HondenPage baasje Chelsey & Mio

Wat schreven de vrienden van Chelsey & Mio op het forum

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Echo
FOKKEN Hondenpage is voorstander van verantwoord fokken. Om deze reden is het alleen voor fokkers die verantwoord fokken toegestaan om te schrijven over dekking, dracht en hun nestje pups. Onder verantwoord fokken verstaan wij o.a. juiste leeftijd ouderdieren, uit laten voeren van testen op erfelijke afwijkingen, goede leefomgeving voor moeder en pups, en een juiste verzorging en begeleiding van de pups in het nest. Topics waarvan wij de fokwijze niet weten worden op slot gezet. Wanneer wij via een PB de fokwijze ontvangen en deze door ons akkoord is bevonden ben je vrij om topics in deze rubriek te plaatsen. Wanneer wij geen informatie hebben over je fokwijze of wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen van verantwoorde fok is het alleen toegestaan om dringende vragen in het forum te stellen. Nadat er voldoende advies gegeven is zal het topic gesloten worden. Meer informatie omtrent het verantwoord fokbeleid van HP, de gestelde eisen en de verschillende HP keurmerken lees je in onderstaande link http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_492-Richtlijnen-voor-fokkers-op-de-hondenpage.php/
honden page profiel jantienjantien schreef in Hond komt ziek over na regen
@ Chantal  :   Onervaren eigenaar, eerste hond, pup.
honden page profiel jantienjantien schreef in Hond komt ziek over na regen
Een regenjas is zeker  aan te raden.  Bij de Wibra kost deze minder dan 10 euro, fleece gevoerd!
honden page profiel jantienjantien schreef in Hoeveel mag je een puppy voeren (altijd honger)
" . Maar bij zijn buik voel ik wel iets van ribben of iets dergelijks, vandaar dat ik ook bijna zeker weet dat hij niet te zwaar is. " andre Nou, ik hoop dat dat inderdaad ribben zijn en niets anders....
honden page profiel Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & BloomWichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom schreef in Enige pup
Wij hebben momenteel een nestje van twee Sheltie pupjes, net vier weken oud (vrijdag). Toevallig zijn wij in mei sowieso in Drachten voor het oogonderzoek van de pups (dan zijn ze nog net geen zeven weken oud tegen die tijd). Nu zijn Vlinderhondjes weliswaar pittig maar natuurlijk ook wel een stukje kleiner nog dan Shelties dus ik weet niet of dat qua formaat is wat je zoekt. Maar ik dacht ik meld me toch even.
honden page profiel jantienjantien schreef in Bultje onderhuids
Je kunt evt. in het paspoort zien wáár de chip geplaatst is (links of rechts).
honden page profiel jantienjantien schreef in Bultje onderhuids
De chip is ongeveer zo groot  als een rijstkorrel.
honden page profiel jantienjantien schreef in Keramische kralenketting tegen de teken
Je kunt natuurlijk nooit bewijzen dat de kralenketting werkt.   Als ik mijn hond een jaar lang een roze lintje om zijn hals knoop en dat hele jaar geen teek zie, is dat geen bewijs dat het lintje gewerkt heeft. Tijdens de vakantie in Duitsland kropen er  ineens 10 teken door zijn vacht, waarschijnlijk was hij net onder een 'tekennestje' doorgelopen. Eén voor een heb ik ze verwijderd en daarna geen teek meer gezien. Thuis lopen we dagelijks (zonder roze lintje overigens         ) door een park. Zélden een teek gezien.
honden page profiel jantienjantien schreef in Keramische kralenketting tegen de teken
Ik gebruik  geen kralenketting. Ook geen middel, tot het moment dat ik een vlo of teek ontdek.  Dat is  wat  mij betreft op tijd. Dan krijgt de hond ook geen overbodige chemie op of in zich. Meestal wissel ik  om de paar jaar van product, om resistentie te voorkomen. De laatste tijd gebruik ik NexGard Spectra, dat is hetzelfde middel als Bravecto, met dezelfde werkzame stof, alleen een veel lagere dosering ( voor één maand, maar ik doe er langer mee).
honden page profiel jantienjantien schreef in Poppy
Wat een prachtige leeftijd, Koert.   Hartelijk gefeliciteerd Poppy!    
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Castratie: hoe lang voordat er verandering is
Topic opgeschoond. Bij vervelende activiteit graag een modmelding maken en de plaatser negeren. 
honden page profiel jantienjantien schreef in 10 meter lijn
Gisteren liepen we met een familielid met haar twee podengo's op het strand.  Ze mochten los, de teef  met een biothane-lijn van zo'n 5 meter schat ik.  Eerst liep ze blij rondjes met ons mee, vervolgens holde ze richting duinen en verdween ze aan de horizon. Aan het strand horen honden je niet roepen, de zee maakte heel veel herrie. Dus de eigenaresse richting duinen. De hond was nergens te zien.  Op een gegeven moment zie ik haar uit mijn ooghoek achter ons aankomen.  Gelukkig kon ik op de riem gaan staan en had ik haar dus te pakken.  Zonder die lijn hadden we er nu nog gestaan, .....vrees ik!   Ideale uitvinding. ( Die teef heeft een enórm jachtinstinct, ze  heeft ook al een keer een ree te pakken gehad, in Duitsland waar ze woont. Ik ben toch zo blij dat Pepijn geen jachtinstinct heeft...).  
honden page profiel jantienjantien schreef in Fientje plast niet buiten
Nou, puppypads worden eigenllijk afgeraden, want het is moeilijk om haar daar weer vanaf te krijgen. Fien moet gaan begrijpen dat het buiten moet gebeuren. Hou vol, ga heel regelmatig met haar naar buiten, misschien met een ander aardig hondje samen, die het voordoet?
honden page profiel jantienjantien schreef in Fientje plast niet buiten
Wat een schatje is Fien, Inez. Heb geduld, je hebt  haar pas twee dagen in huis.  Haar leven is totaal veranderd.  Ze moet nog aan alles wennen. Gewoon regelmatig met haar naar buiten (zodra ze wakker wordt, als ze gegeten heeft enzovoorts). Je treft het dat het lekkerder weer  wordt.  Komt echt goed hoor!
honden page profiel jantienjantien schreef in Amerikaanse Stafford
Dit zegt Wikipedia over de Amstaff :   De Amerikaanse staffordshireterriër is een hondenras. Dit ras is ontstaan uit de buldog en de terriër. Wikipedia Temperament: Vasthoudend, Vriendelijk, Toegewijd, Loyaal, Attent, Dapper Hoogte: Vrouwelijk: 43–46 cm, Mannelijk: 46–48 cm Gewicht: Vrouwelijk: 18–25 kg, Mannelijk: 25–32 kg Kleuren: Zwart, Wit, Brindle, Lichtbruin, Sable, Blauw, Bruin Levensverwachting: 12 tot 16 jaar Oorsprong: USA
honden page profiel jantienjantien schreef in Tips op bezoek met de pup
" Ik blijf het toch vreemd vinden, dat andermans foto's regelmatig gewoon worden gekopieerd in posts hier. Mits op verzoek/met toestemming van de eigenaar natuurlijk. Het vervelende daarvan is dat als persoon in kwestie zijn/haar profiel helemaal wilt deleten, dan blijven die gekopieerde foto's nog steeds hier hangen, omdat je natuurlijk niks kunt corrigeren aan de posts van andere forumees..  " Lara en Peitjes Meestal zijn mensen erg blij als het iemand anders lukt om een foto zichtbaar te maken. Deze foto's zijn mijns inziens niet zo privé dat je dat niet kunt doen. En iedereen is per slot van rekening trots op zijn hond. (Ik zeg altijd dat mijn hond een Vubara  is.   Dat is opgepikt door google.  Als je dus googlet op vubara krijg je o.a. een heleboel foto's van Pepijn te zien en kom je ook op dit forum terecht. En dat vind IK enig!  ).
honden page profiel jantienjantien schreef in Tips op bezoek met de pup
Gefeliciteerd met je hondje, Noor.   Kun je ook een foto van haar plaatsen? Vraag je vooral van tevoren af of de mensen bij wie je op bezoek gaat dat wel zullen waarderen. Niet iedereen houdt van honden...!
honden page profiel jantienjantien schreef in Gedroogde snacks
OUD topic, reclame?
honden page profiel jantienjantien schreef in Vergiftigd door slakkenkorrels
Was dit je hond Gerard?  Ach gossie.   Wat erg!
honden page profiel jantienjantien schreef in Vergiftigd door slakkenkorrels
Verschrikkelijk!  Gecondoleerd! Ik zou zeker contact opnemen met de fabrikant dat die een waarschuwing op de verpakking moet zetten. Je krijgt je hond er niet mee terug, maar misschien red je er andere huisdieren mee. Heel veel sterkte gewenst.
honden page profiel jantienjantien schreef in Teken
Naar mijn mening vind je alleen teken in huis als ze van jou of je hond zijn afgevallen.  Teken lopen echt niet zomaar naar binnen, die blijven liever buiten in het gras zitten.
honden page profiel jantienjantien schreef in Oudjes klets topic
Inderdaad, zo herkenbaar.   Tis altijd :   óf had ik het eerder moeten laten doen, óf had ik het nog een tijdje aan moeten zien?
honden page profiel jantienjantien schreef in 4 poten opereren
Inderdaad, wat zegt de fokker van deze afwijkingen? Was één van de ouderdieren soms bekend met gewrichtsklachten? Is er een koopcontract met 'garantie' ? ( In ieder geval veel sterkte.  Welke beslissing dan ook genomen wordt, het wordt niet leuk.)   
honden page profiel jantienjantien schreef in Mens blijkt hond te zijn volgens DNA test ;-)
Wel leuk, zullen we allemaal insturen?  
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in vreemde kruising!
We begrijpen de zorg vanwege het fokken van bepaalde kruisingen, maar kunnen niet toelaten dat er zonder toestemming van de eigenaar bepaalde honden vanwege hun mankementen, op het forum besproken worden. Daarom zullen foto`s en links van die honden verwijderd worden.   Uiteraard is het wel toestestaan om een algemene discussie te voeren over het fokken van bepaalde kruisingen.
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Hulp gevraagd: enquête afstudeerscriptie
Dit topic gaat op slot want er is geen toestemming gevraagd voor het plaatsen van een enquette. Hiervoor kun je contact opnemen met het moderator team. 
honden page profiel jantienjantien schreef in Eindelijk gevonden...
Leuk, ze hebben zelfs al getongd  ...   !
honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteam schreef in Broodfokker Eersel eindelijk definitieve stop door NVWA
We zijn hier allemaal tegen slechte fok, br00dfok, oepsnestjes, ongeteste ouderdieren, en andere onverantwoordelijke fok.  Iedereen kan zich op HP in de fokkershoek aanmelden, er staat ook duidelijk bij of het een fokker is die door HP gecontroleerd is of niet. En een heleboel tips waar op te letten bij het kopen van een hond: Voor fokkers en kopers De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.Richtlijnen voor fokkers op de HondenPagePotentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:BroodfoksignalenChecklist goede fokkerDe Aanschaf van een HondVerschil oepsnestjes en pretnestjes   Dit forum maken we met ons allen, staan er dingen op die niet gewenst zijn, geef dit dan even door aan het modteam zodat we er naar kunnen kijken.
honden page profiel jantienjantien schreef in Oudjes klets topic
" Met mij gaat het psychisch wel oké, waarschijnlijk omdat ik het nog steeds niet goed kan bevatten maar misschien ook omdat ik er inmiddels wel vrede mee heb. Fysiek ben ik echt kapot, van het huilen, van de stress en van de paniek." Meis, het is nog maar een paar uur geleden dat je Penny moest laten gaan.  Vanzelfsprekend voel je je nu ellendig. Dat is volkomen normaal. Dat verdriet slijt langzaam.   Geef toe aan je gevoelens en hou je niet sterk. Dat is nu echt niet nodig.  
honden page profiel jantienjantien schreef in Oudjes klets topic
Ach, wat verdrietig.  Je hebt toch het beste gedaan wat je kon doen, na zoveel jaren samen.  Heel veel sterkte, koester de mooie herinneringen.  Rust zacht, Penny.   .  
 

Vrienden van Chelsey & Mio

honden foto van jantienhonden foto van DISHAhonden foto van Estherhonden foto van Anitahonden foto van judithhonden foto van het Moderatorteamhonden foto van profiel verwijderthonden foto van Yvonnehonden foto van Kathy en Peterhonden foto van Mireillevdwhonden foto van Angela • Bodhihonden foto van Sherilyn en Jazzyhonden foto van ~~~Mambo~~~honden foto van YmY en de bende honden foto van joyce & tarahonden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloomhonden foto van Chonden foto van els 2honden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van ...honden foto van Wendyhonden foto van Lopes honden foto van Laura honden foto van bets-bean&raiderhonden foto van christienhonden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jiphonden foto van Teskehonden foto van *honden foto van Estherhonden foto van babs en tibbie joshahonden foto van Wil Kettmannhonden foto van Antonhonden foto van corrie koopmanhonden foto van Romina, Cooper* en Willowhonden foto van dog-loverhonden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtjehonden foto van Irishonden foto van Janinehonden foto van Hannie met Beer en Chelseahonden foto van Sky & Haileyhonden foto van Jolandahonden foto van _Charotte_X_Rakker_honden foto van Jozefienhonden foto van jannyhonden foto van Lien_love_ toyko_xxxhonden foto van Morganehonden foto van monique lechanteurhonden foto van Angela en Michelhonden foto van justinehonden foto van carohonden foto van choco en shanahonden foto van Floor van Beekhonden foto van patrick &  sonjahonden foto van ciskahonden foto van Elinehonden foto van Nancyhonden foto van Sarina, Kyra & Yoko honden foto van Veerle & Chipkehonden foto van Ronica & Festerhonden foto van Julie x Evando x Browniehonden foto van Gwendoline en Laika ( 1995-2010)honden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van sara & milahonden foto van Astrid & Schumihonden foto van sofie, Lucky en Zita <3honden foto van Lotte&Guus de Golden*honden foto van Loes & Kaya honden foto van Corienhonden foto van chantalhonden foto van °^°Enya & Nala°^°honden foto van Idoia honden foto van meganhonden foto van  honden foto van nancy, woopy en faithhonden foto van Annet & Samhonden foto van Aafke & Chicahonden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van silke & woody honden foto van Sanne & Rottweiler Bohonden foto van pien honden foto van Greta en Diazhonden foto van jolandahonden foto van Lily De Kegelhonden foto van Marie honden foto van Louise & Body honden foto van Ingeborghonden foto van Dewi & de doodleshonden foto van Miahonden foto van Ineke & Remyhonden foto van Linda & Charliehonden foto van ~*~Nadine&Lisa~*~honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Tinaa.honden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van Just The Max   honden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van -honden foto van Solenn&Fellowhonden foto van  Sabine en Mini Max honden foto van Me&Bayhonden foto van Walter Witsmeerhonden foto van Femkehonden foto van denisehonden foto van Annahonden foto van charlotte

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^