HondenPage baasje H. Lowiessen

Wat schreven de vrienden van H. Lowiessen op het forum

honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Rashonden in kennel zielig?
Ligt aan het ras van de honden. Sommige rassen zijn dolgelukkig buiten op een groot stuk grond. Zij worden later dan ook het liefst werk- of waakhonden. Maar persoonlijk geef ik de voorkeur aan fokkers die hun honden ook binnenshuis laten wennen aan het gezinsleven. Daar mijn hond ook deel uit maakt van het gezin, in een rijtjeshuis, in een woonwijk. ;-)
honden page profiel SampieSampie schreef in Waar komt jullie hond vandaan?
Onze doodle komt uit Spaubeek, Limburg bij House of Australian Labradoodles ..
honden page profiel SampieSampie schreef in Trim opleiding
Hoi Esmee, Wat leuk!! Misschien zijn er nog meer mensen die zich hebben opgegeven voor de cursus van september?? Ben benieuwd!!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Gladde vloer oplossing voor onze nieuwe pup?
Een grote hond kan wel degelijk gewrichtsproblemen ontwikkelen als hij steeds uitglijdt of bijv. al als hij één keer verkeerd onderuit gaat. Ik zou ook een stuk vloerbedekking of een vloerkleed neerleggen. Kleden gaan alsnog glijden. En inderdaad aanleren dat hij rustig is in huis. Maar ja dat heeft wel even tijd nodig. Je maakt mij niet wijs dat een hond niet op een parketvloer, zeil of plavuizen kan lopen omdat hij van deze ondergrond gewrichtsproblemen krijgt. Dat heb ik echt nog nooit gehoord. Bijna alle hondeigenaren die ik ken hebben dan ook een gladde vloer, alleen al vanuit hygienisch oogpunt. Dat het voor een hond prettiger is om een vloerkleed uit tapijt te hebben begrijp ik.
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Joehoe Morris is toch weer een jaartje ouder geworden! 5 jaar!
Lieve Morris! Gefeliciteerd nog met je verjaardag! Ik hoop dat je lekker verwend ben door je baasjes!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Gladde vloer oplossing voor onze nieuwe pup?
Een hond krijgt geen last van gewrichtsproblemen van een gladde huiskamervloer. Ze moeten alleen leren dat ze in huis niet kunnen rennen en dus met beleid moeten rondlopen. Opzich is dat na 3 glijpartijtjes al wel duidelijk! ;) Zo zijn ze lekker rustig in huis en het is een heel koddig gezicht! Hahaha!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Gladde vloer oplossing voor onze nieuwe pup?
Wij hebben plavuizen en een houten vloer. Toen Bram klein was gleed hij hier en daar wel eens uit, maar nooit zodanig dat het zielig was. Wij hebben er nooit iets speciaals voor gedaan. In het zitgedeelte van de woonkamer ligt een vloerkleed. ;-)
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Kinderen op HP
Dat de kinderen zich veilig kunnen bewegen op internet vind ik een taak van de ouders. Je kind voorlichten en controleren. Een leeftijd op het profiel neerzetten bevestigd voor 'verkeerde mensen' alleen maar dat ze inderdaad naar foto's van minderjarigen zitten te kijken. Ik mag hopen dat de jongeren hier de Modjes en/of de ouders weten te benaderen wanneer zij te maken krijgen met ongewenste opmerkingen/mailtjes. Meer kun je er niet tegen doen :-)
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Mijn hond van 1 jaar valt jongere honden aan
Als honden agressief gedrag vertonen richting andere honden en je trekt deze weg, geef je onbewust het signaal aan dat ze inderdaad uit moeten kijken voor andere honden. Zo hou je helaas dit agressieve gedrag in stand. Je moet ze voortaan niet meer wegtrekken maar afleiden en zo de cirkel doorbreken.
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Kinderen op HP
Hmm..Ik vind dat zolang hier ook volwassenen met een IQ van -10 berichten mogen plaatsen, kinderen dit ook mogen. Er is niets mis met een kind die serieuze vragen stelt. Juist leuk. (Misschien komt dat ook wel een beetje omdat ik juf ben.) Wanneer kinderen irritant gedrag gaan vertonen vind ik wel dat ze een waarschuwing en zo niet een ban moeten krijgen. Voor gekkepraat heb je tot op zekere hoogte de koffiehoek, en anders de eigen Hyvespagina! Maar dit is niets verschillend met de manier waarop ook met de volwassenen zou moeten worden om gegaan.;)
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in wij gaan verhuizen naar een bovenwoning
Een blij baasje is een blije hond. Als je je miserabel voelt in je oude huis moet je lekker voor jezelf kiezen en in een fijn apartementje gaan zitten. Jouw gezondheid en welzijn is héél belangrijk. Die positieve energie straal je ook weel uit naar Jazzy en Poppy!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Wat je ze allemaal niet kunt leren...
Gaaf gephotoshopped! d(^_^)b Lijkt net echt!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in wij gaan verhuizen naar een bovenwoning
Ben je gek, jij bent een kanjer dus die honden komen niets tekort! Ik wens je veel plezier, geluk en gezelligheid in jullie nieuwe huis toe! d(^_^)b
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in mijn oude vriendinnetje
Ahhh, wat een lieve foto! d(^_^)b
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Teken doden na verwijderen
Op een plakbandje, dubbelvouwen en een flinke pets erop!! d(^_^)b Knappe teek die dan de prullenbak nog uit weet te klimmen!
honden page profiel SampieSampie schreef in Grommen en tanden laten zien!
Ik begrijp jullie reactie.. Hij is nu twee x naar dierenarts geweest om alles uit te sluiten.. De oefeningen/tips die ze van de GT gekregen hadden hebben ze met het hele gezin echt goed uitgevoerd, maar mocht niet baten.. Gister is de oudste zoon in vinger gebeten, zelf is ze ook aangevallen en oma is zich wezenloos geschrokken toen hij het op haar voorzien had.. Vriendin is al weken in tranen, en wilde ook de moed niet opgeven maar na lang gesprek met GT, heeft die geadviseerd dit besluit te nemen….
honden page profiel SampieSampie schreef in Grommen en tanden laten zien!
We zijn nu een aantal weken verder en ze hebben er alles aan gedaan.. De GT is meerdere keren langs geweest, hij is gecastreerd, etc. Maar zelfs de GT zegt dat het niet meer gaat… Het is voornamelijk dat het met eten te maken heeft, dus gaan ze een goed huis voor hem zoeken, het liefst waar iets van een boerderij, waar hij lekker buiten kan zijn.. Bedankt nog voor jullie reacties...
honden page profiel SampieSampie schreef in Grommen en tanden laten zien!
Zo, we zijn inmiddels een paar dagen verder en het gaat redelijk goed! Ze negeert hem volledig als hij gromt en dan is het gelijk over. Ook weet ze dat ze er nog lang niet is, maar denk dat ze geleidelijk aan een heel eind komt. Dus laten we het hopen!! Bedankt zover voor alle reacties en tips!
honden page profiel SampieSampie schreef in Grommen en tanden laten zien!
Bedankt voor jullie reacties. Ze gaat morgen gelijk weer aan de slag.. ik hou jullie op de hoogte..
honden page profiel SampieSampie schreef in Grommen en tanden laten zien!
@chris, het is donderdag voor het eerst geweest en doet het naar alle gezinsleden. De da heeft hem helemaal nagekeken op pijn reactie en niet op urine, bloed etc.. De Fokker is ingelicht en is hier niet bekend mee.. Zelf zit ze ook te denken of er iets os voorgevallen, maar kan zich het absoluut niet herinneren. Hij zit ook veel in de bench en ik weet zeker dat ze hem niet overbelast.. gelukkig onderneemt ze van alles om dit op te lossen..
honden page profiel SampieSampie schreef in Grommen en tanden laten zien!
Ze woont 3 minuten van strand en dan loopt ze 20 minuten op hard zand. Ze houdt zich echt aan de richtlijnen van de looptijden en mat hem ook niet helemaal af, tuurlijk rent hij lekker, maar dat moet kunnen toch? Ook als ze gewoon op straat gelopen heeft dus niet naar strand geweest is doet hij het ook, dus dat lijkt me niet dat hij vermoeid is.. Maar goed, het had gekund natuurlijk! Ben sowieso al blij dat jullie meedenken!! :-D
honden page profiel SampieSampie schreef in Grommen en tanden laten zien!
Waarom verbaasd het me nou niet dat het om een labrador gaat, durf haast al te gaan wedden dat het een chocolade kleurige is Ja hoor, het is een chocobruine… Ze heeft hem bij een fokker vandaan die eenmalig een nestje heeft gehad en is in de schuur opgegroeid! Ze heeft vroeger altijd honden gehad, briard en setters.. Haar kinderen zijn 14 en 17. Het is vanaf afgelopen donderdag dat hij zo reageert en er is niets gebeurt dat de aanleiding kan zijn. Met lopen, buiten etc is er ook niets aan de hand. Om een voorbeeld te geven: Ze was lekker met hem naar strand geweest, is thuis, gaat even naar boven en komt terug, doet de keukendeur open en daar staat ie: Helemaal strak gespannen grommen met tanden bloot… Dus zonder aanleiding.. De gt heeft haar geadviseerd om op dat moment der rug naar hem toe te draaien en hem te negeren..
honden page profiel SampieSampie schreef in Grommen en tanden laten zien!
Nou bij dierenarts was hij kerngezond. Ze heeft een gt ingeschakeld maar die kon niet komen ivm rugklachten. Zelf staat ze letterlijk met haar rug tegen de muur. Ze heeft nu tips gehad om er mee om te gaan, maar dat is denk ik niet de oplossing. Heb gister zelf gezien hoe hij doet, en echt waar, het is niet normaal.. Er moet spoed achter gezet worden, want dit is gewoon gevaarlijk! Hou jullie op de hoogte!
honden page profiel SampieSampie schreef in Grommen en tanden laten zien!
Ze is nu heen, laat weten wat eruit komt en heb haar ook al geadviseerd om daarna een gt te adviseren..
honden page profiel SampieSampie schreef in aanvallende pup
Heb ook een doodle en ook zij sprong op iedere hond enthousiast… Maakte ook niet uit hoe groot die hond was.. Naarmate ze toch ouder werd (nu anderhalf) werd ze door veel honden op haar plaats gezet en gaat niet meer zo op iedere hond af… Ook luistert ze nu veel beter als een half jaar geleden! dus denk ook dat het tijd nodig heeft. Als we op strand liepen en ik zag kleine kinderen met een bal dan lijnde ik mijn hond aan. Nu kijkt ze daar niet meer naar en gaat er ook niet heen. Succes verder
honden page profiel SampieSampie schreef in Grommen en tanden laten zien!
Vriendin belde gister helemaal overstuur op.. Haar labrador heeft sinds twee dagen een hele rare blik in zijn ogen en bij alles wat zei zegt, trekt hij zijn neus op en laat echt zijn tanden zien! Ze wordt er bang van!! Hij is nu nog maar 6 maanden en ze heeft echt al heel wat honden gehad maar dit is echt heel vreemd…. Iemand ervaring of tips? Ze gaat er straks mee naar de dierenarts, misschien heeft het beestje ergens pijn.. maar zoals ik haar hoor is het niet goed.. alle tips zijn welkom!
honden page profiel SampieSampie schreef in Trim opleiding
Heb me ook in Bunnik opgegeven voor de cursus van september!! Ben er helemaal blij mee!
honden page profiel SampieSampie schreef in Trim opleiding
Ja en in Spijkernisse, ben er nog niet uit heb net de folder van het HKI binnen. Vind het wel prettig dat hun een stageplek voor je regelen. Bevalt het je goed? Is het wat je ervan verwacht had?
honden page profiel SampieSampie schreef in Trim opleiding
Wil graag de opleiding trimmen gaan doen.. Nu heb ik er al verschijnende gebeld die aangesloten zijn bij de ABHB maar er is er ook eentje die bij de AVVT is aangesloten. Mijn vraag is of iemand mij iets kan adviseren wat ik nou het beste kan doen..
honden page profiel SampieSampie schreef in wat heb jij laatst gekocht?
Heb vanmorgen een hele mooie halsband met riem gekocht! Wilde eigenlijk een leuk kleurtje maar kwam uit op zwart (en de duurste natuurlijk ;-) ) Die andere banden hadden veel verstelbandjes erbij en doordat die van mij lang haar heeft leek het me niet handig, straks aldoor het haar ertussen!
 

Vrienden van H. Lowiessen

honden foto van Mandy & Bram.honden foto van Anna & Toshonden foto van Sampiehonden foto van Sasja honden foto van marjolein

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^