HondenPage baasje Eefje

Wat schreven de vrienden van Eefje op het forum

honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Rashonden in kennel zielig?
Ligt aan het ras van de honden. Sommige rassen zijn dolgelukkig buiten op een groot stuk grond. Zij worden later dan ook het liefst werk- of waakhonden. Maar persoonlijk geef ik de voorkeur aan fokkers die hun honden ook binnenshuis laten wennen aan het gezinsleven. Daar mijn hond ook deel uit maakt van het gezin, in een rijtjeshuis, in een woonwijk. ;-)
honden page profiel petrapetra schreef in Eens een Engelse Bulldog, voor altijd een Engelse Bulldog!
hier ook een lief hebber van de engelse bulldog en voor hier ook nooit een ander rass meer.
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Gladde vloer oplossing voor onze nieuwe pup?
Een grote hond kan wel degelijk gewrichtsproblemen ontwikkelen als hij steeds uitglijdt of bijv. al als hij één keer verkeerd onderuit gaat. Ik zou ook een stuk vloerbedekking of een vloerkleed neerleggen. Kleden gaan alsnog glijden. En inderdaad aanleren dat hij rustig is in huis. Maar ja dat heeft wel even tijd nodig. Je maakt mij niet wijs dat een hond niet op een parketvloer, zeil of plavuizen kan lopen omdat hij van deze ondergrond gewrichtsproblemen krijgt. Dat heb ik echt nog nooit gehoord. Bijna alle hondeigenaren die ik ken hebben dan ook een gladde vloer, alleen al vanuit hygienisch oogpunt. Dat het voor een hond prettiger is om een vloerkleed uit tapijt te hebben begrijp ik.
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Joehoe Morris is toch weer een jaartje ouder geworden! 5 jaar!
Lieve Morris! Gefeliciteerd nog met je verjaardag! Ik hoop dat je lekker verwend ben door je baasjes!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Gladde vloer oplossing voor onze nieuwe pup?
Een hond krijgt geen last van gewrichtsproblemen van een gladde huiskamervloer. Ze moeten alleen leren dat ze in huis niet kunnen rennen en dus met beleid moeten rondlopen. Opzich is dat na 3 glijpartijtjes al wel duidelijk! ;) Zo zijn ze lekker rustig in huis en het is een heel koddig gezicht! Hahaha!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Gladde vloer oplossing voor onze nieuwe pup?
Wij hebben plavuizen en een houten vloer. Toen Bram klein was gleed hij hier en daar wel eens uit, maar nooit zodanig dat het zielig was. Wij hebben er nooit iets speciaals voor gedaan. In het zitgedeelte van de woonkamer ligt een vloerkleed. ;-)
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Kinderen op HP
Dat de kinderen zich veilig kunnen bewegen op internet vind ik een taak van de ouders. Je kind voorlichten en controleren. Een leeftijd op het profiel neerzetten bevestigd voor 'verkeerde mensen' alleen maar dat ze inderdaad naar foto's van minderjarigen zitten te kijken. Ik mag hopen dat de jongeren hier de Modjes en/of de ouders weten te benaderen wanneer zij te maken krijgen met ongewenste opmerkingen/mailtjes. Meer kun je er niet tegen doen :-)
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Mijn hond van 1 jaar valt jongere honden aan
Als honden agressief gedrag vertonen richting andere honden en je trekt deze weg, geef je onbewust het signaal aan dat ze inderdaad uit moeten kijken voor andere honden. Zo hou je helaas dit agressieve gedrag in stand. Je moet ze voortaan niet meer wegtrekken maar afleiden en zo de cirkel doorbreken.
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Kinderen op HP
Hmm..Ik vind dat zolang hier ook volwassenen met een IQ van -10 berichten mogen plaatsen, kinderen dit ook mogen. Er is niets mis met een kind die serieuze vragen stelt. Juist leuk. (Misschien komt dat ook wel een beetje omdat ik juf ben.) Wanneer kinderen irritant gedrag gaan vertonen vind ik wel dat ze een waarschuwing en zo niet een ban moeten krijgen. Voor gekkepraat heb je tot op zekere hoogte de koffiehoek, en anders de eigen Hyvespagina! Maar dit is niets verschillend met de manier waarop ook met de volwassenen zou moeten worden om gegaan.;)
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in wij gaan verhuizen naar een bovenwoning
Een blij baasje is een blije hond. Als je je miserabel voelt in je oude huis moet je lekker voor jezelf kiezen en in een fijn apartementje gaan zitten. Jouw gezondheid en welzijn is héél belangrijk. Die positieve energie straal je ook weel uit naar Jazzy en Poppy!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Wat je ze allemaal niet kunt leren...
Gaaf gephotoshopped! d(^_^)b Lijkt net echt!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in wij gaan verhuizen naar een bovenwoning
Ben je gek, jij bent een kanjer dus die honden komen niets tekort! Ik wens je veel plezier, geluk en gezelligheid in jullie nieuwe huis toe! d(^_^)b
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in mijn oude vriendinnetje
Ahhh, wat een lieve foto! d(^_^)b
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Teken doden na verwijderen
Op een plakbandje, dubbelvouwen en een flinke pets erop!! d(^_^)b Knappe teek die dan de prullenbak nog uit weet te klimmen!
honden page profiel petrapetra schreef in Buurvrouw
schijnbaar heeft je buurvrouw er geen last van zou er als je er zelf te veel last vanhebt er over na denken om je eigen reu te laten helpen
honden page profiel petrapetra schreef in engelse bulldog
ja ik reageer hier heel weinig mede door dit als er een topic over de engelse bulldog is er zo negatief gereageert word en alle bullen over een kant genomen worden of er bij andere rassen niks voor komt voor ons zijn het schatten van honden en hier zijn ze alle vier gezond en bepaalde rassen kan je niet met elkaar vergelijken maar hier word wel in meer topics zo negeatief gereageert naar elkaar als ik sommige topics open maak om te lezen waar een vraag gestelt word gaat het op een gegeven moment niet meer om de vraag die er gestelt word heb is wat meer recpect voor elkaar en val is niet zo aan daar zou het er een stuk gezelliger op worden hier
honden page profiel petrapetra schreef in engelse bulldog
ff reageren op de vraag die hier gestelt word hier lopen vier bullen in huis en er kwijlt er niet een heb hier wel het idee dat als er een topic geopent word over een engelse bull dat er veel antwoorden komen hoe slecht het ras wel niet is en vaak ook nog is die ze zelf niet eens hebben pfffffffffffff word daar echt een beetje moe van
honden page profiel petrapetra schreef in zooooooooooo koud!!
groot gelijk hoor kruip jij maar lekker onder je dekentje
honden page profiel petrapetra schreef in Uithoudingsvermogen Engelse bulldog
een heel mooi antwoord hier boven
honden page profiel petrapetra schreef in Wie zijn hond is groot geworden op lotgering?
hier staan ze ook alle vier op lotgering pepper en dommel van kleins af aan en doen het er super op
honden page profiel petrapetra schreef in Uithoudingsvermogen Engelse bulldog
vier wandelen is erg lang en of het nu met een bull of met een ander ras wil gaan doen dit is echt wel iets wat je moet opbouwen maar mijn mening is als je echt die tijd wilt gaan wandelen kies dan voor een ander ras hier lopen vier bullen in huis en met de oudste 2 kan ik zeker 2 tot 2 en half uur wandelen maar dit bouw je op dat ga je niet in een keer doen ja wij zijn ook bullen lief hebbers
honden page profiel petrapetra schreef in Grootste maat bench
waar woon je ben op zoek naar een grote bench
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Aan alle NIET serieuze hondeliefhebbers!
@Mandy;Ik dacht dat die smiley's een betekenis hadden?! Hoe bedoel je?
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Aan alle NIET serieuze hondeliefhebbers!
Belachelijk dat met elkaar aanvalt op gebruik van spelling en interpunctie. Jullie moeten je diep schamen.. Verbeteren doe je maar in deze klaslokaal. Mensen zitten niet op dit forum om voor spelfouten op hun vingers getikt te worden. Moet niet gekker worden hier.. Ergeren aan die topics doe ik al jaren. Je raakt er getraind in! Ik reageer dan ook alleen nog op topics die ik interessant vind en van bekende snoeten! :-)
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Uitslag van vuile pens???
Hahahaha! :')
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Uitslag van vuile pens???
Brrrr.. geen idee! Je kunt het beste niks erop smeren en zo min mogelijk eraan pulken. De hondjes na het eten van de pens nog wel oké?
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Hoe lang ben je al op HP
Ik ben al zeker 3 jaar zo'n beetje standaard op HP te vinden. Bevalt me nog steeds prima! :D
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Grappige (Mislukte) Honden foto's
http://i889.photobucket.com/albums/ac96/MandyHaasbroek/CIMG1030.jpg
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Staand poepen!
P.s. Bram is anderhalf jaar geleden geholpen. Het zou max. een half jaar werken maar het uitwerken duurt nu al zeker een jaar. ;-) Dus de ongewenste gedragingen zijn met training goed aangepakt. Hij is een makkelijke, fijne hond die ondanks zijn seksuele frustraties geweldig luisterd. Dus wat dit nu weer is.. Mss dat na 400 plasjes hij maar begint te poepen bij gebrek aan.. Hahaha!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Staand poepen!
Bram is chemisch gecastreerd en was een erg stabiele hond. Nu het uitwerkt heeft hij inderdaad veel last van zijn hormonen. Definitief laten helpen zit in de planning want hij is erg treurig en gefrustreerd. Maar ik zou niet weten wat ik hier aan kan doen. Direct naar een arts of homeopaat vind ik wel heel erg drastisch. Zal de da morgen wel eventjes bellen. Denk dat het hormoongerelateerd is.. Haha, echt weer wat voor Bram zoiets geks! ;)
 

Vrienden van Eefje

honden foto van Mandy & Bram.honden foto van petrahonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van shirley

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^