HondenPage baasje Connie

Over Connie

honden foto van Connie Ik ben Connie. Heb 2 honden en 2 katten.
De oudste hond is een mechelaar van 13 jaar en is met pensioen. Gaat natuurlijk nog wel lekker mee met de wandelingen. AL kan je merken dat de lange wandelingen wel steeds meer moeite kosten.
Kamatz is een kruising mechelaar/border collie van 4 jaar. Met hem doe ik behendigheid. Trainen zo her en der in het land en lopen aktief wedstrijden.

Krabbels aan Connie

honden page profiel JMJJMJgoedgekeurde fokker schreef om 10 september om 11:43
Wat een mooie kop heeft je hond!!!!!!!
honden page profiel vonnekevonneke schreef om 18 juni om 16:26
Hoi connie, Fijn om te horen dat je met Kamatz door mag trainen, en dus ook naar Venlo mag. Ik ga jou in ieder geval zien in de ring, want als ik goed gekeken heb zit je in de ring waar ik ringhulp ben. Tot Morgen!!!
honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy- schreef om 18 juni om 15:24
ooh haha, maar benje hun wel eens tegen gekomen dan ?
honden page profiel vonnekevonneke schreef om 14 juni om 20:59
Ik was net 3,23 sec buiten de toegestaande tijd. Maar ik hoef die U tjes niet te snel, hoor! Wij hebben nog veel te leren. Ik hoop ook dat je zaterdag komt!! Dat betekent dat het ook beter gaat met Kamatz!
honden page profiel vonnekevonneke schreef om 13 juni om 22:13
Hoi Connie, Wat leuk dat je hoogswaarschijnlijk ook in Venlo bent. Ik ben zaterdag ringhulp in 1 van de ringen, en volgens mij is dit de B 1 ring. Dinsdag krijg ik dit te horen tijdens de vergadering. Vandaag met Mazzel gelopen, zowel het spel als het vast parcours foutloos. we zijn 2 x 3de geworden. de jumping was ook foutloos, maar veel te langzaam.
honden page profiel vonnekevonneke schreef om 12 juni om 22:35
ik ben nu 1,5 jaar bezig en heb vorig jaar meegedaan met de onderlinge wedstrijden. volgende week heb ik mijn eerste landelijke in Venlo.(Cyno dus) Dit is mijn eigen club. Morgen eerst nog een onderlinge in Roermond.
honden page profiel vonnekevonneke schreef om 12 juni om 20:10
Hoi connie, Ik las dat jij ook zo'n fanatiekeing bent wat agility betreft. Ik ben er ook compleet verslingerd aan.. groetjes

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Connie heeft 258 ontvangen.

Berichten en online status
Connie was voor het laatst online 8 jaar, 5 maanden, 4 weken, 2 dagen, 7 uur, 7 minuten, 37 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^