HondenPage baasje Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Dit is een foto van Amy, die ik pas geleden heb genomen, ze is bijna 1 jaar oud. honden foto Iggy en Chelsea in een pootje. honden foto Chelsea in de sneeuw. honden foto Hier zie je allebei mijn schatjes, Iggy+ en Chelsea. honden foto Dit is Iggy, met mij samen, dit is 1 van de laatste foto van Iggy. honden foto Deze foto is bij mijn schoonouders genomen. honden foto Dit is ons tweede schatje Chelsea. honden foto Dit is een pootje van Iggy, dit wilde ik eerst als tattoo op mijn enkel hebben. Het echte honden pootje van Iggy. honden foto Iggy vond het altijd fijn, om over haar buikje geaaid te worden, daar ging ze dan ook extra goed voor liggen, ze kon er dan erg van genieten. honden foto Amy,5 maanden oud. honden foto Hier staan ze samen op het baasje (John) te wachten, tot dat hij thuis komt van zijn werk. honden foto Amy en Chelsea, aan het spelen. honden foto Chelsea met kikkertjes. honden foto Dit is onze Amy nu, op de leeftijd van 5 maanden. honden foto Dit is Chelsea, op valentijnsdag 2008.
Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy. heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Iggy, Chelsea., Sonja & John (baasjes), Ons gezinnetje., Amy

Verhalen van Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy. in het Dogboek

We missen ons andere hondje Iggy.
Ik wilde even vermelden dat het gelukkig een klein beetje beter met ons gaat, nadat we naar 10,5 jaa
Operatie
Hallo Allemaal Helaas moet ik jullie vermelden dat ook Chelsea een baarmoeder operatie moet onder
Triest verhaal over onze Westy Iggy.
Hallo Allemaal, Ik wilde even duidelijk vertellen, hoe Iggy (het witte hondje is Iggy) overleden
Amy, van 8 weken tot nu 10 maanden oud.
Hoi Allemaal, Zoals jullie weten, hebben we sinds 6 juli 2010 weer een Westy pup in huis genaamd
Wandelen
We zouden vandaag lekker gaan wandelen in de bossen, als het maar niet regende, maar nu hebben we to
Kikkerdril
Ik wilde jullie even vertellen, dat we vorige week met de meiden zijn gaan wandelen in het park vlak
Koeienstront
Hoi Allemaal, Ik wilde jullie even een leuk verhaal vertellen, onze lieve Amy heeft weer iets uit

Wedstrijdfoto's

Hier houdt Chelsea haar eigen feestje, met een biertje, zoals je ziet. Chelsea is aan het graven in het park. Hier zie je Sonja (Baasje), Chelsea en Amy, lekker aan het genieten van het herfst zonnetje aan het water. Dit is onze Pup Amy op puppy cursus. Hier zie je onze Chelsea, ze ligt lekker te luieren in de zon, in de tuin. Dit is Amy op haar puppy cursus in 2010, ze was hier pas 6 maanden oud, en ze deed het ontzettend goed, ze is Achtste geworden van de 19 cursisten. Hier zie je Amy, als ze net naar haar balletje hapt. Hier zijn ze samen lekker aan de wandel in de sneeuw van 2010. Dit is Chelsea op haar verjaardag. Hier zie je onze Amy in de sneeuw, ze kruipt graag door de sneeuw. Hier zie je Chelsea in de kerstsfeer van 2010. Hier zie je Chelsea die graag bij de vijver ligt, dat doet ze zo graag.

Groetjes Sonja, Iggy+ en Chelsea. Hier zie je Chelsea in haar mandje, lekker liggend
op haar ruggetje. Hier zie je Amy, ze eet hier voor het eerst een lekker ijsje. Hier zie je onze kleine Amy met een kleine voetbal, hier is ze de keeper.

Clubs

Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy. is lid van de volgende club(s):
West High Land White Terrier en Cairn Terrier club.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^