HondenPage baasje liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faith

Wat schreven de vrienden van liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faith op het forum

honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Kahlúa is jarig
Dubbel feest! Hoera! Gefeliciteerd!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Tot ziens allerliefste Charlie
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Rust zacht lieve Boaz..
Heel veel sterkte.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Koeljas bij uitlaten?
Ik heb net een koelhalsband besteld. Dobby houdt er nog al van om in gras te rollen, en met een jas is dat effect weg. Dus dan maar met een koelhalsband.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Geen geboorteberichten
Hier voornamelijk veel buitenlandertjes. Ook twee husky pups. Bij elkaar. Even oud. Gniffel.Ook een paar pups trouwens, maar niet heel veel meer dan normaal.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Natuurlijke vlo en tekenband.
Ik heb zelf CDvet in huis, antiteken/vlooienmiddel en antiworms. Ik gebruik het alleen als het nodig mocht zijn en dat is eigenlijk zelden. Er zitten geen insecticides in. 
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Happy gotcha day lieve Lodewijk
Die Lodewijk is maar een bofkont, zo lekker slapen. Hopelijk mag hij nog heel veel jaartjes mag blijven.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Bevalling Duitse Herder 1e nestje
Gefeliciteerd met het 8-tal! Gezien de vragen beantwoord zijn gaat dit topic nu op slot. FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Jarige Amélie!
Van harte.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Het grote HP frustratie topic
"Ik vind het zelf prettig de hond weg te halen en even vast te houden. Wordt het ook niet gelijk drama met dat andere baasje. " Iglo Dat doe ik ook meestal. Ik kreeg daarmee dus wel één keer een boze baas op mijn dak. Ik mocht zijn hond niet zomaar vast pakken. Tja, moet ik dan die hond maar laten grauwen en snauwen tijdens een schermutseling tot het echt uit de klauwen loopt? En dat was een Amerikaans Bulldog typje, dat legt mijn Golden af tegen zo'n hond. Dus vasthouden = voorkomen van erger. Maar dat mocht niet van die man.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Franse Bulldog 60 dagen drachtig van 1 pup
Gelukkig is alles goed met de pup, alle vragen zijn beantwoord en daarom gaat dit topic op slot. Gefeliciteerd!    FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/ -- reactie gewijzigd door het moderator team op 30 april om 09:46 --
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Pexion
De openingspost is leeg en vraag en aanbod van medicijnen is niet toegestaan op HP, daarom gaat dit topic op slot.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in blunders bij opvoeding
" Zelfde had ik dit bij de hondenschool.. Kicki wordt super enthousiast als wij al in de buurt kwamen van de honden school.. Constant blaffen en piepen en ik maar belonen als ze maar een paar seconden niet blafte. Was dus ' negatieve aandacht  en haar bedel gedrag voor iets lekkers' aan het belonen i.p.v haar verbaal duidelijk maken dat 'blaffen en piepen' niet gewenst is.  Nu ik haar duidelijk maakt dat 'blaffen en piepen' niet leuk vind, gaat het mega beter!  'Nee' kan dus het verschil maken.. " Karin Bakker Dat is dus zo'n voorbeeld waarom ik altijd roep dat je als baasje bést grenzen mag stellen en dan ook écht wel "nee" mag gebruiken. Sommige mensen zijn van het anti-corrigeren, maar soms is het wel handig als je die optie überhaupt aanleert!
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in blunders bij opvoeding
"De klikker snap ik niet waarom dat eng is, mijn papegaai kent hem wel nu.. niet zo hard gelukkig. " yooop Zit je papegaai nu te *klikklik*? Want dat past ook in het rijtje van "oepsies".
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Hoeveel kost jouw hond per maand?
De laatste keer dat ik het uitrekende zat ik op 50 euro per maand aan voer. Maar Dobby (Golden van bijna 13) eet ook iedere avond een restje aardappels en groenten mee, als dat kan.Snoepjes en kauwmateriaal e.d. kocht ik niet vaak, want hij had niet echt interesse. Dat is nu wel zo, maar dat heb ik dan net weer niet bijgehouden.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Ruwhaar teckel pup
Oud topic, daarom gaat deze op slot. 
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in blunders bij opvoeding
Ben ik even blij dat Dobby echt nul komma nul gaf om voedselbeloningen.Één ding heb ik wel een beetje verkeerd gedaan, maar op hetzelfde moment zie ik ook niet hoe ik het anders had kunnen doen. Dobby kwam uit het asiel en had serieuze verlatingsangst. Zeg maar, ik moest door de deur van de wc heen praten zodat hij me kon horen, anders was het paniek. Door de gang rennen, naar boven, naar beneden PANIEK. Idem bij zoiets als douchen. En het feit dat ik de boodschappen deed en dus soms even weg was hielp niet.En dus, kon Dobby ook niet alleen beneden slapen zoals onze vorige honden wel deden. Dus sliep hij bij mij op de kamer. Alleen is dat zeg maar niet super praktisch, want nu ziet hij mijn slaapkamer als ZIJN slaapplaats. Hij is ook knorrig als ik zijn vetbed slaapplek recht leg, of een kreukel eruit wil halen. Mijn slaapkamer is niet zo groot, dus dat vetbed neemt relatief veel ruimte in en dus vind hij nu: slaapkamer is ZIJN speciale plekje.Maar zoals ik al zei, ik heb geen idee hoe ik dat anders had kunnen doen. In ons vorige huis lag mijn slaapkamer aan een smalle gang, dus hem steeds iets verder leggen ging hem daar niet worden.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Gebit onderhoud
Ze heten : Dental Wipes van SHOWTECH met munt en zitten met 100 doekjes in een hersluitbare doos en blijven ietwat vochtig. Ik gebruik ze af en toe, Romeo vindt het zelfs fijn, als ik ze gebruik, omdat de tandplak niet alleen verwijderd wordt, maar ook het tandvlees gemasseerd wordt en de adem lekker ruikt.  
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Ik zie door de ‘brokken’ de juiste brok niet meer!
Dit topic is opgeschoond ivm reclame
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Koeljas bij uitlaten?
" Ik vind t wel zorgenlijk als je hond al gaat sjokken als t 16 graden is. Is zijn hart wel ok?     " Kees Ja, hart is helemaal okee. Toevallig in maart een echo gehad. Maar sjokken is ook relatief. Dobby was vroeger van "wandelen" met 6 km/u, dus als hij nu 4 loopt, loopt hij harder dan veel honden, maar heeft duidelijk last van warmer weer. Hij hijgt ook langer.Dus juist voor de normale lente/herfst temperaturen van 15-23 zou het wel fijn zijn als we dan in ieder geval fatsoenlijk kunnen wandelen.Schaduwrijk gebied is hier lastig, moet ik zeggen. Het zijn vooral polders met weilanden. Er zijn wel postzegels met meer schaduw, maar daar is geen hele wandeling mee te maken.Ik zal eens kijken naar zo'n Ruffwear vest.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Koeljas bij uitlaten?
" Tip, koop nu want als het warm is dan zijn ze altijd snel uitverkocht, dan koopt men ineens massaal. " yooop Haha, ja, daarom vroeg ik er nu al naar. Ik dacht vooruit.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Gebit onderhoud
Tropiclean kan ook gebruikt worden voor honden die moeite hebben met tandenpoetsen. Ik gebruik ook zo'n tandsteenverwijderaar en tandendoekjes om eventueel iets weg te halen. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Wat mis ik jou :(
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Gebit onderhoud
Ik sprak gisteren een vriendin en ze had nu 3 weken op rij Tropiclean gebruikt voor haar hondje. Het resultaat was volgens haar opmerkelijk. Ze ging nog 1 week door en daarna zou ze de tandgel 2x per week als onderhoud gebruiken. Er zit nu een duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Vaak wordt de gel als tandpasta gebruikt, maar het is de bedoeling de gel in te laten werken en er niet mee te poetsen. Zelf gebruik ik het een hele tijd en het bevalt prima. 
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Koeljas bij uitlaten?
Dobby heeft nu hij ouder is (hij wordt in Juli 13) wat meer last van de warmte. Zodra het boven de 15 graden komt, wordt hij sloom. Als we weer zo'n warme zomer krijgen, dan sloft hij zijn wandelingen en gaat zijn conditie achteruit. Bij zo'n oude hond kun je dat dan ook weer amper opbouwen dus dat is niet zo handig.Nu vroeg ik me af of je een koeljas ook voor buiten bij het uitlaten kunt gebruiken om de hond het wat aangenamer te maken bij het wandelen?
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Dog de bordeaux mix Stafford
FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Het grote HP frustratie topic
En over het onderwerp "verhalen vanuit het perspectief van de hond" vind ik het ook zo reuze irritant van die verhalen van zwerfhonden uit bijv. het buitenland. Ze zijn allemaal door hartverscheurend leed gegaan, uitgekotst door de wereld, mishandeld en "nooit liefde gekend' de een nog erger dan de ander. Terwijl er zat honden bij zitten die gezinshonden zijn geweest. En dan kan ik zo'n stichting dus niet meer serieus nemen. Dat soort emotioneel gemanipuleer heeft bij mij het totaal omgekeerde effect.
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Het grote HP frustratie topic
" Tsja heel eerlijk.... Het zijn meestal  vrouwen die dat soort stukjes schrijven.    Ook op van die hondenbeurzen met een hoog edelstenen-energie-linksdraaiende-yoghurt-sta-in-je-kracht-maanstand-gehalte. Alleenstaande vrouwen, zeker die zonder kinderen, moeten hun zorgcomplex toch ergens kwijt     " Joop Jij moet écht eens die laatste show van Jochem Myjer bekijken. En dan zeg ik: geef het een plekje. https://www.youtube.com/watch?v=mTfyOHKKinI
honden page profiel Wilma en DobbyWilma en Dobby schreef in Zwerfkatje dropt jonkies
Katten zijn een van de weinige dieren die niet zomaar van willekeurig voer kunnen leven. Er moet inderdaad taurine in zitten. Gewoon een zak halen bij supermarkt of dierenwinkel. Misschien hebben ze bij dierenwinkel iets ook voor lacterende katten? Geen idee, gewoon vragen.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Drachtig hondje
Gezien de pups geboren zijn en de vragen van de topicopener beantwoord zijn gaat dit topic nu op slot    FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/
 

Vrienden van liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faith

honden foto van joke&taathonden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***honden foto van Juliettehonden foto van Margje & Bikohonden foto van Beauhonden foto van Liesbeth/Skinnyhonden foto van Angeliquehonden foto van Susanhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van het Moderatorteamhonden foto van Shepherd Story Teamhonden foto van Naomiihonden foto van biancahonden foto van Wilma en Dobbyhonden foto van Siepie & Hildahonden foto van Bugs      **Taz**honden foto van Caroline Frhonden foto van Lisanne, Dani , Lina, Shanehonden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van bets-bean&raiderhonden foto van lizethonden foto van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.honden foto van juultjehonden foto van babs en tibbie joshahonden foto van Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncashonden foto van Japjeshonden foto van Paco, Terra+, Zara, Saltarin, Sam,Muis,Vera, Dinky en Papadopoulos    honden foto van sietskehonden foto van tinekehonden foto van sakinahonden foto van Vaanii&&lunahonden foto van choco en shanahonden foto van Wolverinehonden foto van goofie honden foto van brenda & cora ° Eros ° Frodohonden foto van MNMhonden foto van Indrahonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van Lottehonden foto van Amelie & Joeki †honden foto van isabell en mizka en zinohonden foto van stephaniehonden foto van dianahonden foto van dianhonden foto van Lottehonden foto van silke & woody honden foto van inge, FAY & NOORhonden foto van Wieke en Rastahonden foto van Suusjehonden foto van B met D&A†honden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Babiche&Lilly Djunkyhonden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic honden foto van meert nancyhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Rowanhonden foto van tobiashonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van tessahonden foto van Iris ~ Rivka & Talouhonden foto van Just The Max   honden foto van chanel retrieverhonden foto van [Ggy]honden foto van Dorie, Falcor †,  Atreyu en Jaydeehonden foto van  Sabine en Mini Max honden foto van Sandra Bloemhonden foto van Fiebe & *Chihuahua Luna* honden foto van sinsy en Dexhonden foto van mariellehonden foto van Melhonden foto van geenhonden foto van Kimhonden foto van Phylicia scooby en ukkie:)honden foto van Janneke-Tannekehonden foto van Julie en Valérie, Milo en Noahonden foto van Landseer ecthonden foto van geen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^