HondenPage baasje Sasja

Wat schreven de vrienden van Sasja op het forum

honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Rashonden in kennel zielig?
Ligt aan het ras van de honden. Sommige rassen zijn dolgelukkig buiten op een groot stuk grond. Zij worden later dan ook het liefst werk- of waakhonden. Maar persoonlijk geef ik de voorkeur aan fokkers die hun honden ook binnenshuis laten wennen aan het gezinsleven. Daar mijn hond ook deel uit maakt van het gezin, in een rijtjeshuis, in een woonwijk. ;-)
honden page profiel Els & Semmy.Els & Semmy. schreef in Lotje is niet meer..
Heel veel sterkte!
honden page profiel Els & Semmy.Els & Semmy. schreef in wie woont in belgie en wie in nederland ?
In Nederland Zuid-Limburg,
honden page profiel Els & Semmy.Els & Semmy. schreef in Wat moet ik doen? Mijn hond is dood!!!!
Lieve Melvin,ik wens je heel veel sterkte. Dikke knuffel!
honden page profiel margrietmargriet schreef in Wie weet er een goed hondenpension in de omgeving van Winterswijk?
Je hebt PB.
honden page profiel SampieSampie schreef in Waar komt jullie hond vandaan?
Onze doodle komt uit Spaubeek, Limburg bij House of Australian Labradoodles ..
honden page profiel margrietmargriet schreef in Faun, vandaag twee jaar. We beloven je een mooi leven ventje.
Ik weet even niet wat te zeggen. Weer een herplaatser weg bij Moira? Ik ben hier totaal verbijsterd over!
honden page profiel SampieSampie schreef in Trim opleiding
Hoi Esmee, Wat leuk!! Misschien zijn er nog meer mensen die zich hebben opgegeven voor de cursus van september?? Ben benieuwd!!
honden page profiel margrietmargriet schreef in Lotgering bestellen regio Doetinchem
Is prima! Stuur je mailadres maar even, zodat we wat af kunnen spreken.
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Gladde vloer oplossing voor onze nieuwe pup?
Een grote hond kan wel degelijk gewrichtsproblemen ontwikkelen als hij steeds uitglijdt of bijv. al als hij één keer verkeerd onderuit gaat. Ik zou ook een stuk vloerbedekking of een vloerkleed neerleggen. Kleden gaan alsnog glijden. En inderdaad aanleren dat hij rustig is in huis. Maar ja dat heeft wel even tijd nodig. Je maakt mij niet wijs dat een hond niet op een parketvloer, zeil of plavuizen kan lopen omdat hij van deze ondergrond gewrichtsproblemen krijgt. Dat heb ik echt nog nooit gehoord. Bijna alle hondeigenaren die ik ken hebben dan ook een gladde vloer, alleen al vanuit hygienisch oogpunt. Dat het voor een hond prettiger is om een vloerkleed uit tapijt te hebben begrijp ik.
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Joehoe Morris is toch weer een jaartje ouder geworden! 5 jaar!
Lieve Morris! Gefeliciteerd nog met je verjaardag! Ik hoop dat je lekker verwend ben door je baasjes!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Gladde vloer oplossing voor onze nieuwe pup?
Een hond krijgt geen last van gewrichtsproblemen van een gladde huiskamervloer. Ze moeten alleen leren dat ze in huis niet kunnen rennen en dus met beleid moeten rondlopen. Opzich is dat na 3 glijpartijtjes al wel duidelijk! ;) Zo zijn ze lekker rustig in huis en het is een heel koddig gezicht! Hahaha!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Gladde vloer oplossing voor onze nieuwe pup?
Wij hebben plavuizen en een houten vloer. Toen Bram klein was gleed hij hier en daar wel eens uit, maar nooit zodanig dat het zielig was. Wij hebben er nooit iets speciaals voor gedaan. In het zitgedeelte van de woonkamer ligt een vloerkleed. ;-)
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Kinderen op HP
Dat de kinderen zich veilig kunnen bewegen op internet vind ik een taak van de ouders. Je kind voorlichten en controleren. Een leeftijd op het profiel neerzetten bevestigd voor 'verkeerde mensen' alleen maar dat ze inderdaad naar foto's van minderjarigen zitten te kijken. Ik mag hopen dat de jongeren hier de Modjes en/of de ouders weten te benaderen wanneer zij te maken krijgen met ongewenste opmerkingen/mailtjes. Meer kun je er niet tegen doen :-)
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Mijn hond van 1 jaar valt jongere honden aan
Als honden agressief gedrag vertonen richting andere honden en je trekt deze weg, geef je onbewust het signaal aan dat ze inderdaad uit moeten kijken voor andere honden. Zo hou je helaas dit agressieve gedrag in stand. Je moet ze voortaan niet meer wegtrekken maar afleiden en zo de cirkel doorbreken.
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Kinderen op HP
Hmm..Ik vind dat zolang hier ook volwassenen met een IQ van -10 berichten mogen plaatsen, kinderen dit ook mogen. Er is niets mis met een kind die serieuze vragen stelt. Juist leuk. (Misschien komt dat ook wel een beetje omdat ik juf ben.) Wanneer kinderen irritant gedrag gaan vertonen vind ik wel dat ze een waarschuwing en zo niet een ban moeten krijgen. Voor gekkepraat heb je tot op zekere hoogte de koffiehoek, en anders de eigen Hyvespagina! Maar dit is niets verschillend met de manier waarop ook met de volwassenen zou moeten worden om gegaan.;)
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in wij gaan verhuizen naar een bovenwoning
Een blij baasje is een blije hond. Als je je miserabel voelt in je oude huis moet je lekker voor jezelf kiezen en in een fijn apartementje gaan zitten. Jouw gezondheid en welzijn is héél belangrijk. Die positieve energie straal je ook weel uit naar Jazzy en Poppy!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Wat je ze allemaal niet kunt leren...
Gaaf gephotoshopped! d(^_^)b Lijkt net echt!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in wij gaan verhuizen naar een bovenwoning
Ben je gek, jij bent een kanjer dus die honden komen niets tekort! Ik wens je veel plezier, geluk en gezelligheid in jullie nieuwe huis toe! d(^_^)b
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in mijn oude vriendinnetje
Ahhh, wat een lieve foto! d(^_^)b
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Teken doden na verwijderen
Op een plakbandje, dubbelvouwen en een flinke pets erop!! d(^_^)b Knappe teek die dan de prullenbak nog uit weet te klimmen!
honden page profiel SampieSampie schreef in Grommen en tanden laten zien!
Ik begrijp jullie reactie.. Hij is nu twee x naar dierenarts geweest om alles uit te sluiten.. De oefeningen/tips die ze van de GT gekregen hadden hebben ze met het hele gezin echt goed uitgevoerd, maar mocht niet baten.. Gister is de oudste zoon in vinger gebeten, zelf is ze ook aangevallen en oma is zich wezenloos geschrokken toen hij het op haar voorzien had.. Vriendin is al weken in tranen, en wilde ook de moed niet opgeven maar na lang gesprek met GT, heeft die geadviseerd dit besluit te nemen….
honden page profiel SampieSampie schreef in Grommen en tanden laten zien!
We zijn nu een aantal weken verder en ze hebben er alles aan gedaan.. De GT is meerdere keren langs geweest, hij is gecastreerd, etc. Maar zelfs de GT zegt dat het niet meer gaat… Het is voornamelijk dat het met eten te maken heeft, dus gaan ze een goed huis voor hem zoeken, het liefst waar iets van een boerderij, waar hij lekker buiten kan zijn.. Bedankt nog voor jullie reacties...
honden page profiel margrietmargriet schreef in Lief baasje voor Puffy gezocht
Het is misschien een idee om hier ook een oproep te doen: http://www.beaglebendeforum.nl/index.php
honden page profiel margrietmargriet schreef in Vakantieworst van Tammenga
Ik heb meteen even gekeken maar kan niet vinden wat er dan in de overige 40% zit. Ben ik wel nieuwsgierig naar.
honden page profiel margrietmargriet schreef in Vakantieworst van Tammenga
Ja, het lijkt wel zo, maar het is veel steviger dan paté. Vanavond heeft 'ie een klein stukje gehad als aanvulling op zijn eten. Morgen krijgt hij het volledig om uit te proberen voor de vakantie. Ik wil het dan, als het bevalt, eventueel in combinatie met bijv. kippenpoten enz. geven. (en voor de dagen dat ik moeilijk aan goed spul kan komen).
honden page profiel margrietmargriet schreef in Buddy heeft schildklier problemen, wie heeft ervaring
Wat een enorm gemis, Bertine. Heel, heel, heel veel sterkte!
honden page profiel margrietmargriet schreef in Vakantieworst van Tammenga
De beloofde foto's: De vakantieworsten http://www.hondenpage.com/foto/foto/227210.jpg Aangebroken worst http://www.hondenpage.com/foto/foto/227213.jpg http://www.hondenpage.com/foto/foto/227212.jpg Vakantieworst Tammenga versus lam Tammenga http://www.hondenpage.com/foto/foto/227211.jpg
honden page profiel margrietmargriet schreef in Groen/wit/geel spul ..
En....ben je nog naar de dierenarts geweest?
honden page profiel margrietmargriet schreef in Groen/wit/geel spul ..
Ik weet niet of het op die leeftijd al kan, maar het klinkt als een voorhuidontsteking. Wat je kunt doen is kamillethee bij de reform winkel halen, thee zetten, af laten koelen tot lauw, in een spuitje (natuurlijk zonder naald!) doen en voorzichtig van zijn voorhuid een soort tuitje maken en rustig daarin spuiten. Tuitje dichthouden en inmasseren. Hou dit een aantal dagen vol, dan moet het minder worden en over gaan. Blijft het alsnog bestaan dan kun je er speciale middeltjes voor krijgen.
 

Vrienden van Sasja

honden foto van Mandy & Bram.honden foto van Anna & Toshonden foto van heleen lowiessenhonden foto van Yvettehonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van H. Lowiessenhonden foto van Sampiehonden foto van margriethonden foto van Els & Semmy.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^