HondenPage baasje JMJ

Wat schreven de vrienden van JMJ op het forum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Miracle Mara
Wauw, wat een leeftijd. Ik hoop dat ze nog lang bij je mag zijn, in goede gezondheid. Fijne dag toegewenst.
honden page profiel GeaGea schreef in Pup 5 maanden ws HD en zwarte bulten op achterpoten
Kijk wel uit dat er goede foto's gemaakt worden, daar kan ook veel verschil in zitten.Deze jonge hond zou HD hebben, een foto gemaakt door een "gewone" dierenartsDan een foto gemaakt door een specialist van dezelfde jonge hond: 
honden page profiel GeaGea schreef in Pup 5 maanden ws HD en zwarte bulten op achterpoten
Inderdaad, zoals Willemijn aangeeft, een specialist hier naar laten kijken.Ik heb zeer goede ervaringen met Daan Kranendonk in Putten.Met 5 maanden zitten ze midden in de "slungel" periode, de poten gaan dan nog alle kanten op, vooral als ze hard groeien.Ga niet te snel over tot operatie, heb meerdere gevallen gehoord dat bij een second opinion door een specialist een operatie niet nodig was..... 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vaarwel lieve Sadi :'-(
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Charlii is 6!
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Bravecto wel of niet
Ieder baasje moet dit maar zelf beslissen. Niemand kan mij overtuigen van het feit dat een vergift dat maandenlang in het lichaam zijn werk doet, de zenuwen van de vlooien en teken op de vacht verlamt, geen kwaad kan. Dat deze vergiften werkzaam zijn, is logisch, het zijn landbouwvergiften, die geproduceerd worden om beestjes te doden. Bayer bv. deed dit al in de Tweede Wereldoorlog en zijn daardoor wereldwijd ook de grootste producent van landbouwvergiften geworden. Deze vergiften worden in eigen huis getest. Voor Romeo geen insecticides.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Bravecto wel of niet
Een tablet met insecticides, die maandenlang in het lichaam zijn werk doet en vanuit de ingewanden van de hond, de zenuwen verlamt van de teken en vlooien op de huid en vacht, kan mijns inziens niet gezond zijn. Ook al wordt deze verkocht door de dierenarts. Ik vind het erg dat Bravecto en andere insecticides/landbouwvergiften nog steeds verkocht worden door de dierenartsen. Honden krijgen levenslang veel te veel vergiften toegediend, waaronder ook cocktails. Kinderen worden toch ook niet levenslang ge-ent, waarom honden dan wel ? Er kan toch getiterd worden ? 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vervoer hond
Romeo heeft een tuigje met bovenaan een ring. Met een verloopstuk klik ik de ene kant in de veiligheidsriem en de andere kant kan aan de ring van het tuigje. Dat verloopstuk krijg je gewoon bij de dierenspeciaalzaak, die hebben de keuze uit 2 soorten verloopstukken, waarvan de ene in de veiligheidsriem paste. Prima oplossing zo. Hij kijkt zich de ogen uit.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Van vers naar brok. Vraag
Misschien is Renske of Smolke dan een goed alternatief. Het is lichtgestoomd versvlees met minstens 80% vlees of vis. Kan buiten de koelkast bewaard worden, geopend moet het wel in de koelkast. Door de twee merken te wisselen, geef je genoeg variatie. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Malaika 13 jaar!
Van harte met je mooie hondenmeisje. Hopelijk is ze nog lang bij je, in goede gezondheid !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoera, Diesel 11 jaar
Van harte. Hopelijk is hij nog heel erg lang bij je, in goede gezondheid. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Zo verdrietig, mijn hondje overleden
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Bizar, arts raad brokken aan
Dierenartsen zijn over het algemeen gesproken geen voedingsdeskundigen. De voedingsdeskundigen die zij spreken, zijn die van een bepaald merk en komen in de zaak om hun merk brokken te promoten. De winstmarge op brokken is behoorlijk hoog ! Zij zullen normaal geen kvv adviseren. Toen ik eens bij de dierenarts kwam om Romeo te titeren, vroeg ze me wat hij at, omdat hij zo mooi gespierd is. Ik stond dus tussen de Royal Canin brokken. Toen ik zei dat Romeo kvv at, "adviseerde" ze mij om hem toch vooral meer te ontwormen, omdat hij dan meer kans had op wormen. Ik antwoordde dat Romeo nooit wormen heeft, juist omdat hij kvv eet ! Ze keek me aan of ze het in Keulen hoorde donderen. De baas van een dierenwinkel in mijn woonplaats adviseert elke klant brokken : RC, Hills, Beneful, ed. Zelf geeft hij zijn twee honden : kvv ! Al jaren.     
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Lilly 5j vandaag
Van harte.
honden page profiel GeaGea schreef in Puppy Update
Met dit weer is dat niet zo moeilijk. Gelijk na het wakker worden de pup uit de bench en gelijk mee naar buiten. Een bakje voer en bakje water mee en dit buiten geven. Na het eten lekker buiten in het gras laten lopen en dan ontlasten ze zich vanzelf.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Duimen voor Mootje,.p6 update
Wat fijn dat het weer beter gaat met je prachtige hondenventje.  
honden page profiel GeaGea schreef in 10 puppy's uit hetzelfde nest overleden door Parvo
" wat ontzettend triest, arme pupjes  in elk geval waren de pups nog te jong om volledig gevaccineerd te zijn " Dobry De fokker geeft aan dat de pups 8,5 week oud waren.De pups waren nog niet geënt en ook niet getiterd, de fokker ging er vanuit dat de pups nog voldoende antistoffen zouden hebben. Een grote gok met nog grotere gevolgen....
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Duimen voor Mootje,.p6 update
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in KVV voor kleine hond
Romeo krijgt Barfmenu van Tinlo, Raw4Dogs, Carnis, de pens van Duck. 
honden page profiel GeaGea schreef in Vraagje: stresssignalen-kaart
Bedoel je deze: https://www.kenniscentrumargos.nl/artikelen/hondentaal/
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Willow is 1 jaar
Fijne verjaardag, prachtig hondenmeisje.    
honden page profiel GeaGea schreef in Zoektocht naar mijn tweede bengel
" Oh wat gaaf zeg!  Ik vind het jammer dat ze op 3 uur afstand woont. Anders was ik gewoon bij haar gaan lessen. Heb je toen met Kanly, Lass of Saren in een wedstrijd gelopen?  " Britt & Maui Was een team van 3 personen, Ellen met Kanly en Tjitse met een jonge teef en ik.
honden page profiel GeaGea schreef in Zoektocht naar mijn tweede bengel
" Correct! Ken je haar?  " Britt & Maui Ja, heb zelfs een keer samen met haar in een team een wedstrijd gelopen.Heb ook een tijd lang bij haar getraind.Op de foto een training met Bobby Dalziel uit Engeland. Ellen staat (van de 3 mensen bij elkaar) helemaal links, zelf sta ik in het midden samen met Bobby. En mijn hond helemaal links de schapen aan het drijven.
honden page profiel GeaGea schreef in Zoektocht naar mijn tweede bengel
Wat leuk, ben je bij Ellen geweest?
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Verhaal van Spike
Heel veel sterkte. Hij is voor altijd in je hart.
honden page profiel GeaGea schreef in Wormen pup
" Dit wist ik niet.. mijn puberpup van inmiddels bijna een jaar heeft nog nooit wormen gehad. Is ook nog nooit in haar leven ontwormd, ook niet bij de fokker. Wel 2 keer de ontlasting laten onderzoeken, ook geen wormen.. nu is ze 1 maand geleden loopt geweest. Heeft ze dan nu sowieso wormen? Nog een keer laten testen dan? " Pascale, Kahlúa&Willow Ik weet van iemand die ook altijd regelmatig ontlasting liet onderzoeken, hond had nooit wormen volgens het onderzoek. Toen de hond ziek werd bleek de hond toch vol wormen te zitten....Vind het dus een lastige vraag. Preventief ontwormen is zinloos, maar naar mijn mening is helemaal nooit ontwormen ook niet goed. 
honden page profiel GeaGea schreef in Hond poept te vaak
" Het kan zeker aan t soort brokken liggen. Cavim bevat veel graan, dan poepen ze meestal meer.   Ik zou een iets betere brok voeren. " Kees Het "gevaar" bij Cavom is dat je er maar weinig van hoeft te voeren.Ik ben van mening dat veel mensen de honden overvoeren, dan neemt het lichaam het niet meer op en heb je dus meer poep. Wij hebben 20 honden, allemaal op Cavom (samen met wat versvlees) en onze honden poepen maximaal 2 x per dag.
honden page profiel GeaGea schreef in Wormen pup
" Heleen, vraagje.   Ik kan me van heel vroeger van onze pups herinneren, dat er na een wormenkuur, een hele hoop wormen uitkwamen. Iemand zei een keer, dat pups altijd wormen hebben. Hoe zit dat nou precies? " Suzanne en Luca Iedere pup heeft bij de geboorte wormen. Dit krijgen ze via moederhond (waarbij de "slapende" larven tot leven komen onder invloed van de hormonen). Iedere loopsheid dat de moeder wormen krijgt, zal er weer een deel van de larfjes zich nestelen in het lichaam en wachten op de volgende loopsheid.
honden page profiel EstherEsther schreef in Hond continu angstig
Een vraagje, is ze gesteriliseerd ? Klinkt misschien raar dat ik dit vraag, echter willen sommige honden ook raar reageren met angst, trillen, graven... na een loopsheid. Dit kan te maken hebben met een schijnzwangerschap waar ze dan niet door komen..dit kan echt lange tijd duren. Deze symptomen tonen ze dan ook vaak thuis en niet in onbekende of drukke plaatsen. En je schreef dat ze rustiger is als jullie op visite zijn...ze bij drukke kinderen is.. Tis maar een idee hoor...
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Jack Russell
Ik word hier heel verdrietig van en kan als baasje van een prachtige, lieve Jack Russell niet anders dan het op te nemen voor dit hondje. Ik ken helaas te veel JR's die een groot deel van hun leven in een bench zitten omdat de baasjes niet weten hoe om te gaan met dit ras. Een hond in een afgesloten bench is gefrustreerd, vooral een hond die veel beweging nodig heeft. Romeo slaapt in zijn bench, maar de bench staat gewoon open en hij kan erin en eruit, wanneer hij wil. Dat was met Luca ook zo. 
 

Vrienden van JMJ

honden foto van mischa, esha & fitziehonden foto van Estherhonden foto van Denisehonden foto van Misky, Chukkie, Edge en Khan honden foto van Kelly-Elroyhonden foto van Tamarahonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van marian de waardhonden foto van els en henkhonden foto van -Iris & Tommy-honden foto van Naomiihonden foto van Angela • Bodhihonden foto van Geahonden foto van ukkiehonden foto van windhondhonden foto van Biekehonden foto van Gerdine van der Lindenhonden foto van Bugs      **Taz**honden foto van jaimehonden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van Karlijnhonden foto van Kim en Laika!honden foto van Math. & Jackhonden foto van cia v.d. heijdenhonden foto van Jonnehonden foto van Dominique en de bordershonden foto van Ilsehonden foto van ׺°”˜`”°º× Jacq van Sil & Sterre ׺°”˜`”°º×honden foto van Jannekehonden foto van Ingrid & Sachahonden foto van Wil Kettmannhonden foto van Lynn #Django# Izzy#Dees# RIP Kady honden foto van SuusBGhonden foto van sonjahonden foto van Claire & Tess & Bonnyhonden foto van Charlotte en de Witjeshonden foto van Jokehonden foto van Taiko & Kiya Thalassahonden foto van Conniehonden foto van Hanne baasje van  Bonny honden foto van caitlinhonden foto van Nathalie & Lilly!honden foto van Mijn Working Border Collieshonden foto van Ralandhonden foto van Arko & Baasje Amaliahonden foto van bregtje en de border Troyhonden foto van Marcel Reimerhonden foto van Christel.honden foto van Scotthonden foto van Bianca & Tarahonden foto van Mayumi & meisjeshonden foto van Natalie & Mo honden foto van JAZZhonden foto van Noonhonden foto van Mick en Pieterhonden foto van janine&Izziehonden foto van Jeffehonden foto van Natashonden foto van Jantinehonden foto van sanne.zarahonden foto van Indrahonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van Kaya.-*-.Britney...honden foto van shadowhonden foto van Heleen, Brit & Codyhonden foto van Annika • Balou † • Kyrahonden foto van Susannehonden foto van peggyhonden foto van kiki0030honden foto van piethonden foto van silke & woody honden foto van Lisette & Decohonden foto van Just myselfhonden foto van Johanna van der Looijhonden foto van Celine & Yacko honden foto van Louise & Body honden foto van Ingrid & Samhonden foto van Cynthia&Bowie.honden foto van Floor Arensmanhonden foto van sannehonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Bernadet- Dhani-Shasta.honden foto van tessahonden foto van Supermikehonden foto van Sanne---Fanny(L)honden foto van Ines&Lunahonden foto van baasje Julian/hond : Frodohonden foto van meganhonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van Laurencehonden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3honden foto van Lisanne & Tysonhonden foto van Jetjehonden foto van Thamarahonden foto van Toes van Steenbergen

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^