HondenPage baasje Ronica & Fester

Wat schreven de vrienden van Ronica & Fester op het forum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Luca, vandaag al 10 jaar zonder jou !
Jij ook bedankt, Nadine. Ze zijn voor altijd in ons hart. Ook na zoveel jaren.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Luca, vandaag al 10 jaar zonder jou !
Dank je, Willemijn. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Luca, vandaag al 10 jaar zonder jou !
Luca. Vandaag al 10 jaar zonder jou ! Ik kan het niet geloven hoe vlug de tijd gaat. 3 Juni is jouw sterfdag, maar is ook jouw geboortedag. Je werd precies 10 jaar ! Je bent voor altijd in mijn hart, lief hondenventje ! Vergeten doe ik je nooit !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Afscheid nemen is zwaar
Heel veel sterkte.
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Geschikt voor een hond?
Serieus Willemijn? :-D Erg leuk om te zien.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Geef nooit op!!!
Toen Luca jaren geleden bijna doodgebeten werd door een pitbullachtige en hij hier op de serretafel geopereerd werd en behandeld, dacht niemand dat hij dit ooit zou overleven. Hij had zoveel bloed verloren, dat het hele huis vol bloed lag en hij kon ook niet meer vervoerd worden. Hij was stervende ! Na maandenlange zorg knapte Luca langzaamaan op en er werd een diagnose gesteld dat zijn rechterachterkant, de aangedane zijde altijd achter zou blijven en de knie van zijn rechterachterpoot op slot zou blijven en niet meer hersteld zou kunnen worden, waarschijnlijk zou er amputatie moeten volgen. Zelfs onder narcose kon de poot niet gebogen worden en we moesten ons er maar op voorbereiden dat herstel niet meer mogelijk was. Ik nam contact op met een erkende homeopate en zij adviseerde een aantal homeopatische middelen, die hij elke dag toegediend moest krijgen. Ik begon in mei met deze middelen en in augustus kwam ik voor een controle weer bij de dierenarts. Hij was hogelijk verbaasd en vroeg me wat er gebeurd was : het slot was van de knie, er werd spierweefsel opgebouwd en de poot was veel krachtiger. Om een lang verhaal kort te houden : Luca herstelde daarna en kon zijn rechterkant weer bijna geheel gebruiken, iets wat de dierenartsen niet konden begrijpen. Ik schat dat had ik geen homeopate ingeschakeld, Luca zijn poot verloren had. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Geef nooit op!!!
Wat een verhaal. Wat je zegt over de alternatieve geneeswijzen, ben ik het daar helemaal mee eens. De hond van een vriendin is vanaf dat hij pup was tot aan zijn 6,7de ziek geweest, overgeven, diarree, lusteloosheid, huidaandoeningen, oorontstekingen, anaalklierproblemen, noem het op en hij had het. In al die jaren ging het baasje trouw naar een heleboel verschillende dierenartsen, die het symptoom onderdrukten, een injectie voor dit, een injectie voor dat, hypoallergene voeding, kuurtjes, prednison, ik weet al wat niet meer. Alles maar tijdelijk. Totdat hij terechtkwam bij een heel goede holistisch dierenarts : hij ging over op kvv, kreeg Japanse kruiden, werd ontgift, ontstoord en na de eerste behandeling zagen we hem al vooruitgaan, na de tweede behandeling ging het zo goed, dat we niet wisten hoe we het hadden, hij at weer goed, de aandoeningen gingen een voor een over en na een aantal weken was hij nagenoeg beter. Dierenartsen onderdrukken vaak het symptoom, een holist gaat naar de oorzaak. En deze hond is niet de enige, die in al die jaren beter is gemaakt, maar wij als baasjes supersterk in onze schoenen moeten staan, om de alternatieve weg te kiezen, omdat er vaak lacherig over wordt gedaan en de alternatieve geneeskunde niet serieus genomen wordt. Mijn dag is in elk geval goed en ben zo blij voor jou en je hondenschat. Geef nooit op, dat is precies wat je schrijft. Ik hoop dat je hondenventje nog heel lang, en in goede gezondheid bij je mag zijn. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vaarwel lieve Sadi :'-(
Wat vreselijk. Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Myn lieve queenie
Heel veel sterkte. 
honden page profiel team Shadowteam Shadow schreef in Hoeveel fietsen is te veel?
20 km kan een goed getrainde hond best hebben hoor. Afstand kan je best ver uitbouwen. Je merkt vanzelf aan de hond als ze aan hun max zitten.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Natuurlijk blijft er eentje
Schattig hondenventje. Ik hoop dat hij een lang en gezond leven tegemoet gaat. Veel geluk met hem. Wat is hij mooi ! 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vaarwel lieve meid
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in een niet ingedaalde teelbal
Aangezien de pup een stamboom en gezondheidsverklaringen meekrijgt, vraag ik me af, hoe de fokker de gezondheidsverklaringen heeft kunnen tonen, ook wat de balletjes betreft. Het is namelijk heel belangrijk dat een pup met een "afwijking" aan het geslacht, geen nakomelingen zou mogen krijgen. Romeo had 2 balletjes, anders zou hij nooit  ingezet mogen worden om een dekking te doen.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Mijn roedel samen
Wauw, wat een prachtig stel. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Bobby!!!
Wat een prachtig hondenmeisje. Ik hoop dat ze een lang en gezond leven tegemoet gaat. Heel veel geluk met haar !
honden page profiel Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & GrantWichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Grant schreef in Voorstellen
Hahaha ik heb geen Mexicaanse Naakthonden hoor, nooit gehad ook! Ik heb inderdaad wel een Biewer Terriër van inmiddels 3,5jr oud. Erg leuk ras en inderdaad sinds een jaar ook officieel erkend. Welkom op Hondenpage! 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in een niet ingedaalde teelbal
Als de pup mee naar huis gaat, zijn er gezondheidsverklaringen en is het ook bekend of er 2 balletjes zaten. Als de pup in het nest maar 1 balletje had, is het vaak zo, dat het balletje op een plek zit, dat het niet kan indalen en soms is dan een kleine ingreep nodig, om het alsnog te laten indalen. Maar het kan ook aangeboren zijn. Dan mag je niet fokken met het hondje. Bij Romeo was het niet aangeboren, maar een ingetrokken balletje, dat gewoon toch kon indaIen. Ik ken honden genoeg die oud zijn geworden met 1 balletje en levenslang nog grote interesse hadden in de hondenmeisjes.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in een niet ingedaalde teelbal
Romeo had in het nest 2 balletjes. Toen hij bij mij thuis was, zag ik ineens nog maar een balletje. Het bleek een, na wat speurwerk, "wandelend" balletje te zijn, wat bij stress kan ingetrokken worden, terwijl de dierenarts het al over opereren had. Gelukkig deed ik het niet en begon met homeopathie onder begeleiding van een erkend homeopate. Toen ik er niet meer op lette en ik hem op een dag weer eens goed bekeek, was het balletje ineens ingedaald. Had hij in het nest 1 balletje ? Een niet ingedaald balletje kan na verloop van tijd toch indalen, wat zei de fokker hierover ? 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in R.I.P Luna
Heel veel sterkte. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Lieve Charlie 14 jaar
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo 12 jaar !
Heel erg bedankt voor jullie fijne reacties.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Romeo 12 jaar !
Mijn lieve en prachtige Romeo wordt vandaag 12 jaar ! Ik ga je vandaag extra verwennen met je lievelings-kvv (3 soorten), een heerlijk kauwbot en wildkoekjes. Mijn lief hondenventje, ik hoop dat je nog vele, vele jaren bij me bent in goede gezondheid. Je verrijkt mijn leven ! d(^_^)b d(^_^)b d(^_^)b d(^_^)b
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoera! Max 1 Jaar
Van harte !
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Amerikaanse akita
Huh, ik kijk naar het profiel van de TS, staat er "Baasje verwijderd" ???
honden page profiel Diesel & Bumper Diesel & Bumper schreef in Amerikaanse akita
De Amerikaanse Akita van onze dochter is bij ons opgegroeid, Audi komt nog vaak hier, ze is nu ongeveer 35 kilo, en 16 maanden oud.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Myn lieve queenie
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Kvv
Carnibest en Raw4Dogs zijn prima kvv's. Romeo krijgt ze geregeld. Verder geef ik Barfmenu van Tinlo en de pens van Duck. Sinds kort geef ik ook Carnis. Ik wissel veel. Geef ook groentes, een eitje en zilvervliesrijst. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Kvv/blikvoeding
Dr. Clauders en Stuzzy Dog zijn volwaardige blikvoedingen, met een hoog vleespercentage. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Help mijn hond is gebeten
Ik kan me niet voorstellen dat je moeder vindt dat de dierenarts niet nodig is ! Deze is nu juist wel nodig, omdat het echt heel erg belangrijk is,dat je hond goed onderzocht wordt, want niet alleen de wonden moeten goed verzorgd worden, maar bovenal ook beschadigingen die je aan de buitenkant niet kunt zien, zoals een beschadiging van de blaas ! De hond heeft meestal een shock na zo'n aanval en daar is echt een dierenarts voor nodig, ook een eventuele tetanus-injectie, tegen een infektie waaraan de hond kan sterven ! Ik schrik hier wel van, het doet me weer denken aan die bijna fatale aanval, waarbij Luca zo erg gebeten was, dat hij in mijn serre geopereerd moest worden en niet meer vervoerd kon worden. Mede door de snelle behandeling, heeft hij het overleefd !! De nazorg is ook belangrijk, te meer omdat je moet weten, hoe je de wonden kunt schoonhouden en behandelen. Heel veel sterkte!
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Ervaring sterilisatie (konings)poedel
Op facebook zit trouwens een poedelgroep mss dat je het daar kan vragen. 
 

Vrienden van Ronica & Fester

honden foto van Arjen (Webmaster HondenPage)honden foto van Maudhonden foto van ashahonden foto van judithhonden foto van Leffe Saarlooswolfhondhonden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Doggyhonden foto van louisehonden foto van Silvyhonden foto van ~Melissa & Bambi~honden foto van Mandy & Bram.honden foto van Lisannehonden foto van Joyce van Suka en Aikohonden foto van Teshonden foto van Kaya en Kodahonden foto van Sherilyn en Jazzyhonden foto van Robin & Pepperhonden foto van Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Granthonden foto van els 2honden foto van Anitahonden foto van Erika & Faya  ?BRL?honden foto van  Cheyennehonden foto van roy_Chonden foto van berry&tamarahonden foto van Mirjam en Curly Koda honden foto van babs en tibbie joshahonden foto van Carmen en Rayza de Huskyhonden foto van Emmahonden foto van Annahonden foto van Romée & Tacsihonden foto van corrie koopmanhonden foto van Romina & Cooperhonden foto van Japjeshonden foto van team Shadowhonden foto van bchonden foto van Chelsey & Miohonden foto van Laura & Robbiehonden foto van DIESELhonden foto van perros del fiestahonden foto van Hannie met Beer en Chelseahonden foto van Moos! >>>Sorry niet zo vaak meer op HP!honden foto van phrenyhonden foto van emilyhonden foto van mariskahonden foto van Armani&Gambler ®honden foto van Sharon & Nikitahonden foto van Daniëllehonden foto van ninnino en Simson & uitlaathond Laylahonden foto van Esther&beertjehonden foto van Do&Piphonden foto van Diesel & Bumper honden foto van Gert + Blackyhonden foto van leen honden foto van Plucheke007honden foto van Nicole en de woefkeshonden foto van julia en spikehonden foto van S&F.honden foto van Sjakie & Baasje Natasjahonden foto van Rooshonden foto van ons meutjehonden foto van * RENZ *.* M@RI@ *honden foto van Sandra`Marcel + de 2 Mecheltjes!.honden foto van Claudia, Andor en Deamonhonden foto van Helene en Tyborhonden foto van Rooshonden foto van Irene Emma. honden foto van Hannah en Pépéhonden foto van Nicolehonden foto van Sharon & Harleyhonden foto van silke & woody honden foto van Lady,,,Melissa,,,Roccohonden foto van Shawna & Nalahonden foto van Kellyhonden foto van Janine && Bullethonden foto van Loes & Famkehonden foto van Suze en de 3honden foto van anais ~ filou&kajouhonden foto van ••Tanja&Bullit••honden foto van *linda*honden foto van Jantina, Laila & Lunahonden foto van Tiff en Blancahonden foto van Mistyhonden foto van Amanda *Diablo & Lanahonden foto van sylviahonden foto van kikahonden foto van Samhonden foto van ~Saartje & de chihuahua roedel ~honden foto van Paulinehonden foto van Carlos&Tysonhonden foto van Sam voortaan zonder Zoëhonden foto van yvonnehonden foto van Kimberly&&Buddyhonden foto van Fabienne&Nala&Lukahonden foto van Roos' & Max'honden foto van Willemijnhonden foto van Demileehonden foto van maaike&snowyhonden foto van John & Marjahonden foto van Marina&Muffinhonden foto van <3 Ayla&Jara <3 honden foto van Nikki & Herohonden foto van petrahonden foto van Sarah Lynnhonden foto van Trudy en Tibohonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Inge en Jessy & Binti

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^