HondenPage baasje Ronica & Fester

Wat schreven de vrienden van Ronica & Fester op het forum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Balou zeven jaar !!
Van harte !
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Nieuwe pup bij oudere hond
Het verschil bij ons was 10 weken en 10 jaar. De pup was onvermoeibaar dus moest ook ik ze vaak scheiden. Veel bijten, maar niet doorbijten. Heel herkenbaar.  Geduld....straks kunnen ze niet zonder elkaar....  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in 6!
Van harte!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Gebroken nagel
Ik zou naar de dierenarts gaan. Romeo heeft dat ook wel eens gehad. De dierenarts wilde de nagel helemaal verwijderen, maar de nagel is afgeknipt, ontsmet en verbonden en het is het beste dat het verband 24 uur blijft zitten. Met Romeo was dat een probleem, want hij was nog niet de deur uit bij de dierenarts of hij lag op de stoep en probeerde het verband eraf te trekken. Uiteindelijk is het toch gelukt deze 24 uur te laten zitten.  Is weer prima aangegroeid.   
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Enquête vaccinatie
Ingevuld !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Verdriet om Diego.
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Shampoo
Cd vet en de Groene Os hebben allerlei natuurlijke producten. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Beer in de Ardennen
Foto's van Beer zijn altijd leuk !
honden page profiel S&F.S&F. schreef in Benieuwd
Wat Hannah zegt dus...   Ik kom medicijnen halen voor mijn hond want die is ouderwets gezegd versleten. Heel dr leven gek gedaan en de hele dag door haar lichaam zwaar belast dus nu ze een senior is begint het lichaam te roesten. Haar koppie nog niet, daarom wil ik haar zo goed mogelijk houden. Pijnvrij en soepel. Dat kan.   Vroeger was ze inderdaad gewoon oud geweest en “af” en had ze er uiteindelijk aan toe moeten geven en dood gegaan. Nu stop ik t proces en ondersteun ik het lichaam door middel van medicatie. Mooi toch?
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Inentingen
De dierenarts die zegt dat het geen nut heeft, kan echt niet aan de buitenkant zien hoe het met de antistoffen gesteld is. Juist door te titeren, ook als de hond uit Spanje komt, schept dit duidelijkheid, vooral als er onduidelijkheden zijn met de antistoffen. Mijn ervaring met dierenartsen is te vaak, dat ze liever enten, op datum, omdat dat gemakkelijker is, ze dit standaard doen of er niet mee bekend zijn. Kinderen worden toch ook niet tot hun tachtigste ge-ent voor van alles en nog wat ? Waarom honden dan wel ? Vaak hebben ze niet eens een separate enting in huis, alleen cocktails ! Dat zegt toch genoeg.
honden page profiel S&F.S&F. schreef in Wat kost jullie hond per maand?
De gemiddelde levensduur van een gezonde hond is 13 jaar, wat betekent dat de gemiddelde hond over zijn hele leven ongeveer €22,750. " Monique Als ik haar bonnetje vind denk je dat ik nog niet goed geld terug krijg?    Nee zonder gein ik zou haar nooit inruilen maar denk inderdaad dat je hier wel op komt. Behoorlijk wat.  
honden page profiel S&F.S&F. schreef in Wat kost jullie hond per maand?
" Ik heb je antwoord niet gezien maar vind het beetje jammer dat sommige mensen juist kosten weglaten ook voor toekomstige honden bezitters geeft het geen realistisch beeld over wat een hond daadwerkelijk kost. ook als het even tegenzit dat geeft dit topic juist meerwaarde..   en juist die kosten worden door aantal weggelaten " Roos,Jeff † en Waldo † Haha dat is een beetje struisvogel politiek he   Zelf vind ik bijvoorbeeld DA kosten niet mee tellen (vond mijn bankrekening dat ook maar). Niet alleen omdat niet iedere hond hetzelfde krijgt maar ook omdat niet iedere baas hetzelfde doet. Sommige mensen laten hun hond inslapen om de diagnose hersentumor zonder enige scan of foto. Ik sta met wat uiteindelijk spondylose is al 1300 achter alleen aan foto’s, echo’s & puncties. Is alles direct maar uitgesloten verder.   Ze wordt oud dus vacht nog dunner sommige mensen kopen dan een windjack a 15 euro. Ik koop 4 soorten truien, jasjes en zelfs onesies. Kan ik t lekker afstemmen op het weer. 150 euro.   Het is ook wel een beetje hoe gek je t zelf maakt. Denk achteraf dat ik zelf beter onder de scan had gekund was goedkoper
honden page profiel S&F.S&F. schreef in Wat kost jullie hond per maand?
Pfoe wil ik dit weten nu is de vraag    Voer: Zo’n 80 euro Medicijnen: 60 euro  Supplementen: 15 euro Shampoo; 18 euro   173 per maand “vaste lasten”.   Dierenarts kosten en verder onderhoud laat ik zo. Net als snacks, is de ene maand meer dan de ander. Denk dat er anders nog zo’n 50 per maand bij komt. (Weer even een speciaal orthopedisch kussen van 130 euro en zo tikt het altijd gauw aan).
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Begeleiden twee honden
Ik zou zodra de andere hond komt met allebei gaan lopen. Kunnen ze gelijk de ergste energie eruit gooien en even elkaar aftasten. Binnen consequent zijn. Hier met oppashondjes ook geen gespeel, hooguit in de tuin. Zeker als je smiddags dan naar het bos gaat, hebben ze niets te klagen. Ik ga er vanuit dat ze wel wennen aan elkaar. Dan wordt rusten in elkaars bijzijn ook geen probleem.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hieperdepiep Hoera Abu
Van harte !
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Nieuwe pup
Gefeliciteerd met je pup, een geweldig ras , en ze zijn niet allemaal lui en lomp hoor!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Wat zeg je nou vrouwtje?? (met foto)
Hilarisch ! 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Bang voor de Robot stofzuiger
Als je schat er bang voor is, zou ik mijn moeder eens aanspreken, of ze het ding niet kan aanzetten op een ander tijdstip. Waarom moet dat ding precies om 23.00 uur aan en dan vooral als ze misschien wil rusten of slapen ? 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Welk tuigje?
Romeo heeft een Happy Dog tuigje, van Finse makelij. Het tuigje bestaat uit 3 afzonderlijke delen en deze kunnen precies op maat gezet worden. Mocht een hond bv. 2 delen Medium nodig hebben en 1 deel Small, of andere combinaties, kan dat gewoon. Het zit echt als gegoten, is zeer comfortabel, makkelijk schoon te houden, voorzien van lichtgevende streepjes, zodat ze ook in het donker te zien zijn. Romeo is na al die jaren, nog geen enkele keer "ontsnapt" uit het tuigje. Het is te krijgen in diverse kleuren. Ik gebruik het ook achterin de auto als veiligheidstuigje en de clip past precies, met verlengstuk, in de ring bovenaan het tuigje. Inmiddels heb ik voor Romeo het 2de tuigje, het "oude" wordt nog steeds gebruikt en afgelopen zondag is mijn vent 11 jaar geworden ! Het is niet echt goedkoop, maar ze gaan jaren mee. Romeo ligt met tuigje en al in het water of in de modder en in een sopje is het zo schoon en droog. Het blijft nieuw ! Er zijn door heel Nederland diverse "meetpunten" van Happy Dog, om het tuigje op te meten, op maat te zetten of te bestellen. 
honden page profiel S&F.S&F. schreef in Voeding en tekorten
" Oeh ik de schildklier wereld vloek je nu, afvallen door een snelle schildklier op te wekken, er zitten daar ook heel veel bijwerkingen aan, zenuwachtig gevoel, hartkloppingen, te snelle hartslag, angst, de stofwisseling gaat te snel dus voedingstoffen worden lastiger opgenomen, lijkt me geen goed advies bij een te dikke hond, een te dikke hond moet gewoon meer beweging en langzaam afvallen door iets minder eten te geven. Ik heb zelf een schildklier probleem, en als je schildklier te hoog is, dus hyperactief, man man wat voel je je dan naar, net zoals bij een trage schildklier. " yooop Het was sarcastisch bedoelt daarom waarschuw ik zo voor de gevaren. Maar dat komt niet echt over door een scherm, snap ik ook
honden page profiel S&F.S&F. schreef in Voeding en tekorten
Om er overigens bij te zetten dat je een vrij gevarieerd menu hebt. Het lichaam kan een hoop zelf reguleren, bouwt voorraden op van verschillende dingen oa Jodium in de schildklier...    Op een gegeven moment ben je meer kwaad dan goed aan het doen door het lichaam zo uit balans te halen met overdaden. Gelukkig verlaat het meeste het lichaam weer via de urine dus wat je eigenlijk aan het doen bent is hele dure urine aan t kweken. Helaas niet helemaal zo bij Jodium al is t wel handig als je hond een paar kilo kwijt moet. Een hyperactieve schildklier regelt dat wel.
honden page profiel S&F.S&F. schreef in Voeding en tekorten
" Dus jij raadt wel bloedonderzoek aan? Een da vertelde mij dat er pas tekorten te zien zijn in het bloed als het al veel te ver is, wat lichtelijke tekorten kunnen er zijn, maar worden dan vaak niet in het bloed aangetoond waardoor je het nog niet zeker weet.   Ik ben nu inderdaad van plan om jodium in de vorm van zeewier bij te geven.  " Pascale&Kahlúa Ja natuurlijk je gaat niet zomaar aankloten met een schildklier. Echt ik zei het net al maar Google is je beste vriend. Laatst is er al een heel drama geweest over T4. Veroorzaakt zo uit mijn hoofd al een te snel werkende schildklier bij een teveel aan dit hormoon. Wat in je KVV zit (vaak, Tamro kwam t slechtst uit te test)   https://www.voerwijzer.com/schildklierhormonen-in-rauwe-vleesvoeding/   Ga jij hier nog lekker jodiumrijk eten bovenop gooien zonder überhaupt te weten wat haar schildklier nu doet... Lijkt me niet verstandig.    
honden page profiel S&F.S&F. schreef in Voeding en tekorten
" Ik ben er eigenlijk helemaal niet onzeker over. Naar mijn gevoel krijgt mijn hond een prima dieet. De vraag begon bij me op te spelen na verschillende discussies op Facebook over tekorten. Ik ben me er toen in gaan verdiepen en vandaar dit topic    " Pascale&Kahlúa Sorry dat had ik zo opgevat omdat ik dacht te lezen dat je al aanpassingen wilde maken met jodiumrijk eten.   Overigens heb ik voor die bloedonderzoeken altijd 80 betaald, schildklier moet je er bij vragen.
honden page profiel S&F.S&F. schreef in Wat vinden jullie de beste gezinshond?
En zo ken ik veel jack russels,hysterische druktemakers ben eerder verbaasd als ik een lieve jack zie want daar lopen er niet zoveel van rond.   Zo een hysterische blaffer daar zou ik gek van worden,ik vind die ruwharige jacks ook leuk eruitzien maar liever geen hond dan een jack. Monique Keer twee...   Als ik iets gevaarlijke hondjes vind bij kinderen... Ben zelf als kind zijnde ook weet ik hoe vaak door ze aangevallen. Een vriendin van mij heeft serieus 1 leuke dus ik dacht oké misschien toch opvoeding. Nou ze hebben er eentje bij die sla ik t liefst gelijk dood en die noemen ze ook geweldig. Vreselijke hond ook, vliegt je zo aan. Heeft haar al in haar gezicht gebeten. Hij zit mij heel zenuwachtig aan te staren vanaf de andere kant van de bank altijd, denk dat hij het weet    Als antwoord op de vraag is het dus iedere Molosser en goed gefokte Stafford. De gezinshonden. Ja, als ze bijten, maar die kans is zo klein. Loop liever iedere dag dwars door een roedel Rottweilers dan 1 dag door hetzelfde aantal JR’s want dan weet ik zeker dat alle pezen in mijn enkels aan gort zijn.
honden page profiel S&F.S&F. schreef in Voeding en tekorten
Gewoon prikken.   Sorry maar teveel aan bepaalde zaken kunnen ook prima schade doen en om dat nu te doen alleen maar omdat je even een onzeker moment hebt lijkt me nogal zonde.   Bij ons is er nooit iets afwijkends geweest.    Ps: Natriumseleniet en Kaliumjodide zijn zouten waarvan de eerste zeer giftig is. Etiketten lezen is niet zo moeilijk google is je beste vriend tegenwoordig. Zo kan iedereen al jaren weten wat hij/zij eet/voert mits je de moeite neemt.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Dag lieve grote Willem, mijn trouwe Lobbesvriend
Wat verdrietig. Heel veel sterkte. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hond afgenomen kan dat?
Het enige dat ik zou aanraden, is, om juridisch advies in deze te vragen. Ik weet niet of ze een rechtsbijstandsverzekering heeft. Is dat niet het geval, zou ze gebruik kunnen maken van een juridisch loket of een advocatenkantoor, waarbij heel vaak het eerste orienterend gesprek (1 uur) gratis is. Sterkte voor haar !   
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 11 jaar !
Dank jullie allemaal voor de mooie verjaardagswensen. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo vandaag 11 jaar !
Mijn lieve, schattige en wijze Romeo is vandaag 11 jaar geworden ! De jaren zijn voorbij gevlogen en als ik hem nu zie liggen op de bank, voldaan na zijn verjaardagsfeestmaal, hoop ik dat hij nog vele, vele jaren bij me mag zijn, in goede gezondheid. Romeo, je verrijkt mijn leven. Fijne verjaardag voor jou. Natuurlijk ook voor zijn broertje Schumi, Astrid en Koos, zijn zusje Rexy en Jacqueline.
honden page profiel S&F.S&F. schreef in Wel of geen verzekering?
" Weggegooid geld lees ik hier, vind ik niet...als er medische zorgen zijn kan de hond geholpen worden, zijn er geen kosten dan betaal ik de premie zonder dat ik denk, dat is weggegooid geld, ook ik ben verzekerd voor veel dingen, brandverzekering, nimmer brand gehad, allrisk voor de auto, nimmer aanspraak gemaakt en zokan ik nog wel door gaan....ook de zorg, ik maak amper aanspraak op zorg....maar ben toch verzekerd voor eventueel....een verzekering kan je nemen zonder modules, dan is de premie niet hoog....de medische kosten waar je niet voor verzekerd ben kan je dan zelf sparen, maar de grote dingen dat gaat toch bijna niet, of je moet een  riant salaris hebben om dat even te betalen als er iets groots is... " Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin Het is anders. Ik betaal net geen 60 in de maand autoverzekering. Verplicht natuurlijk maar ook dat als ik hem in een Tesla prop die nog steeds vergoed kan worden. Of nog erger, dat er iemand blijvende schade oploopt die ik door die verzekering kan betalen. Dat gaat niet om duizend euro dierenarts zoiets, om tonnen direct.   Net als onze eigen zorg waar ik hoop nooit veel gebruik van te hoeven maken. 153 euro in de maand maar als je toch ook ergens heen moet... Dan is het weer niet die duizend euro. Anders zette ik die 153 wel weg dat tikt lekker aan.    Net als dat het niet zonde is om je gespaarde geld uit te geven aan je hond. Ook een beetje een gek iets. Je gespaarde geld is je verzekering.    Iedereen moet doen waar hij/zij zich goed bij voelt maar eigenlijk hoeft er iets bijgehaald te worden omdat het allemaal niet te vergelijken is. Huisdieren kosten geld, wel of niet verzekerd in beide gevallen is het zo. 
 

Vrienden van Ronica & Fester

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)honden foto van Maudhonden foto van ashahonden foto van judithhonden foto van Leffe Saarlooswolfhondhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Doggyhonden foto van louisehonden foto van Silvyhonden foto van ~Melissa & Bambi~honden foto van Mandy & Bram.honden foto van Lisannehonden foto van Joyce van Suka en Aikohonden foto van Teshonden foto van Kaya en Kodahonden foto van Sherilyn en Jazzyhonden foto van Robin & Pepperhonden foto van Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Granthonden foto van els 2honden foto van Anitahonden foto van Erika & Faya  ?BRL?honden foto van  Cheyennehonden foto van roy_Chonden foto van berry&tamarahonden foto van Mirjam en Curly Koda honden foto van babs en tibbie joshahonden foto van Carmen en Rayza de Huskyhonden foto van Emmahonden foto van Annahonden foto van Romée & Tacsihonden foto van corrie koopmanhonden foto van Romina & Cooperhonden foto van Japjeshonden foto van team Shadowhonden foto van bchonden foto van Chelsey & Miohonden foto van Laura & Robbiehonden foto van DIESELhonden foto van perros del fiestahonden foto van Hannie met Beer en Chelseahonden foto van Moos! >>>Sorry niet zo vaak meer op HP!honden foto van phrenyhonden foto van emilyhonden foto van mariskahonden foto van Armani&Gambler ®honden foto van Sharon & Nikitahonden foto van Daniëllehonden foto van ninnino en Simson & uitlaathond Laylahonden foto van Esther&beertjehonden foto van Do&Piphonden foto van Diesel & Bumper honden foto van Gert + Blackyhonden foto van leen honden foto van Plucheke007honden foto van Nicole en de woefkeshonden foto van julia en spikehonden foto van S&F.honden foto van Sjakie & Baasje Natasjahonden foto van Rooshonden foto van ons meutjehonden foto van * RENZ *.* M@RI@ *honden foto van Sandra`Marcel + de 2 Mecheltjes!.honden foto van Claudia, Andor en Deamonhonden foto van Helene en Tyborhonden foto van Rooshonden foto van Irene Emma. honden foto van Hannah en Pépéhonden foto van Nicolehonden foto van Sharon & Harleyhonden foto van silke & woody honden foto van Lady,,,Melissa,,,Roccohonden foto van Shawna & Nalahonden foto van Kellyhonden foto van Janine && Bullethonden foto van Loes & Famkehonden foto van Suze en de 3honden foto van anais ~ filou&kajouhonden foto van ••Tanja&Bullit••honden foto van *linda*honden foto van Jantina, Laila & Lunahonden foto van Tiff en Blancahonden foto van Mistyhonden foto van Amanda *Diablo & Lanahonden foto van sylviahonden foto van kikahonden foto van Samhonden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~honden foto van Paulinehonden foto van Carlos&Tysonhonden foto van Sam voortaan zonder Zoëhonden foto van yvonnehonden foto van Kimberly&&Buddyhonden foto van Fabienne&Nala&Lukahonden foto van Roos' & Max'honden foto van Willemijnhonden foto van Demileehonden foto van maaike&snowyhonden foto van John & Marjahonden foto van Marina&Muffinhonden foto van <3 Ayla&Jara <3 honden foto van Nikki & Herohonden foto van petrahonden foto van Sarah Lynnhonden foto van Trudy en Tibohonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Inge en Jessy & Binti

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^