HondenPage baasje Esther & Doortje

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Hier ligt Doortje heerlijk te slapen met haar eerste nieuwe vriendje: de knuffel! honden foto Lekker mee op de fiets! honden foto Lekker zwemmen...of toch niet??? honden foto Doortje is gesteriliseerd en daarom heeft ze een heus Takkie-rompertje aan :-) honden foto Dit is een foto van teckel Basje; Basje is onze vorige teckel...helaas leeft ze niet meer honden foto Lekker luieren honden foto Doortjes vader honden foto Doortje is gesteriliseerd en daarom heeft ze een heus Takkie-rompertje aan :-) honden foto Ook hier is Doortje 5 weken!Het was liefde op het eerste gezicht! honden foto Basje honden foto Lieve Doortje :-) honden foto Voor het eerst in de sneeuw! honden foto De eerste keer puppycursus! En volgen maar Doortje! honden foto Doortje is hier 5 weken en ik maak voor het eerst kennis met haar! honden foto Na het examen van de EG kreeg Doortje van mijn moeder een kaartje met een strik voor om haar nekje!

Verhalen van Esther & Doortje in het Dogboek

Esther & Doortje heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Geen Beschrijving Lekker pootjebaden tijdens de warme zomerdagen op deze foto loop ik met mijn toen nog pup in het bos! Voor haar was het een kennismaking met sneeuw! Ondanks de kou en nattigheid vond ze het heerlijk en ik dus ook :-) Doortje kruipt na een wandeling heerlijk tegen me aan! Doortje 5 weken jong :-) Hier zit Doortje heerlijk in de fietsmand! Kijk eens hoe goed mijn vrouwtje mij dit heeft geleerd? ik kan ook nog een rondje draaien! Afgelopen koninginnendag kreeg ik dit oranje hoedje en de hawaiislinger kado! Als bedankje heb ik een kaart gemaakt met deze foto erop! Geen Beschrijving Voor het eerst met Doortje in het buitenland, wat een geweldige vakantie!! Deze foto is gemaakt door Ron Baltus in Oostenrijk! Liefdevol tegen elkaar aan liggen <3 Geen Beschrijving lekker op wandelvakantie in oostenrijk! Ook al is Doortje klein, ze is gek op een dik pak sneeuw! Gewapend met de camera heb ik op goed geluk de knop ingedrukt met dit als resultaat! Voor mij spat de pret er echt vanaf!

Clubs

Esther & Doortje is lid van de volgende club(s):
Teckelclub

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^