HondenPage baasje rianne

Wat schreven de vrienden van rianne op het forum

honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in Een nieuwe vriendin
Wat een leuk nieuws. Mooie hond hoor! Ik wens jullie veel geluk en plezier met haar!
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in kvv hoeveelheid
  Net wat Cindy zegt, het is op afstand moeilijk te beoordelen of hij honger heeft. Ik weet niet hoe oud je pup is maar kun je de 75 gram niet over twee maaltijden verdelen in plaats van 3? Misschien dat hij dan een wat meer verzadigder gevoel heeft en niet meer piept/zeurt.
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in Honden van vroeger of honden die je hebt gehad.
Vroeger hebben we een Duitse herder gehad en daarna een kruising Herder. Toen ik net op mezelf woonde heb ik een Labrador en Duitse herder gehad en nu heb ik een klein formaat bastaard (profielfoto)
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in 23 kilo KVV Herby en Degomeat
Ik kan je er niet vanaf helpen, heb mijn vriezer helemaal vol liggen met kvv.   Misschien handig erbij te vermelden in welke omgeving het voer op te halen is     
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in Heropvoeden zeer luidruchtige hond
Ah, dan begreep ik het verkeerd, ik dacht dat je bij je partner in het appartement introk in plaats van samen naar een ander appartement verhuizen. Je zou nu alvast een keer een wandeling door de nieuwe wijk kunnen lopen, dan is daar ook al een beetje bekend mee.   Waarschijnlijk vind de hond het gewoon prettig om duidelijkheid en structuur te krijgen als ze best goed naar je luistert. 
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in Heropvoeden zeer luidruchtige hond
Komt de hond nu ook al eens in het appartement of kent ze het daar nog niet? Als dat niet het geval is dan kun je haar regelmatig een paar uurtjes meenemen zodat ze alvast aan de omgeving, de geuren en geluiden kan wennen en de overgang straks niet al te groot is als ze permanent bij jullie woont.   Verder heeft Sammy al goede adviezen gegeven.
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in schoen of sok uit leren doen
Mijn vorige hond kon ook sokken uittrekken.  Ze kende de commando's 'los'en 'vast. Ik deed mijn sok dan half uit en gaf haar het commando 'vast' zodat ze mijn sok vastpakte en dan trok ik mijn voet een beetje terug. Steeds tegen haar gezegd 'hou vast', op een gegeven moment viel het kwartje en trok ze op commando  sokken uit.
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in het gaat niet goed met onze scody. .
Jeetje, ik schrik ervan. Wat is dat snel gegaan. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen voor de komende tijd.
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in Hoe kan je een mechelaar zijn energie wat kwijt?
" Waarom neem je een Mechelaar als je geen idee hebt hoe je er mee om moet gaan en hoe hij zijn energie kwijt kan? "   @Jennifer, Ten eerste, je hebt een heel oud topic omhoog gehaald en zo te zien is TS al ruim 9 maanden niet meer online geweest dus denk ik niet dat je een antwoord krijgt op die vraag. Ten tweede, waarom mag iemand geen tips vragen op welke manieren een hond zijn energie kwijt kan raken? Dat is toch de bedoeling van dit forum, vragen kunnen stellen?
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in scody is ziek
Ik denk dat je op de diagnose van de DA af moet gaan. Hopelijk slaat de antibiotica snel aan. Je kunt proberen om gekookt rijstewater te geven om te drinken. En rijst, gekookte kipfilet of gekookte koolvisfilet laten eten.   Beterschap!
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in Kostas een bijzonder verhaal over een zwerfhond in Griekenland...
Oud topic! Bijna 2 jaar oud. TS heeft zijn/haar profiel al verwijderd.
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in blafgedrag
Begrijpelijk dat het hinderlijk is als hij aan de gang blijft met blaffen. Je zou kunnen proberen om een bot of kauwstaaf mee te nemen zodat hij afgeleid wordt en de kans niet krijgt om te blaffen. Dat hij 'vergeet' om te blaffen Het zou zomaar kunnen dat het blaffen een gewoonte is geworden, met iets afleiden zou het blafgedrag kunnen doorbreken.  
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in wie heeft hier ervaring mee
Fijn dat je uit de onzekerheid bent. Beterschap gewenst!
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in wie heeft hier ervaring mee
Wat zei de dierenarts eergisteren dan over het bloeden, kon het kwaad of niet?   (off-topic maar zou je punten en hoofdletters kunnen gebruiken, dat leest wat makkelijker dan 1 lange zin)
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in blafgedrag
Hoe lang blaft hij dan, als je ergens op bezoek gaat? Ervaar jij het blaffen als overlast of degene waar je op bezoek gaat? Is hij los als je naar binnen gaat bij een ander of houdt je hem nog even aan de riem?   
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in met spelen veel herrie (grommen) maken
Noortje gromt en blaft ook in haar spel.  Ik vind het absoluut niet storend maar geniet daar juist van. Zo'n pretbekkie die aan het rondrennen is met een vriendinnetje en dan gaat grommen, blaffen en uitdagen, heerlijk!!    Ik zou het trouwens ook niet proberen af te leren, naar mijn idee is dit toch een manier van communiceren met elkaar, gewoon hondentaal.
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in Vragen over verlatingsangst
Als ze nu niet meer blaft of piept dan denk ik dat je al heel wat vooruitgang hebt geboekt. Dat ze gaat liggen vind ik een positief teken. En ik denk dat het logisch is dat ze alert blijft. Het vertrouwen is nog maar minimaal. Hoe is haar lichaamshouding als je haar filmt? Hoe is de stand van haar oren en staart? Staan de oren rechtop of juist plat in haar nek? En de stand van haar staart, is die ontspannen of heeft ze die tussen de pootjes door, tegen haar buik aan?   Mocht ze redelijk ontspannen zijn in haar lichaamshouding dan zou ik als ik jou was voorlopig even dit kwartiertje aanhouden en over een paar weken kijken of je het uit kan breiden met circa 10 minuten. Ik zou niet te snel gaan want je kunt ook te snel gaan waardoor ze een terugval krijgt en moet je weer van voor af aan beginnen. Kijk vooral goed naar de lichaamshouding van je hond, zij is je leidraad over hoe snel je het alleen zijn uit kunt breiden.  
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in Vragen over verlatingsangst
In je openingspost geef je aan dat ze stil is en in je volgende post zeg je dat ze wel piept en blaft als ze alleen thuis is. Bedoel je dat ze in het begin wel piepte en blafte maar dat ze dat nu niet meer doet? Even voor de duidelijkheid hoor, het is een beetje verwarrend zo     
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in Vragen over verlatingsangst
Welk gedrag laat ze zien als je weg bent, waarin uit de verlatingsangst zich? Sloopt ze? Is ze onzindelijk? 
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in Onze prachtige Gorby ..........
Jeetje....ik schrik ervan...ongelooflijk... Ik weet even niets te zeggen, kan de juiste woorden niet vinden.   Heel veel sterkte en kracht toegewenst!
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in hondje huilt vooral de avond
"  Menno van elmo heeft ook een dierentolk bezocht met zijn Spanjaard een andere maar ik kon aan zijn ervaring merken dat deze ook een goede tolk is weet ff niet meer hoe ze heet maar daar hebben ook inmiddels een paar forumleden een consult bij gehad naar volle tevredenheid       " Roos,Jeff en Waldo     Menno is bij  dierentolk Petra van de Woude geweest, net zoals een aantal anderen hier op het forum. Dit is de link naar haar site: http://www.dereikendehand.nl/    Cecilia van der Drift is ook goed, dit is haar site: http://www.ceciliavanderdrift.nl/    Mieke Zomer schijnt ook goed te zijn maar daar heb ik geen ervaring mee: http://www.miekezomer.nl/    @TS, Sterkte hoor, lijkt me heel machteloos als je hond huilt en je weet niet waarom en je ook niet weet hoe haar niet helpen.
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in topic gesloten
" Oke bedankt voor jullie reacties (sommige dan), maar kan dit topic gesloten worden? " baasje van lizzy     Als je een topic wil laten sluiten dan kun je de moderators een bericht sturen, zij zetten het topic dan op slot.
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in topic gesloten
@Baasje van Lizzy, misschien heb je iets aan deze link met kalmerende middelen:   http://www.medpets.nl/vuurwerk+angst+hond/    Succes! Lijkt me heel lastig om een hond van deze angst af te helpen.       Het lijkt me dat TS niets heeft aan een welles-nietes discussie over (vuurwerk)aso's. Daar gaat het toch niet om? Ze zou meer gebaat zijn bij tips wat ze zou kunnen doen voor haar hond bij vuurwerkangst.
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in Ik ben op zoek naar de vorige baasjes van Bailey...
" Nee zo is het niet, Kelly Van Der Linden is Bailey gaan halen bij de 1ste eigenaars" Cocosboontje     Vreemd dat deze mevrouw niet meer weet waar ze Bailey vandaan heeft gehaald... Ik weet niet hoelang jij Bailey nu hebt maar Bailey is pas 5 1/2 maand oud. Er vanuitgaande dat Bailey met 8 weken met de nieuwe baas is meegegaan, dan weet zo'n mevrouw toch nog wel iets? Plaatsnaam of achternaam van de fokker? Zolang geleden is het toch niet? 3 maanden? Vreemd hoor...   En inderdaad, in verband met de privacy zou ik er ook niet blij mee zijn dat mijn naam en woonplaats open en bloot op internet wordt gezet.    Maar in ieder geval succes met je zoektocht.  
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in Welke mod aanschrijven?
https://www.hondenpage.com/baasjes/4409/het%20Moderatorteam.php      Als je naar je eigen profiel gaat dan staat er links bovenin, net onder 'hondenforum' het kopje 'baasjes'. Als je daarop klikt dan kom op deze pagina uit:   https://www.hondenpage.com/baasjes/index.php   
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in Loki's leventje 3-1-14 / 23-9-14
Mooie fotocollectie!  
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in Pup 11maand, voor tweede keer loops
" Noortje, begrijp ik het goed dat het hier een vorm van tweeslachtigheid was?  " Raf     Inderdaad, de DA keek ook heel vreemd op tijdens de operatie. Het was voor haar de eerste keer dat ze dit meemaakte.
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in het lukt me niet..... of toch wel? update
Soms is het inderdaad onbegrijpelijk waarom mensen aan een hond beginnen....   Fijn dat ze vrolijk is, lekker genieten van haar!! 
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in Pup 11maand, voor tweede keer loops
Dat is inderdaad vrij kort op elkaar, normaal gesproken zit er ongeveer 6 maanden tussen twee loopsheden.   Niet helemaal hetzelfde, maar de hond van mijn zus had ook een vreemd verloop met de loopsheid. Ze werd loops, dat stopte en na enkele weken was ze weer loops enz.  Alles bij elkaar heeft dat een aantal maanden geduurt. Op een gegeven moment toch maar besloten om te steriliseren (in overleg met de DA) en dat was maar goed ook want tijdens de operatie bleek dat er behalve een eierstok ook nog een niet ingedaald balletje zat. Daardoor was haar hele hormoonhuishouding door de war.    Hou het even in de gaten en als de loopsheid aan blijft houden toch maar even een afspraak maken met de DA als die terug is van verlof.
honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** schreef in het lukt me niet..... of toch wel? update
"   Ja na alles wat we geprobeerd hebben blijkt toch dat het net even anders moest. " Jaimie jansen     Zou soms best handig zijn als er een gebruiksaanwijzing bijgeleverd wordt 
 

Vrienden van rianne

honden foto van Marian&Hanshonden foto van ***^Noortje^*** honden foto van Prince and the othershonden foto van jannyhonden foto van Janet & Boxershonden foto van Stephhonden foto van goofie

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^