HondenPage baasje liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faith

Wat schreven de vrienden van liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faith op het forum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in dyra bijna 11 jaar
Van harte alvast met je hondenmeisje. Hopelijk is ze nog lang bij je in goede gezondheid !    
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Eigenaar herkennen via de hond.
Ik ben zelf nogal herkenbaar wegens oogziekte, dikke zonnebril en hoed, dus mensen kennen mij altijd. Ook in combinatie met Dobby. Maar zelf ken ik inderdaad maar een paar baasjes bij naam, en is het verder het baasje van Kaylie, baasje van Sascha etc..Of als ik de naam van de hond niet weet, een uiterlijk kenmerk. Baasje van witte voetjes. Als in, de hond heeft witte voetjes en ik zeg dus altijd tegen Dobby "hee, daar is witte voetjes", zodat hij met zijn slechte zicht een voorbereiding heeft.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Er is er 1 jarig hoera hoera
Van harte ! Hopelijk is hij nog heel lang bij je in goede gezondheid.   
honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny schreef in Gezinsuitbreiding
prachtig,gf,met de voorpret,hopelijk word de donkere jullie nieuwe pup  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in pieterken
Heel veel sterkte.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in dominante ridgeback
Zo één heb ik in mijn buurt ook. Word je niet blij van.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Hond 7 mnd jankt ineens 's nachts
Oud topic. TS is een gast dus de kans dat er nog geantwoord wordt is erg klein. Dit topic gaat daarom op slot. Sjarai je bent altijd welkom zelf een topic te openen over dit onderwerp.  -- reactie gewijzigd door het moderator team op 20 november om 09:37 --
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Maui 1 jaar! Nu nog volwassen worden..
Van harte.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Border Collies ***beesten? En verkeerde correctie
Topic opgeschoond en besloten dat deze op slot blijft.OMGANG OP HET FORUM HP stimuleert het respectvol reageren naar elkaar. Neem daarom ook gezamenlijk de verantwoording om de site leuk, leerzaam en gezellig te houden. In je emotie kun je soms iets te fel overkomen, een verkeerde aanname doen of te scherp oordelen. Dit kun je voorkomen door de tijd te nemen om je mening goed te forumleren en eerst je bericht nog eens goed door te lezen voordat je op de reageerknop drukt. Stel eerst eens een vraag voordat je meteen je oordeel geeft. Afbranden draagt niet bij aan een goed gesprek en jaagt mensen weg. Dat laatste willen we graag voorkomen omdat het doel is om zoveel mogelijk honden en baasjes te helpen. Wij zetten waar nodig een moderatormelding in om mensen hieraan te herinneren, maar stimuleren ook dat leden elkaar hier netjes op wijzen. Samen maken we de sfeer en de kwaliteit van het forum!
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Advies nodig.
dit topic is opgeschoond
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Fenna 10 jaar!
Van harte.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Naam voor toller pup!????????
" Omdat veel mensen in Nova Scotia van Schotse afkomst zijn. En er is niet echt iets als origineel Canadese namen, tenzij je bijv een Mi'kmaq naam kiest. Maar dat is best lastig te vinden. Een Franse naam zou ook nog kunnen (en alle andere natuurlijk, maar ik bedoel ter inspiratie).  " Aurelia Hahaha, schoot ik even in de lach. Mi'kmaq. Ik moest meteen aan die Madam Mikmak denken.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Ben jij een echte hondenmens of toch een kattenmens?
Topic weer open gezien er toestemming gevraagd is. Deze is goedgekeurd door de moderators 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hond met nierproblemen eet nu niet meer...
Heel veel sterkte.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Hp's grote Frustratie topic
Gezien er een nieuw frustratietopic is geopend wordt deze gesloten 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Ben jij een echte hondenmens of toch een kattenmens?
Dit topic gaat op slot gezien er (nog) geen toestemming voor gevraagd is.  21. Oproepen ten behoeve van marktonderzoekIn sommige gevallen staan we oproepen ten behoeve van marktonderzoek toe. Hier dient vooraf toestemming gevraagd te worden aan het Moderatorteam. Oproepen waarvoor geen toestemming is verleend gaan op slot en worden verwijderd. Voor een verzoek tot openen van een topic ten behoeve van marktonderzoek kun je een persoonlijk bericht sturen naar het moderatorteam
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in tinka ziek
dubbele reakties verwijderd door modteam
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Hp's grote Frustratie topic
@Nori en hondjes:Jouw post heeft me een herinnering gegeven aan mijn eerste hond die pontificaal midden in de kamer ging zitten wachten tot ze de deur van de buren dicht hoorde gaan en ze langs zag lopen. Dan deed ze snel de deur naar de gang komen en ontmoette de buren bij de voordeur. Ze lieten haar vaak uit in de middag.Maar zij herkende ook de autogeluiden, tot ze een nieuwe auto kregen.Niet behulpzaam, maar bedankt voor de herinnering die ineens weer opdook.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Hp's grote Frustratie topic
Mijn vorige hond voelde juist aan of een tegemoetkomende hond onzeker was en ging dan liggen. Soms midden op straat, tussen de tramrails op het zebrapad. Niet handig. Maar hij was zelf niet onzeker, sprong ook zelf niet op.Honden worden gevormd door hun ervaringen. Mijn huidige hond houdt na meerdere incidenten niet van honden met een bepaald uiterlijk. Maar als zo'n hond vriendelijk doet/is dan is er ook geen probleem.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Wat zeggen de mensen zoal tegen jou...
"en laatst onze buurman.. ‘ ja leuke honden zijn dat! Ga je ‘m ook nog zo’n kruikje drank aan z’n halsband hangen?’" Cindy en Berner vriend Joep Nu zou je moeten zeggen "dat mag niet na 8 uur 's avonds".
honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny schreef in Maak nu een foto van je hond

honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Berp
" Ik ga met haar de sport onderdelen van de Stafford sport doen. Dit doe ik met Vaös en Dré ook en vandaar dus dit keer een sportgefokte sbt. Daarnaast ga ik ook met haar speuren.  " Anke,Vaös&Lein Leuk om te weten! Ik wist niet dat daar speciaal op gefokt werd.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Berp
Wat voor sport ben je eigenlijk van plan te doen? Echt zo'n Stafford sport, of behendigheid of iets dergelijks?Die foto op de rug met die achterpootjes is echt briljant. Geniet van Berp!
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Tip voor leuke halfcheck
"   Gebruik je de Gentle Leader nog?   Deze is niet "gentle" en veroorzaakt daarentegen fysieke correctie op de gevoelige snuit. Ben je van België? In Nederland zijn er nauwelijks hondenscholen, die een gentle  leader adviseren. Hiermee train je niet, doch forceer je een hond niet te trekken. HondenPage is tegen fysieke correctie." Loesje Dit kan ik beamen. Ik heb er toen één aangeraden gekregen van de hondenschool omdat ik een gekneusde hand had (dankzij Dobby), in dezelfde periode dat we daar cursus deden. Hij was 1 jaar, totaal hyper en had me die gekneusde hand bezorgd door een ruk aan de lijn. Om hem toch uit te kunnen laten, zo'n hoofdhalster gaan gebruiken, en geleerd daarmee om te gaan. Hij trok niet meer nee, maar hij trok zichzelf soms alsnog helemaal scheef. Lijkt me niet goed voor de houding.Nu gebruiken we hem alleen nog als het buiten glad is door sneeuw/ijs.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in HELP! Mijn hond vertoont normaal gedrag
Ik weet dat whippets kunnen jagen. Onze mix vroeger deed dat al. Ik twijfel daarom al jaren of wel of niet, terwijl er hier 3 in de wijk loslopen zonder problemen. Ik vraag me bijna af of het jagen bij showlijnen er uit is gefokt. Of ze zijn gewoon bang voor het water in de slootjes, dat kan ook. Als er dan een haas in het veld zit, ja pech.Ik kan me niet voorstellen dat je zegt "ik wou een labrador, maar heb nu een husky want door corona was er niets anders".
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoeveel dagen vers vlees?
Deze groentemix is speciaal gemaakt voor kvv,Britt. De groentemix moet 15/25 min. weken in warm water, een paar keer omgeroerd worden en dan onder de kvv gedaan worden. Is daardoor goed verteerbaar. Vandaag voor de tweede keer deze mix onder de kvv gedaan en Romeo vindt het lekker. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoeveel dagen vers vlees?
Sinds kort heeft Carnis een soort van groentemix, die in warm water moet wellen en die onder het versvlees gemengd kan worden. Gisteren heb ik deze de eerste keer aan Romeo gegeven onder zijn kvv en hij snuffelde eerst heel lang, want dat was natuurlijk een geur die hij niet kende en meteen erna was de hele bak leeg. Romeo krijgt heel vaak groentes, maar dit is weer wat nieuws. Buiten dat ik Carnis een heel goede kvv vind, vind ik dit ook een mooie aanvulling. 
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Hp's grote Frustratie topic
Pfoe, ik weet niet of ik vandaag nog van mijn boosheid af ga komen.Ik loop naar de polder, waar een honden losloopgebied is. Dobby kan niet los, maar maakt ook geen problemen aan de riem, dus daar lopen we altijd.Komen we het gebied binnen, twee tieners op een bankje. Een roept naar een ander, die vanuit een paadje met bomen komt aanlopen. Op de grond zie ik rook. Vuurwerk. Zal wel een strijker zijn, denk ik. Ik loop door.KABOEM!Dobby schrikt en begint te rennen. Gelukkig aan de lijn dus. Dobby vind vuurwerk normaal leuk, maar zo niet, dus.Ik draai me om en zeg tegen die jongeren:"Denk eens na, dit is een losloopgebied.""Ik had u niet gezien mevrouw.""Wij zijn niet de enige met hond die hier lopen."Ik loop door. Ik kom een vriendinnetje van Dobby tegen die dus minstens 100-200m verder liep tijdens die knal. Die vrouw zegt dat haar hond dus echt óók wegrende. Niet in volle paniek, luisterde nog wel.Van de week nog een hondje geblokkeerd die geschrokken was van vuurwerk bij een losloopveldje in de wijk. Ik had na een knal naar de baas geroepen of het hondje bang was, ja dus. Ik blokkeerde. Dat zorgde voor net genoeg vertraging/ afleiding dat de hond gepakt kon worden door de baas.Dit wordt geen goed jaar voor vuurwerk, mensen. Het enige wat ik denk dat gaat helpen is een lockdown in bijv. België, of Polen/ Duitsland. Maar ik ben nu dus echt pissig.
honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny schreef in Afscheid van mijn lieve mooie Bamse..
vreselijk he die stilte, van luna maar 7 maanden mogen genieten,maar het was zo intens,ze was altijd bij me en dan zo in 1 keer weg,,luna zou ons laatste hondje worden,maar mijn man had ook wel in de gaten dat die vlieger niet opging,na bijna 3 weken kwam jolie in ons leven,zij woont nu bijna 4 maanden bij ons,gelukkig zijn de 2 niet met elkaar te vergelijken,zowel uiterlijk als innerlijk niet (van een stichting,die kleine hondjes opvangt en er een nieuw huisje voor zoekt)     wil je ook weer een hond???????
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Bijten negeren bij pup, maar wat als ze echt pijnlijk in voeten, benen kids hangt?
Vergeet ook niet dat honden, en vooral pups heb ik gemerkt, heel graag naar het gezicht van andere honden springen. Soms om aan de kin te likken, of zich onderdanig op te dringen, noem ik het maar. Mijn hond heeft in ieder geval een heel ritueel om op zijn tenen te gaan staan, buiten bereik, want die vind dat gespring naar zijn kin maar niets.Ik denk dat de pup ook nog moet leren dat mensen liever gewoon een neus onder hun hand of elleboog willen, of een poot voor aandacht. Of welke varianten dan ook.
 

Vrienden van liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faith

honden foto van joke&taathonden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***honden foto van Juliettehonden foto van Margje & Bikohonden foto van Beauhonden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van Angeliquehonden foto van Susanhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van het Moderatorteamhonden foto van Shepherd Story Teamhonden foto van Naomiihonden foto van biancahonden foto van Wilma en Dobbyhonden foto van Siepie & Hildahonden foto van Bugs      **Taz**honden foto van Caroline Frhonden foto van Lisanne, Dani , Lina, Shanehonden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van bets-bean&raiderhonden foto van lizethonden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van juultjehonden foto van babs en tibbie joshahonden foto van Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncashonden foto van Japjeshonden foto van Paco, Terra+, Zara, Saltarin, Sam,Muis,Vera, Dinky en Papadopoulos    honden foto van sietskehonden foto van tinekehonden foto van sakinahonden foto van Vaanii&&lunahonden foto van choco en shanahonden foto van Wolverinehonden foto van goofie honden foto van brenda & cora ° Eros ° Frodohonden foto van MNMhonden foto van Indrahonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van Lottehonden foto van Amelie & Joeki †honden foto van isabell en mizka en zinohonden foto van stephaniehonden foto van dianahonden foto van dianhonden foto van Lottehonden foto van silke & woody honden foto van inge, FAY & NOORhonden foto van Wieke en Rastahonden foto van Suusjehonden foto van B met D&A†honden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Babiche&Lilly Djunkyhonden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic honden foto van meert nancyhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Rowanhonden foto van tobiashonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van tessahonden foto van Iris ~ Rivka & Talouhonden foto van Just The Max   honden foto van chanel retrieverhonden foto van [Ggy]honden foto van Dorie, Falcor †,  Atreyu en Jaydeehonden foto van  Sabine en Mini Max honden foto van Sandra Bloemhonden foto van Fiebe & *Chihuahua Luna* honden foto van sinsy en Dexhonden foto van mariellehonden foto van Melhonden foto van geenhonden foto van Kimhonden foto van Phylicia scooby en ukkie:)honden foto van Janneke-Tannekehonden foto van Julie en Valérie, Milo en Noahonden foto van Landseer ecthonden foto van geen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^