HondenPage baasje Beertje

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto hoezo? nog geen sinterklaas, dit heb ik eerlijk gevonden in de kast. honden foto Banjer kwam met 5,5 week bij ons, hij zat bij een boer (in de schuur met geiten), die hem koeienmelk en brood gaf, via de hondenherplaatsingsdienst hebben we hem gevonden, hij zit hier met konijn droopy. honden foto lief hè? honden foto Hebbes, eerlijk gevonden honden foto samen spelen, Joekie met vriendin  Milaschka honden foto hé, daar lopen mijn hondenbrokken honden foto Ik ben nog druk bezig met dit schilderij honden foto Ik lijk wel bij de kapper te zijn geweest, krijg zomaar spontaan allemaal vlechtjes. honden foto Eerlijk gevonden.
hadden ze gewoon weg gegooid. honden foto Hallo ik ben Pluis, ik ben ongeveer 6 jaar oud, tenminste zolang woon ik hier al, ik kom uit het asiel. honden foto nieuwsgierig?
Nee hoor. 
maar wat ben jij aan het doen? honden foto Rakkertje, is een yorkshire terrier, weg gehaald door mijn zusje bij zijn fokker, hij was waardeloos voor de fok.
Rakker zat in een kattenvervoersmandje.
Hij vind kleine kindjes niet fijn, daar is hij bang voor.
Rakker woont nou lekker hier honden foto ik ben hier, zit lekker te soezen honden foto Dit is mijn hobby, een van mijn eerste schilderijen van stof honden foto Heerlijk spelen met Deense dog Diva.
Beertje heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Hobby, feestje, felicitatie, Andere huisdieren, mijn vriendjes en vriendinnetjes

Verhalen van Beertje in het Dogboek

Beertje heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Samen spelen, we zijn toch met z'n drietjes Nog dichterbij, staat alleen je neus erop. Lekker bezig zijn met je eigen speeltje een heel bankstel om te liggen, maar het ligt toch zachter op mijn grote zus hoor. Knettergek bij de eerste vlokjes. Voor Joekie was dit haar eerste kerst, De kerstboom had niet haar interesse, de cadeautjes des te meer.
Als je nog zo jong bent moet je nog van alles uitproberen Joekie en water, ook een douche is helemaal geweldig hier zijn we op bezoek bij een kennel, en met 35 honden om je heen kies je natuurlijk de grootste die je kunt vinden, een Deense dog. niet de makkelijkste houding, maar het ligt schijnbaar wel lekker

Clubs

Beertje is lid van de volgende club(s):
De kruisingen club
love dogs
De Herder club

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^