wel, en hierdoor adviseerde de dierenarts om binnen 1 week een afspraak te maken om hem te laten inslapen 
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Zieke hond, wanneer juiste tijd voor euthanasie?
Hoe gaat het nu?   
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Addison
Het gaat vandaag gelukkig een stuk beter dan gisteren! Ze heeft weer wat gegeten, drinkt regelmatig en was ook weer wat actiever. Zo dankbaar voor! 
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Addison
" Drinkt ze wel water uit zichzelf?   Houd dat goed in de gaten door bijv. een halve of hele liter in haar waterbak te doen en 's avonds laat te meten hoeveel zij gedronken heeft. Uitdroging moet je voorkomen.   Desnoods ook met een spuitje water geven. " Loesje Een beetje water drinkt ze wel. Gisteren ook heel de dag aan het infuus, gisterenavond moest ze heel vaak plassen. Maar ik hou het in de gaten, dank je wel voor de tip!
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Addison
" Wat erg! Wat voor ras is jullie hond? Addison is een ziekte die helaas veel bij labradoodles wordt gezien. Ik weet niet of de ziekte bij jullie hond misschien al eerder bekend was, maar dat jullie dat niet wisten? Maar veel sterkte, het is niet leuk te horen dat je hond zo'n diagnose heeft gekregen. " sylvia Een Labradoodle inderdaad! Nee, ze was gezond toen we haar kochten!  
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Addison
" Wat een zorgen, heel veel sterkte. " petra en jack Dank je wel. Dan voel je weer hoeveel je van zo'n beestje houdt! We hebben haar nog maar een paar weken geleden overgenomen  Onze andere hond van 12 jaar nog maar zo kort geleden verloren....
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Addison
" Heb je wat yoghurt of vla in huis ? Als de medicatie er maar ingaat.  " Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . Ja, die zit er voor vanavond weer in, ging super moeilijk, maar toch gelukt 
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Addison
Ik heb om 17.00 u toch maar even gebeld naar de d.a. en ze adviseerde wat gekookt water door het natvoer te doen en met wat keukenzout te mengen en met een spuitje te geven.  Lichtelijk onder dwang......maar ja.... Daar heeft ze net 40 mg van op. Tabletjes gingen vanavond zeer moeizaam. Totáál geen eetlust, dat is zó echt niks voor haar!  Maar weer even aanzien, en morgen weer maar contact met dierenarts als er geen verbetering is. Maak me wel zorgen! 
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Addison
Ze wordt in mei 3 jaar. Ik heb Royal Gastrointestinal meegekregen van de spoed en Hill's urgent care van onze eigen dierenarts,  maar dat lukt allebei niet.
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Addison
" Ik weet niet of je facebook hebt, daar is een groep van eigenaren met een hond die de ziekte van addison hebben. https://www.facebook.com/groups/1865480773680797 Daar kunnen ze jou allicht meer vertellen. Sterkte...    " Bulleke Ah, bedankt!
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Addison
" Als ze terug achteruit gaat, zou ik zeker direct contact opnemen met de arts, in een crisis kan het levensbedreigend zijn, dus goed aandachtig zijn. Sterkte zeg, het is niet niets en helaas levenslang een aandachtspunt :s " Dagmar Ja, klopt! Ik hou het zeker in de gaten ! Maar vanmorgen waren haar waardes verder goed. Maar het is wel een zorg inderdaad, levenslang. 
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Hond met heel veel energie
Poeh, sommige reacties vind ik best onaardig. Jullie kennen de hond toch niet persoonlijk? Onze vorige hond was ook een boerenfox. Helaas moeten laten inslapen eind vorig jaar, vanwege een tumor bij de milt. Het zijn inderdaad actieve hondjes, de onze werd na 3 jaar wel wat rustiger en is altijd prima gegaan.  Lastig inderdaad! Misschien zijn er in de buurt wel kinderen/hondenvrienden die het leuk vinden om lekker actief met de hond te gaan wandelen of spelen? Om hem nou weer te herplaatsen is ook best wel wat, zeker voor de hond zelf.    
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Hond met heel veel energie
sorry, dubbel
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Addison
Helaas is onze hond heel erg ziek geworden en heeft ze gisteren de diagnose Addison gekregen. Gisteren heel de dag aan het infuus gelegen bij de dierenkliniek, gelukkig knapte ze weer op en mocht ze eind van de middag mee naar huis. Tabletjes mee gekregen, die ze 2 keer per dag moet innemen. Vanmorgen terug geweest op controle, temperatuur en hartslag waren nu prima, Kaliumgehalte ook. Natriumgehalte was wat laag, dus ze adviseerde een mespuntje zout over haar eten te strooien. Over 2 weken weer terug op controle en bloed afnemen. Hoe lang duurt het eer een hond weer echt wat opknapt? Gelukkig is ze alerter dan gisteren, en ze loopt weer zelfstandig naar de deur als ze aangeeft dat ze moet plassen. Maar verder ligt ze de hele dag zomaar uitgeblust op de bank en ze wil niks eten. Vanalles geprobeerd, van lekkere snoepjes tot stukje kaas of kip, ze wil helemaal niks. Is dit normaal? Gisteren bij de dierenarts heeft ze een bakje nat voer op, zulke blikjes heb ik nu ook meegekregen, maar dat wil ze ook niet. Zodoende krijgt ze het extra zout ook niet binnen. Hoop dat iemand meer weet van deze ziekte en me tips kan geven.  
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in 52 weeks of... Jamie op hondenshow
" Nee, het was enorm druk en vol. Veel gestresste honden en baasjes, helaas. Je moest langs alle honden lopen om naar buiten te kunnen, zat nog geen meter tussen. Ringen waren erg klein, Dia had er niet kunnen rennen. Met Jamie kwam ik net uit, maar die is natuurlijk een stuk kleiner. " Tamara - Abby, Anna & Jamie Oh dat is jammer.  Ja kleine ringen zijn niet handig met een reuzenhond met lange benen.   
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Problemen met verteren schapenvet bonbons?
" Het is puur vet wat je je hond geeft, en dan iedere dag, dan vind ik het niet vreemd dat je hond er misselijk van wordt. Als je je hond brokjes geeft of blik of ander, rauw bv, maar volledige totaal voeding dan hoeft er geen extra vet bij. " ientje Ja, achteraf denk ik dat nu ook wel idd. Maar op het pakje staat dat ze er 1 tot 4 per dag mogen....
honden page profiel LizzyLizzy schreef in Problemen met verteren schapenvet bonbons?
Ik had voor onze hond van die schapenvet bonbons met zalm gekocht en haar er elke dag eentje gegeven, ongeveer een week lang. Vanmiddag moest ze overgeven en kwam er een hele bonbon mee, die ik gisteren had gegeven. Zijn er meer honden die problemen hebben met de vertering hiervan?  
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in 52 weeks of... Jamie op hondenshow
" Afgelopen weekend de eerste show van het jaar weer gelopen! Jamie werd Beste Puppy van zijn ras. Bij Beste Puppy in Show werd hij er echter als eerste uit gestuurd Onze ringtrainster zei al, dan had de keurmeester allang in haar hoofd wie er zou gaan winnen. Ze heeft ook helemaal niet naar Jamie gekeken.   Ik ben in ieder geval super trots op hem en vind hem sowieso de beste! " Tamara - Abby, Anna & Jamie Yaaaay een geslaagde dag! Was het verder ook een leuke relaxte show? Ik vraag me af hoe het vergeleek met de show in oktober in Sneek :) 
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in The road to... Dialga 1 jaar oud en zijn avonturen in 2024!
" Ik blijf hem zo gaaf vinden! " Aurelia Dankjewel!  Wij ook!   Hoe langer we hem hebben, hoe blijer we met hem zijn. Een barsoi is niet voor iedereen een geschikte hond, maar voor ons past hij perfect. Een vriend van me houdt van baasgerichte honden die luisteren omdat je het zegt, en die vindt Dia dus een beetje irritant haha. Dialga luistert prima--op voorwaarden. A) omdat wij het zijn (dus vreemden hebben al snel pech als ze hem iets vragen) en B) omdat het hem iets oplevert. Vooral B) is een sterke motivator.     En als hij iets doet, gaat dat ook op een wat trager tempo. Niet zoals een herdershond iets heeft gedaan nog voordat je in je vinger hebt geknipt. Met een barsoi kan je best even een paar tellen wachten. In die paar tellen kan je, zoals mijn zusje dan zegt, hem zien nadenken... "Oké je wil wat van mij. Meen je dat echt? Is dit een grap of is dit serieus? Volgens mij meent ze het echt. Zal ik het doen? Waarom zou ik dat doen? Afwegingen... Oké we gaan ervoor. Maar het moet wel leuk blijven."
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in The road to... Dialga 1 jaar oud en zijn avonturen in 2024!
" Hij groeit zo mooi uit! Hoog ook volgens mij? " Blondie Dankjewel!  Hij is 85 cm hoog  Mooi formaatje.   
honden page profiel Witte DraakWitte Draak schreef in 52 weeks of... Jamie op hondenshow
Prachtig lekker spelen  geef hem geen ongelijk met al die sneeuw!
honden page profiel esther esther schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
" Ja dat had ik al gelezen, maar ik ga naar de Drunense duinen, had wel naar Texel gewild, maar volgend jaar misschien. " yooop Doe maar, gaan we lekker daten!
honden page profiel esther esther schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
" Vroeger gingen we naar Texel, maar huisjes zijn zo duur geworden en ik laat mijn papegaai niet graag te lang alleen, iemand zou haar kunne eten geven maar dat vind ik zielig.   Idioot duur gewoon, maar wij doe het nog steeds elk jaar. Dan zitten we net buiten de Koog, maar ook hier was het nu veel meer vuurwerk dan voorgaande jaren. Viel ons echt tegen. De dagen rond kerst en oud/nieuw zijn gewoon hoogseizoen prijzen, helaas   " to Ik denk dat de Koog ook wel het meest drukke ( onrustige ) dorpje is van Texel wat dat betreft.. Maar de Cocksdorp is ook een mierennest met al die toeristen. Wil je echt rustig zitten dan zou ik voor Oost kiezen. Ik vind het sowieso heel erg meevallen op Texel, het fijne is dat het vuurwerk hier zich meestal beperkt tot oudejaarsavond, tussen 0.00 en 2.00. De dagen ervoor, of nieuwjaarsdag hoor je praktisch niets meer.
honden page profiel esther esther schreef in vuurwerkvrije omgeving gezocht voor volgend jaar
" Nee, in Apeldoorn mag geen vuurwerk afgestoken worden, al een paar jaar niet.    Maar je moet t altijd vragen bij t hotel. Het bos zit er direct achter, daar gaan ze geen vuurwerk afsteken lijkt me. " Kees In Apeldoorn, maar ook in Ugchelen en de rest van de omgeving wordt juist héél veel vuurwerk afgestoken. Al jaren. Beslist geen plek voor een doodsbange hond..
 

Vrienden van Caroline & Atlas

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)honden foto van DISHAhonden foto van Kelly-Elroyhonden foto van Beauhonden foto van de belshonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Tisha Gioiahonden foto van Uma & Jokerhonden foto van Laura & Sparkyhonden foto van -Iris & Tommy-honden foto van Biankahonden foto van Naomiihonden foto van isabelle honden foto van Amber & Lootahhonden foto van rooshonden foto van Neeltje en Snowie honden foto van Sherilyn en Jazzyhonden foto van Carolinehonden foto van Melissa - Kenji & Ninahonden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloomhonden foto van nora jazzy en poppyhonden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van ...honden foto van Remie met sledehondenteam Silver liningshonden foto van Nala&Peachhonden foto van zonnetjehonden foto van Kim en Laika!honden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jiphonden foto van Romyhonden foto van Joke en honden foto van Lynn #Django# Izzy#Dees# RIP Kady honden foto van ***^Noortje^*** honden foto van chantalhonden foto van      Evelien & Midashonden foto van team Shadowhonden foto van Kitty  & Danny •*¨*•.¸¸ Sadira, Ilisha, Dizzy, Heavy, Faith, Feenix, Kai, Balto, Simba & Nina ¸¸.•*¨*• honden foto van Jin & Melo de tennisballenverzamelaar.honden foto van Thara honden foto van Miekehonden foto van Inahonden foto van Sara & Gummihonden foto van Nathalie & Lilly!honden foto van nicole & rocky , Bickel en maxhonden foto van _Charotte_X_Rakker_honden foto van Lizzie en Sterrehonden foto van D en L*je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond*honden foto van ninnino en Simson & uitlaathond Laylahonden foto van tinekehonden foto van Kim, Jeff , Jake  &  Benji †  honden foto van Nikita x Noa x Ladyhonden foto van Puck & Fenrir honden foto van Morganehonden foto van Witte Draakhonden foto van Sem en Nala <3honden foto van Bianca & Tarahonden foto van Marc Vlaeyenhonden foto van Luna en Aykohonden foto van Gabby & Zelda & Muishonden foto van Mayumi & meisjeshonden foto van bonnyhonden foto van Saskia & Kyrahonden foto van Veerle & Chipkehonden foto van Julie x Evando x Browniehonden foto van mira * nana * samsunghonden foto van bibiane honden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van patricia graaflandhonden foto van Huize Onyx  (Amber ( Rip ) Boomer ( Rip)honden foto van Dhonden foto van Astrid & Schumihonden foto van flowy en graaf knaaggraag!honden foto van Samantha & Aikohonden foto van Gerina, Timo en Zendéhonden foto van stephaniehonden foto van debby honden foto van Helene en Tyborhonden foto van nienke<3spyrohonden foto van mamaloes darius dilaylah en de pups! honden foto van Rooshonden foto van henricaahonden foto van Angelique & Doenjahonden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†honden foto van Josienhonden foto van Wendy en Emmahonden foto van Marjolein en Fayhonden foto van Vickyhonden foto van ~Christel~;-)honden foto van Jasperhonden foto van PPPPPhonden foto van Knut en Lilohonden foto van Irene Emma. honden foto van  honden foto van nancy, woopy en faithhonden foto van Sharon & Harleyhonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van Lottehonden foto van Jana & Romi honden foto van Linda en Nousya honden foto van Marlieshonden foto van silke & woody honden foto van Amigo en K.C.honden foto van Diana - Tessa&Maxhonden foto van Catharinahonden foto van anais ~ filou&kajouhonden foto van Celine & Yacko honden foto van palomahonden foto van Mirjamhonden foto van Marjo en Kibahonden foto van Janethonden foto van justinehonden foto van Valery En Bohonden foto van deborahonden foto van Louise & Body honden foto van Samhonden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~honden foto van Paulinehonden foto van Carlos&Tysonhonden foto van Lieselottehonden foto van Fabienne&Nala&Lukahonden foto van Benoit & Aikohonden foto van britthonden foto van | Cristina | Tjie-ro & Sayurihonden foto van MaSpi///honden foto van Lokihonden foto van Eline & Vinohonden foto van ~*Sandy*Yoda & Yip*~honden foto van Doesjka:,Laika&Snowyhonden foto van Roosjehonden foto van Corina honden foto van Sabine Kleinjans en Vegashonden foto van meert nancyhonden foto van annhonden foto van Mariskahonden foto van Watch Out *Shelties* Aroundhonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Tracyhonden foto van romyhonden foto van .honden foto van esther honden foto van Lanhonden foto van Mercedès & Macchiatohonden foto van Pascallehonden foto van r&shonden foto van Dominique & Mackenzie honden foto van -honden foto van sinsy en Dexhonden foto van Lizzyhonden foto van lindsayhonden foto van Roos & Piphonden foto van Loes, baasje van Rori & Raicohonden foto van Rellende Pubershonden foto van Alexander en Skyehonden foto van S met L&B, † Bifi

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^