HondenPage baasje Marianne

Wat schreven de vrienden van Marianne op het forum

honden page profiel ElsEls schreef in Wie geeft Lotgering en kan mij helpen
Hallo, Ik had deze vraag ook al in een ander topic geplaatst, maar kreeg de tip om een nieuwe topic te maken. Bij deze: We zijn al een poosje zoekende naar het juiste vlees. Lotgering is de derde soort die we proberen. En jammer genoeg bevalt het ons niet zo, en wat belangrijker is, de honden zijn er ook niet echt dol op. Ze lijken met lange tanden te eten. Ondanks dat we het al een poosje voeren verandert dat niet. :'( We willen het dus niet weer bestellen, maar we hebben nog 5 kratten staan. Mijn vraag is nu: wie woont er in de omgeving van Veendam en voert Lotgering. Zou je dan voor mij de kratten willen inleveren? Zodat ik het statiegeld terug kan krijgen Graag ontvang ik een persoonlijk berichtje. Al vast bedankt. " Els
honden page profiel ElsEls schreef in gebruikers van lotgering
Hallo, Na lange afwezigheid hier weer een levensteken van mij. Zoals jullie op mijn profiel kunnen lezen ben ik een hele poos afwezig geweest. Hallo Willemijn, ken je me nog? was gezellig toen bij jou. Maar goed ik heb een vraag over Lotgering. We zijn al een poosje zoekende naar het juiste vlees. Lotgering is de derde soort die we proberen. En jammer genoeg bevalt het ons niet zo, en wat belangrijker is, de honden zijn er ook niet echt dol op. We willen het dus niet weer bestellen, maar hebben nog een aantal kratten staan waar statiegeld op zit. Mijn vraag is nu: wie woont er in postcodegebied 964. en voert Lotgering zou je dan voor mij de kratten willen inleveren? Graag ontvang ik een persoonlijk berichtje. Al vast bedankt.
honden page profiel ElsEls schreef in wat doet jullie hond het allereerste wanneer jullie thuiskomen van vakantie?
Eerst worden de poezen begroet, dan gauw naar de buurman om zijn hond te begroeten. d(^_^)b
honden page profiel ElsEls schreef in Hond mee op skivakantie
Hee Janouk, Gingen jullie honden met sneeuwschoenlopen ook automatisch in jullie spoor lopen? Die van ons ook, de slimmerikken.
honden page profiel ElsEls schreef in Hond mee op skivakantie
Als je hond sneeuw leuk vindt dan kun je het gerust doen. En bovendien is het leuk gezelschap voor je moeder. Tenminste al ze daar ook leuke wandelingen kan maken. Want met een hond wandelen is toch veel leuker dan in je eentje. Onze hond(en)gaat / gingen altijd mee. Altijd dolle pret. Je zult er vast geen spijt van krijgen.
honden page profiel ElsEls schreef in Morgen is het zo ver het afscheid van onze lieve Ziko
Heel veel sterkte de komende tijd. Jullie hebben de juiste beslissing genomen, ook al is het nog zo moeilijk.
honden page profiel ElsEls schreef in En weer gaat het slecht met onze lieve Morris!!!!
Hallo Monique, Ik lees je topic nu pas. Het zijn en blijven terriers. Het duurt altijd heel lang voordat ze echt laten merken dat ze ziek zijn. Maar als ze het laten merken dan zijn ze ook echt ziek. Het zijn nou eenmaal geen mietjes. Ik hoop dat de uitslag dusdanig is dat behandelen goed mogelijk is.                 Ik voel met jullie mee.
honden page profiel ElsEls schreef in Dierencrematorium Stadskanaal
Ja wel een beetje. Hera was eigenlijk de hond van mijn schoonmoeder. Ze kwam bij ons toen ze 10 jaar was omdat mijn schoonmoeder aan haar heup geopereerd moest worden. De bedoeling was dat ze tot na de revalidatie (ca. 10 weken) bij ons zou blijven. Echter toen ze terug was bij mijn schoonmoeder was ze helemaal tegen de keer in. Dat werd uiteindelijk zo erg dat mijn schoonmoeder met pijn in haar hart aanons vroeg of we haar terug wilden hebben. Feit was dat de hond bij ons HOND mocht zijn. Als zij met hem liep dan was ze eigenlijk bang voor de reactie van andere honden, en ook moest er niet te veel vuil mee naar binnen komen. Bij ons mocht Hera spelen met andere honden, zwemmen en door plassen (modder)water dansen. Hup de tuinslang erop en het leed was weer geleden. ze is nog 3½ jaar bij ons geweest.
honden page profiel ElsEls schreef in Dierencrematorium Stadskanaal
Onze Hera is in het crematorium in Delfzijl gecremeerd. Het was hartje winter en de grond stijf bevroren. Al onze andere honden liggen in de tuin. We zijn daar erg goed opgevangen. Hera werd er met haar eigen spulletjes opgebaard en we kregen alle tijd om afscheid te nemen.
honden page profiel ElsEls schreef in Help jullie stem is hard nodig
Ik heb ook SDB gesteund
honden page profiel ElsEls schreef in Wanneer laten inslapen?
Het is precies zoals Saskia schrijft. Een aantal dingen zijn belangrijk. De hond mag geen pijn hebben, en moet zelf nog willen. Op het moment dat hij zelf niet meer wil, dan moet je niet meer doorgaan want dan doe je het voor jezelf en niet meer voor de hond. Sommige honden geven dit heel duidelijk aan, maar anderen blijven vechten. Dan zul je zelf op een gegeven moment moeten beslissen. Ik wens jullie in ieder geval heel veel sterkte.
honden page profiel ElsEls schreef in Gaat dit niet een beetje te ver...
Ik ben het helemaal met Esther en Beagle Floor eens. Respecteren ! En wat een ander er van zegt of denkt.. So what?
honden page profiel ElsEls schreef in Marktplaats puppykennel
Er is een site die petities.nl heet. Hierop kun je allerlei petities vinden die je kunt ondertekenen. Een petitie opstarten kan ook op die site. Wat de regels zijn weet ik zo niet. Echter let wel: zo lang een dier voor de wet nog altijd een DING is zal er weinig aan gedaan kunnen worden. Het is van de zotte maar als iemand je hond "beschadigd" is dit voor de wet VERNIELING en niet meer dan dat. In Almere is een meisje van 18 jaar een Burgerinitiatief gestart om uiteindelijk een wetswijziging te bewerkstelligen. Hiervoor heeft ze minimaal 40.000 handtekeningen nodig. (huidige stand 17.553) Dus als we daar nu met z'n allen eerst voor zorgen, dan zijn we op de goede weg. Maar de weg is lang. Haar aktie heet; EEN DIER IS GÉÉN DING Voor diegene die nog niet getekend heeft doen a.u.b. DIT KAN OP HAAR SITE: WWW.EENDIERISGEENDING.COM d(^_^)b d(^_^)b d(^_^)b Andere petities teken ik natuurlijk ook.
honden page profiel ElsEls schreef in Marktplaats puppykennel
Ik kreeg van de dierenbescherming een mail met het verzoek een petitie te tekenen tegen de handel in wilde dieren op marktplaats. Met onderstaande tekst: Help de handel in wilde dieren uit te bannen: teken de petitie! Vara's Vroege Vogels is een petitie gestart tegen de levendige handel in wilde dieren die plaatsvindt op Marktplaats. Uilen, eekhoorns en slangen staan gewoon tussen het speelgoed en het tweedehands tuinmeubilair. Het welzijn van deze dieren is ernstig in het geding en bovendien werkt de verkoop illegale handel en roof uit de vrije natuur in de hand. De Dierenbescherming ondersteunt deze actie en roept u op om de petite nog vandaag te ondertekenen. Lees verder.... Misschien is het een optie om te proberen deze aktie uit te breiden. stuur me even een pb-tje als je de de rest wilt lezen.
honden page profiel ElsEls schreef in Gordelvretend monster, dringend op zoek naar een oplossing!
Er zijn verschillende soorten. Ik heb No Bite en Nail Watch gehad. Smaakt allebei even vies Je moet alleen even oppassen of het de lak ook aantast. Eerst klein stukje proberen.
honden page profiel ElsEls schreef in Gordelvretend monster, dringend op zoek naar een oplossing!
Toen onze Ghibli nog klein was knabbelde ze altijd op de rand van haar houten bed. Toe heb ik bij de drogist "no bite" gekocht en er opgesmeerd Werkte goed. Dit is een middel tegen nagelbijten en dus niet giftig maar wel vies. Misschien het proberen waard. Ben benieuwd hoe je dit uiteindelijk opgelost krijgt. Succes!
honden page profiel ElsEls schreef in Favorieten op de HondenPage (ster rechts bovenaan)
Bedankt, Hier ben ik echt blij mee d(^_^)b
honden page profiel ElsEls schreef in probleem met het natte gras en de af-oefening
Succes, Ben benieuwd hoe en of het je uiteindelijk zal lukken. Laat het me eens weten.
honden page profiel ElsEls schreef in Ziekte van Cushing
Hallo Gasten, Onze hond Jari had ook de ziekte van Cushing en heeft nog een aantal mooie jaren bij ons gehad. Om zeker te zijn dat het inderdaad Cushing is zal de dierenarts ook een bloedonderzoek moeten doen. Dan ook kan hij zeggen hoeveel Vetoryl hij moet hebben. Ik betaalde in 2010 per capsule van 60 mg. ca. € 2,00 Daar moest hij er 1 van per dag hebben. Als jullie meer willen weten maak dan even een profiel aan en stuur me even een persoonlijk berichtje.
honden page profiel ElsEls schreef in probleem met het natte gras en de af-oefening
Hallo Romy, Het zal niet gemakkelijk worden om hem op het natte gras te laten liggen. Onze hond Miura was er net zo een. Zodra het gras nat was bleef mevrouw met haar buik een paar cm. boven het gras hangen. Onze instructeur zei dan uit de gein zo moet mevrouw weer droog liggen? Waarop hij zijn bodywarmer uit deed en op het natte gras neerlegde. En ja hoor mevrouw stapte er direct op en ging er pontificaal op liggen. Daarbij keek ze in het rond, zo van dat heb ik hem toch maar weer gefixt. Als het tijdens de les regende en ze had haar dag niet liep ze linia recta naar de auto en bleef daar wachten, dan kon ik beter naar huis gaan want als we dan weer het veld op gingen was ze helemaal tegen de keer in. Ook met haar kwam ik net door het examen. De cynophilia heb ik met haar twee keer gedaan. Beide keren gezakt. De eerste keer was het mijn eigen schuld de tweede keer deed ze alles goed maar niet snel genoeg, omdat er sneeuw lag en dus koud en nat aan de buik ging ze zeer twijfelend liggen.
honden page profiel ElsEls schreef in Hallo, ik ben nieuw hier
Josca en Bumper, Welkom in ons midden. Mooie stoere hond. Inderdaad ik denk ook iets van een boxer en een bullmastiff. beetje stafford misschien???
honden page profiel ElsEls schreef in homeopathie feit of fictie?
Een van onze vorige honden(Lotus)kreeg een nek- en rughernia toen ze 11 jaar oud was. Ze had veel pijn en kreeg van de dierenarts pijnstillers. Dat was het enige wat hij voor haar kon doen. Opereren was gezien de leeftijd geen optie vond hij. Het vooruitzicht was dat we steeds meer pijnstillers zouden moeten gaan geven. Wij wisten toen nog niet veel over homeopathie. Toch gingen we naar een homeopatisch werkende dierenarts. Lotus kreeg 2 soorten homeopatische medicijnen. Al na 2 weken was ze van de pijnstillers af. En na ca. 6 weken konden we de dosering tot een minimum terug brengen. Wat ik er mee wil zeggen is: het gaat er niet om wat wij geloven. Het gaat er om wat het doet. Een dier kan niet veinzen dat hij zich opeens weer super voelt. Dat zegt voor mij genoeg. Wel denk ik dat het belangrijk is dat je ook met homeopathie niet zelf gaat dokteren. Lotus werd zonder pijn 14 jaar en 4 maanden.
honden page profiel ElsEls schreef in Graag jullie advies
Die 3 dagen zou ik er toch voor zorgen dat ze tussen de middag wordt uitgelaten. Daarnaast zul je het zelf moeten compenseren door op momenten dat het wel kan extra lange wandelingen, en leuke dingen te gaan doen. Verder als het voor die drie dagen goed geregeld is zie ik geen problemen. Veel succes :-D
honden page profiel ElsEls schreef in Déru is in haar slaap gestorven!
Lieve Annelies, Je verhaal wat je net hebt neergeschreven kon ook die van mij zijn. Voor het eerst sinds 40 jaar hebben we geen enkel huisdier meer. Je bent compleet uit je ritme, loopt als een kip zonder kop rond. Er komt niets uit je handen. Ons leven was zo verweven met onze honden. Soms voelt het alsof ze weer langs me loopt en denk ik haar te horen. Nu 14 dagen na haar dood wordt ik nog steeds 's nachts om half vier wakker (want dan moest ze er altijd even uit) Nogmaals heel veel sterkte met het verwerken. In gedachte ben ik bij jullie. Liefs Els
honden page profiel ElsEls schreef in Déru is in haar slaap gestorven!
Ik wil jullie heel veel sterkte wensen met het verlies van Deru. Jammer dat je man haar niet meer heeft kunnen zien. Zij heeft je een moeilijke beslissing uit handen genomen. Maar het verdriet wordt er niet minder door. Nog zo graag willen maar niet meer kunnen. Liefs Els
honden page profiel ElsEls schreef in Billy vanmiddag ingeslapen
Lieve Hanne Ik lees het nu pas van Billy Heel veel sterkte met het verwerken van dit gemis. Ik weet hoe het voelt. Ook hier zijn we nog heel erg verdrietig
honden page profiel ElsEls schreef in Waarom rollen in vieze dingen??
Ik herken dit maar al te goed. Wij hebben alles al gehad. Van Rotte vis, dode vogels, verse koeie flappen tot (extra jakkes) mensen poep (toen we een wandeling in het bos maakten) En waarom? Ze zullen het op een bepaalde manier wel lekker vinden.
honden page profiel ElsEls schreef in trillen van achterpoten.
Ik zou een dierenarts gaan raadplegen die tevens neuroloog is. Kan een neurologische aandoening zijn. Niet zelf gaan experimenteren met vitaminen. Ik kan je evt. een adres geven van een goeie.
honden page profiel ElsEls schreef in Steun ons om onze honden te behouden!
1e jullie moet JUNI zijn natuurlijk. Sorry zag het pas toen ik al op reageren had gedrukt, en kan het niet meer wijzigen.
honden page profiel ElsEls schreef in Steun ons om onze honden te behouden!
We gaan op 16 jullie allemaal aan jullie denken en voor jullie duimen. ;-) :-) :-D
 

Vrienden van Marianne

honden foto van Els

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^