HondenPage baasje Chelsey & Mio

Wat schreven de vrienden van Chelsey & Mio op het forum

honden page profiel jantienjantien schreef in Tip voor leuke halfcheck
Is het niet zo dat wanneer een hond losloopt met een halfcheck en snuffelt, de halsband over zijn hoofd kan schuiven? Ik heb een keer een hele mooie nieuwe in het park gevonden! Was van een kortharige hond.
honden page profiel jantienjantien schreef in Alleen wonend en hond aanschaffen
Welkom Thomas.  Qua woonruimte geen probleem, denk ik.  Wel is traplopen sowieso niet zo gezond voor een hond en ook niet voor een pup. Zolang jij 5 dagen thuiswerkt heeft de pup natuurlijk voldoende aandacht.  Maar als je dan weer een paar dagen naar kantoor moet is het wel ineens héél anders. Mogelijk wordt de hond daar niet vrolijk van en zal hij/zij gaan blaffen janken en slopen. Ik kreeg pas weer een hond toen ik niet meer werkte. Dagelijks lopen wij ongeveer 3 x 30 á 45 minuten en nog eenmaal 15 minuten. Tijdens vakanties gaat de hond altijd mee.
honden page profiel jantienjantien schreef in Berp
Je houdt van stevige honden, dat is duidelijk. Ik vroeg me altijd al af, waar die namen vandaan kwamen. Hoe spreek je die andere namen uit en wat betekenen ze?
honden page profiel jantienjantien schreef in Alleen bij een gedeelte poep eten.
Oh, praat me er niet van.  Hier is  mensenpoep favoriet..... Blllllggggh. Wat de kleine frolicjes betreft : ook ideaal om een pilletje in te doen.  Gelukkig smaakt Pepijns medicijn lekker en eet hij dat gewoon uit de hand.
honden page profiel jantienjantien schreef in 2 huizen
Hi Amy,  je moet eigenlijk proberen te organiseren dat het in beide huizen hetzelfde is voor de hond.  Dus in beide huizen een eigen veilig plekje maken, waar hij zich thuis gaat voelen. 't Zal best even moeilijk zijn, een hond voelt ook feilloos spanningen en verdriet aan.
honden page profiel jantienjantien schreef in Welke ras(sen) herkennen jullie? (Pup)
Het is moeilijk te schatten hoe groot deze hond zal worden, naar aanleiding van deze foto's. Maar ik zou zeggen een herderkruising, wel lastig als je een pekineesgrootte verwacht....
honden page profiel jantienjantien schreef in Ervaring met in laten slapen?
" Sjonge ze heeft het al moeilijk genoeg.  " Iglo En wat dacht je van de hond?
honden page profiel jantienjantien schreef in Ervaring met in laten slapen?
Ach Marte, ik had  gehoopt dat je de beslissing al genomen had. Je lieve Mies verdient dit lijden niet.  Je moet niet aan jezelf denken, maar aan haar!! Ik word hier misselijk van.
honden page profiel jantienjantien schreef in Help met mijn hond mausie is niet wie ik dacht dat hij was.
En ook nóóit een hond uitkiezen op deze manier :  Op aanraden van de familie en mijn zoon Fred heb ik een wat groter exemplaar uitgekozen met een korte makkelijke vacht voor de stofzuiger.  
honden page profiel jantienjantien schreef in Bijten negeren bij pup, maar wat als ze echt pijnlijk in voeten, benen kids hangt?
Er zijn nu twee Lola's in gesprek hier, misschien dat één van de twee iets aan de profielnaam kan doen?  
honden page profiel jantienjantien schreef in Hoeveel heeft jouw hond er?
Dank voor de leuke reacties, mensen!
honden page profiel jantienjantien schreef in Weer loops
Een 'schotje', daar springt een greyhound zo overheen hoor.  Honden kunnen zelfs deuren openen als de klink gewoon staat. Dus, deurklink omhoog zetten :   Maar het allerbeste is één van de twee uit logeren sturen,  anders krijg je geen rust in huis. En voor de reu is het ook heel vervelend als hij dichtbij een loopse teef zit.
honden page profiel jantienjantien schreef in Hoeveel heeft jouw hond er?
Vorig jaar heb ik ook al eens een leuk fototopic geplaatst (wintermode show), nu heb ik weer een ideetje.... De vraag is : hoeveel heeft jouw hond er? En dat kan van alles zijn : knuffels, pups, ballen, manden, kussens, tuigen, jassen. Hier zie je mijn Pepijn, trots op zijn verzameling tuigen. Ze zijn overal vandaan gekomen : de dierenwinkel, de kringloop, Marktplaats, de Wibra, gevonden op straat... Hij heeft er zoveel, omdat hij regelmatig getrimd wordt en dan zijn bepaalde tuigen veel te wijd. Als je een ideetje hebt, maak een foto en voeg hem in dit topic.
honden page profiel jantienjantien schreef in Help met mijn hond mausie is niet wie ik dacht dat hij was.
Ik vind dit geen leuke grap.   In verkeerde handen is een stafford een gevaar op straat.
honden page profiel jantienjantien schreef in Ervaring met in laten slapen?
Toen we besloten hadden onze vorige hond in te laten slapen (een Cavalier van 9 jaar met hartproblemen) was het een zaterdagmorgen. We kregen een vriendelijke vrouwelijke dierenarts die alles uitlegde wat ze ging doen en wat er eventueel zou kunnen gebeuren. Ik wist dat allemaal wel, maar mijn vriend niet. We hadden iets lekkers bij ons voor Friso en dat hebben we hem gegeven, hij heeft daardoor eigenlijk nauwelijks gemerkt wat er gebeurde, hij was heel snel 'vertrokken' Uiteraard waren we heel verdrietig. Ik heb mijn gevoelens in zijn dagboek beschreven en lees dat nog wel eens door. Een week of twee later ben ik nog een wandeling gaan maken op een plaats waar hij graag was en heb ik beseft dat het goed was wat we gedaan hadden. Hij kon niet meer verder. Het was goed zo. Heel veel sterkte, Marte. .
honden page profiel jantienjantien schreef in epilepsie bij 1-jarige hond: ervaringen gevraagd
Pfoe wat naar bij zo'n jonge hond. Dit is iets wat de fokker echt wel moet weten. Heb je hem/haar al ingelicht?
honden page profiel jantienjantien schreef in Hond met nierproblemen eet nu niet meer...
Beste Marte, Je lieve Miesje eet niet omdat ze misselijk is en dat komt door haar nierprobleem. Soms helpt het prikje daartegen even, maar meestal is er geen  therapie. Bedenk hoeveel jaar Miesje je plezier gegeven heeft en gun haar nu haar rust, zonder pijn en narigheid.  Dat is wat ze verdient.  Wees verstandig. Honden slapen zelden vanzelf in, wij moeten de beslissing zelf nemen en dat is heel moeilijk, maar het beste wat je kunt doen. Liefde betekent ook loslaten!   
honden page profiel jantienjantien schreef in Wanneer pup alleen laten slapen?
"Ook als we net buiten zijn geweest plast hij even later weer in de bench." Maar plast hij ook als je met hem buiten bent en 'prijs je hem dan de hemel in'?
honden page profiel jantienjantien schreef in Onze toller pup is geboren!
https://www.mijnvoornamen.nl/canadese-meisjesnamen.html (Nova Scotia is een Canadese provincie).
honden page profiel jantienjantien schreef in eurasiër
Ga je gang, JM!  
honden page profiel jantienjantien schreef in Onze toller pup is geboren!
Soms weet je de naam pas als je de hond 'in handen hebt'.  Maar ik denk even mee en noem enkele van mijn favoriete namen :  Floortje,  Lotte, Femke, Berber, Famke, Hester. En natuurlijk NOVA! 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Gele, korstachtige wondjes vacht puppy
Dit topic is opgeschoond, er zijn reakties van een gebanned lid verwijderd, en de reakties daarop
honden page profiel jantienjantien schreef in Wanneer pup alleen laten slapen?
Zo te lezen doe je het goed.   Maar jammer dat je van plan bent om hem in de nieuwe situatie 's nachts in een loods te laten slapen.  Je zult zien dat de hond daar niet blij van wordt. Hij wil graag in de buurt van de mensen zijn. Hen horen, ruiken. Als hij in de loods zit, gaat hij waarschijnlijk blaffen, janken en slopen.
honden page profiel jantienjantien schreef in Mijn pup van 13 weken dood door snauw van mijn volwassen hond
Wat een afschuwelijk verhaal. Het bulldogje is maar 13 weken oud geworden, wat sneu. Heel veel sterkte gewenst met dit verlies. Wat is de andere hond voor een hond en hoe oud is die?
honden page profiel jantienjantien schreef in medicatie tegen epilepsie
Geen ervaring, maar wat klinkt dit naar.  Misschien via google even de bijsluiter raadplegen?  
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Onze toller pup is geboren!
dubbel topic https://www.hondenpage.com/hondenforum/227559/onze-toller-pup-is-geboren!.php
honden page profiel jantienjantien schreef in Onbekende "aanvallen" Buddy
Beterschap Buddy!
honden page profiel jantienjantien schreef in Met welk ras wordt jouw hond verward?
Pepijn liep zich onlangs enorm uit te sloven, sprintjes te trekken tussen allerlei honden. Zei een mevrouw :  is dat een Italiaanse windhond?
honden page profiel jantienjantien schreef in Pups op komst
Uiteraard gun ik de stippelbende een mooi en gezond nest! 
honden page profiel jantienjantien schreef in Herplaatser plast & poept in huis
Als ze haar hele leven tot nu toe niet in huis heeft doorgebracht moet je haar inderdaad als een pup zien. Ze zal nog e.e.a. moeten leren. Heb je al foto's van haar?  Die zijn hier welkom.
 

Vrienden van Chelsey & Mio

honden foto van jantienhonden foto van DISHAhonden foto van Estherhonden foto van Anitahonden foto van judithhonden foto van het Moderatorteamhonden foto van profiel verwijderthonden foto van Yvonnehonden foto van Kathy en Peterhonden foto van Mireillevdwhonden foto van Angela • Bodhihonden foto van Sherilyn en Jazzyhonden foto van ~~~Mambo~~~honden foto van YmY en de bende honden foto van joyce & tarahonden foto van Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Granthonden foto van Chonden foto van els 2honden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van ...honden foto van Wendyhonden foto van Lopes honden foto van Laura honden foto van bets-bean&raiderhonden foto van christienhonden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jiphonden foto van Teskehonden foto van *honden foto van Estherhonden foto van babs en tibbie joshahonden foto van Wil Kettmannhonden foto van Antonhonden foto van corrie koopmanhonden foto van Romina & Cooperhonden foto van dog-loverhonden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjehonden foto van Irishonden foto van Janinehonden foto van Hannie met Beer en Chelseahonden foto van Sky & Haileyhonden foto van Jolandahonden foto van _Charotte_X_Rakker_honden foto van Jozefienhonden foto van jannyhonden foto van Lien_love_ toyko_xxxhonden foto van Morganehonden foto van monique lechanteurhonden foto van Angela en Michelhonden foto van justinehonden foto van carohonden foto van choco en shanahonden foto van Floor van Beekhonden foto van patrick &  sonjahonden foto van ciskahonden foto van Elinehonden foto van Nancyhonden foto van Sarina, Kyra & Yoko honden foto van Veerle & Chipkehonden foto van Ronica & Festerhonden foto van Julie x Evando x Browniehonden foto van Gwendoline en Laika ( 1995-2010)honden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van sara & milahonden foto van Astrid & Schumihonden foto van sofie, Lucky en Zita <3honden foto van Lotte&Guus de Golden*honden foto van Loes & Kaya honden foto van Corienhonden foto van chantalhonden foto van °^°Enya & Nala°^°honden foto van Idoia honden foto van meganhonden foto van  honden foto van nancy, woopy en faithhonden foto van Annet & Samhonden foto van Aafke & Chicahonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van silke & woody honden foto van Sanne & Rottweiler Bohonden foto van pien honden foto van Greta en Diazhonden foto van jolandahonden foto van Lily De Kegelhonden foto van Marie honden foto van Louise & Body honden foto van Ingeborghonden foto van Dewi & de doodleshonden foto van Miahonden foto van Ineke & Remyhonden foto van Linda & Charliehonden foto van ~*~Nadine&Lisa~*~honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Tinaa.honden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Just The Max   honden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van -honden foto van Solenn&Fellowhonden foto van  Sabine en Mini Max honden foto van Me&Bayhonden foto van Walter Witsmeerhonden foto van Femkehonden foto van denisehonden foto van Annahonden foto van charlotte

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^