HondenPage baasje Chelsey & Mio

Wat schreven de vrienden van Chelsey & Mio op het forum

honden page profiel jantienjantien schreef in De herdertjes kwamen bij nachten update
Me too!    Gráág! 
honden page profiel jantienjantien schreef in Drachtig hondje
Eind goed, al goed.   Gefeliciteerd met je pups en succes met het grootbrengen.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in closed
Gezien dit topic leeg is, gaat deze op slot.
honden page profiel jantienjantien schreef in Kassa nu op TV import pups uit Oost Europa
Hopelijk zijn door deze uitzending weer onwetende mensen gewaarschuwd!
honden page profiel jantienjantien schreef in Engelse cocker spaniel pups
Als je een verantwoord gefokte rashond wilt hebben moet je inderdaad geduld hebben. Contact met fokkers zoeken en je op een wachtlijst laten plaatsen. https://www.cockerspanielclub.nl/ Geduld is een schone zaak.  
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Drachtige hond
Gezien dit topic al bestaat wordt deze zo verwijderd. 
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Cane Corso probleem
Oud topic, daarom wordt deze gesloten.
honden page profiel jantienjantien schreef in Romeo vandaag 13 jaar !
Wow, prachtige leeftijd! Van harte gefeliciteerd Romeo en een bijzonder fijne dag gewenst.
honden page profiel jantienjantien schreef in Ik zie door de ‘brokken’ de juiste brok niet meer!
Hier Wolf of Wilderness, te koop bij Zooplus en Bitiba.  Aangezien ik een kleine hond heb, koop ik kleine zakken, altijd het 'probeerpakket'.  Daarin zit 5 x 1 kg van verschillende smaken. Op die manier wissel ik de smaken dus af en blijven de brokken vers. Ik weet niet hoe groot jouw Kira is, maar misschien is dit voor jou ook iets. Aan de prijs zal het niet liggen.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Puppy van mijn hond (dekreu leeftijd)
De vraag van de topicstarter is beantwoord Dit topic gaat nu op slot.    FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/
honden page profiel jantienjantien schreef in Welke rassen bevat mijn puppy?
Helaas worden er ook  toch nog steeds veel honden over de weg vervoerd. In februari jl. is hier in de buurt, op een parkeerplaats bij een wegrestaurant nog een hondje ontsnapt uit een busje.. Een doodsbange hond van 9 jaar oud, die vanuit Litouwen onderweg was naar Brussel....   Voor zover ik weet is dat hondje niet terecht. Er zijn bijna 1000 flyers opgehangen in de wijde regio.  Die hangen er nog steeds. Ik vraag me dan oprecht af, waarom moet een doodsbange hond van 9 jaar oud zonodig deze kant op gebracht worden?
honden page profiel jantienjantien schreef in Welke rassen bevat mijn puppy?
Lees je  goed in over honden Damian!   Ze is nu nog veel te jong om  'veel te gaan  hardlopen',  daarmee  kun je schade veroorzaken aan haar gewrichten. En mocht ze inderdaad heel groot worden (formaat Leonberger, Sint Bernard, Newfoundlander) dan  zal het geen hond worden om mee te gaan hardlopen...
honden page profiel jantienjantien schreef in Welke rassen bevat mijn puppy?
Je hebt een echte vubara, of een Hongaarse Rara. Natuurlijk is het de mooiste hond die er bestaat, op één na, dan, want ik heb de mooiste!   Als je hierboven de uitslag van de DNA test van de hond van Caroline ziet, zou ik daar maar geen geld aan uitgeven. Dat kan je beter echt aan je hond besteden. Hopelijk is en blijft zij gezond en krijgt zij een heerlijk leven.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in English Cream Dachshund
Dit topic is opgeschooend   FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/ -- reactie gewijzigd door het moderator team op 10 april om 18:07 --
honden page profiel jantienjantien schreef in De herdertjes kwamen bij nachten update
We vinden Arabella een kei, maar jij bent dat natuurlijk ook wel, denk ik zo.   Knap dat het je zo goed lukt om Arabella in conditie en tevreden te houden.   Chapeau! 
honden page profiel jantienjantien schreef in Puppy " leren" loslopen
Hoi Jorien, welkom hier met Sjonnie.   Wij zijn dol op foto's van pups! Wat betreft je vraag over loslopen.  Ik heb ook nog wel wat tips.  Het is eigenlijk de bedoeling dat de pup jou volgt, in plaats van omgekeerd.  Dus je moet niet de hele tijd roepen, hij moet jou zelf in de gaten houden.  Soms is het leuk om je even te verstoppen, dan is de pup heel blij als hij je ineens weer ziet.  Ook is het handig om er de gewoonte van te maken als hij spontaan naar je toekomt, of na jouw roepen, hem even te knuffelen of een brokje te geven.  Dat terugkomen niet standaard betekent : aan de riem, einde van de pret. Mijn volwassen hond reageert nog steeds direct als ik met een blikje rammel en dan holt hij naar mij toe.  Dan krijgt hij een brokje en mag hij weer verder.   Ik gebruik zo'n blikje :dat rammelt lekker! Verder ben ik geen voorstander*  van flexlijnen, nooit.   Zelf heb ik een gewone 'politie'- lijn van zo'n 2 meter lang, toevallig recent een nieuwe van paracord. * Als je een flexlijn per ongeluk loslaat, stuitert deze achter de hond aan, die het van schrik op een lopen zet.  Bovendien staat er bij een flexlijn meestal druk op de hals van de hond, ook niet prettig.  
honden page profiel jantienjantien schreef in Hoeveel eten mogen mijn twins(doodles)
Je weegt het vlees, maar ik zou  ook de brokjes wegen , dan weet je preciezer wat je geeft.  Of je gebruikt een maatbeker. Wat is er zo terror aan je pups?
honden page profiel jantienjantien schreef in De herdertjes kwamen bij nachten update
Hartelijk dank voor je update, Heleen. Jeetje, wat zal die Arabella moe worden van al dat grut om haar heen.  Trekt ze zich wel eens even terug?  En wat zal het een herrie zijn met het gepiep....  
honden page profiel jantienjantien schreef in De herdertjes kwamen bij nachten update
Heleen, het is met gelukt  om je topic terug te vinden. Ik zou zó graag een update van je lezen! Hoe gaat het met dit nest?
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Hoort dit er echt allemaal bij?
Dit topic is opgeschoond   FYSIEKE CORRECTIES/CORRIGERENDE HULPMIDDELEN en POSITIEVE OPVOEDING EN OMGANG MET DE HOND. HondenPage hecht belang aan verantwoord en positief opvoeden en begeleiden van honden. Onder positieve opvoeding en omgang met de hond verstaan wij een wijze van opvoeden en omgang waarbij het welzijn, de veiligheid en de integriteit van de hond altijd gewaarborgd is. LET OP! Het adviseren, propageren en rechtvaardigen van opvoedtechnieken met als basis dwang, fysieke correcties en/of corrigerende hulpmiddelen of andere (fysiek) provocerende, intimiderende of overheersende handelingen is niet toegestaan op de HondenPage. Behalve dat het stress veroorzaakt bij de hond en beschadigend is voor de vertrouwensrelatie kunnen ze ook een serieus risico vormen voor de veiligheid en gezondheid van mens en dier. Open vragen en gesprek hierover zijn toegestaan als middel tot informatie en kennis, maar herhaaldelijk adviseren of propageren van technieken en middelen die in strijd zijn met deze visie en beleid kunnen er bij herhaling toe leiden dat het moderatorteam een waarschuwing geeft en/of een afkoelban. Topics met als doel discussie over methodes waarin technieken gebruikt worden die niet binnen deze visie van de HondenPage passen gaan we niet op voorhand uit de weg, maar kunnen wel op ieder moment door het Moderatorteam gesloten worden wanneer zij van mening is dat alles gezegd is en/of wanneer de discussie een provocerend of verheerlijkend karakter krijgt of in strijd is met visie en beleid. Link naar volledige uitleg van visie en beleid >>> http://www.hondenpage.com/faq/regels
honden page profiel jantienjantien schreef in Handen in ons haar..
Wat al eerder gezegd is, laat toch even urine nakijken bij de dierenarts. 
honden page profiel jantienjantien schreef in vraagprijs voor een pup
Ik heb nog twee uitgeprinte advertenties  uit 2014,  van honden die door kennissen zijn aangeschaft. Cocker  spaniel zonder stamboom : € 350, Boxer x Beauceron : € 375. Tegenwoordig staat daar gewoon een 1 voor....!  
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Het grote HP frustratie topic
Wij zijn druk bezig om de topics op te schonen 
honden page profiel jantienjantien schreef in Ontsteking vulva of baarmoeder
Wat een  spannende dag wordt dit Lisa, heel veel sterkte gewenst. Ik duim voor goede berichten. Je schrijft ergens dat je een dierenarts hebt die alleen maar voor 'gezonde dieren' is.  Ik vermoed dus een praktijk in een dierenwinkel of tuincentrum?   Ik   zou lekker een andere zoeken, die in geval van nood makkelijk bereikbaar is.  De dierenkliniek waar je hond nu is klinkt goed hoor.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Informatie over de Podenco (door Cosmic)
Oud topic, daarom gaat deze op slot. Pauline we willen je aanraden om een nieuw topic aan te maken zodat mensen gerichter reacties kunnen geven. 
honden page profiel jantienjantien schreef in Kruising uit Roemenië?
Een Roemeense Rara, of vubara. Zo te zien wordt het een héle grote hond....   Maar een heel lief hoofd zie ik ook!
honden page profiel jantienjantien schreef in Vocale hond?
Oja hoor.   De vrolijke blaf als we gaan wandelen of richting auto gaan,  een blafje wat aangeeft : ik hoor iets, maar weet niet wat het is....  Zuchten als hij gaat  liggen.  Blaffen of grommen als hij droomt!
honden page profiel jantienjantien schreef in 1 april D-day Sterilisatie Monster Dyuna
Succes en sterkte met het wachten.  Probeer naar de hond rust uit te stralen, dat is beter dan spanning en zenuwen.
honden page profiel jantienjantien schreef in Ruwhaar teckel pup- geschikte shampoo?
Als ze niet vuil is, zou ik gewoon beginnen met wassen met lauw water / zonder shampoo. Ik was mijn hond zelf nooit (zeg nooit nooit), de trimster wel (dus 4 x per jaar).  Maar daarna vind ik hem altijd erg jeukerig. Heb je nog leuke foto's van Luna? En WELKOM trouwens!
honden page profiel jantienjantien schreef in * update* Help! Pup heeft sok opgegeten
Zorg in ieder geval dat je tijdens de wandelingen plastic handschoenen bij je hebt, misschien moet je een beetje helpen als de sok er uit komt.... Dat lijkt me met een blote hand geen feest.  Of je gebruikt er een poepzakje voor.
 

Vrienden van Chelsey & Mio

honden foto van jantienhonden foto van DISHAhonden foto van Estherhonden foto van Anitahonden foto van judithhonden foto van het Moderatorteamhonden foto van profiel verwijderthonden foto van Yvonnehonden foto van Kathy en Peterhonden foto van Mireillevdwhonden foto van Angela • Bodhihonden foto van Sherilyn en Jazzyhonden foto van ~~~Mambo~~~honden foto van YmY en de bende honden foto van joyce & tarahonden foto van Wichita en haar roedel - Abby, Eevee, Elphaba, Glacee & Granthonden foto van Chonden foto van els 2honden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van ...honden foto van Wendyhonden foto van Lopes honden foto van Laura honden foto van bets-bean&raiderhonden foto van christienhonden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jiphonden foto van Teskehonden foto van *honden foto van Estherhonden foto van babs en tibbie joshahonden foto van Wil Kettmannhonden foto van Antonhonden foto van corrie koopmanhonden foto van Romina & Cooperhonden foto van dog-loverhonden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjehonden foto van Irishonden foto van Janinehonden foto van Hannie met Beer en Chelseahonden foto van Sky & Haileyhonden foto van Jolandahonden foto van _Charotte_X_Rakker_honden foto van Jozefienhonden foto van jannyhonden foto van Lien_love_ toyko_xxxhonden foto van Morganehonden foto van monique lechanteurhonden foto van Angela en Michelhonden foto van justinehonden foto van carohonden foto van choco en shanahonden foto van Floor van Beekhonden foto van patrick &  sonjahonden foto van ciskahonden foto van Elinehonden foto van Nancyhonden foto van Sarina, Kyra & Yoko honden foto van Veerle & Chipkehonden foto van Ronica & Festerhonden foto van Julie x Evando x Browniehonden foto van Gwendoline en Laika ( 1995-2010)honden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van sara & milahonden foto van Astrid & Schumihonden foto van sofie, Lucky en Zita <3honden foto van Lotte&Guus de Golden*honden foto van Loes & Kaya honden foto van Corienhonden foto van chantalhonden foto van °^°Enya & Nala°^°honden foto van Idoia honden foto van meganhonden foto van  honden foto van nancy, woopy en faithhonden foto van Annet & Samhonden foto van Aafke & Chicahonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van silke & woody honden foto van Sanne & Rottweiler Bohonden foto van pien honden foto van Greta en Diazhonden foto van jolandahonden foto van Lily De Kegelhonden foto van Marie honden foto van Louise & Body honden foto van Ingeborghonden foto van Dewi & de doodleshonden foto van Miahonden foto van Ineke & Remyhonden foto van Linda & Charliehonden foto van ~*~Nadine&Lisa~*~honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Tinaa.honden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Just The Max   honden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van -honden foto van Solenn&Fellowhonden foto van  Sabine en Mini Max honden foto van Me&Bayhonden foto van Walter Witsmeerhonden foto van Femkehonden foto van denisehonden foto van Annahonden foto van charlotte

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^